Dodaj do ulubionych

Jak to możliwe...

IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 09.02.05, 14:37
aby stawiając pytanie 5 wróżkom dostać różne, nawzajem wykluczające sie
odpowiedzi. Korzystałam z usług ogłaszających się tu wrózek. No jestem w
szoku, bo niewiem co mam myśleć. Zawsze myślałam że jest jedna prawda. czy
też tak macie?
Obserwuj wątek
    • delphine2 Re: Czesc pokrewna duszyczko :) 09.02.05, 14:43
      Gość portalu: wiruska napisał(a):

> aby stawiając pytanie 5 wróżkom dostać różne, nawzajem wykluczające sie
      > odpowiedzi. Korzystałam z usług ogłaszających się tu wrózek. No jestem w
      > szoku, bo niewiem co mam myśleć. Zawsze myślałam że jest jedna prawda. czy
      > też tak macie?

Cześć :)

Pozwol ze coś powiem :) na temat obecnych tu wróżek i wróżów bez komentarza,
      natomaist co do jednej prawdy ... nie oczekuj ze otrzymasz od wszystkich
      przepis na cudowne zycie... wrozki jesli sa OK to tylko pokaza ci potencjaly
      jakie w tobie tkwia i co moze wywalic na wierzch jak ja to mowie - nie powiedza
      Ci ze w przyszlosci wyjdziesz za Królewicza bo to Ty decydujesz o życiu :) poza
      tym nie korzysta sie z uslug 5 wrozek pod rzad bo mieszasz w energiach a jesli
      to jeszcze jest Tarot to juz wogole, proponuje moze wejsc w stan alfa i
      porozmawiac ze swoim opikunem i zadac mu te pytanai co zadalas dla worzek :)

gorace pozdrowienia :)
      • Gość: kizia Re: Czesc pokrewna duszyczko :) IP: 213.25.25.* 09.02.05, 14:45
        A JAK SIĘ WCIODZI W STAN ALFA?
        • Gość: delphine2 kizia IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.05, 22:08
          Odpowiadasz na :
          Gość portalu: kizia napisał(a):

podaj maila to ci wysle
          • kizia13 Re: kizia 10.02.05, 10:26
            kizia13@gazeta.pl
        • hella100 Do Delfina:) 10.02.05, 09:29
          Gość portalu: kizia napisał(a):

> A JAK SIĘ WCIODZI W STAN ALFA?

Tez chcialabym wiedziec. Jesli to mozliwe, to daj jakies wskazowki:)
      • Gość: wiruska Re: Czesc pokrewna duszyczko :) IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 09.02.05, 15:47
        Cześć Delfinku!

chodzi o to że ja z czystej ciekawości zadałam jedno b.konkretne pytanie. Nie
        prosiłam o przepis na życie. Zastanawia mnie to czy jest wogóle sens aby wróżyć
        sobie. Ja również potrafię wróżyć i myśle że mam do tego predyspozycje (Pluton
        w XII domu), ale sobie najtrudniej i dlatego korzystałam z pomocy innych, ale
        zawiodłam się.
        • delphine2 Re: Czesc pokrewna duszyczko :) 09.02.05, 15:55

> Cześć Delfinku!
          >
          > chodzi o to że ja z czystej ciekawości zadałam jedno b.konkretne pytanie. Nie
          > prosiłam o przepis na życie. Zastanawia mnie to czy jest wogóle sens aby
          wróżyć
          >
          > sobie. Ja również potrafię wróżyć i myśle że mam do tego predyspozycje
          (Pluton
          > w XII domu), ale sobie najtrudniej i dlatego korzystałam z pomocy innych, ale
          > zawiodłam się.

wiesz, zaufałaś ludziom nie odpowiednim i dlatego się przejechałaś na tym.
          Uwazam że po co sobie wróżyć - co ma być to i tak będzie :) plan wyższych
          energii i tak się spełni :)

zycie mozesz zmieniac pozytywnymi myslami - oraz dzialajac energiami :)
          takie jest moje zdanie :)

pozdrawiam Cię

ps. zapraszam na forum gdzie możesz włąsnie poczytać o pozytywnym mylseniu itp.
          oto link : Rozwój duchowy serdecznie zapraszam

ps.1 ale musisz sie zalogowac :) nie ma wejscia na gościa ale poczytac mozna
          bez logowania :)

do zobaczyska :)
          • Gość: wiruska Re: Czesc pokrewna duszyczko :) IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 09.02.05, 19:57
            Dziekuję Braciszku Duchowy za dobre słowo. Masz rację każdy człowiek ma
            odpowiedz ma w sobie. Już sobie nie dam wróżyć, bo w przeciwnym razie mogę
            wpaśc w obsesję.
            • Gość: delphine2 Re: Czesc pokrewna duszyczko :) IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.05, 20:02
              Siostrzyczko :) nawet tak nie mysl :) jaka obsesja :) nie pozwole - bede Cie
              bronic :]

delphine
      • beataanna1 Re: Czesc pokrewna duszyczko :) 10.02.05, 12:23
        Delphine napisał: proponuje moze wejsc w stan alfa i
        porozmawiac ze swoim opikunem i zadac mu te pytanai co zadalas dla worzek :).
        Jeśli to prawda, co napisałeś...jak można wejść w ten stan alfa (co to jest
        stan alfa???, czy to hipnoza?)...jak rozmawiać ze swoim opiekunem...(chyba że
        napisałeś to z humorem, nie wiem ;-), ale ja Ci wierzę...wiesz o tym...).
        Odp? ;-), ładnie proszę...

B.
        • delphine2 Re: beataanna1 10.02.05, 12:44
          mail wyslany.

ps. prosze o zmiane tematu jesli piszesz do konkretnej osoby,bo robi sie
          zamieszanie
          • beataanna1 Re do Delphine 10.02.05, 12:49
            oki...ja też właśnie się mieszam nie raz...musimy zwracać baczną uwagę na
            temat...poprawię się....;-))))
          • beataanna1 do Delphine 10.02.05, 13:04
            Dziękuję za maila, czytałam z uwagą, przećwiczę to w chwilach spokoju...mam
            nadzieję,że to też nie jest groźne...bo ja mogę się "utopić w szklance wody",
            ale zaryzykuję...jeśli to może mi pomóc...

przepraszam że nie odpisałam na Twój mail...ale z przyczyn "technicznych" i
            nie tylko, nie mogę...;-)...

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za maila.

B.
    • llukiz Re: Jak to możliwe... 09.02.05, 14:56
      Przy chodzeniu do wróżek należy się posługiwać metodami naukowymi, najlepiej
      statystyką. Postępujemy tak: Idziemy do 10 wróżek a następnie wybieramy te
      porady które sie najczęściej powtarzały. Te które pojawiły się tylko raz,
      traktujemy jak antyporady.
      Podobno najlepsze wyniki sie osiąga gdy dojdzie sie do 100 odwiedzonych wróżek
    • Gość: delphine siostra :) odbierz maila :) IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.05, 20:25
      ...
      • Gość: wiruska Dzięki IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 10.02.05, 10:28
        • delphine2 Re: Dzięki 10.02.05, 12:45
          wiesz ze dla Ciebie wszystko SIOSTRZYCZKO :))

pozdrowienia :)
          • Gość: wiruska Re: Dzięki IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 10.02.05, 17:15
            Super Delfinku
    • delphine2 Re: do kizia, hella... 10.02.05, 11:46
      wyslane na maila
      • kizia13 Re: do kizia, hella... 10.02.05, 13:27
        delphine2 napisał:

> wyslane na maila
        dziękuję odebrałam
      • hella100 Bardzo dziekuje:) 10.02.05, 17:32
        i pozdrawiam
    • tamaya_lunaris Re: Jak to możliwe... 10.02.05, 13:38
      Według mnie korzystanie z wielu wróżek dla testu ich możliwości zakładając, ze
      trafiłaś na uczciwe i kompetentne mógł w pewnym sensie urazić moce, które za
      posrednictwem wróżki Ci miały pomóc i stąd ten problem. Albo też tak zadałaś
      pytanie, że sama nie byłaś przez swoje wątpliwości go zrozumieć. Czy tez jeśli
      wysyłałaś pytania po otrzymaniu kolejnych odpowiedzi podświadomością już
      zmieniłaś bieg wydarzeń. Takie jest moje zdanie.
      Pozdrawiam, Tamaya
      • Gość: wróżka Inez Re: Jak to możliwe... IP: *.autocom.pl 10.02.05, 14:00
        Zgadzam się z poprzedniczką. Im częściej stawiamy karty w jednej sprawie, tym
        większe prawdopodobieństwo, że sobie zaszkodzimy. Wróżba pomaga uprzedzić
        zdarzenia, które są nieuchronne. Przecież wszystko w życiu nie może być
        idealne, bo znudziłoby się nam życie.
        • Gość: wiruska Re: Jak to możliwe... IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 10.02.05, 17:13
          czyli jak rozumiem pierwsza odpowiedz była prawidłowa?
          • zlosnica100 Re: Jak to możliwe... 11.02.05, 11:49
            No wlasnie która była "prawidłowsza"? 1 czy 2 ?
            • Gość: wiruska Re: Jak to możliwe... IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 11.02.05, 13:07
              no właśnie ja sama już niewiem. Moze 1 w myśl zasady że pierwsza myśl najlepsza?
              • llukiz Re: Jak to możliwe... 11.02.05, 14:28
                Prawdziwa jest zawsze trzecio odpowiedź. Są na to potwierdzenia w ludowych
                przysłowiach.
          • tamaya_lunaris Re: Do Wiruski 11.02.05, 14:49

> czyli jak rozumiem pierwsza odpowiedz była prawidłowa?

Jak wspomniałam przyjmując do siebie wszystkie wróżby mogłaś zmienić znaczenie
            każdej z nich, bo w końcu je zakodowałaś w podświadomości. Na twoim miejscu
            chyba wypada teraz odczekać do czasu aż coś naprawdę ulegnie zmianie czy to w
            myśl wróżb czy twojej własnej ingerencji. Albo puścić wszystkie w niepamięć i
            przez najbliższe kilka miesięcy kształtować sobie przyszłość bez ich dominacji.
            Pozdrawiam, Tamaya
    • agrentowy4321 Re: Jak to możliwe... 08.03.23, 02:55
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: Jak to możliwe... 28.04.23, 17:15
      Jestem wstrząśnięta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka