Gość: monia IP: 83.238.100.* 19.05.06, 19:29 ktoś był?i jak?dobry jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Tomasz Gocłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 13:54 bylam kiedys calkiem niezly, wrozyl z komputera(potrzebna jest dokladna data urodzenia wraz z godzina) ale troche malo powiedzial jak na cene (wtedy 100zl)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inox Re: Tomasz Gocłowski IP: 82.160.246.* 22.05.06, 16:26 Rzeczywiście malo powiedzial - doslownie kilka zdan za 150zł. Do tego czesc cokolwiek bardzo enigmatyczna... W duzej mierze inaczej ubral w slowa to, co ja sama mu o sobie i swoich obawach powiedzialam. A jedna rzecz, o ktorej mowil, dzis juz wyglada zupelnie inaczej i rzuca nowe swiatlo na cale moje owczesne pytanie. Czemu nie widzial tego zwrotu wydarzen (a nastapil moze miesiac po tej wrozbie)? To bylo kompletnie niezaleznie ode mnie (wydarzenia w zyciu osoby zwiazanej z moim pytaniem), wiec nie ma mowy o jakims podswiadomym wywolywaniu wydarzen. Zatem mam dzis watpliwosci co do tego pana... Odpowiedz Link Zgłoś
piubella Re: Tomasz Gocłowski 22.05.06, 16:43 Ja też korzystałam z jego usług i nie byłam zadowolona.Bardzo dużo bierze jak dla mnie i nie mówi zbyt wiele.Teraz mam innego tarocistę i numerologa.Bierze tylko 30zł, a jest konkretny i uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
hindi2 Re: Tomasz Gocłowski 24.05.06, 13:13 To, że ktoś jest rozreklamowany nie oznacza, że jest dobry. Nie korzystałam z jego usług więc nie moge się wypowiadać. Bo nie stać mnie na wizytę za 100 zł. Raz zaszalałam za 80 zł, ponoć to była dobra wróżka, owszem cos mi powiedziała ale nie rozwiązała moich wątpliwości. Wybrała się do Pani, która przyjmuje w domu za 50 zł i dowiedziałam się bardzo dużo o swojej przyszłości, co oczywiście się sprawdza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inox Re: Tomasz Gocłowski IP: 82.160.246.* 14.07.06, 22:53 Ok, niech powie i jedno zdanie, byle sie sprawdzilo. W moim przypadku jakos niewiele jego slowa mialy wspolnego z prawda, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inox Re: Tomasz Gocłowski IP: 82.160.246.* 03.08.06, 23:27 Dodatkowo, mnóstwo osób podaje jako 'super i sprawdzoną ' wróżkę/tarocistę u której dopiero co byli i powiedziała same wspaniałe rzeczy. A jeszcze nic się nie sprawdziło i nie wiadomo czy w ogóle sprawdzi. I w druga stronę - jeżeli ktoś powie coś nie po ich myśli, z miejsca skreślają danego wóżbitę jako beznadziejnego. A wróżby sprawdzają się czasem całymi latami. Nie wiem co dalej z moją wróżbą u pana Gocłowskiego - dalej nic się nie sprawdziło. Niedługo minie rok i nie wiem co myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś