Gość: 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:44 w 100 procentach sie zgadza !! !! ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otoidzieon Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 10.07.05, 10:19 Po tym, co teraz przeczytałem zaczynam wierzyć w horoskopy. Mój związek jest identyczny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blizniak Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.catv.net.pl 14.07.05, 23:49 A nici - ja ze swoja kobieta jestem ponad pol roku i uklada nam sie swietnie. Czasem wystarczy porozmawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 18.01.06, 22:47 poczszekaj jeszcze pol a zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paper_doll Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.netia.pl 30.01.06, 10:32 u mnei zupełnie na odwrót :) mój meżczyzna - bliźniak, ja - skorpionica. on jest niezwykle zaborczy i stara się mnie w jakiś sposób kontrolować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: bliźniak i skorpionica bye bye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 01:37 ehh, ja bliźniak z bólem serca zakończyłem związek ze skorpionicą. Bólem krótkotrwałym, bo teraz czuje jak by mi ktoś odsunął chmury i widzę piękne niebo :) Czasami po prostu trzeba zaufać intuicji i mieć siłę zrezygnowania z uciech cielesnych na rzecz tych ważniejszych - .... bliźniaki my wiemy jakich ;) pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:04 Oj zgadza się... ale pomimo tego jestem z moim mężczyzną już ponad 8 miesięcy i jest cudownie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamglona17 Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 20.07.05, 11:17 eeee w moim przypadku to stek bzdur :] jestem w związku ze skorpionem 16 miesięcy i jest nam razem bardzo dobrze. dogadujemy sie, rozumiemy sie nawzajem... ehh te horoskopy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.olsztyn.mm.pl 21.07.05, 11:12 Ja jestem z moim Skorpionem 3 lata, czasem bywają niezłe sztormy, ale wystarczy trochę cierpliwości i kompromisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.devs.futuro.pl 21.07.05, 15:58 wcale nie!!! ja i mój partner mamy podobne upodobania a czasem to on mnie zaskakuje nowymi pomysłami. oboje mamy duży temperament który nie pozwala nam się nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: bliźnięta - skorpion IP: *.hsd1.ct.comcast.net 20.06.09, 06:20 Ach ja Blizniak on Skorpion w sumie jestesmy ze soba 5 lat ale jest nam razem supcio:)tylko jednego nie rozumie czy kazdy Skorpion jest az tak zazdrosny o swoja dziewczyne hehe.....pozdrowionka dla Blizniakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:17 a ja sie z tym kompletnie nie zgadzam!!!ja-bliźniak,moj Misio-skorpion, jestesmy ze sobą juz ponad dwa lata i z kazdym dniem,tygodniem,miesiacem jest nam coraz lepiej.jestesmy bardzo szczesliwi i nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie...to chyba nie ma nic wspólnego ze znakami zodiaku...to zależy wyłacznie od ludzi jak sie dobiorą. Pozatym,moja najlepsza kolezanka ze studiow tez byla spod skorpiona i moj tata tez skorpion!!a on jest dla mnie jak przyjaciel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:16 nie zgadzam się z tą charakterystyka, totalna bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwilling Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.g.pppool.de 24.08.05, 19:35 w 100% sie zgadza!!!przerazajace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:36 Niestety zgadza sie. Jestem ze Skorpionem juz ponad 3 lata ale nasz zwiazek jest bardzo "burzliwy". Ja i on silny charakter, czasem trudno dojsc do porozumienia. A dlaczego jestesmy ze soba? Bo to nam sie w sobie wlasnie podoba - energetyczne temperamenty, walka pogladow. Zawsze jest ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.09.05, 13:40 nie zgadzam sie!!!On Blizniak Ja Skorpionica jest super 10 lat razem jako partnerzy zyciowi i szczęśliwi tak samo po ślubie i będzie tak dalej trzeba tylko chcieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżbitka Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:34 Ja Bliżniak On Skorpion tylko 20 lat; Horoskop horoskopem życie życiem.Wiadomo raz ok a raz burze, czyli normalka. Inne znaki przebiegają TAK SAMO przez życie. Lepiej w tego typu " przepowiednie" wierzyć z przymrużeniem oka. Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.10.05, 10:04 J jestem ze swoim Marcinem 3 miesiace i rozumiemy sie swietnie, czase nawet bez słów. Komam go, a on mnmie. W naszym przypadku horoskop sie nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliźniaczka Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 08.10.05, 14:51 Jak sie chce to sie da. Owszem czasem gromy lecą i tzreba sie nauczyć ze jak sie wychodzi do knajpy to M może sie czaić za winklem,ale można stworzyć udany związek. Popieram przedmówce który powiedział-rozmawiac i jeszcze raz rozmawiać,a zawsze można spotkac sie w pół drogi. Zona Skorpiona od 16lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeman Re: Blixnieta - Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 23:27 Zgadzam sie w 100% Jest ogień ja skorpion ona bliźniak jest mało spraw w kórych sie zgadzamy a mimo to nie potrafie byc bez niej nawet 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faith26 BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:16 :)hm... dziwne bo ja jestem juz z moim chlopakiem od ponad 6 lat!! i jest swietnie!!!!:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blizniaczka Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.adsl.alicedsl.de 13.10.05, 17:04 No powiem jedno! Dla mojego zwiazku sie nie zbyt zgadza:) i dobrze! Kazdy czlowiek jest inny, ja mam wiekszy temperament niz Skorpion:) i Skorpion nie chce mna rzadzic,sprzeczki kazdej parze sie zdarzaja, przeciez idealow nie ma a nawet jak sa to musza byc strasznie nudni:)) Szczesliwie zakochana Pani Bliziak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakur Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 22:02 hehee...100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.adsl.alicedsl.de 03.11.05, 19:15 Witam:) Mnie tam ten artykul smieszy:) bo kazdy czlowiek jest inny a nie dopasowuje sie wszystkich ludzi do tego co pisza w horoskopach:) Ja mam udane zycie malzenskie, wspanialy sex, i to ja raczej wykanczam meza niz on mnie:) a to , ze duzo rozmawiamy i sie szanujemy :) to normalne jak sie chce i pragnie byc razem , nie ma rzeczy nie mozliwych. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliziaczka Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.adsl.alicedsl.de 28.11.05, 19:21 Sranie w banie!!! zasrane horoskopy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekolada Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.pl / *.netbase.pl 24.11.05, 11:50 to co jest napisane wzglendem pary pomiędzy skorpionem a bliżniętami jest wielutną bujdą ! poniewarz żyje w spaniałym związku właśnie w takim zestawieniu znaków ! to co pisze , że nie dojdziemy to porozumienia to poprostu nie realne ponieważ pisze nawet że skorpiony nie są konfliktowe a to wyklucza teze co do tego iż nie pasujemy do siebie bo jest na odwrót ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:45 Macie 100 procent racji W moim przypadku jest dokładnie tak samo!!!!!!!!!Myśle że jednak para blizniak i skorpion maja szanse na szczęśliwy i szczery związek.W koncu przeciwieństwa się przyciągają.:) Pozdrowionka!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.aster.pl 20.12.05, 17:32 Zaklinacie rzeczywistość, bo to co jest napisane to święta prawda. Bliźniak - Skorpion to beznadziejne połączenie znaków, które sprawdza się czasem na poziomie energetycznym, ale poza tym jest BEZNADZIEJNIE. Obie strony się męczą, zupełnie inne podejście do ludzi, do spędzania czasu, form pracy itp. Facet Bliźniak 10 lat w związku ze Skorpionicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliżnię Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.k.mcnet.pl 03.01.06, 12:42 a ja wcale tak nie uważam bo też jestem w takim związku (z panem skorpionem) od ponad 2 lat i planujemy to życie przeżyć razem mimo faktycznie troszkę odmiennych temperamentów...Właśnie przez tę odmienność nigdy nie jest nam nudno ze sobą i dlatego świetnie się uzupełniamy. Oboje potrafimy ze sobą rozmawiać i to pomaga przejść przez problemy, które oczywiście pojawiają się jak w każdym związku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASKA Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: 87.207.113.* 01.01.06, 19:31 W MOIM PRZYPADKU WSZYSTKO SIE ZGADZ Z TYM HOROSKOPEM. MOJ MAZ FKTYCZNIE CHCIALBY O WSZYSTKIM DECYDOWAC A TAKZE W MOICH SPRAWACH I JEST TROCHE NIESTETY W TYCH SPRAWAZC ZABORCZY. BARDZO DUZO SIE KLOCIMY BO MAMY INNE POGLADY NA SWIAT. CHOCIAZ STARAM SIE CZASEM ISC NA KOMPROMIS TO NIE ZAWSZE SKUTKUJE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan skorpion Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.06, 12:20 Rozmawiać romwawiać i jeszcze raz rozmawiać Bliżniaki to uwielbiają szczególnie kobiety To najprostsza droga do porozumienia! Pozdrawiam pan skorpion:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagro Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:22 wcale nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tylko jedna wielka bzdura!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi 21,06,85 Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:17 to bardzo dziwne, ale zawsze przyciągam skorpiony. Ostatnio spotkałam kogoś takiego. Prowokuje mnie, ale ma w tym jakiś swoj cel. Poczekam co bEdzie dalej. Jak będziemy razem to nie zdziwie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka1307@wp.pl Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:14 Prawda w 99%!!!Zgadza sie! Odpowiedz Link Zgłoś
cyganeczka60 Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION 13.01.06, 19:01 Jak narazie sprzyjaja i to bardzo dobrze :) Nie moglam miec chlopaka chyba o innym znaku jak skorpion ;] Kocham cie moj skorpionku :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosnica Re: BLIŹNIĘTA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:19 zgadzam się w 100%- związek wybuchowy Odpowiedz Link Zgłoś