Gość: krzysiek IP: *.c155.petrotel.pl 19.07.05, 17:56 potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ani Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.chomiczowka.net.pl 19.07.05, 20:06 a ja nie... byłam z 3 koziorożczami i za każdym razem było inaczej... horoskop to zaledwie 0.1% składającej sie na charakter człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozka Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 01:37 zawsze lubilam koziorozce:) ale dwoje razem? hmm..pewnie byloby pieknie, ale chyba oboje sa bardzo zdystansowani i kto ma tu niby zrobic pierwszy krok? Oboje sie boimy chyba i jakos nie mozna przelamac niesmialosci i niepewnosci..ciezkie typy w milosci:)szczegolnie na poczatku:/trudno sie przebic przez skorupe niby "chlodu" jak sie pozornie wydaje..bardziej to chyba strach nimi kieruje niz chlod;)pozniej rekompensuja, wiernoscia,staloscia uczuc, wiec chyba taka parka to jeden z najlepszych wyborow:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:36 Zarówno ja i moją ukochana jesteśmy z pod znaku koziorożca. I naprawde każdy krak w związku trwa miesiące. jesteśmy ze sobą 14 miesięcy a znamy się bardzo słabo i mało ze sobą "robimy". Ale mószę powiedziec że ten związek jaet najlepsy ze wszystkich które miałem przedtym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.05, 23:24 Nikt nie zrozumie Koziorożca lepiej niż drugi Koziorożec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europia Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 25.08.05, 22:36 Moj facet i ja jestesmy koziorozcami i jest fajnie.oboje okropnie uparci i kazdy stawia na swoje ale zazwyczaj po chwili dochodzimy do porozumienia:) Pozdrawiam Mojego Koziorozca:* Odpowiedz Link Zgłoś
nemezis9 Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC 24.08.05, 09:05 hoho...jestesmy z mezem oboje kozami i kłocimy się strasznie...nikt nie popusci: ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.vide / 213.192.75.* 23.09.05, 16:42 raczej sie nie zgodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.szczecin.mm.pl 27.10.05, 15:59 duzo w tym prawdy, jednak nie zgadzam sie co do faktu ze zwiazkowi dwoch koziorozcow brak polotu i fantazji:)wrecz przeciwnie:)chyba ze moj zwiazek do wyjatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozica Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:26 to nie wyjatek - 14 lat, trojka dzieci i ciagle jeszcze potrafimy sie zaskoczyc. Powiem wiecej - z kazdym rokiem jest coraz lepiej choc to prawdziwy tor przeszkod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Can-D Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: 87.207.139.* 14.02.06, 23:48 paula:Nie jesteście wyjątkiem :) u nas też nie brakuje polotu i fantazij wrecz przeciwnie.Oboje jestesmy uparci ale po czasie dochodzimy do porozumienia :)))-powtórze poprzednika:NIKT NIE ZROZUMIE BARDZIEJ KOZIOROŻCA NIŻ DRUGI KOZIORO ŻEC!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.tychy.msk.pl 12.01.06, 15:52 Tylko Kozorożec wie, czego trzeba drugiemu koziorożcowi. Koziorożce górą!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:36 potwierdzam..ale z tym brakiem polotu to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:12 Moim zdanie bzdura. Jesteśmy wraz z mężem koziorozcami i stwierdzam ze wróżbita sie myli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 02.02.06, 20:59 Jesteśmy oboje koziorożcami, w dodatku urodziliśmy sie w tym samym dniu (różnica wlatach)... z zadną partnerką nie było mi tak dobrze jak z nią. Jesteśmy tak samo uparci, wredni i czasami marudni...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania :) z Poznania Re: KOZIOROŻEC - KOZIOROŻEC IP: 82.160.122.* 17.02.06, 16:02 Potwierdzam prawie w 100 % jednakże ja i mój mąż jesteśmy osobami o wielkim temperamencie jak i poczuciu humoru. I polotu prosze mi wierzyć nam nie brakuje tak jak i spontanicznych i nie zaplanowanych posunieć życiowych. W życiu musi być odrobine szaleństwa :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kutva Koziorozec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:43 Ja i moja dziewczyna jestesmy koziorozcami w dodatku urodzilismy sie tego samego dnia- ona jest 12 godzin starsza. Jest nam razem bardzo dobrze choc zdarzaja sie tez slabsze dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~Ona~~ Koziorożce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 15:50 rowniez potwierdzam. Ja jestem koziorozcem, moj ukochany tez nim jest :)i jest wspaniale oczywiscie!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa koza-koza IP: 83.141.106.* 26.03.07, 21:14 uuu ale my sie klocimy az powietrze trzaska-2lata po slubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Koziorożec IP: *.tkdami.net 06.05.07, 10:48 witam,chciałam powiedzieć ,że bardzo się zraziłam do Koziorożców,bo mój dziadek jest nim i całe życie był takim tyranem ,że przez niego zmarła babcia,bo chorobę wywołał stres.Teraz mama do niego chodzi,we wszystkim mu pomaga,a on tego nie docenia tylko ciągle rządzi i rządzi...Już mam tego dość,nie można mu nigdy odmówić.Proszę was Koziorożce,nie bądźcie takie jak on,a szczególnie zwracam się do panów.Nie twierdzę ,że wszyscy są tacy sami,ale błagam,dajcie innym żyć i uwzględniajcie zdanie innych.Pozdrawiam wszystkie miłe i uczciwe Koziorożce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN KOZIOŁ Koziorożec koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 16:30 Właśnie byłem z panią Koziorożec i było beznadziejnie. Sex bez rewelacji, kobieta bez smaku i gustu, wyczucia sytuacji, po prostu taka szara mysz... Takie panny koziorożce to tragedia dla mnie jako Koziorożca, innym też nie polecam. Kobieta monotonna, bez wyobraźni, aha i najważniejsze kobiety z pod tego zanku polują na TWOJĄ KASĘ I POZYCJĘ SPOŁECZNĄ, CHCĄ SIĘ USTAWIĆ GRAJĄC SKROMNE MYSZKI, POZA TYM SĄ NIESZCZERE I JAK ŻADNE INNE INTERESOWNE TYLKO DOBRZE SIĘ Z TYM KRYJĄ. UCIEKAJCIE OD PANIENEK KOZIOROŻCÓW NIECH WYDYMAJĄ INNYCH A NIE WAS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Koziorożec koziorożec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 15:48 Jestem urodzona kozica z 27 grudnia i ABSOLUTNIE NIE ZGADZAM SIE Z TA OPINIA!!panie koziorozce wcale nie sa szarymi myszami ani nie leca tylko na kase,!!kompletna bzdura,ja jestem dusza towarzystwa, szukam w zwiazku sałosci,stabilizacji i oparcia,a na innym dalszym miejscu sa pieniadze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozka Re: Koziorożec koziorożec IP: *.bham.ac.uk 05.01.09, 18:49 ojojoj, co za stwierdzenia! Wiec ja jako koziorozec przyznaje, ze mam wybujala wyobraznie, jestem kreatywna, energiczna, przebojowa... i generalnie wiekszosc moich cech zaprzecza temu, co napisales o koziolku. Ha ha, ludzie sa tak przerozni, ze jakiekolwiek klasyfikacje sa dosc zabawne. Ale jesli sie w to bawic, to na charakter sklada sie procz zodiaku: dokladna data urodzenia, grupa krwi (wg kultury japonskiej), geny, otoczenie, w ktorym sie dorastalo (czyli pokrotce: kultura, kraj, rodzina, to, ile i w jakim wieku ma sie rodzenstwa - plec plus to, czy jest starsze czy mlodsze...chyba ze ktos dorastal np. w internacie albo z dziadkami)... I jeszcze wiele innych czynnikow!... A procz tego kazdy jest zupelnie inny. Ale to, co napisales, watpie, by odnosilo sie do kogokolwiek. Kazdy ma w sobie cos wyjatkowego i pieknego - nie kazdy za to umie to cos w nim dostrzec, wydobyc. Powodzenia nastepnym razem, np z wesolym koziolkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik prawda Koziorożec - koziorożec IP: *.devs.futuro.pl 05.05.09, 07:26 guzik prawda, jestesmy co prawda malzenstem od kilku lat i mamy dziecko ale podejscie do zycia calkiem inne i temperamenty rowniez. Wlasnie sie rozwodzimy :( smutne to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolta Re: Koziorożec - koziorożec IP: *.strefa.com 28.09.09, 10:39 Nie wiem jak to możliwe,że tak dobrze mi z moim koziorożcem. Powinniśmy się chyba kłócić, upierać przy swoim ciagle itd ale my się dogadujemy. Jest mi z nim zabójczo dobrze! Wcale nie brakuje nam fantazji, nie nudzimy się razem. Kocham go bardzo, nie wyobrazam sobie życia z innym mężczyzną. Początkowo przestarszyłam się gdy usłyszałam, ze oboje jesteśmy koziorożcami bo dwa te same znaki z reguły mają podobne charaktery itd i kłócą się ciągle. "Jak się nie pozabijacie to będzie wam dobrze"(mama mojego Koziorożca). Moze to dlatego, że ja jestem ze stycznia a on z grudnia? Tak czy inaczej połączenie koziorożec-koziorożec jet dla mnie idealne! Pozdrawiam wszystkie kozy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Koziorożec - koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 20:28 Kobieta kozierozec jest strasznie falszywa i to jedyna prawda jaka moze byc Odpowiedz Link Zgłoś