Gość: waga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:12 jestem ze ze swoim mężczyzną już 6 lat jest idealnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc :) Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.chello.pl 05.11.05, 10:27 My tez 6 lat :) A w przyszlym roku slub :) i jak tu nie wierzyc w horoskopy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.77.classcom.pl 16.11.05, 21:14 Coś w tym jest. Mój chłopak jest spod znaku bliźnięta i świetnie się ze soba dogadujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:14 i ja sie zgadzam..szczesliwie w sierpniu dwa idealne znaki zwiaza sie na cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:11 ja jestem waga moj maz blizniak i nie dobralismy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgos Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:17 ja waga przyznaje szlona rozrzutna itd.on blizniak-domator nie umie porozmawiac ze mna na ciekawe tematy nie interesuje go to.Lubie romatykow i taka tez jestem a on? raz czy 2 przyniosl mi kwiaty nie zgadzamy sie i tu jest problem!jest moim pierwszym chlopakiemi mezem ale czuje ze sie dusze w tym zwiazku brakuje mi fantazji,podrozy jakich kolwiek niespodzianek z jego strony.Mowi,ze ja zawsze chce postawic na swoim a jak cos nie idzie po mojej mysli to zaraz sie zloszcze,ale problem w tym,ze on nie umie mnie przekonac bym postawila na jego, robi ze mnie niewolnice dluzej nie wytrzymam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.pl / *.smsnet.pl 25.11.05, 12:53 coś w tym jest... mam chyba podobne problemy. i akurat czym jak czym ale nuda to tera zwieje nieźle...:( eh nie pobraliśmy się jeszcze - nie jestem pewna... on tak. ale nie robi nic gdy mówie ze jet nudno, zebysmy zobili to czy tamto, pojechali gdzies, zaraz slysze ze pieniadze ze cos tam... ble ble ble. nie do wszystkiego potrzeba pieniedzy! trzeba chciec. a potem tak jak tobie - znowu sie zloscic, chcesz z eby bylo jak ty chcesz. albo ze sie czepiam. boje sie za niego wyjsc. tez jest moim pierwszym facetem - ta kpowaznei, bo jestesmy razem juz ponad 4 lata. ale czy to aby nie przyzwyczajenie tylko?? czy przyjaźń wrecz? ten eros cos zanika... miłość trzeba pielęgnować, ale jak to robić z kimś kto chce czegoś innego? alebo nie chce mu sie nic. a jak uslysze to ty sie zmien, to mnie biala cholera trafia. no! chyba trzeba byc troche egoista - mysleć o sobie , kobiałki:) ja staram się tak robic. pozdrawiam. nie djamy sie facetom zwariowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:33 olu ja tez bylam ze swoim blizniakiem 4 latka potem sie pobralismy i to nie t o sokladnie tak jak mowisz jest nudno i nie robi nic zeby sie pozbyc tej nudy ciagle to ja mam sie do niego dopasowywac mam dosc rozwod i basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilia Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:27 Jestem ze swoim bliźniakem ponad 4 lata i moge o nim sporo powiedzieć ale nudny bliżniak? zwracający nadmierną uwage na pieniądze? nie robiący niespodzianek? hmmmm... zaskoczyłaś mnie musze powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_barbi120 pol na pol 29.03.06, 08:11 zgadzam sie... z blizniakiem nie mozna sie nudzic. jestem ze swoim chlopakiem dosc dlugo i na brak wrazen nie narzekam,ale prawda jest ze blizniaki ograniczaja. Czasami czuje sie jak w klatce:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ircia waga bliźnieta IP: *.autocom.pl 30.06.06, 23:47 ja jestem ze swoim chłopakiem od niedawna jest mały problem bo wydaje mi się że się swietnie dogadujemy jako przyjaciele;) ale chyba nic wiecej...heh on to bliźnieta-wspiera rozmawia szaleje zemna gdzie popadnie, nie nudzimy sie przy sobie i oboje jesteśmy całuśni:D ja wielka pesymistka...waga i co tu robic:( ... napewno go nie strace jako przyjaciela.. powinnam sie zastanowić...nad przyszłościa:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agula Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.is.net.pl 28.12.05, 20:02 Oj ciężko z moim chłopakiem bliźniakiem. Nie wyglada to tak różowo jak w horoskopie. Ciągle sie rozstajemy i ciagle wracamy straszna huśtawka uczuć.On dwie twarze ja dwie szale :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: 62.17.23.* 02.01.06, 13:11 jestem ze swoim facetem 9miesiecy i jest..fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yar122 Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:18 powiem wam szczerze jestem już z bliźniakiem 17 lat zastanawiam się kiedy mi zapłacą szkodliwe:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marieta Re: WAGA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:06 Bez względu na wszystko, Kochamy się... A nasza córeczka jest owocem tego uczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha64 Re: WAGA - BLIŹNIĘTA 08.02.06, 20:52 Bzdura na resorach!!! Ja jestem 18 lat ze swoim bliźniakiem. Może przez pierwszych 12 lat było świetnie (a może mnie sie tylko tak wydawało) ale teraz nie mogę tego co jest nazwać sielanką. Wasza Waga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta:) waga- bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:14 Ten horoskop jest naprawdę trafiony. Chociaż lepiej żeby waga trafiła na tego dobrego bliźniaka;) Odpowiedz Link Zgłoś
edithcz Waga - Bliźnięta 26.04.06, 00:02 ja waga - on bliźniak jestesmy juz razem od ponad 18 lat :) a nasz związek małżeński za chwilę też będzie pełnoletni ;) i jest tak jak w tym horoskopie nawet jak bywa źle, to i tak jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia21 do dupy IP: 62.93.41.* 26.04.06, 20:13 Mialam chlopaka z Blizniat..na samym poczatku bylo super a potem powialo nuda..kompletnie do siebir nie pasowalismy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA 19 waga i blźniak IP: 195.117.96.* 27.04.06, 16:54 Muszę się zgodzić z niektórymi waszymi opiniami. Ja waga on bliźniak, na początku było różowo, wszystko świetnie i kolorowo. Jestem 4 rok z nim i jest coraz gorzej...Zawsze to ja jestem winna, nie mam racji, uparta itd... chcę gdzieś pojechać a to nie ma pieniedzy albo ochoty...wrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hannah24 Re: waga- bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:15 kompletna bzdura,wogóle nie było dobrze, jakbyśmy mówili w innych językach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Wiem, ze tak moze byc... ale... IP: *.crowley.pl 11.06.06, 09:14 To całkowita prawda. Znam jedną czarującą, piękną, mądrą, wspaniałą wagę. Ale Ona nigdy nie będzie moja... Drogie Panie Wagi... Czekam na kontakt: avicenna@gazeta.pl Pzdr, Blizniak. Sam. Bez swojej Wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na Re: WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:00 ja ze swoim prawie 3 lata, za miesiąc sie pobieramy, jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arekmr Re: waga bliżnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:52 ja jestem z wagi żona z bliżniąt właśnie złożyła pozew o rozwód jest dwu ulicowa i nieuczciwa o wszystko mnie obwinia a ja ją kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonce waga bliznieta IP: *.c.wavenet.pl 30.11.06, 14:24 nie jest tak kolorowo. blizniak jest niestaly, niezdecydowany, nie wie czy ma kochac czy raczej sie nie angazowac.prawda jest topwarzyski, ale przedklada znajomych nad dziewczyne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga waga-bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:09 ja jestem spokojną wagą, on mniej spokojnym bliźniakiem, dopiero się poznajemy----------zobaczymy:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zloteslonko On Waga, ja Bliźnięta 16.01.07, 14:54 Prawda jest taka, że jestem strasznie zazdrosna o każdą kobietę, która zna. Czsto z tego powodu jestem na niego zła, nawet wsciegła, potrafie być ironiczna i zimna. Jednak nie umiem bez niego zyć. Jest dla mnie wszystkim. Słowo Kocham Cię ma u nas taka wartośc jak u nikogo. Fakt, że to ja cześciej mówie o tesknocie, o uczuciach, o planach. Jestesmy ze sobą 2 lata. Jestesmy całkiem rózni. On z dobrego domu, jedynak, ja z rodziny patologicznej od 1,5 roku opiekuje sie młodszym rodzenstewm. Jest opiekunczy, dojrzały. Zastanowi sie zanim cos powie, zanim podejmie działanie. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana, czesto podejmuje pochopne decyzje. Oboje lubimy się bawić. On ma fantazję jak nikt, w łózku nie jest nudno. Czasem brakuje mi tego romantyzmu, kwiatów, kolacji. Jednak jest coraz lepiej. Kocham go i chce zeby to trwało wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś