Gość: Baran & Skorpion baran-skorpion IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.06.06, 22:43 to fajne uczucie kochać skorpiona tylko czasami potrafi boleśnie ukąsić, trzeba na niego mieć sposób. Jeśli ja jestem ogniem a ona jest wodą to z tego może powstać tylko jedno - para :) no dobra teraz ja kobietaka skorpion... chociaz czasami mam ochote go zabic, wkurzam sie bez powodu itp (dolegliwosci kobiecej natury), to on potrafi mnie tak rozbroic ze juz nawet nie mam sily sie wkurzac PS. tylko moj baran jest w stanie zadowolic mnie seksualnie... ok. lece do nie moge tak bezczynnie na niego patrzec :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadowity Re: IP: *.85-237-190.tkchopin.pl 14.08.06, 00:59 no jazda bez trzymanki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juicy baranica i skorpionek :) IP: *.adsl.alicedsl.de 28.11.06, 14:20 ja jestem baranek (kobieta) a moj chlopak jest skorpionem :) moj skorpionek byl tez zamkniety w sobie...i to bardzo...nie umial pokazac mi milosci ... czego jak taaak bardzo potrzebuje i te drobnostki co kobiete tak ciesza:) nic z tych zeczy.. postanowilam z nim o tym pogadac, zesmy wszytko przedyskutowali i musze powiedziec ze sie zmienil i to bardzo :) ja go juz naucze pokazywac milosc :) sie powoli otwiera przedemna:) na poczatku sie bardzo duzo klucilismy... co w innych zwiazkach na odwrot jest ze na poczatku wszysko pasi a dopiero sie potem psuje bylo u nas na odwrot... najpierw klutnie, niezgody a teraz jest normalnie BOSKO :) ale to normalne... na poczatku dwa inne charaktery, dwa inne swiaty, dwa inne sposoby bycia... :)ale sie z czasem poukladalo wszystko :) a w lozku sie zmienia moj "skorpionek" w skorpiona ktory wie czego pragne... ktory wszystko jego fantasie uczywistnia :) macie racje z tymi kompromisami ale tak jest w kazdym zwiazku...w kazdym zwiazku trzeba o to walczyc zeby sie trzymal, sa klutnie i nieporozumienia... nie tylko u barankow i skorpionow... ;) ja uwazam ze pasujemy bardzo dobrze razem... jak sie ludzie kochaja to wszystko przetrwa...on proboje sie zmieniac, zeby mi sie to podobalo a ja proboje moje byc troche lagodniejsza :) pozdroowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:42 Zamierzamy się pobrać... więc chyba nie jest najgorzej... ;) A tak serio- świetna kombinacja... :) Bywaja trudności... jak w każdym związku... ale nie można się poddawać... P.S. W łóżku jest niesamowicie.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B >< S skorpion kobieta a partner baran IP: *.asta-net.com.pl 11.03.07, 14:42 Jestem z pod znaku skorpiona a mój partner z pod znaku barana.Byliśmy razem 14 lat i od samego początku były problemy.Mój baran to osoba zimna nie potrafiaca okazywać uczuć okropnie zawzięta i uparta,mająca swój własny swiat i własne zainteresowania w których dla mnie nie było miejsca.Mojego partnera drugą połówką był komputer i chora gra do której podporządkował swoje życie!Ja należę do osób które pragną spędzac czas wspólnie skoro jesteśmy razem(jakies wspólne spacery i tp)a mój partner niestety nie podzielał mojego zdania on kochał własne towarzystwo no ewentualnie towarzystwo znajomymch w swojej grze w komputerze lub sobie pospać niż zrobić cos wspólnie.Jeśli chodzi o sex to tez mam inne zdanie na ten temat i sądze,że i w tych sprawach to osoba zimna i do siebie te znaki nie pasują!Nigdy w życiu nie polecam takiego połączenia znaków no chyba ,że są osoby które fascynuje ciągły niepokój lub spędzanie czasu samotnie bez swojego partnera barana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Setsuna ..trudno powiedziec jak to z tym IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.07, 03:18 a moj skorpion wogóle nie jest zazdrosny, poprostu ma zaufanie tak wielkie jak ocean!Jest strasznie wrazliwy- zabardzo;ale jego wrazliwosć jest dośc specyficzna bo łatwo sie dołuje jak cos mu sie zrobi nie tak..a jednoczesnie słabo okazuje uczucia wobec mnie..Bywa anemiczny i bez wyrazu w sensie meskości..jakbym czasem była z geyem..ma duzo przeciwieństw ale one kompletnie nie pasuja do jego znaku-przynajmniej nie bardzo.Mysle ze taki zwiazek moze sie udac..duzo zalezy od cech indywidualnych poprostu a nie od horoskopu...choc ksztyna prawdy zawsze sie znjadzie w nich,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna baranica - skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.07, 13:42 Ze mną jest podobnie. On skorpion, nie potrafił wyrazić tego co czuje, a ja żyłam w ciągłej niepewności (nienawidzę tego, lubie wiedzieć na czym stoję) aż w koncu nam nie wyszlo. choć przyznam ze w łóżku jest najlepszy.. Szkoda bo o emocjach jakie nas łączyły trudno mi zapomnieć. Ciekawa jestem czy On sadzi podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tilo Baran i Skorpion IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.05.08, 00:20 Za ta chemie to sie mozna zabic dac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re:Baran, skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 19:58 A ja jestem skorpionem i kocham moją Wasyliczkę, która jest spod znaku barana :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita baran -skorpionica IP: *.zagorz.net 13.09.08, 11:34 ja jestem skorpionem a moj chłopak baranem .. czasem tak mnie denerwuje ze nie moge wytrzymac .. gdy sie kłocimy on jest spokojny lecz gdy przeginam wybucha i długi czas mija gdy sie uspokoi,, ja szybko wybucham i szybko sie uspokajam ..moim zdaniem wystarczy troche ze soba pobyc rozmawiac o tym jak rozwiazywac problemy i przede wszystkim kompromisy ... ten zwiazek jest trudny , czasami meczacy .. ale skorpion i baran to dobrana para .. baran kocha na zaboj ,,, przynajmniej moj ;).. skorpion musi okazywac uczucia ... barany to lubia ,,,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka Baran - skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 10:11 jestem z panem baranem 7 latek i jest nam dobrze ale jak sie kłucimy to lepiej nie przeszkadzać :) w łóżku rewelacja nawet po tylu latach :P a z okazywanie uczuć hmmm ja tego aż tak nie wymagam od niego jak on odemnie :) ale każde z nas jest tak naprawde uparte i dąży co celu :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Baran - skorpion IP: 81.210.87.* 01.06.09, 15:41 To prawda, dość trudny związek gdyż obie strony chcą dominować, ale w łóżku niesamowicie. Dwa lata byłam w takim związku, ja skorpion, on baran, rozstaliśmy sie jakies 5 lat temu, a iskrzy między nami do dzisiaj, przez tyle lat mamy do siebie słabość, choć każde z nas ma już swoje życie. Ech, najbardziej ekscytujący zwiazek w moim życiu do którego wracam myślami gdy przytłacza mnie szarość dnia codziennego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baran.. Baran - skorpion IP: *.toya.net.pl 06.06.09, 15:52 Oj zgadzam sie w 100%, niedawno rozstałam sie ze Skorpionem, wytrzymaliśmy 8 mies, fakt kochałam go ale myśle ze 8 mies to i tak dużo ze z soba wytrzymalismy, nic nie da sie Skorpionowi wytłumczyc bo przecież on zawsze ma "racje"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona skorpion Baran - skorpion IP: *.torun.mm.pl 23.09.09, 14:05 Mój mąż jest baranem, skorpionem jestem ja. I muszę przyznać, że faktycznie nie jest to najłatwiejszy związek, ale czy takie istnieją? Myślę, że drobną przesadą jest skupianie się wyłącznie na znakach zodiaku, bo to jaki będzie związek zależy od umiejętności współżycia z drugim człowiekiem na co dzień, od naszych wyobrażeń na temat wspólnego życia, potrzeb, czyli tego wszystkiego, co kształtuje się począwszy od życia płodowego aż do teraz, nasze wychowanie, wydarzenia życiowe; temperament zaś stanowi tutaj dodatek i jest on raczej płytki, nie można człowieka kochać za temperament. To, czym kierujemy sie w życiu nie zależy od znaku zodiaku. Zdarza się, ze jeden skorpion jest totalnym egoistą, a inny mógłby być społecznikiem, jeden baran będzie kochającym mezem i ojcem, inny wiecznie szukającym pracy, skorym do picia sadystą dla swojej rodziny. Nie mozna z góry traktować tego połączenia jako zupełnej, toksycznej klapy. Cieszę sie, ze jest tyle dobrych opinii na temat takiego zwiazku, bo z reguły jest on uznawany za taki, którego cechuje przejściowy zachwyt, systematyczna walka, ciagłe nieporozumienie i wszystko przebijający seks. A przeciez jesteśmy ludźmi z rozumami, na wiele czynników mamy wpływ. Myśle, ze najważniejsze, to negatywne strony obrócić w żart, a te pozytywne wyolbrzymić. Bo przecież nie ma ludzi bez wad. Ja tam kocham mojego męża barana i cieszę się, że zamiast namiętność gasnąć - z biegiem czasu jest coraz silniejsza, że zamiast kłócić się coraz więcej - my się coraz bardziej poznajemy i zaskakujemy siebie. Kocham mojego barana za to że jest męski, uroczy, za to że się wydurnia, zeby mnie rozmieszyć i za to, że zawsze jest gotowy na seksualne doznania, i za to, że mu się podobam mimo niedociągnięć, za to, że zrzedzi jak baba, gdy ja się lenię, za jego odpowiedzialność, za chęć pomocy, za wiele rzeczy kocham... ale najważniejsze: kocham, bo jest. Mój mąż nie jest wielkim przystojniakiem, ale ma taki urok osobisty, ze kobiety lgną do niego jak mrówki do cukru. O nie, ja mojego barana żadnej nie oddam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorpio Baran - skorpion IP: 109.243.81.* 09.01.10, 01:48 O Najpiękniejszą i Najcudowniejszą Kobietę-Baranka najtrudniejsza walka w moim życiu... Wiem, że warto, Paula ;*** Kocham Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
sssyndyk Baran - skorpion 22.07.10, 08:50 Ja Baranek, On Skorpionisko Zgadzam się, że ciekawy związek i namiętność niesamowita.. ..niestety my nie przetrwaliśmy, nie wytrzymałam, nie mogłam znieść, tego co czasami mówił o swojej pierwszej, jedynej i nie mającej sie juz powtórzyć miłości.. Chciałam być dla niego pierwsza, jedyna, najlepsza..naj naj.. :( A nie byłam. Teraz jestem z koziorożcem, ale tamten siedzi mi ciągle w głowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAKS Baran - skorpion IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.10, 23:00 Ja jestem z pod znaku Barana a Mój Aniołek z pod Skorpina;))...nie prawda jest że jeżeli facet jest z pod "Barana"to w tym związku jest łatwiej...Jeżeli Kobieta słabo okazuje uczucia tez nie jest za ciekawie...I momentami można zwątpić...Grunt to "Miłość";)) Wspólnie można pokonać wszystko;))Najważniejsze żeby dużo rozmawiać i o wszystkim;)Jesteśmy ze Sobą siedem miesięcy i przez ten czas ciągle uczymy Się Siebie na pamięć:);))Poznajemy Się wspólnie i docieramy;)))przede wszystkim równowaga nie wolno naciskać i zmuszać do kompromisów tylko jedna ze stron... w każdym związku dochodzi do kompromisów...lecz nie każdy związek jest w stanie dostarczyć tylu wrażeń;))))Gorąco polecam osobom które nie lubią monotonii;)))))A dla swojego Skarbka jestem w stanie zrobić wszystko;)) nawet jeżeli chodzi o ustępowanie;)))O to właśnie chodzi przecież w "Miłości" ;))) Nie wolno być samolubnym;))))Kocham Cieeeeeeeeee Paulinkoooooooooooo!!!!!;);););))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Baran - skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 00:25 jestem baranicą niedawno poznałam skorpiona,bardzo nas do siebie ciagnie,myślę ,że bedzie cudownie ,juz jest seksownie i namiętnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ssssskorpioniczka Baran - skorpion IP: *.205.38.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.08.11, 13:16 Byłam z barankiem pół roku. To było najwspanalsze co mnie spotkało. Spieprzyłam wszystko. Zakończyłam znajomość, bo stwierdziłam,że baranek poświęca mi za mało uwagi i czasu. Bardzo szybko zaczęłam tego żałować. Mieliśmy kontakt jeszcze jakiś czas po zerwaniu, dałam mu do zrozumienia, że chciałabym wrócić, ze żałuję, ale on chyba nie może mi wybaczyć. Zdystansować się, a jakiś czas temu odkryłam, że przesiaduje na portalu randkowym. Czy to już koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W SKORP Baran - skorpion IP: *.centertel.pl 06.09.11, 20:14 Jeden z najjjjjjjlepszych związków w jakim byłam , jestem i mam nadzieję ,że nadal będę... Jestem zodiakalna Barnką a mój Mężczyzna to Skorpionek. Jest boski. Jestesmy ze sobą 15 lat , jest jak pierwszego dnia-cały czas motyle w brzuchu, nie mylić z fajerwerkami. Ja mam ogromne potrzeby sexualne, które Skorpion wyczuwa i zapokaja. Dodatkowo jest dobry, wrażliwy, czuły i jest na każde skinienie. Ale na pewno nie jest nudno. Działamy na siebie jak magnes. Chemia jest między nami OGROMNA !!!! Ja jestem z połowy kwietnia, ON z początku listopada. Kocham takich Facetów. Baran i Skorpion to najlepszy znak. Najlepsze połączenie , wiem co piszę !!!!! Kiedyś znałam Skorpiona w którym baaaardzo się zakochałam, ale okazał sie być zajętym mężczyznom, był tak seksowny, że został moim ideałem na zawsze . Takiego Faceta podświadomie zawsze szukałam .... Mój Mąż Mu dorównuje a nawet jest lepszy. Skorpion jak kocha to tak jak w filmach... z cyklu"Wichrowe Wzgórza". Każdy marzy o namiętnych nocach i czułych dniach , kiedy buduje się napięcie któremu dajemy ujście w sypialni. To mili, madrzy, dobrzy, wrazliwi, uczuciowi mężczyźni. Kobiety Baran są silne, energiczne, radosne, szczęsliwe no i na pewno sexowne więc to idealne połaczenie!!!! Skorpionki to przecież wzrokowcy . Polecam każdemu taki związek ........... Dobry układ stanowiłam jeszcze z Panną ,Lwem , Rybkami ...Może my potrafimy zaakceptować każdego mężczyznę...? Chyba tak...:-))) Mimo ,że wymagania mamy ogromne to widzimy zawsze szklankę "do połowy pełną"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nilam Re: Baran - skorpion IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.10.12, 19:53 Ja jestem Baran z połowy kwietnia, a mój mąż Skorpion. Jesteśmy ze sobą 14 lat i nigdy nie byliśmy szczęśliwi. Ja czuła, wrażliwa, potrzebująca ciepła rodzinnego. On istny latawiec, byle jak najdalej od domu, nie czuły, nie wrażliwy. W ogóle nie ma potrzeby przytulenia się, a jedynie potrzebę seksu i to najlepiej tego najbardziej wyrafinowanego. W związku z nim zawsze czułam i czuję się samotna. On chodzi własnymi ścieżkami, ma swoje własne życie do którego nie wpuszcza nikogo. Nigdy nie czułam się przez niego kochana, wyjątkowa, ważna. On nie lubi ze mną spędzac czasu, woli z kolegami. Czeka nas terapia małżeńska, czy przyniesie efekt? Nie wiem, ale wiem jedno nie chcę dłużej takiego związku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze zakochani baran-skorpion IP: *.centertel.pl 06.09.11, 23:03 Nie ma lepszego połączenia niż Baran-Skorpion. Te dwa znaki prędzej czy później staną na swojej drodze i nigdy o sobie już nie zapomną. Obydowje są Osobowościami, Kimś niezwykłym, bardzo , bardzo wrażliwym i tak namietnym ,że to połączenie jedynie ciągle to uwypukla co to znaczy porządanie, sex, namiętność , zaangażowanie, zazdrość M I Ł O Ś Ć. Każdy kto zna bliżej taką Praę twierdzi ,że takiej Miłości jeszcze nie widział. Klasyczny przykład miłości z romansideł, tej najbardziej namiętnej, pożądanej , takiej o której przecież każdy marzy a mało kto wierzy ,że morze się zdarzyć. Mój Mąz Skorpion z którym jesteśmy 14 lat!!! bez przerwy mówi "Co byś beze mnie zrobił...:-) Oni uwielbiają być Kochani, Doceniani, Szanowani, Dopieszczani, Zauważani, zawsze chcą być na 1 miejscu w życiu partnerki. Są bardzo zaborczy , zazdrośni, apodyktyczni , a zarazem b.namiętni, oddani, czuli. Podstawą jest znalezienie własciwego klucza do serca partnera bez względu na znak. Myślę jednak ,że znaki mają pewne wspólne cechy 1-MEGA SEXY wygląd (ten chyba ma znaczenie dla każdego Mężczyzny ) 2-Sex , Miłośc 3-Uwielbienie 4-Oddanie 5-Adoracja i zapewnienia nie tylko o miłości , ale atrakcyjności mężczyzny 6-Prowokacyjne zachowanie 7-Ciągłe wzbudzanie emocji, nieustanne pobudzanie zmysłów 8-Pewnośc siebie, przekonanie o własnej wyjątkowości , atrakcyjności ( baranka z tym się przeciez rodzi...:-) 9-Dbanie nieustanne o to aby być dla siebie atrakcyjnym zarówno intelektualnie jak też sexualnie 10-Dbałośc o dom, zaradność życiowa, pieniadze ...To wszystko bardzo imponuje SKORPIONOM 11-Samodzielność, aktywność, przebojowość 12-Ciągły usmiech na twarzy i zadowolenie z życia 13-Praca,praca,praca (najlepiej razem, wszystko wykonywane zawsze razem) 14-Zmysłowe zachowanie, ubiór, głebokie, powłóczyste spojrzenia 15-Duży biust , ogromne dekoldy 16-Tłum adoratorów platonicznie zdychających do Pani Baran bo Ona i tak musi kochać tylko Skorpiona (Oni -Skorpionki to wiedzą, czują i są o tym przekonani) 17-Wizja najlepszej przyszłości tzn.Skorpion uwielbia być zawsze wygranym a więc przekonanym ,że lepiej niż ON nikt nie wybrał, oraz że to ON wygrał , wygrywa i będzie zawsze JEDYNYM ZWYCIĘŻONYM Panowie jak dobrze się ich rozszyfruje potrafią być tymi ze snów tj. bardzo oddani, ciepli, mili, dobrzy, uczciwi , lojalni, wierni, tacy najlepsi przyjaciele. Wada-z reguły sa bardzo leniwi i lubią wykorzystywać partnerkę. Nie znaja takiego wyrażenia jak obowiązki domowe.... Nalezy znaleźć i na to sposób aby nie czuć się wykorzystywaną, bo wtedy Pani baran na pewno nie będzie szczęśliwa... Skorpion wyczuwa słabości innych i sprawia mu przyjemnośc manipulowanie oraz zadręczanie innych jak też denerwowanie. Sposób-nie dac się prowokować. Sprawić aby to On się denerwował nie my...:-)) jesli juz .... Skorpion lubi walczyć, ciągle zdobywać i lubi żyć w niepewności np.że może być inny mężczyzna. Niby nie lubi a jednak zazdrość jest mu potrzebna do podtrzymania ognia w związku.... Kobieta Baran jest b.silna to imponuje Skorpionowi ale nie może pozwolić się wyprowadzać z równowagi. Jeżeli nauczysz sie tego ,że spokój to coś co rozbroi każdego Skorpiona -SUKCES GWARANTOWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skorpion jest spokojny tylko na zewnątrz , imponuje mu Twój MEGA SPOKÓJ i zawsze mu ulegną. Wiem co piszę, tym osiagam wszystko. Mój Mąz robi co ja chcę ale o tym nie wie...:))) Jestesmy BAAAARDZO SZCZĘŚLIWI I BARDZO NA SIEBIE DZIAŁAMY EROTYCZNIE. CAŁY CZAS SIĘ POŻĄDAMY A TO DLA MNIE JEST CHYBA NAJWAŻNIEJSZE !!!!!!! PO PROSTU CHCE MI SIĘ CHCIEĆ... Ach ten nasz wybujały erotyzm oraz fantazja ...:-))) Jesteśmy świadome swojej zmysłowości i pragniemy być bez przerwy pożądane. Czy tak Nie JEST ??? Kto zaprzeczy? Ja myśle o seksie ....chyba za często... Ale jestem tak wierna jak NIKT!!! Mam bardzo duże powodzenie, cieszy mnie to ,ale nie zdradzę , mam wszystko co trzeba w domu...:) W końcu przecież PRAWDZIWA MIŁOŚĆ TO NIE ZDRADY.... KOCHAM I JESTEM KOCHANA PRZEZ SKORPIONA Z POCZĄTKU LISTOPADA I TO NAJLEPSZE CO MI SIĘ PRZYTRAFIŁO...:-)) 14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żużelka Re: baran-skorpion IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.12, 17:51 Ja jestem baranicą i kocham już od wielu lat pewnego skorpiona. Nie wiem czy on mnie kocha czy to tylko z jego strony zabezpieczenie przed samotnością. Teraz nie ma kogo kochać, a ze mną zadaje się, bo wie o moim uczuciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka skorpionów Baran - skorpion IP: *.centertel.pl 06.09.11, 23:18 Nie ma lepszego połączenia niż Baran-Skorpion. Te dwa znaki prędzej czy później staną na swojej drodze i nigdy o sobie już nie zapomną. Obydowje są Osobowościami, Kimś niezwykłym, bardzo , bardzo wrażliwym i tak namietnym ,że to połączenie jedynie ciągle to uwypukla co to znaczy porządanie, sex, namiętność , zaangażowanie, zazdrość M I Ł O Ś Ć. Każdy kto zna bliżej taką Praę twierdzi ,że takiej Miłości jeszcze nie widział. Klasyczny przykład miłości z romansideł, tej najbardziej namiętnej, pożądanej , takiej o której przecież każdy marzy a mało kto wierzy ,że morze się zdarzyć. Mój Mąz Skorpion z którym jesteśmy 14 lat!!! bez przerwy mówi "Co byś beze mnie zrobił...:-) Oni uwielbiają być Kochani, Doceniani, Szanowani, Dopieszczani, Zauważani, zawsze chcą być na 1 miejscu w życiu partnerki. Są bardzo zaborczy , zazdrośni, apodyktyczni , a zarazem b.namiętni, oddani, czuli. Podstawą jest znalezienie własciwego klucza do serca partnera bez względu na znak. Myślę jednak ,że znaki mają pewne wspólne cechy 1-MEGA SEXY wygląd (ten chyba ma znaczenie dla każdego Mężczyzny ) 2-Sex , Miłośc 3-Uwielbienie 4-Oddanie 5-Adoracja i zapewnienia nie tylko o miłości , ale atrakcyjności mężczyzny 6-Prowokacyjne zachowanie 7-Ciągłe wzbudzanie emocji, nieustanne pobudzanie zmysłów 8-Pewnośc siebie, przekonanie o własnej wyjątkowości , atrakcyjności ( baranka z tym się przeciez rodzi...:-) 9-Dbanie nieustanne o to aby być dla siebie atrakcyjnym zarówno intelektualnie jak też sexualnie 10-Dbałośc o dom, zaradność życiowa, pieniadze ...To wszystko bardzo imponuje SKORPIONOM 11-Samodzielność, aktywność, przebojowość 12-Ciągły usmiech na twarzy i zadowolenie z życia 13-Praca,praca,praca (najlepiej razem, wszystko wykonywane zawsze razem) 14-Zmysłowe zachowanie, ubiór, głebokie, powłóczyste spojrzenia 15-Duży biust , ogromne dekoldy 16-Tłum adoratorów platonicznie zdychających do Pani Baran bo Ona i tak musi kochać tylko Skorpiona (Oni -Skorpionki to wiedzą, czują i są o tym przekonani) 17-Wizja najlepszej przyszłości tzn.Skorpion uwielbia być zawsze wygranym a więc przekonanym ,że lepiej niż ON nikt nie wybrał, oraz że to ON wygrał , wygrywa i będzie zawsze JEDYNYM ZWYCIĘŻONYM Panowie jak dobrze się ich rozszyfruje potrafią być tymi ze snów tj. bardzo oddani, ciepli, mili, dobrzy, uczciwi , lojalni, wierni, tacy najlepsi przyjaciele. Wada-z reguły sa bardzo leniwi i lubią wykorzystywać partnerkę. Nie znaja takiego wyrażenia jak obowiązki domowe.... Nalezy znaleźć i na to sposób aby nie czuć się wykorzystywaną, bo wtedy Pani baran na pewno nie będzie szczęśliwa... Skorpion wyczuwa słabości innych i sprawia mu przyjemnośc manipulowanie oraz zadręczanie innych jak też denerwowanie. Sposób-nie dac się prowokować. Sprawić aby to On się denerwował nie my...:-)) jesli juz .... Skorpion lubi walczyć, ciągle zdobywać i lubi żyć w niepewności np.że może być inny mężczyzna. Niby nie lubi a jednak zazdrość jest mu potrzebna do podtrzymania ognia w związku.... Kobieta Baran jest b.silna to imponuje Skorpionowi ale nie może pozwolić się wyprowadzać z równowagi. Jeżeli nauczysz sie tego ,że spokój to coś co rozbroi każdego Skorpiona -SUKCES GWARANTOWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skorpion jest spokojny tylko na zewnątrz , imponuje mu Twój MEGA SPOKÓJ i zawsze mu ulegną. Wiem co piszę, tym osiagam wszystko. Mój Mąz robi co ja chcę ale o tym nie wie...:))) Jestesmy BAAAARDZO SZCZĘŚLIWI I BARDZO NA SIEBIE DZIAŁAMY EROTYCZNIE. CAŁY CZAS SIĘ POŻĄDAMY A TO DLA MNIE JEST CHYBA NAJWAŻNIEJSZE !!!!!!! PO PROSTU CHCE MI SIĘ CHCIEĆ... Ach ten nasz wybujały erotyzm oraz fantazja ...:-))) Jesteśmy świadome swojej zmysłowości i pragniemy być bez przerwy pożądane. Czy tak Nie JEST ??? Kto zaprzeczy? Ja myśle o seksie ....chyba za często... Ale jestem tak wierna jak NIKT!!! Mam bardzo duże powodzenie, cieszy mnie to ,ale nie zdradzę , mam wszystko co trzeba w domu...:) W końcu przecież PRAWDZIWA MIŁOŚĆ TO NIE ZDRADY.... KOCHAM I JESTEM KOCHANA PRZEZ SKORPIONA Z POCZĄTKU LISTOPADA I TO NAJLEPSZE CO MI SIĘ PRZYTRAFIŁO...:-)) Baranka z kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś