kasia_mm 14.01.03, 12:42 Marta urodziła się w Warszawie 11 grudnia 1998 o 5, 40 rano, Strzelec ma bardzo dziwny i nierówny charakter z którym trudno sobie poradzić.. proszę o fachową radę o jej horoskopie.. co mi z niej wyrośnie? pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_mm Re: charakter mojego dziecka 14.01.03, 12:46 ... jeszcze moje dane o ile to by się przydało - 24 października 1974 Warszawa 2,35 w nocy, mąż 23 luty 1972 Warszawa 12.20 (dzień).... też problematyczny związek chociaż to Skorpion i Ryba czyli wszystko powinno być ok...... Odpowiedz Link Zgłoś
effa_ Re: charakter mojego dziecka 23.01.03, 15:51 bardzo jestem ciekawa tej odpowiedzi - czemu jej nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: charakter mojego dziecka 26.01.03, 21:53 Witam serdecznie, Pani córeczka jest uroczym, małym Strzelcem - w tym znaku zodiaku ma aż cztery planety! Oznacza to, że zawsze cenić sobie będzie niezależność, przygody, nowe wyzwania. Ma silny charakter i swoje zdanie na każdy temat. Wychowanie takiej istotki to poważne zadanie - krzykiem, tupaniem niewiele się zdziała. Pozostaje Pani konsekwencja, uparte tłumaczenie i jasne stawianie wymagań, które córka musi spełnić. Inaczej córka szybko wejdzie Państwu na głowę, szczególnie, że ma ascendent w znaku Skorpiona, a to oznacza, że potrafi szybko odkryć słabe punkty i niekonsekwencje w myśleniu rodziców. W tym roku może Pani z wielu powodów czuć się zaskakiwana zachowaniem córki - może wydawać się niegrzeczna, a nawet celowo złośliwa. Jej reakcje na otoczenie mogą być nawet skrajne. Będzie niezwykle silnie odbierała wszystko, co się wokół niej dzieje. Może czuć się zagrożona wizją przeprowadzki lub też niesnaskami w rodzinie. W tym roku wymaga dwa razy więcej czułości i miłości od Pani i od męża. Miesiącami, w których radzę szczególnie uważać są druga połowa maja 2003 oraz druga połowa listopada 2003. Po tych datach jej charakter złagodnieje. Jako zodiakalny Strzelec córka będzie miała zdolności do języków obcych i zamiłowanie do podróży. Księzyc w znaku Panny doda jej systematyczności, ale też uczyni trochę kapryśną. Radzę Pani inwestować w jej edukację, a szczególnie języki obce. Może być pisarką, tłumaczką, dziennikarką i podróżniczką. ale też doskonałą lekarką - przy tak silnym i niezależnym charakterze da sobie radę w każdej trudnej dziedzinie. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: charakter mojego dziecka 30.01.03, 09:40 bardzo dziękuję! i za rady i za horoskop - wszystko się super zgadza:) czeka nas rewolucja w domu - spodziewam się dziecka więc faktycznie ten rok może być ciężki, chociaz na raize córka cieszy się na myśl o rodzeństwie... zobacyzmy jak to będzie w praktyce jeszcze raz dziękuję bardzo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś