wirezz 11.10.05, 17:38 Slyszalam, ze to dobra ksiazka. Czy ktos czytal? Jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
landrynka8 Re: 'Potega Podswiadomosci' - Joseph Murphy 11.10.05, 18:15 Tak czytałam tą książkę. Jest pełna sprzecznosci i w zwiazku z tym mało wiarygodna. Przynajmniej moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka1888 Re: 'Potega Podswiadomosci' - Joseph Murphy 12.10.05, 10:47 a moim zdaniem jest dobra,zmienia nastawienie do róznych spraw w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
lavia78 Re: 'Potega Podswiadomosci' - Joseph Murphy 12.10.05, 11:08 witam czytalam juz kilka lat temu...teraz na to patrze troszeczkę z dystansem..myśle że wogóle nastawienie człowieka jest o tyle wazne o ile on ciągle nie komplikuje życia nie zamartwia się i nie wymysla co to złego moze się wydarzyć... powinno sie po prostu nastawic do życia pozytywnie czy z ksiązką czy bez..potrzebna jest samorelaizacja i wiara we wlasne siły .jak to zrobić wierzyć w dobro ludzi i samemu byc dobrym a jesli sa klody pod nogami..uwaznie obserwowac i wysoko skakć..życie daje nam wiele wskazówke nie zamykajmy więc oczu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Lavio, 12.10.05, 11:42 >powinno sie po prostu nastawic do życia pozytywnie czy z ksiązką czy > bez.. Właśnie o to chodzi. Nasze wyciaganie wniosków z tego co życie nam przynosi, zastanawianie sie nad własnym postępowianiem w róznych sytuacjach, receptywność - powinno być naszym drogowskazem na przyszłość. Wiadomo ze pozytywne myślenie pozwala łatwiej przejśc przez różne sytuacje. Co z tego że w ksiazce pisze zeby kochać wszystkich, skoro człowiek nie potarfi sobie poradzić z poczuciem krzywdy i zalu. Tekst typu: kochaj ludzi, wszyscy sa wspaniali- moze go wpędzić jedynie w poczucie winy. Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: 'Potega Podswiadomosci' - Joseph Murphy 12.10.05, 13:25 podzielę zdanie Ludzików :) sama literatura to nie wszystko. duzo i tak zalezy od nas samych. ale warto ją miec w swojej biblioteczce domowej. napewno daje jakieś wskazówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: 'Potega Podswiadomosci' - Joseph Murphy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:04 ta książka pomogła mi pokonać moje lęki, słabości,kompleksy, zmienić sposób myślenia i to niewielkim kosztem; przypomniała i umocniła w przekonaniu, że wiara może czynić cuda; czytałam ją kilka razy i wracam do niej w chwilach zwątpienia;dzięki niej znalazłam wspaniałego partnera, pracę marzeń i przyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: 'Potega Podswiadomosci' - Joseph Murphy IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 18:57 Ta ksiazka ukazala mi prawa jakie zadza tym swiatem, wczesniej sadzilem ze na swiecie jest wiele niesprawiedliwosci ale teraz wiem ze to ludzie sami sobie sa winni poprzez bledne myslenie. Ta ksiazka jest dla mnie najwazniejsza ksiazka w zyciu. Goraco ja polecam wszystkim. Zycie jest piekne, a kto tego nie widzi musi na nie spojzec z innej strony. Kazdy problem kryje w sobie rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: 'Potega Podswiadomosci' - Joseph Murphy 07.03.23, 07:55 Bardzo ambitne zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: 'Potega Podswiadomosci' - Joseph Murphy 27.04.23, 22:41 Jestem spetryfikowana Odpowiedz Link Zgłoś