Dodaj do ulubionych

RAK - STRZELEC

09.07.05, 19:50
Wszystko się zgadza, z moim Rakiem jestem już 30 lat , i w zasadzie cały
czas"wojujemy" ze sobą, ale on uważa, że z inną zanudziłby się na
smierć.Rakowi nie powinno się pozwalać na zbyt wiele, bo często traci zdrowy
rozsądek, chociaż umie potem przyznać się do tego. W moim przypadku często
stara się narzucać swoją wolę czego ja absolutnie nie znoszę.Jednak mam swoje
sposoby, aby zrobił tak jakbym chciała a on myśli, że to on jest taki
mądrutki, ale dobry z niego facet, chociaż niekiedy przerazliwie leniwy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aniołek Re: RAK - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:33
      święta racja
    • Gość: Jedrek Re: RAK - STRZELEC IP: *.kaskada.info.pl 11.07.05, 20:51
      Ja kocham mojego misia Ona jest Rakiem ale ja ją kocham i ona mnie też
    • Gość: gonia Re: RAK - STRZELEC IP: *.ksiezyc.pl / *.ksiezyc.pl 19.07.05, 23:40
      chyba malo w tym prawdy w naszym przypadku...jestesmy ze soba 18lat i bardzo
      sie kochamy,powiedzialabym ze coraz bardziejwszystko zalezy przeciez od nas
      samych a nie od horoskopow...pa
      • Gość: Subsurf Re: RAK - STRZELEC IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.07.05, 13:33
        Gonia, racja!

Usposobienie człowieka zależne jest od ogromnej liczby czynników, także tych
        których jeszcze i być może nigdy nie zrozumiemy. I może gwiazdy mają na to
        jakiś wpływ, ale pewnie tak samo wielki jak gotująca się właśnie woda w
        czajniku. Bo jeśli napiszę, że kiedy gotuje się woda to ludzie urodzeni w znaku
        raka są smutni, to na pewno znajdzie się kilku, którzy potwierdzą istnienie
        takiego związku.;)
      • Gość: love roxi Re: RAK - STRZELEC IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.12.05, 17:13
        ja Raczek i Moj misio strzelec jestesmy bardzo zgrani i szczesliwi:)bardzo
        pasujemy do siebie charakterkami:)
    • Gość: ulusia Re: RAK - STRZELEC IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.05, 23:39
      taak, je tez jestem raczek i chcialabym zamknac mojego strzelca dla siebie i
      nie wypuszczac, ale wiem , ze to by go unieszczesliwilo i ucieklby tam gdzie
      pieprz rosnie. hm. tak wiec daje mu wolnosc, niech sie wyszaleje, a jak troche
      sie zmeczy, to wroci do domu, do mnie i moich ramionek, i wtedy go czule obejme
      i utule, bo tak bardzo go kocham. a na co dzien, cuz wystarczy ze zadzwoni , i
      juz wszystkie smutki pryskaja
    • Gość: pssst Re: RAK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:48
      hm wlasnie jestem pelna obiekcji czy zaangazowac sie w zwiazek rak strzelec(ja)
      z tego co patrze tu na forum to pozytywne wypowiedzi o tym ukladzie zdarzaja
      sie tylko wkonfiguracji gdy to kobieta jest rakiem a mezczyzna strzelcem ...
      moze dlatego ze takie sa steortypy tez ze kobieta niby ma byc lagodna i
      bojazliwa a mezczyzna odwazny i pelen energii..:(
      • laura.x Re: RAK - STRZELEC 28.09.05, 23:12
        A ja mam odwrotnie. Sama jestem rakiem i boję się tego Strzelca. Wszyscy piszą,
        że zdradza cały czas itd itp. Ale chyba trzeba zaryzykować, to tylko horoskopy:)
        • andzia353 Re: RAK - STRZELEC 30.09.05, 00:35
          mnie mój strzelec zdradził po prawie 4 letnim dobrym związku, a już przestałam
          wierzyć znakom zodiaku albo inaczej: myślałam że moj strzelec jest
          inny......zawiedziona kobieta rak
        • xxxmarioxxx Re: RAK - STRZELEC 12.10.05, 15:54
          Sądze ze strzelec i rak potrafia sie wspólnie uzupełniać.
      • Gość: MONIKA Re: RAK - STRZELEC IP: *.75.51.107.mielec51.tnp.pl 27.11.05, 20:06
        najglupsze to sugerowac sie horoskopami a nie uczuciami. ja kocham mojego
        raczka i oby tak dalej!
    • anawel Re: RAK - STRZELEC 30.09.05, 10:06
      a czy jakas luczniczka cierpiala kiedykolwiek przez jakiegos macho raczka ;)
      naczytalam sie o nich strasznych rzeczy zaborczy , zazdrosni czasem egoistyczni
      przerwazliwieni ... a jednak cos mnie kusi do pewnego raczka :(
    • xxxmarioxxx Re: RAK - STRZELEC 06.10.05, 14:50
      Sam jestem rakiem i juz kilka dni próbuje zmierzyc sie z drugą połówką, mam nadzieje ze sie wszystko uda choć jest dosyć cieżko :)
      • Gość: pani rak Re: RAK - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:26
        Mnie pan Strzelec porzucił po 5 latach fajnego związku.Nagle i bez
        ostrzeżenia .bo musi pofruwać i oczywiscie pojawiła sie nowa fascynacja.wiec
        mysle sobie ze jednak taka konfiguracja nie ma racji bytu
        • jeremy.white RAK - STRZELEC 08.11.05, 13:11
          Jam jest rakiem, męskim rakiem.
          W sumie to moglbym sie podpisac pod pewnymi rzeczami napisanym wczesniej
          rzeczywiscie jestem zazdrosny, czasami przewrazliwiony - najchcetniej zamknal
          bym strzelca w klatce i tulił piescil i calowaal...
          Coz moj strzelec jest rozrywkowa osoba-lubi sie bawic, lubi tanczyc...
          ja tancerzem nie jestem - domyslcie sie co przezywam na imprezach..
          ......
    • Gość: :) Re: RAK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 15:20
      JESTESMY RAZEM JUZ 3 LATA.I NAPRAWDE KLUCIMY SIE O DROBIAZGI.JESTEM RAKIEM I
      SZUKAM BELE JAKIEGO PRETEKSTU DO KLUTNI NIE ODPOWIADA MI JEGO
      ZACHOWANIE....WYDAJE MI SIE ZE WCALE MNIE NIE SZANUJE A KOLEDZY SA DLA NIE GO
      WARZNIEJSI!!!
      • Gość: raczyca Re: RAK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:44
        a ja cóz jestem kochanka strzelca....jest wspaniale i nie dlatego ze jestem
        tylko kochanka poprostu sie uzupelniamy we wszustkim ..to trwa juz 10 lat...;)
      • Gość: reni Re: RAK - STRZELEC IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 13.11.05, 12:08
        ja tez jestem juz 3 lata po slubie i zgadzam sie z wypowiedzia ":)"
        o drobiazgi sie kucimy a jego zachowanie daje wiele do zyczenia nie wiem moze
        jestem zbyt wrazliwa a pozatym 3 tala mazlenstwa a ja sie czuje taka samotana,
        co bedzie pozniej!!!!!!!!!!!
        • Gość: kobieta rak Re: RAK - STRZELEC IP: *.pronet.lublin.pl 13.12.05, 16:52
          Mój strzelec to osoba uzależniona od majątku rodziców, jest jak dziwka - dla
          forsy skrzywdzi dziewczynę.Jego matka jest dla niego święta. Potrafi tańczyć z
          inną i nie widzi że mnie krzywdzi. Jest do dupy w łóżku i jeszcze chce żeby go
          chwalić że jest ogierem łóżkowym przy jego kolegach. Jest zazdrosny o każdego
          mojego kolegę. Związek ze strzelcem to męka!
        • Gość: nuska Re: Rak - Strzelec IP: *.kalisz.mm.pl 03.01.07, 17:13
          nie chcę Cię martwić, ale później może być już tylko gorzej, ja się męczę już
          11 lat, też czuję się samotna,niedoceniana i jestem wyśmiewana za każde
          wzruszenie, tragedia :(
    • Gość: a Re: RAK - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 01:05
      Bo Raki rzeczywiscie sie ze Strzelcami męczą okropnie. Raki trzeba dopieszczac,
      zauwazac grymas na ich twarzy, w łózku potrzebują czułosci i namietnosci. A
      Strzelce ciągle próbują grac, ciągle z czymś wyskakują i w dodatku łase na
      komplementy są, a Raki nie docenią zalet Strzelca.
      Czasem to sie udaje, zwlaszcza Strzelec-kobieta (z Rakiem) - cóz, jest typem
      elastycznej towarzyszki życia i bardzo tolerancyjnej. Ale Strzelec-facet
      (niegrzeszący wiernoscią) to dla Raczycy wrzody i nieprzespane, zimne noce
      • Gość: Maja Re: RAK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:57
        jesteśmy razem prawie 20 lat. MiłoSC, szczęście i zrozumienie jeden drugiego,to
        najważniejsze
    • Gość: ja Re: RAK - STRZELEC IP: 83.168.96.* 16.01.06, 17:17
      nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ja.. rak :) Re: RAK - STRZELEC IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.06, 13:24
      Zgadzam sie z tym ale tylko w 40%. Wszedzie jest napisane że strzelce są bardzo
      żywiołowi itp. że sa calkowitym przeciwienstwem Rakow. Chodze ze swoim
      chlopakiem juz pare lat i jakos narazie sie dogadujemy, choc jest strzelcem,
      jest spokojny, opiekuńczy, rozażny i nie denerwuje sie jeśli czasem jestem o
      niego zazdrosna. Chociaż w jednym musze sie zgodzić, czasem sie czepia moich
      humorków:)i niestety czesto musi mnie sprowadzać na ziemie:)
    • Gość: Ania Re: RAK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 01:48
      U nas jest zupełnie inaczej ja rak mam dynamiczne usposobienie, mój strzelec
      jest spokojny, w tym związku strzelec jest bardziej zazdrosny o raka, czyli o
      mnie i czasami jest to męczące ale i miłe ;-). Jednak łączy nas umiejętnośc
      rozmowy o wszystkim.. w ogóle b. dużo rozmawiamy i choć napisane jest, że "Aby
      ten związek przetrwał, musicie wykazać wiele dobrej woli" ja tak nie uważam,bo
      jeszcze nigdy z nikim mi się tak nie układało i jeszcze nigdy nikogo tak nie
      kochałam... Myślę ponadto, że aby jakikolwiek związek przetrwał ludzie muszą
      nad sobą pracować czy to będzie rak ze strzelcem czy rak z kimś innym
      • Gość: patitka Re: RAK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:53
        Przeczytalam uwaznie wszystkie posty i sama nie wiem co mam robic, przeraza
        mnie troche ta niewiernosc facetow Strzelcow, pasują mi cechy charakterystyczne
        do jego osoby i boje sie ze Rak i Strzelec to zupelnie dwa swiaty, choc on tak
        wspaniale mnie rozumie, czyta w moich myslach, wie co czuje.
        Czy STRZELCE sa wybuchowe? Ja troche jestem dlatego zastanawiam sie
        czy zaczynac wogole ten zwiazek,,, zalezy mi na nim i wiem ze HOROSKOP to
        HOROSKOP a jednak troche mnie to blokuje...
        pozdrawiam
        • Gość: kinga Re: RAK - STRZELEC IP: *.org 21.02.06, 19:02
          Wiernośc nie jest mocną stoną "strzelca" . zawsze oddalałam myśli
          od jego flirtów . Ale to co zauwazyłam w jego zachowaniu , podczas
          spotkan towarzyskich adorowanie tylko kobietom ; daje wiele
          domysłów. I nałogi jak się ktoś raz o sobie wyraził NA MAKSA...
          ale to ty decydujesz , i moze masz to pisane . pozdrawiam ja nie
          jestem wyrocznią ale pytasz to opisałam swoje doświadczenia jako
          zona STRZELCA...
          • angie555 Re: 22.02.06, 12:52
            Kinga, spotkalam sie juz wiele razy z taka opinia...
            wczoraj miala miejsce dziwna sytuacja, rozmawialismy za pomoca komunikatora
            (Ja Rak ze Strzelcem )netowego i nagle nistąd nizowąd on przekrecil moje slowa,
            powiem wiecej obrocil je w tak duza sprawe, po prostu zrobil z igly widly.
            Szczerze mowiac nawet nie wiedzialam o co mu chodzi,
            mial przedemna zle doswiadczenia i moze teraz
            mnie porownuje do poprzedniczki.
            Wiesz widze ze jest w stanie skonczyc te znajomosc przed jej
            wlasciwym zaczeciem...
            Czy Twoj Strzelec tez jest taki IMPULSYWNY I LEKKOMYSLNY??

pozdrawiam
    • Gość: Zuza:) oj te wrozby... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:14
      ja jestem z moim facetem dosc sporo :) i dogadujemy sie nie najgorzej :) chociaz ma natura taka ze lubie dominowac a on nie ma nic przeciwko temu i czasami potrzeba nam kompromisow ale nie jest tak najgorzej :D zamierzamy sie zareczyc wiec milosc wziela gore nad nami :D:D pozdrawiam wszystkie pary RAK - STRZELEC ;D
    • Gość: Felicja rak - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:09
      Jakbym czytała o mnie i moim Raku. Jest chorobliwie zazdrosny - nie popatrzeć
      nawet na innych facetów, bo strzela focha od razu. Kłócimy się non stop, ale to
      nieszkodliwe, poza tym potem fajnie się godzi ;). A leń z niego gorszy ode mnie.
      • Gość: livika Re: rak - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:39
        popieram koleżankę wyżej. ja strzelec on rak. i niestety jest coraz gorzej
        kłócimy sie o wszystko.potrafi 5 razy dziennie puścic focha.
    • Gość: Martuśka Rak - Strzelec IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.11.06, 16:47
      Ludzie zaufajcie sobie,swoim charakterom i temperamentom.Jestem zodiakalnym
      Raczkiem a moje Kochanie to oczywiście Strzelec.Nie zaprzeczam że niektóre
      wymienione cechy moge przypisac sobie czy mojemu Strzelcowi. Ale oboje potrafimy
      tak na siebie podzialac ze temperujemy swoje zachowania. Lub sami nad nimi
      pracujemy. Osoby które zastanawiaja sie nad zwiazkiem z Rakiem lub Strzelcem
      niech sie nie zniechecaja, nie beda wiedzialy co je czeka jesli nie sprobuja. A
      horoskopy traktujmy z przymrozeniem oka ;) Pozdrawiam i powodzenia.
    • Gość: nuska Rak - Strzelec IP: *.kalisz.mm.pl 03.01.07, 17:05
      Wypisz wymaluj mój związek, mój mąż jest strzelcem i wciąż coś mu "nie pasuje",
      ale jakoś już trwam przy nim od 11 prawie lat. Nie spodziewałam się tak
      trafnego horoskopu, gratulacje!!!!!!
    • Gość: misiolek_85 Rak Srezelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:46
      hmm ....w pewnym sensie się to zgadza ale ....... zazdrosc strzelca jest wieksza
      niz raka chyba ze poprostu on tego nie pokazuje a rowniez jest zazdrosny :D:D:D
      ale znaki sa rozne :D:D:D pozdrawiam :P:P:P
    • Gość: :) nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:37
      Jestem bardzo zaskoczona, ponieważ jest na odwrot to rak w naszym zwiazku jest
      tym szalonym i pomyslowym a strzelec wybaczajacym,spokojnym i zamknietym w
      sobie ...
    • Gość: 602428505 RAK-strz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.07, 02:09
      brat ma dostep do roznych dziwnych publikacji. Stwiedza ze nie pasuje mi zaden
      horoskop. Moj raczek a raczej raciczka tez jakotako niepodobna do niczego z
      opracowan. Czas na horoskop 21 wieku chyba :D
    • Gość: polka osaczajacy rak IP: *.toya.net.pl 15.03.08, 16:06
      Jestem strzelcem i bylam z rakiem i moze to nie ma nic wspolnego z naszymi znakami ale podczas gdy na poczatku bylam zachwycona tym jaki jest czuly,jakie mamy swietne porozumienie,podobne poczucie humoru i jak jest jest nam w łózku (wow):) tak pozniej zaczely sie schody gdyz zaden strzelec na dluzsza mete nie wytrzyma z kims kto probuje go miec tylko dla siebie a zaden rak nie zniesie niewyparzonego jezyka strzelca i tego cholernego uporu:)
    • Gość: Mala Rak- Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 16:22
      ja-strzelec, on -rak, poczatek- fantastyczny, zwiazek na odleglosc,
      ja potrzebuje kontaktu, drobiazgu w postaci smsa, chocby dzien
      dobry, to ja jesli tesknie- jade, straszny egocentryk co
      empatycznego strzelca wprawia w smutek, widze, ze po poczatkowym
      zauroczeniu jest jakis chlod,a jednak uczucia wygrywaja w starciu z
      rozsadkiem i ciagle jeszcze mi sie chce walczyc ;), wbrew pozorom,
      namietnosci raka i strzelca wcale nie sa rozne, maja rozna
      intensywnosc, bo strzelce sa impulsywne a raki spokojne raczej,
      kiedy mialam watpliwosci, chcialam zerwac ta znajomosc zaczal sie
      niepokoic, wtedy jest w stanie pomyslec o moich potrzebach .. no i
      to rozpamietywanie przeszlosci..
      • Gość: Dominika Re: Rak- Strzelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 15:49
        Zgadzam się z Mala. U mnie podobnie było, na początku wielkie
        zauroczenie ze strony raka (on), a później chłód:( Dopiero jak chcę
        odejść, albo sygnalizuję że chyba coś do końca nie pasuje, to
        wówczas raczek się reflektuje, że może by więcej pani strzelec
        poświęcić uwagi. Prawdziwe jest też to z zapatrzeniem raka w
        przeszłośc. Jak mnie to dobija i te ciągłe sentymenty( w tym do
        byłych miłości)!!!!!!! Ja jako strzelczyni ciagle patrzę w dal, nie
        oglądam się za siebie, co było to było, a u raka to wieczne ,, ale
        ja się nie odetnę od korzeni". Męczy mnie to strasznie i na dłuższą
        metę nie wiem czy związek się uda... Choć jest też sporo zalet:)
    • Gość: watiatka :D Rak - strzelec IP: *.78-1-64736c12.cust.bredbandsbolaget.se 24.01.09, 11:03
      a jak na nasz zwiazek to nic sie nie zgadza. wlasnie ze jestesmy
      prawie identyczni charakterami i wszystkim. cudownie nam sie razem
      zyje i nic z tego horoskopu nie pasuje do nas
      • kabalarka Re: Rak - Strzelec 16.08.09, 14:40
        Warto wznowić temat!
        • promyykk Re: Rak - Strzelec 19.10.09, 22:45
          Moze ktos mi odpowie ze strzelców ?Jestem Rakiem on Strzelcem znamy sie 3 lata
          bywało róznie ale w końcu dogadywalismy się.Nie jestem typowym rakiem lubie jak
          cos się dzieje uwielbiam podróze ciagle mnie gdzieś nosi :).On róznie przez 3
          lata nie bylismy nigdzie razem na wakacjach,duzo pracuje uwazam ze za duzo .Sex
          jest super bardzo mi na nim zalezy to ja zawsze wyciagam reke i załagadzam
          sytuacje.On jest zbyt dumny aby powiedziec przepraszam zawsze wie najlepiej
          ostatnio okazało sie ze jest strasznie zazdrosny!!!!!!!!1Pojechałm na wakacje ze
          znajomymi w wsród którch był jeden samotny facet (on nie mógł jechac) chciałam
          zrezygnowac ale namawiał mnie zebym jechała a jak wróce po sezonie pojedziemy
          razem uwierzyłam i pojechałam.Po powrocie powiedział mi ze on to przemyslał i
          napewno cos było ,ze go zdradziłam i ze to koniec porozmawialismy i wróciło do
          normy było super,niestety nie na długo Ostatnio.przez 2 tyg sie nie odzywał
          próbowałam coś zadziałac ale okazło sie ze wrecz mnie olewa!!!!Było mi strasznie
          przykro chciałam to przeczekac i pojechałam do siostry aby sie nie zadręczać.W
          tym czasie napisał do mnie sms ze chce sie spotkać!!!!!!!!!!!!!Kiedy szczerze
          powiedziałm mu że pojechałam do siostry on to zaraz skojarzył z kolegą z wakacji
          który mieszka w tym samym mieście i ojechałm sie z nim spotkac, wszystko od
          nowa!!!!!!!Był w kilku związkach kobiety go zostawiły zdradzały i jak sam mówi
          trudno mu zaufac kobiecie i mi tez nie ufa.Jestem 14 lat młodsza od niego
          atrakcyjna niezależna a zdrada się brzydzę i zawsze byłam uczciwa ale jemu to
          niewystarcza!!!!!!!!!! Nie chce go ograniczać chcę być tez wolna skoro nie moze
          ze mną jezdzić chodzic na imprezy bo pracuje mam przy nim siedzieć?Jego duma
          bezkomromisowosc i pewność tego ze wie najlepiej i ja napewno go oszukuje!
          przeraża mnie to !!!!!!!!!!!!!!!Nie rozumiem tego bardzo mi na nim zależy ale
          nie zamierzam sie tłumaczyć 2 raz pomózcie prosze!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka