Dodaj do ulubionych

Channeling.

25.04.13, 13:53
Będę musiał założyć nowe forum bo zbanowali mi nicki i nie mogę zmienić nazwy forum które założyłem.Bym zmienił i spokój jak będę miał ochotę założę z tytułem "channeling" dziś w nocy też miałem, bardzo ciekawy, opiszę to na nowym forum.Chodzi o naszą cywilizację, otóż nasza cywilizacja jest experymentalna ale o szczegółach channelingu już napiszę na forum channeling.
Obserwuj wątek
    • oswiecony_on Re: Channeling. 25.04.13, 13:58
      Będziecie mile zaskoczeni, nie zdradzę tego co się wydarzyło czy obecnie ze mną dzieje bo i po co, pożyjemy zobaczymy.Jedyne co chcę wam napisać że to właśnie channeling na ta moja zmianę wpłynoł.
      • oswiecony_on Re: Channeling. 25.04.13, 14:35
        Myślę że jest mały problem z założeniem nowego forum na tym nicku, może gazecie nie wpas żebym zakładał forum z channelingiem? nie wiem, ale się nie udało, pomimo tego że założyłem pocztę na gazecie.
        • monte_we_mgle Re: Channeling. 25.04.13, 14:39
          Widocznie masz blokadę na IP na zakładanie forów. Napisz do Marrant o zdjecie bana - nie mam pojęcia za co on jest, chyba po tej skardze na FoM, ale może chodzi o coś innego - albo poczekaj aż sami Ci zdejmą. Bany na Gazecie nie są bezterminowe.
          • ditta12 Re: Channeling. 25.04.13, 18:29
            Lepiej już pisz do monte_we_mgle bezpośrednio Oświecony ;)
            • oswiecony_on Re: Channeling. 25.04.13, 19:15
              ditta12 napisała:

> Lepiej już pisz do monte_we_mgle bezpośrednio Oświecony ;)

Ditta zejdź już z montego co ty tak się jego czepiłaś, jest wporzo.
              On nie jest Marrant ale ma bardzo szybki i bezpośredni kontakt;)

Słuchaj Dittko zacznij pisać tak jak kiedyś, monte też do ciebie uraz nie żywi.
          • oswiecony_on Re: Channeling. 25.04.13, 18:58
            monte_we_mgle napisał:

> Widocznie masz blokadę na IP na zakładanie forów. Napisz do Marrant o zdjecie b
            > ana - nie mam pojęcia za co on jest, chyba po tej skardze na FoM, ale może chod
            > zi o coś innego - albo poczekaj aż sami Ci zdejmą. Bany na Gazecie nie są bezte
            > rminowe.

Monte sam sobie zdejmę jak będę chciał nie potrzebna jest do tego mi Marrant, już sprawdzałem blokady na IP nie mam:) ale nie ważne.
            • oswiecony_on Re: Channeling. 25.04.13, 19:04
              Zdradzę wam rombek tajemicy, Marrant może tylko kliknąć i mnie zbanować,ja tego bana odkręcam w parę sekund, ale ostatnio grzebali informatycy tu na forum i zeszło mi 5 minut na odbanowanie siebie:)
              • oswiecony_on Re: Channeling. 25.04.13, 19:07
                Ja mówię, nie ma rzeczy niemożliwych to tylko my sobie wyobrażamy że są niemożliwe.
                • oswiecony_on Re: Channeling. 25.04.13, 19:25
                  Monte wiesz nie chce być niegrzeczny, i robić centralnego spamu jak wcześniej, porostu nie chcę zaśmiecać forum syfem który wcześniej robiłem.Ktoś się poskarżył i miał może rację, bo nie chciał czytać tego wszystkiego.Wiec to uszanuję i nie bedę spamował nowych wątków.
                  Sprostuje Ci pewne sprawy to że gazeta nie jest w stanie mnie zbanować, nie znaczy że będę robił co chciał.Poprostu P.Marrant ani rzaden informatyk w tej gazecie mnie nie zbanuje.Pomimo tego że zbanują moje IP.Prędzej ja ich pobanuje i zabiore uprawnienia administratorskie;)
                  uwierz_w_to;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka