alinaw 22.09.02, 23:53 Urodziłam się 22.09.1960 w okolicy Zielonej Góry 0k godziny 6 rano, czy moge liczyc na horoskop na najblizsze lata? Dziekuję z góry :-) pozdrawiam Halina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tassman porady na urodziny 23.09.02, 10:36 alinaw 42 latka na karczychu. Ale ciagle w swietnej formie. Wkrótce polecisz samolotem na wycieczke i spotkasz tam kogos kogo zapomniec bedzie Ci bardzo trudno. Rozstanie bedzie drametyczne,łez wiaderko. W pracy dobra passa, ładna podwyzka wskoczy na pensję podstawową. Nie denerwuj sie z powodu tej babki z pracy. Załatwisz ja spokojem, bez nerwów. W domu czeka na ciebie ukojenie, azyl spokoju. Tak mi wyszło przy prasowaniu mojej magicznej szaty..... Wróż tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.podlaska Re: Dzisiaj mam urodziny 25.09.02, 21:43 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Aby dostac wyczerpującą wróżbę na przyszłość polecam wizyte u astrologa, wrozki lub jasnowidza. Pozdrawiam serdecznie Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś