perfectum 06.04.05, 19:18 Co o tym sądzicie i jakie macie doświadczenia w tym względzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hserwin Re: Channeling 11.04.05, 15:22 Z Channelingiem zetknęłam sie juz dość dawno bo w roku 1993/94. Wtedy to kupiłam pierwsza ksiazke Pani Elzbiety Nowalskiej -Prawda odkrywanna na nowo, Do dzisiaj posiadam juz wszystkie pozycje.Dwa obrazy malowane na zamówienie i uczestniczyłam w jednych warsztatach organizowanych z tego co wiem cyklicznie. Niestety z powodów finansowych nie mogłam uczestniczyć w pozostałych. Stzrałam sie spotyka z Pania Ela na corocznych Targach Ezoterycznych,niestety z przykroscia musze stwierdzić,ze Pani Ela nie zagląda ostatnio do Krakowa,a szkoda. Jesli jednak jestem w potrzebie dzwonie na adres domowy i zawsze moge liczyc na dobre słowo. Bardzo duzo daje mi czytanie ksiazek i dedykacji pisanych indywidualnie dla kazdej osoby przez Energie. Sa to naprawde prorocze słowa,które mowia o czekajcych mnie zdarzeniach z wyprzedzeniem kilkuletnim. Sa wskazówka na dalsze zycie. Odpowiedz Link Zgłoś