Gość: silvia Re: rak - blizniak IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:22 idealnie ktos ujął wszystkie cechy blizniaka! nnie ma mowy o stabilnosci z panem blizniakiem a uslyszec jakąkolwiek deklarację???rzecz niemożliwa-ja czekałam rok i odpuściłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczyca kala RAK IP: 212.244.52.* 08.09.06, 15:12 100% prawdy poznałam takiego pana i na początku było cudownie, ale potem wyszło szydło z worka. Po prostu oszukiwał mnie, kłania się dwulicowa natura bliźniaka. Jak dowiedziałam się prawdy to byłam w szoku, bo taka "sierotka Marysia" była z niego :-) Tydzień po rozstaniu poznałam drugiego takiego pana - ma się to szczęście :-) A więc, byli bardzo różni, ale jednocześnie podobni. Teraz wiem jedno, nigdy żadnego bliźniaka !!! To zupełnie inny świat z typowym raczkiem. Teraz jestem z byczkiem i jest bosko, ta sama uczuciowość i podejście do życia, a sex nieziemski. Tak propo bliźniak to marny kochanek, takie są moje doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netek rak-bliznieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 00:40 nic sie nie zgadza jestem bardzo szczesliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówa Bunt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:08 Zgadzam się z poprzednikiem... U mnie też się nic nie zgadza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Rak - Bliźnięta IP: 62.233.164.* 15.11.06, 12:57 he he!jakoś nic się nie sprawdziło jak dotąd!!U nas jest SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natt rak- bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:27 Nic się nie zgadza XD Mamy podobne charaktery, rozumiemy siebie i jest nam razem dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Rak Bliznieta IP: *.zdv.uni-tuebingen.de 07.12.06, 12:35 bzdura moj chlopak jet Blizniakiem a ja rakiem... przeciez go nie rzuce po tych bzurach co tu sa napisane, powtarzam bzdura hihihi mozna sie pomsmiac przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezechiel rak bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:32 Jeżeli o mnie chodzi to 100% prawda....niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trąba Re: rak bliźnięta IP: *.metronet.pl 13.06.07, 10:42 Jak na razie pomiędzy nami jest wszystko ok, chociaż przeraził mnie Bliźniak po drugim dniu znajomości tym, że chce się ze mną ożenić i mieć dzieci. Tutaj okazał się totalnym wariatem. Dosyć mocno mnie ostudził. Powoli wyłażę ze skorupy i oswajam się z nim. Temat małżeństwa i dzieci powraca jak bumerang. Nie bardzo rozumiem dlaczego? Jakaś trauma czy co? Większym lekkoduchem - jak na razie - jestem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chispa Rak - bliźnięta IP: *.osiedle.net.pl 16.08.09, 17:42 Mi z rakiem nie wyszło. Nie mogliśmy się dogadać zupełnie. Jakby dwa swiaty, niestety. Ale namiętność była - tego było pod dostatkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś