Dodaj do ulubionych

BYK - BARAN

IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:22
dzis mija dwa miesiace z moim Skarbem ja jestem bykiem on jest baranem i co z
tego jak sie rozumiemy bez slow:) kocham Cie!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kleo Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:59
      czy ktos jeszcze ma doswiadczenia w podobnym zwiazku?
      • Gość: byczek Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:55
        ja jestem bykiem, moj chlopak baranem:) ale to zabrzmialo..:) no i coz, roznica
        charakterow..jestesmy ze soba ponad 2 lata, i jakos przetrwalismy konflikty,
        choc nie ukrywam ze bylo ciekzo..oboje jestesmy uparci, wygodni, no i zgadzamy
        sie w wielu kwestiach.mysle ze tu nie do konca trzeba patrzec na znaki zodiaku,
        ale na charakter czlwoieka, nie kazdy byk czy baran jest przeciez taki sam..
        obygwiazy bnam sprzyjaly:P
        • Gość: mandarynka Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:43
        • Gość: mandarynka Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:44
          ja i moj baranek ciagle walczymy ze soba :-) klotnia goni klotnie, ale i tak go
          kocham :-)
      • Gość: mp Re: BYK - BARAN IP: *.verona01.nj.comcast.net 23.07.05, 06:01
        ja jestem juz z baranem ponad 3 lata!!! klotnie bywaja jak w kazdy normalny
        zwiazku ale poza tym to jestesmy idealnie do siebie dopasowani! rozumiemy sie
        bez slow! takze nie ma co przykladac zbyt duzej wagi do horoskopow!
      • Gość: dorota Re: BYK - BARAN IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 26.08.05, 12:27
        ja byk,on baran-zaczęlismy 5 rok a w przyszlym małżeństwo.kłocimy się tylko
        wtedy jak mi odbija,tzn.widzę kurz na półkach i paprochy na dywanie.baran-
        ideał.nie krzyczy tylko robi dziurę w drzwiach.swietny facet którego kocham nad
        życie.nie wierzcie horoskopom i innym bzdurom.
        • Gość: Ania Re: BYK - BARAN IP: *.bie.lama.net.pl 02.12.06, 08:42
          zgadzam sie w 100% ja tez zaczelam 5 rok z moim Barankiem ;p i rownież planujemy
          slub, 3mam kciuki za inne pary :)
      • Gość: ... Re: BYK - BARAN IP: 62.111.139.* 22.01.06, 11:00
        Kłócimy się i żyć bez siebie nie umiemy:) W tym horoskopie jest dużo prawdy -
        namiętność, upór i rywalizacja, tak właśnie wygląda nasz związek. Staż mamy
        dość długi i - jak widać - we wszystkim można dojść do porozumienia. Pozdrawiam
        pary BYK+BARAN:)))
    • Gość: Patrycja Re: BYK - BARAN IP: *.netis.net.pl / *.netis.net.pl 26.08.05, 14:43
      Ja z moim barankiem jestem juz ponad 5 miesiecy bywajom tródne dni ale sie
      kochamy obydwoje jestesmy uparci i lubimy dominowac ale tagrze kochamy sie i
      nie umiemy zyc bez siebie planujemy ślub i wpólne zycie moim zdaniem byk i
      baran to idealny zwiazek
    • Gość: Izabela Re: BYK - BARAN IP: *.lublin.mm.pl 28.08.05, 16:14
      Witam, ja jestem właśnie w takim związku. Ja byk i tak jak dosłownie powyżej
      napisano z charakteru, on baran. Wszystko się zgadza, lecz akurat umiem
      ustępować i długo się nie gniewam. Znamy się pół roku. Kurcze ale namiętnie to
      muszę przyznać jest bardzo, bardzo, temperamenty te same, to samo lubimy i z
      tego samego się śmiejemy, jest bosko. Często nawet się przyłapujemy nawzajem
      jak to samo w danym momencie mówimy. Kocham Cię skarbie ;-)
    • Gość: ola. Re: BYK - BARAN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.05, 22:09
      Ja jestem spod znaku barana i z mezczyzna bykiem sie nie dogadałam. Byk okazał
      sie egoistą, pozerantem, snobem i nudziarzem. Wolę bardziej męskich facetow.
      Bykowi brakowało jaj. :)
      • Gość: Baranek Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:27
        Ja też baran a mój ... był bykiem. Wynika z tego że związki w których mężczyzna
        jest spod znaku barana są udane, ale gdy mężczyzna jest bykiem coś się nie
        udaje. Uparty byk odszedł po wielu, wielu latach. Byki dużo myślą o sobie i
        chcieliby aby świat się kręcił wokół nich. To egoista z brakiem czułości ...
      • Gość: Maja Re: BYK - BARAN IP: *.wrzosy.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:30
        no ja jestem byk, moj chlopak spod barana i jestesmy juz razem prawie dwa lata
        i chociaz wierze w horoskopy, to chyba tym razem jakas pomylka nastapila, bo
        pasujemy do siebie bardzo, ja go tak strasznie kocham...
    • Gość: ninka Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 11:09
      jestem bykiem i wlasnie wczoraj rozstalam sie po 4 miesiacach z moim facetem
      (baranem). nie bylo dnia bez klotni. az wkoncu byla tak zmeczona psychicznie,
      ze postanowilam odpoczac. cos nas jeszcze laczy, ale czas pokaze czy to
      wystarczajaco duzo, zeby przezwyciezyc ogromne roznie charakterow.
    • Gość: starsza Re: BYK - BARAN IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.09.05, 19:21
      Byk-Baran??-te znaki wogóle nie powinny wiązać się w stały związek.Wiem z
      doświadczania,bo po ślubie jestem 25 lat.Pozdrowionka
      • Gość: Yash Re: BYK - BARAN IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 01:01
        byk - baran
        a ja jestem po slubie 5 lat. niestety 5 lat za duzo.
    • Gość: MADZIA Re: BYK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:57
      MÓJ CHŁOPAK JEST SPOD ZNAKU BARANA JA- BYKA, JESTESMY ZE SOBA 2,5 ROKU. MY
      ROZUMIEMY SIĘ WSPANIALE I DBAMY O NASZA MIŁOŚĆ.POPROSTU. ALE TAK NAPRAWDE TO
      NIE MA ZNACZENIA SPOD JAKIEGO KTO JEST ZNAKU.
    • Gość: Lilit Re: BYK - BARAN IP: 65.246.198.* 26.10.05, 19:08
      Bylam z Baranem przez 7 lat. Ja zodiakalny Byk nie moglam pogodzic sie z
      roznicami jakie byly pomiedzy nami. Bylo za duzo pomiedzy nami konkurencji, w
      kazdej dziedzinie, a nie partnerstwa. Dzis uwazam, ze decyzja jaka podjelismy o
      rozstaniu byla bardzo dobra. Zycze mu jak najwiecej szczescia, bo jest
      naprawde wspanialym czlowiekiem.
    • Gość: Karla Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:38
      ja jestem bykiem, a moj 'mis' baranem... jestesmy ze soba od roku.. na pewno
      jest wiele klotni, bo oboje mamy spory temperament i jestesmy uparci, ale jest
      takze bardzo namietnie i czule/slodko. faceci - barany lubia rozpieszczac swoje
      kobiety, a kobiety - byki lubia byc rozpieszczane..
      mysle ze taki horoskop tradycyjny nalezy poszerzyc o numeryczny i chinski aby
      lepiej sprawdzic czy dana para do siebie pasuje czy nie...
      • Gość: gaja Re: BYK - BARAN IP: *.interpc.pl 30.10.05, 22:07
        mam córkę barana a ja jestem bykiem - trudny to układ ale kocham ją bardzo ,
        oczywiście dlatego, że jest moim dzieckiem , to co kocham jednak pomijając ten
        fakt w moim upartym baranku - to uczciwość, niesamowitą dojrzałość, całkowity
        brak udawania i pozerstwa i to, że jak mnie przytula to tak jakbym czuła uścisk
        gorylka - moja mała trochę kapryśna, emocjonalna, narwana ale zawsze kochana
        baranica
    • Gość: nieznana Re: BYK - BARAN IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 01.11.05, 20:20
      Jest wspaniale i cudownie ,może być tak dalej .Spędzamy ze sobą wiele wspólnych
      chwil mamy ukochane miejsca romantyczne i oboje marzymy o rejsie na całe życie
      we dwoje.
    • Gość: Elle BYK - BARAN IP: *.mco.bellsouth.net 04.11.05, 02:28
      A ja z moim barankiem jestem juz kilka lat. Pocztaki byly bardzo burzowe. W
      kazdym zwiazku konieczny jest kompromis. Dwa rogate znaki sa bardzo trudne.
      Pozdrowienia z Florydy kochani :)))
    • lorisa Re: BYK - BARAN 06.11.05, 10:23
      tak walczymy ze sobą ale najprzyjemniej jest się godzić on jako baran jest
      potwornie zazdrosny ale kocha gorąco i namiętnie genialny w łóżku!!!!ja jestem
      rozrzutną i oczywiście konserwatywną domatorką w łóżku z dobrym alkoholem i
      kolią z brylantami:))jesteśmy dobraną parą a wiem to bo jestem szczęśliwą
      kobietą od dwóch lat ....ach te horoskopy!!!!:))))buźki dla wszystkich którzy
      walczą o swoją miłość i wiedzą że związek to także kłótnie i milczenie i smutek
      ale tak to jest gdy pod jednym dachem mieszkają dwa uparcichy:))byk i baran
      miłość to nie ładne zdjęcia w albumie wieczny uśmiech to słuchanie partnera i
      wychodzenie mu aprzeciw ...czasem z tłuczkiem do ziemniaków:)))he he
      cierpliwości bo na uczucie się pracuje ono na lata na stałe nie spada z nieba
      więc dziewczynki zacznijcie od siebie zamiast patrzeć przez okno wyczekując
      księcia z bajki bo czy wy jesteście księzniczkami????:)))
    • Gość: byczyca Re: BYK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:31
      W STYCZNIU MINIE 14 LAT OD NASZEGO PIERWSZEGO SPOTKANIA. JA BYK, ON BARAN
      POROZUMIENIE JAK TO BYWA WŚRÓD ROGACIZNY TELEPATYCZNE. MUSZĘ STWIERDZIĆ, ŻE MÓJ
      BARANEK JAKO OJCIEC(MAMY DWOJE DZIECI)JEST NAJLEPSZY POD SŁOŃCEM. ŁĄCZCIE SIĘ
      DZIEWCZYNY Z BARANKAMI.
      • Gość: tez byczyca Re: BYK - BARAN IP: *.chello.pl 18.11.05, 00:59
        A ja po 10 latach związku z baranem zdecydowanie odradzam łączenia się takiej
        rogacizny w pary.
        Starając się w jakiś sposób akceptować horoskopy i inne dziwne i
        niewytłumaczalne zjawiska, wręcz amatorsko interesując się tym wszystkim,
        nagle... zaczynam wątpić, czy w ogóle jest w tym jakaś prawda.
      • Gość: karola_byczkowa Re: BYK - BARAN IP: *.ATRADIUS.com 29.07.08, 17:09
        u nas mija już 10 rok - 7 lat przed Ślubem i 3 w małżeństwie.
        Uczucie byka ( PAni)z baranem( Pan) z własnego doświadczenia mogę
        określić : tak samo bardzo mocno się kłocą jak i kochają :P!,
        związek pod względem kłótni do najlżejszych nie należy - ale pod
        wieloma innmymi względami- jest wspaniale !!! i z nikim nie mogłoby
        mi być lepiej jak z moim najkochańszym barankiem!.

Warunek jest jeden: konfiguracja taka: Pani musi być BYK a pan BARAN-
        wtedy jest Bombowo, w przeciwnym razie PAnie barany będą miały
        niespecjalnie ;(

powodzonka i trwajcie w swoich związkach, bo choć nie jest lekko to
        warto się docierać :)))
    • Gość: aa2244 Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:53
      dokładnie tak jest! ja jestem bykiem, mój chłopak baranem. rzeczywiście, ja
      zwracam uwagę bardziej na te praktyczna i materialną stronę życia, on jest
      spontaniczny i często mnie zaskakuje swoimi pomysłami.
    • Gość: kasiak Re: BYK - BARAN IP: *.pl / *.acx.pl 22.11.05, 13:02
      ja byczyca jetem z moim barankiem już 5 lat, w malżeństwie dwa-nie zamieniła bym
      go na żadnego innego, ale co do upartości-to ja wygrywam, choć baranek, już
      troche mnie poskromił.
    • Gość: Byczek Re: BYK - BARAN IP: 80.244.140.* 21.12.05, 12:57
      Ja z moim Barankiem chodze juz 6 miesiecy i jest nam dobrze ze soba.czasami sa
      male nieporozumienia ale sie dogadujemy.Jednak to jest prawda ze z Barankiem
      nie warto walczyc bo sie nie wygra.Pozdrawiam:)
    • Gość: Byczyca Re: BYK - BARAN IP: *.tss.stsa.pl / *.stsa.pl 27.12.05, 09:43
      Dwa miesiące hahahahaha. Zobaczymy co powiesz po 2 latach. Ja żyję z baranem
      juz 6....i uwierzcie nie jest to łątwy zwiazek. Trzeba być non stop w gotowości
      bojowej. On jest nieprzewidywalny a ja lubię mieć plan. Ale to co nas łączy to
      podobne podejście do życia - czyli żyj dniem dzisiejeszym :)Resztę mozna
      osiągnąc sposobem:-)
    • Gość: MISIEK Re: BYK - BARAN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 09:54
      mY JESTEŚMY TEŻ 2 MIECHY I CO ŚMIESZNE LUBIMY TO SAMO-W KUCHNI, NA PARKIECIE I
      WDOMU! w SYPIALNI JEST PORYWCZO I OGNIŚCIE! KOCHAM JĄ CAŁYM SERCEM I WIEM ŻĘ
      ONA (DORIS) TEŻ! JUŻ TERAZ WIEM ŻE CHCIAŁBYM ABY ZA MNIE WYSZŁA!
    • Gość: byk Re: BYK - BARAN IP: 83.18.10.* 12.01.06, 14:37
      Trudno mi sie zgodzic tak do konca z tym choroskopem bo choc jestem bykiem i
      jak kazda kobieta lubie luksus to co do milosci to tu jest juz pewna
      sprzecznaocs.Moj maz jest baranem i o prawdziwej miłosci ze strony męza nie mam
      co liczyc.Barany sa leniwe,pozbawione zmysłowosci i checi do seksu!Na nic
      piekne i seksowne ciuszki.Kobiety strzeszcie sie baranów!!!!!
      • Gość: Greg Re: BYK - BARAN IP: *.aster.pl 21.01.06, 19:19
        niestety to działa też w drugą stronę...barany kobiety mają podobne cechy.
        Zgadza się co do joty. Faceci strzezcie się kobiet baranów. Mordęga i żadnej
        finezji w łóżku.Jeżeli wogóle do niego dojdzie.
    • Gość: mimi Re: BYK - BARAN IP: *.hyperion.pl / *.c206.msk.pl 12.01.06, 23:23
      prawie cztery lata jestem z moim baranem i jest oki, dogadujeny się bezproblemu
      czasami jak w każdym związku dochodzi do jakiś nieporozumień ale już po chwili8
      jest dobrze;)
    • Gość: cosmogirl Re: BYK - BARAN IP: *.chello.pl 02.02.06, 13:48
      byłam kiedyś w związku z Baranem i był to bardzo udany związek,żadko się
      kłóciliśmy byliśmy naprawde zgraną parą...!!!
    • Gość: Asiula Re: BYK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:06
      Ja z moim BARANKIEM jestem już 8 miesięcy:) W Święta się zaręczyliśmy i też
      rozumiemy się super. Czasami są sprzeczki, ale to w związku jest nieuniknione;)
      Mam nadzieję,że nasze wspólne życie zawsze będzie tak udane jak do tej pory:)
      • Gość: Madzia Re: BYK - BARAN IP: *.chello.pl 14.05.06, 21:17
        Sama jestem bykiem,a on baranem i wiele razem przeszliśmy.Stale dochodziło
        między nami do spięć.Zgadzam się z tym horoskopem w 100%.
    • Gość: ninawagner Re: BYK - BARAN IP: *.manuli.pl / *.crowley.pl 08.02.06, 12:36
      a ja moi kochani jestem z moim barankiem naprawde szczesliwa.....zero klotni
      zero sprzeczek jak juz to o to dlaczego nie wylaczylam swiatla w lodowce :D to
      dopasowanie w znakach nie do konca jest prawdziwe...najwazniejsze zeby trafic
      na wlasciwa osobe i tyle czego wszystkim wam zycze

szczesliwa byczka ze swoim barankiem :)
    • mm851 Re: BYK - BARAN 10.02.06, 21:34
      ten horoskop ma cholernie duzo wspolnego z tym co jest w
      rzeczywistosci "niestety"ale co tam klotnie takze sa potrzebne bo gdyby bylo
      zbyt spokojnie to moznaby umrzec z nudow.......jetesmy z moim kochanym
      lukaszkiem 7 miesiecy po slubie i mysle ze bedziemy ze soba do samego konca i
      pewnie nasze temperamenty troszke sie uspokoja ale zawsze bedziemy sie starac
      zeby nasze uczucie bylo piekne a zwiazek jak najbardziej
      sharmonizowany......kochanie -kocham cie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka