anake2 30.01.03, 11:05 Witam. Mam pytanie, czy dla kobiety spod znaku skorpiona lepiej pasuje pan Lew, czy pan Panna? Szczerze, nie wiem ktroego wybrac. Moze Panie Wrozki pomoga. Z gory dziekuje za odpowiedz. Anake Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marchewunia Re: Skorpion 01.02.03, 14:37 Hej, podobno bardziej Panna, ogólnie gdy pytam się kolegów zajmujących się wróżbiarstwem to uważają, że Skorpion i Lew nie mają szans. Moja mama jest Skorpionem , a tata Lwem...uważam ich związek za świetny...wydaje mi się, że lepiej jak podasz daty urodzenia...będzie o wiele lepiej...ja jestem Skorpionicą i pan Panna w ogóle do mnie nie pasował...dlatego łatwiej jest powiedzieć coś gdy się zna daty urodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Skorpion 01.02.03, 16:00 Witam serdecznie, Skorpion jest znakiem wodnym i jako taki bardziej pasuje zo znaku ziemskiego - czyli Panny, niż do ognistego - czyli Lwa. Z Lwem w zodiaku dzieli go aspekt kwadratury, czyli aspekt napięcia . Z Panną łaczy Skorpiona aspekt sekstylu, czyli nowych możliwości. Ale to oczywiście ogólna astrologiczna teoria. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
zizzzy Re: Skorpion 02.02.03, 16:59 Najlepiej bedzie jesli nie wybierzesz zadnego z nich... To tak jak z osiolkiem, ktoremu dano,.. Jesli uwazasz ze jakas obca osoba powie ci ktorego wybrac to wspolczuje.. Gdzie serce rozum i intuicja ??? Odpowiedz Link Zgłoś