Gość: blondi Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.orange.pl 22.01.06, 16:43 niestety...ale prawda 2 x sprawdzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neg Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 23.01.06, 18:23 a ja sie nie zgadzam ja jestem skorpionem a moj bombelek blizniakiem i jeszcze nie bylo takiego konfliktu i nawet przez mysl mi nie przeszlo zaby nazucac swoja wole mojej kobiecie przeciez to jest durnowate.Co do ograniczen i zazdrosci tez sie jeszcze nie spotkalem zeby zatrzymywac ja w taki sposob (choc jest ale nie okazuje) ale nie jest przesadna zeby do czegos ograniczac a nasz zwiazek rozkwita i nikt nie nazeka(ja napewno nie )a trwa juz rok z groszami pozdrawiam i zycze wielkiej milosci wszystkim tym parą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:50 bylam w zwiazku ze skorpionem (ja jestem blizniaczka) przez prawie 5 lat, kochalam go, ale nasz zwiazek byl bardzo zblizony do opisu w horoskopie - zaborczosc, zazdrosc, i"wybuchowy zwiazek" - tak to wlasnie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
mrugalka Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION 05.02.06, 13:09 to zalezy kto jest skorpionem:-)U mnie 4 lata malzenstwa.nie jest latwo,ja skorpion, maz blizniak.Dwa inne swiaty. ale nie jest i nudno.troche walki, troche smiechu.przeciwienstwa sie przyciagaja, uzupelniamy sie, on daje mi ten luz w zyciu ja jemu sile i kierunek.tylko on potrafi mnie rozbawic i "rozbroic".zelazna regula:nie jestem zaborcza i zazdrosna.a druga:tolerancja, co do spedzania czasu , podejscia do zycia i ludzi.oceniam na + powyzej przecietnej, na podstawie obsewacji innych zwiazkow.seks-duzo wyzej.cierpliwosci i wytrwania wszystkim, ktorzy siekochaja pomimo niekorzystnych"horror"skopow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Re: Bliźnięta - Skorpion IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.06, 09:03 Ja bliźnięta -On skorpion -w życiu nam nie wyszło ale w sexie było cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichAł Re: Bliźnięta - Skorpion IP: *.chello.pl 25.03.06, 20:25 W seksie jest raczej fajnie, bo to właśnie poziom energetyczny. Natomiast w codziennym życiu dużo gorzej. Jakbym gadał do ściany, zupełnie inne spojrzenie na świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Bliźnięta - Skorpion IP: *.21.pl 27.12.06, 19:37 ja z moim skorionem tworze pare od miesiaca wiec zawiele sie wypowiadac nie moge Moze to troche nudne ale jestesmy ze soba po mamy podbne zainteresowania podobne cele w zyciu podobnie myslimy nawet podobne odruchy On daje mi to o czym zawsze marzylam czyli duzo uczucia i zrobi to o czym sobie pomysle a ja zaskakuje go w taki sposob w jaki zawsze chcial byc zaskakiwany W zasadzie rozumiemy sie bez slow znamy sie niedlugo a czuje jabysmy sie znali od dziecinstwa Nigdy nie myslalam ze poznam kogos takiego Zawsze myslalam ze to przeciwienstwa sie przyciagaja Ale to jest bardziej ekscytujace bo zgadzamy sie prawie we wszystkim:) prawie bo zobaczymy co czas dalej pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skra Re: bliżnięta - skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:33 ten horoskop to tzw. "tradycyjny" opis inaczej jest już we współczesnej astrologii, dla tych co tu jeszcze zajrza więcej na: www.gwiazdy.com.pl/32_98/2.htm a co do zazdrości skorpionów, to poprzez nichęć do wyrażania własnych uczuc czy obaw i obsesyjną zazdrość wiele niszczą. ia już to wiem Próbowałam bagatelizować te stany bo znałam ich podłoże, ale i tak niewyrabiałam, bo jak skorpion się zaślepi i nic z tym nie chce zrobić to nie ma mocnych. Ale pamiętajcie s., że czasem lepiej jest po prostu pogadać, tym bardziej, że w 99%nie macie racji, a nie fiksować się na swoich obsesjach czym niszczycie siebie partnera i związek.... bo w pewnym momencie dochodzi do sytuacji kiedy ta druga strona/bliźniacza/ już na prawdę nie wie co robić, tłumaczyc się że nie jest wielbłądem kiedy też przez to czuje się urażona a mało tego nikt jej też o nic wprost nie pyta. A nie ma nic gorszego jak czarne chmury w związku i niepewność o co chodzi? Tak więc nie ma co się zasłaniać znakami zodiaku tylko brac się do pracy - życie a przede wszystkim miłość to dążenie do doskonałości/nie mylić z "doskonałością" materialistyczną/, nie da się tego zrobić bez wysiłku, jeżeli natomiast nie chce się wysilać to lepiej od razu umrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżagunia Re: bliżnięta - skorpion IP: *.netair.pl 21.01.07, 19:07 Masz rację skra.Ludzie dajcie spokoj. Każdy byle nie Skorpion. Najgorszy znak. Zawsze ilekroć byłam ze Skorpionem było beznadziejnie.Sama jestem Bliźniaczką na 100%. Dziewczyny nie dajcie sobie popsuć krwi ich teoriami spiskowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżagula Re: bliżnięta - skorpion IP: *.netair.pl 21.01.07, 20:15 Bzdura. Ja też jestem typową Bliźniaczką. Z chłopakiem Skorpionem jest mi dobrze. Pozatym wasze horoskopy są lipne jeśli nie uwzględniają takich 'subtelności" jak medium Coeli a jeśli już nie żeby choć conajmniej ascendenty. Ludzie są rożni i nie ma reguły a potwierdzają to wasze wpisy, że jednym się udaje innym nie więc nie zależy od znaku. Jesli ktoś się zasugeruje takimi bzdurami rzeczywiście ma potem przerypane;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirosław Bociański Re: bliżnięta - skorpion IP: *.netair.pl 27.01.07, 11:45 nie ma teorji spiskowej Mogą być praktyki spiskowe a teorie powstają tylko po to, aby odwrocić uwagę od praktyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skra Re: bliżnięta - skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:31 i inny link o harmonijności horoskop.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1246834&kat=15074&ticaid=1198d miłego czytania a apropos celibatu i skorpiona to znam jeden związek - oana baran po 20tce on skorpion około 40tki zerwali ze soba po kilku latach związku, ona wyjechała z Polski tam się zaręczyła, ale też zerwała i wróciła do kraju nie było jej przez 1,5 roku spotkali się przypadkowo i co? okazało się, że on cały czas w ukryciu swojej sorupy czekał na nia bo też tak jest, że jak skorpion juz kocha to też jak z zazdrością "na zabuj" no tylko, że najpierw trzeba jakoś zdobyc tę pewność o jego miłości ale jak skoro jest chyba najbardziej skrytym zanakiem zodiaku ze wszystkich... Skra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama :) IP: *.warszawa.dialog.net.pl 07.06.06, 15:26 nie zgadzam sie z tym opisem, to wszystko przeciez zależy od samych osób! Ja <skorpion> bardzo dobrze sie czuję z moim chłopakiem <bliźniakiem> i mamy wiele wspólnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek-Skorpion Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:04 On Skorpion, on tylko próbuje być niezależny i zdominować Bliźniaczka.W rezultacie i tak za chwilkę sie podda by nabrać sił na nową bitwę,którą niechybnie i tak przegra.Łóżko dla niej to faktycznie tylko sypialnia,aczkolwiek potrafi zaskoczyc najbardziej namiętnego Skorpiona,ale nie obiecujcie sobie nie jest to tak czesto jak się tego spodziewacie.Zazdrosci juz zdążyła mnie oduczyć,przerodziło sie to w dumę że taki wspaniały Bliźniak a jest przy mnie,a niech iskrzy ,w końcu niech ten związek ma charakter. Komentarz Żony-Bliżniaczki:No,to już gorzkie żale się skończyły.Uff...Ale Skorpionisko walczyło o mnie 10 lat aż połączył nas węzeł małżeński.Nie jest źle,czuję się bezpiecznie,choć czasami muszę sporo się nagimnastykować aby wyruszył ze mną na spacerek lub aktywnie spędzał czas.I gardło nie raz mam zdarte jak chcę przeforsować swoje plany dla naszego wspólnego dobra,ale w rezultacie dochodzimy do kompromisu.I mój Skorpionek po czasie jest zadowolony.Kochamy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona biznieta-skorpion IP: *.echostar.pl 07.08.06, 16:03 Nie wierzylam w znaki zodiaku, ale powyzsze polaczenie rzeczywiscie przynosi wiecej przykrosci niz szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekDVC widzisz to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 08:46 Naprawde coś w tym jest...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz skorpion vs. bliznieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 12:49 ojjjj sama prawda, heh wybuchowy zwiazek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina zgadza się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:34 niestety wszystko się zgadza:( ale nie przeczę, że to ciekawy związek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala bliznieta-skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:48 cos w tym jest ale tylko częsciowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: związek do łóżka i nic więcej IP: 212.76.37.* 15.08.07, 16:50 ciekawe czy ktoś wie, czy można to policzyć, jak statystycznie wygląda ilość osób spod tego samego znaku zodiaku? to znaczy np. ajki znak ma najwięcej osób, a jaki mniej lub najmniej? jaka jest największa ilośc osób spod tego samego znaku zodiaku? a z kolei jaki jest najmniej liczny znak zodiaku. ciekawa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka BL- SK IP: *.media4.pl 22.05.08, 19:23 święta racja ja skorpion on bliźniak w łózko super ale w życiu do niczego on buja w obłokach a ja mam dość budowania domku z kart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z humorem ;) Bliźnięta - skorpion IP: *.kolornet.pl 01.12.08, 23:41 Ja-bliźniaczka (nimfomanka), on-skorpion(pracoholik)...Jestem zmienna jak pogoda, wyczulona seksualnie, on myślał, że jest erotomanem, dopóki nie poznał mnie. Ha! Raz na jakiś czas burza, ba! tornado! ale miłośc ogromna na kazdym kroku. Poprostu nie ma mowy o zdradzie- mimo, ze bliźnieta z reguly nie sa stale w uczuciach, bo szybko sie nudzą. On jak kocha, to na zabój i calemu swiatu oznajmia, ze ma mnie. Sex udany, oboje lubimy gotowac, klocic się tez lubimy, ale kto sie czubi, ten sie lubi ;) Bardzo sie zmienil pod moim wplywem, mimo, ze na poczatku byl dramat! zazdrosny, impulsywny! (chociaz zazdrosc nie mija- ale ja rowniez lubie byc zaborcza). Reasumujac czasami podczas klutni z glupoty smiejemy sie do siebie, bo bardziej idiotycznych pretekstow do klotni znaleźc nie moglismy. Ja uwazam, ze mamy szanse na przetrwanie burzy. Trzeba tylko dotrzec do siebie i trzeba poprostu się kochac, tak jak my. Nieprawdaż Kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś