Gość: delia4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:56 Interesuje mnie wróżka Anastazja z Łodzi, która ma gabinet przy ulicy Zielonej 3. Był ktoś z Was u niej??? Jeśli tak to bardzo proszę o opinię, czy warto. Z góry dziękuję. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość22 Re: Wróżka Anastazja z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 13:37 Nie wiem jaka jest wrózką, ale byłam kiedyś na targach ezoterycznych i tam miala wykład Anastazja wLaśnie.Chodzi o korpulentną Panią z Lodzi.Nie chcialabym innej osobie zrobić zlej opinii nieświadomie. Powiedziała wtedy ze ma wyłączność daną od rządu na weryfikację wrózek i od niej zalerzy kto uzyska certyfikat, czy prawo do wykonywania zawodu.Robiła jakieś kursy lub założyła szkołe tarota, nie pamiętam. Było to za rządów SLD.Kiedy podzieliłam się tą wiedzą u znajomych tarocistów wyśmiano mnie że uwierzyłam w takie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
hindi2 Re: Wróżka Anastazja z Łodzi 28.10.06, 13:08 Ponoć ta wróżka uważa się za najlepszą z wróżek- to opinia osoby, która pracuje przy organizowaniu targów ezoterycznych. Ile w tym prawdy? Nie wiem. Wiem natomiast, że wróżka z powołania umie zachować pokorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Wróżka Anastazja z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:24 Byłam kiedyś na targach u Anastazji- długo się zastanawiałam bo cena wysokai ona z wyglądu taka niewróżkowata- korpulentna, wymalowana brunetka, ale zachęciły mnie inne klientki, byłam wtedy w 4-tym miesiącu ciąży- nic nie powiedziała o dziecku, ani słowa, ja się też nie przyznałam, potem zapytałam ją czy będę mieć jeszcze dzieci- miałam już syna- i ona odpowiedziała że owszem, córeczkę za parę lat, pół roku po wróżbie urodził się moj drugi synek Igorek, na szczęście ma się dobrze, bo po takiej wróżbie miałam pewne obawy....., reszta przepowiedni tez nie trafiona więc ... Odpowiedz Link Zgłoś
wrozby Re: Wróżka Anastazja z Łodzi 29.12.06, 14:40 Byłam kiedyś na Targach Ezoterycznych w Warszawie na Warszawiance i widziałam tę panią oraz doświadczyłam wątpliwej przyjemności wymiany kilku słów. Oczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale... ta pani miała na głowie jakąś wątpliwej jakości i wyglądu bardzo mocno kasztanowego koloru brudną perukę, była ubrana w czarne spodnie w jakąś marynarkę i buty na bardzo wysokim obcasie (chyba jest dość niska- przynajmniej tak ją odebrałam). Ale do rzeczy... mały stolik ukryty na za małym parawanem z przybrudzonego materiału (na tych zasłonach powiększone do formaty A4 kartki z napisem jestem znana i szanowanaa, lub powiększony na ksero "artykuł" w Fakcie - no mnie to nie przekonuje wręcz odwrotnie) na tym stoliku... plastikowa biała jednorazowa miseczka z zupą (chyba grochową) i dwie kromki chleba oraz talia autorskich kart tarota dośc nieprzyjemny głos- "choć kochanie na wróżbę", odpowiedziałam "nie dziękuję" i poszłam dalej (zniesmaczyło mnie to, co zobaczyłam i za nic w świecie bym nie poszła nawet za darmo). Obeszłam w około i znów musiałam przejść obok stoiska tej pani... Tym razem jakoś spóściłam wzrok, by mnie nie "łapała", ale... jej "asystentka" krzykneła do mnie (mimo iż dokonywała w jednym i tym samym momencie transakcji z dwiema innymi osobami) "chodz do nas na wróżbę, Anastazja jest najlepsza na świecie" "kup cudne amulety i inne magiczne drobiazgi". BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ pomyslałam... coś strasznego nie dośc, ze warunki są uwłaczające ludzkiej godności (zero intymności, ciszy, spokojnu) to jeszcze człowieka osaczają z karzdej strony. Nie wspomnę już, że owo "rękodziało" to było jakieś potworne szkaradztwo. Te amulety, karty i ine pierodły było po prostu paskudne. Wiecie co, nie pisze tego złośliwie, ale po prostu pisze szczerze, jak było, jak to odebrałam. W życiu bym nie poszła do tej wróżki ani na targach ani w najbardziej ekskluzywnym gabinecie. Zero intymności, zero smaku, zero delikatności, zero kultury. pozdrowionka, Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Wróżka Anastazja z Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 15:11 Ale tak jest właśnie na targach. Ja jeździłam do Wrocławia. Podobnie jak w Warszawie. To taki spęd i chęć zarobku. Nabrałam się nieźle. Ale zdobyłam też doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Łódź Re: Wróżka Anastazja z Łodzi IP: 83.16.165.* 04.01.07, 10:45 powiem tak niezla kanciara nic sie nie sprawdza mialam okazje byc kilka lat temu i stalo sie na odwrot i powiem jeszcze tak...moj kolega wiele lat temu pracowal i pisal dla niej horokopy i przepowiednie..nie musze dodawac ze z glowy...... Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wróżka Anastazja z Łodzi 06.03.23, 15:55 Sporo czytałam na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś