Dodaj do ulubionych

WAGA - BLIŹNIĘTA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:12
jestem ze ze swoim mężczyzną już 6 lat jest idealnie
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc :) Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.chello.pl 05.11.05, 10:27
      My tez 6 lat :)
      A w przyszlym roku slub :)

i jak tu nie wierzyc w horoskopy ;)
    • Gość: ona Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.77.classcom.pl 16.11.05, 21:14
      Coś w tym jest. Mój chłopak jest spod znaku bliźnięta i świetnie się ze soba
      dogadujemy.
      • Gość: AGA Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:14
        i ja sie zgadzam..szczesliwie w sierpniu dwa idealne znaki zwiaza sie na cale
        zycie
    • Gość: kinia Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:11
      ja jestem waga moj maz blizniak i nie dobralismy sie
    • Gość: malgos Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:17
      ja waga przyznaje szlona rozrzutna itd.on blizniak-domator nie umie porozmawiac
      ze mna na ciekawe tematy nie interesuje go to.Lubie romatykow i taka tez jestem
      a on? raz czy 2 przyniosl mi kwiaty nie zgadzamy sie i tu jest problem!jest
      moim pierwszym chlopakiemi mezem ale czuje ze sie dusze w tym zwiazku brakuje
      mi fantazji,podrozy jakich kolwiek niespodzianek z jego strony.Mowi,ze ja
      zawsze chce postawic na swoim a jak cos nie idzie po mojej mysli to zaraz sie
      zloszcze,ale problem w tym,ze on nie umie mnie przekonac bym postawila na jego,
      robi ze mnie niewolnice dluzej nie wytrzymam!!
      • Gość: olla Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.pl / *.smsnet.pl 25.11.05, 12:53
        coś w tym jest... mam chyba podobne problemy.
        i akurat czym jak czym ale nuda to tera zwieje nieźle...:( eh
        nie pobraliśmy się jeszcze - nie jestem pewna... on tak. ale nie robi nic gdy
        mówie ze jet nudno, zebysmy zobili to czy tamto, pojechali gdzies, zaraz slysze
        ze pieniadze ze cos tam... ble ble ble. nie do wszystkiego potrzeba pieniedzy!
        trzeba chciec. a potem tak jak tobie - znowu sie zloscic, chcesz z eby bylo jak
        ty chcesz. albo ze sie czepiam.
        boje sie za niego wyjsc. tez jest moim pierwszym facetem - ta kpowaznei, bo
        jestesmy razem juz ponad 4 lata. ale czy to aby nie przyzwyczajenie tylko?? czy
        przyjaźń wrecz? ten eros cos zanika...
        miłość trzeba pielęgnować, ale jak to robić z kimś kto chce czegoś innego?
        alebo nie chce mu sie nic. a jak uslysze to ty sie zmien, to mnie biala cholera
        trafia. no!
        chyba trzeba byc troche egoista - mysleć o sobie , kobiałki:) ja staram się tak
        robic. pozdrawiam. nie djamy sie facetom zwariowac:)
        • Gość: gosia Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:33
          olu ja tez bylam ze swoim blizniakiem 4 latka potem sie pobralismy i to nie t o
          sokladnie tak jak mowisz jest nudno i nie robi nic zeby sie pozbyc tej nudy
          ciagle to ja mam sie do niego dopasowywac mam dosc rozwod i basta
        • Gość: ilia Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:27
          Jestem ze swoim bliźniakem ponad 4 lata i moge o nim sporo powiedzieć ale nudny
          bliżniak? zwracający nadmierną uwage na pieniądze? nie robiący niespodzianek?
          hmmmm... zaskoczyłaś mnie musze powiedzieć.
          • nie_barbi120 pol na pol 29.03.06, 08:11
            zgadzam sie... z blizniakiem nie mozna sie nudzic. jestem ze swoim chlopakiem
            dosc dlugo i na brak wrazen nie narzekam,ale prawda jest ze blizniaki
            ograniczaja. Czasami czuje sie jak w klatce:(:(:(
        • Gość: Ircia waga bliźnieta IP: *.autocom.pl 30.06.06, 23:47
          ja jestem ze swoim chłopakiem od niedawna jest mały problem bo wydaje mi się że
          się swietnie dogadujemy jako przyjaciele;) ale chyba nic wiecej...heh
          on to bliźnieta-wspiera rozmawia szaleje zemna gdzie popadnie, nie nudzimy sie
          przy sobie i oboje jesteśmy całuśni:D
          ja wielka pesymistka...waga i co tu robic:( ...
          napewno go nie strace jako przyjaciela..
          powinnam sie zastanowić...nad przyszłościa:)...
    • Gość: Agula Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.is.net.pl 28.12.05, 20:02
      Oj ciężko z moim chłopakiem bliźniakiem. Nie wyglada to tak różowo jak w
      horoskopie. Ciągle sie rozstajemy i ciagle wracamy straszna huśtawka uczuć.On
      dwie twarze ja dwie szale :-(
    • Gość: anita Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: 62.17.23.* 02.01.06, 13:11
      jestem ze swoim facetem 9miesiecy i jest..fajnie.
      • Gość: yar122 Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:18
        powiem wam szczerze jestem już z bliźniakiem 17 lat zastanawiam się kiedy mi
        zapłacą szkodliwe:-)))
    • Gość: Marieta Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:06
      Bez względu na wszystko, Kochamy się... A nasza córeczka jest owocem tego
      uczucia!
    • gocha64 Re: WAGA - BLIŹNIĘTA 08.02.06, 20:52
      Bzdura na resorach!!!
      Ja jestem 18 lat ze swoim bliźniakiem. Może przez pierwszych 12 lat było
      świetnie (a może mnie sie tylko tak wydawało) ale teraz nie mogę tego co jest
      nazwać sielanką. Wasza Waga.
    • Gość: Marta:) waga- bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:14
      Ten horoskop jest naprawdę trafiony. Chociaż lepiej żeby waga trafiła na tego
      dobrego bliźniaka;)
    • edithcz Waga - Bliźnięta 26.04.06, 00:02
      ja waga - on bliźniak
      jestesmy juz razem od ponad 18 lat :)
      a nasz związek małżeński za chwilę też będzie pełnoletni ;)
      i jest tak jak w tym horoskopie
      nawet jak bywa źle, to i tak jest ok :)
    • Gość: Julia21 do dupy IP: 62.93.41.* 26.04.06, 20:13
      Mialam chlopaka z Blizniat..na samym poczatku bylo super a potem powialo
      nuda..kompletnie do siebir nie pasowalismy..
      • Gość: ANKA 19 waga i blźniak IP: 195.117.96.* 27.04.06, 16:54
        Muszę się zgodzić z niektórymi waszymi opiniami. Ja waga on bliźniak, na
        początku było różowo, wszystko świetnie i kolorowo. Jestem 4 rok z nim i jest
        coraz gorzej...Zawsze to ja jestem winna, nie mam racji, uparta itd... chcę
        gdzieś pojechać a to nie ma pieniedzy albo ochoty...wrr...
    • Gość: hannah24 Re: waga- bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:15
      kompletna bzdura,wogóle nie było dobrze, jakbyśmy mówili w innych językach
      • Gość: gemini Wiem, ze tak moze byc... ale... IP: *.crowley.pl 11.06.06, 09:14
        To całkowita prawda. Znam jedną czarującą, piękną, mądrą, wspaniałą wagę. Ale
        Ona nigdy nie będzie moja...

Drogie Panie Wagi... Czekam na kontakt: avicenna@gazeta.pl

Pzdr,
        Blizniak. Sam. Bez swojej Wagi.
    • Gość: na Re: WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:00
      ja ze swoim prawie 3 lata, za miesiąc sie pobieramy, jest super!!!
    • Gość: arekmr Re: waga bliżnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:52
      ja jestem z wagi żona z bliżniąt właśnie złożyła pozew o rozwód jest dwu ulicowa
      i nieuczciwa o wszystko mnie obwinia a ja ją kocham
    • Gość: slonce waga bliznieta IP: *.c.wavenet.pl 30.11.06, 14:24
      nie jest tak kolorowo. blizniak jest niestaly, niezdecydowany, nie wie czy ma
      kochac czy raczej sie nie angazowac.prawda jest topwarzyski, ale przedklada
      znajomych nad dziewczyne....
    • Gość: waga waga-bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:09
      ja jestem spokojną wagą, on mniej spokojnym bliźniakiem, dopiero się
      poznajemy----------zobaczymy:))))))))))
    • zloteslonko On Waga, ja Bliźnięta 16.01.07, 14:54
      Prawda jest taka, że jestem strasznie zazdrosna o każdą kobietę, która zna.
      Czsto z tego powodu jestem na niego zła, nawet wsciegła, potrafie być ironiczna
      i zimna. Jednak nie umiem bez niego zyć. Jest dla mnie wszystkim. Słowo Kocham
      Cię ma u nas taka wartośc jak u nikogo. Fakt, że to ja cześciej mówie o
      tesknocie, o uczuciach, o planach. Jestesmy ze sobą 2 lata. Jestesmy całkiem
      rózni. On z dobrego domu, jedynak, ja z rodziny patologicznej od 1,5 roku
      opiekuje sie młodszym rodzenstewm. Jest opiekunczy, dojrzały. Zastanowi sie
      zanim cos powie, zanim podejmie działanie. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana,
      czesto podejmuje pochopne decyzje. Oboje lubimy się bawić. On ma fantazję jak
      nikt, w łózku nie jest nudno. Czasem brakuje mi tego romantyzmu, kwiatów,
      kolacji. Jednak jest coraz lepiej. Kocham go i chce zeby to trwało wiecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka