Gość: m. IP: *.pro-internet.pl 14.07.05, 23:07 no super. nic się nie zgadza. kiepściutko ktoś się tu wykazał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annika Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 02:01 ano. rak plci zenskiej nie cierpi dzieci i tzw. zajmowania sie domem i dominuje nad blizniakiem-domatorem plci meskiej. kto szuka prawdy o ludziach w takich stereotypowych blubrach? nawet dla rozrywki tej plycizny nie da sie przelknac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczyca Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.gaz.zabrze.pl / *.gaz.zabrze.pl 15.07.05, 08:49 jestem typową raczycą a ON działa na mnie jak żaden inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enpi Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: 212.106.16.* 15.07.05, 11:11 Nie no, totalna głupota. To mój najlepszy związek. Najdłuzszy, najstabilniejszy i napewno nie brak mu erotyzmu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 23.07.05, 13:44 PIER******** GŁUPOTY !!!!!!!!!!!!!!!!! JEST NAM BARDZO DOBRZE I NIC SIE NIE ZAPOWIADA NA ZMIANE !!!!!!!!!!!! KICHAAAAAAAA !!!!!!!!!! WIELKA KICHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 23.07.05, 23:44 słaba znajomośc astrologii.obracam sie ww roznym towarzystwie i stwierdzam ze jest to jeden z gorętszych zwiazkow,ktory wrecz epatuje namietnoscia i pomyslowoscia a pan blizniak z cala pewnoscia nie nudzi sie i nie ma ochoty na zmiany gdyz nie jest przyslowiowa choragiewka na wietrze lecz jak kazdy poszukuje stabilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczątko Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.05, 09:19 a mnie taki układ zupełnie nie wyszedł. Nutko! Pan bliźniak, moze nie każdy, zachowuje się jak chorągiewka na wietrze, zmienia zdanie częściej niz "ustawa przewiduje", mało tego, nie ma własnego zdania, jest uzależniony od pani Rak. I moze na początku taki zwiazek rokuje jakąś przyszłość, ale z upływem kolejnych lat wspólnego życia, pani rak będzie brakowało poczucia bezpieczęństwa, silnego ramienia mężczyzny, a będzie miała obok faceta, którego trzeba do wszystkiego motywować. No chyba, ze właśnie takiego czegos komuś brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 24.07.05, 16:56 nie mam potrzeby kogos motywowania, ale kazdy lubi usłyszec ciepłe słowo a kiedy obdarza sie drug.ąosobe miłościa i szacunkiem jest sie z tym kims szczesliwym.milosc szuka trudnych dróg i wymaga kompromisów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczątko Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.05, 20:31 Z całą pewnością Nutko masz rację! I życzę Ci z całego serca, aby ten związek Ci się udał i był dla Ciebie jak najbardziej satysfakcjonujący. Ja tylko podałam moje spostrzeżenia i mam nadzieję, ze Ciebie takie doswiadczenia, które ja przeżyła, ominą! Powodzenia i samych pozytywnych mysli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareks79 Re: rak - bliźnięta IP: *.elk.mm.pl 30.09.08, 22:41 złote słowa . za to order uśmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:47 Co prawda jestem z mym lubym krótko,ale zauważam,że nic w tym horoskopie nie jest tak, jak w życiu... Ja jestem rakiem i to mnie non stop nosi... Jestem energiczna i latam tu i tam,a on , mimo,że jest bliźniakiem, jest raczej spokojny, na pierwszy rzut oka ponury i rozkręca się bardziej dopiero w bliskim i dobrze znanym mu gronie... Znowu mam potwierdzenie,że nie ma co wierzyć w horoskopy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo41 Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:30 a nie prawda! jest super i co???????? Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwo1007 Re: RAK - BLIŹNIĘTA 30.08.05, 14:58 qrcze tez jestem pania rak...czesto odwala mi strasznie ;P ...a moj pan blizniak jest kochany i czuje sie przy nim bardzo bezpiecznie...poza tym jak on na mnie dziala....jeju.... =D z reszta ja na niego chyba tez ;P ...narazie to zwiazek z krotkim stazem ale moze bedize dobrze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczyca kolejna rak-bliznieta IP: *.aster.pl 14.12.06, 13:31 ja niestety musze sie zgodzic z tym horoskopem..bo na poczatku zwiazku rak i bliznieta to para idealna, najlepsza, zafascynowana soba i pelna namietnosci, no po porstu taka para ktora czuje od pierwszego wejrzenia do siebie mnóstwo... ale w miare lat...w moim przypadku miesiecy, okazuje sie ze bliznieta nie daja rady i humory raka, jego impulsywnosc, ciagla chec doznan emocjonalnych w ogole nie ida w parze z ich potrzeba wolnosci i chęcia ciągłego rozwoju i doswiadczania nowych rzeczy... bliznieta zaczynaja sie stresowac i chca uciec...no i czesto uciekają i łamią serca. Co gorsza znów jest z blizniakiem i znow mi sie wydaje ze ja nim kieruje, ze on przezywa fascynacje moja osoba... odpukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:08 mij czolovik rak,ja sama shchasluva v sviti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KlAuDiA ...RaK & BlIźNiĘtA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 14:53 Och !! totalna głupota myśle ze to bzdety i wiele z was napewno tak sądzi. Wiem z bliźniakiem sie nigdy nienudzisz chyba ze niekyorzy sa nudni ale ten którego znam jest naprawde wystrzalowy !! Ciagle gada, ma pomysły i wogóle jest spoko kolesiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:20 Nic sie nie sprawdza, zwlaszcza ta namietnosc...nie brakuje jej nam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakos Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:47 potwierdzam opinie koleżanki ktoś kto to pisał chyba jest początkujący albo wogule sie niezna na horoskopach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greec Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:11 Niestety się prawie wszystko zgadza.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka170 Re: RAK - BLIŹNIĘTA 12.12.05, 16:32 cos w tym jest jestem blizniakiem a moj facet rakiem.ale co do namietnosci ..to z nikim mi tak nie było jak z nim.i od 3 lat mi sie nie znudził.reszta prawda.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunetka Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:49 Jestem typową panią rak a mój mąż bliżniakiem mamy wiele z wymienionych zalet i wad jesnak uwqażam że dobrze sie rozumiemy i jesteśmy już od 6 lat szczęśliwym małżeństwem. Trzymam kciuki za wszystkie takie pary bo tak naprawdę wszystko zależy od dwojga ludzi a nie od znaku zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.juranet.czest.pl 02.01.06, 15:44 lipny ten horoskop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.crowley.pl 02.01.06, 19:42 Zgadza się, że się nic nie zgadza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 19:55 oj, to chyba zupelnie na odwrot wbrew pozorom... cos sie tu nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dear Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 12.01.06, 15:31 Idealnie trafne! Sama to przerobiłam. Zero namiętności i wszedzie te chorągiewki. Dziewczyny,strzeżcie się Bliźniąt. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.06, 17:56 przerobiłam zwiazek z rakiem i moge powiedziec tylko jedno: dziewczynie blizniak niepotrzebne jest dodatkowe dziecko zamiast faceta. poza tym raki, co jak co, ale inteligencją nie sięgają nam do pięt. pozdrawiam wszytskie raczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.dsl.ip.tiscali.nl 22.01.06, 15:51 coś w tym jest ale jak sie dwoje ludzi kocha to wszędzie jest namiętność nie ma idealnych związków sztuka polega na tym aaby go udoskonalać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: RAK - BLIŹNIĘTA IP: *.devs.futuro.pl 22.01.06, 16:18 A ja wlasnie rozstalam sie z Panem Bliźniakiem po półtorarocznym związku i moge stwierdzić, że początkowo może i jest wspaniale, namiętnie i romantycznie, ale po roku po prostu wieje nudą. Pan bliźniak wcale nie jest mężczyzną o 1000 pomysłach, jest marudny i rozkapryszony. Każda kobieta czuje się przy nim jak jego matka, która musi wziąć go za rączkę i pokazać co to świat. Niepolecam takich kombinacji, chyba,że lubicie mieć w domu dziecko i to na dodatek cudze ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angie555 Re: RAK - BLIŹNIĘTA 22.02.06, 13:20 wiesz w tym co piszesz jest iskra prawdy ja z moim blizniakiem czulam sie tez jak matka, mimo ze byl ode mnie starszy o 6 lat... Nie wiedzial czego chce, nie byl pewien niczego itp... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka rak-blizniak IP: *.zax.pl 01.03.06, 21:39 nic sie nie zgadza:-) mój partner rak jest cudownym człowiekiem, zawsze sie dogadujemy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladka Re: Rak-Bliznieta IP: *.saton.pl 17.05.06, 20:50 Coż niestety wszystko sie zgadza :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:54 ja jestem rakiem mój mąż bliźniakiem jesteśmy małżeństwem od 14 lat i jest dobrze, bywały wzloty i upadki ale jesteśmy razem i to jest najważniejsze.nie ma co sugerować się horoskopem liczą się uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: rak-bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:04 a mnie sie zgadza... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś