Gość: Violetta ściąganie uroków i klątw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 18:17 Poszukuje wrózki lub wróża którzy potrawią sciągać uroki! Prosze o jakieś sprawdzone namiart na v-olka35@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia poznań Re: ściąganie uroków i klątw IP: *.mtp.pl 04.11.09, 14:58 moze znacie kogos kto zdejmuje klatwy i uroki w poznaniu lub woj wielkopolskim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanka Re: ściąganie uroków i klątw w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 13:25 Kilkanaście dni temu byłam u tarocistki w Poznaniu na Wildzie. Nie wiedziałam że ta pani również robi coś takiego jak oczyszczanie. W sumie to nawet nie wiedziałam czy chce bo zależało mi na pracy a pieniędzy nie za wiele.Za to oczyszczanie wróżka wzięła dodatkowo do kart 20 zł, czyli razem 100 zł no to sie zdecydowałam. Powiem wam że wyszłam kilkanaście kilo lżejsza.Nie wiem czy wierzyć czy nie czy to oczyszczanie czy zbieg okoliczności ale parę dni temu byłam na rozmowie o prace i dzis sie dowiedziałam że mnie przyjeli. Jestem taka szczęsliwa. Dla mnie to szok bo w Poznaniu mało jest dobrych wróżek, te dobre jakoś sfiksowały a reszta to szkoda słów. Nie wiem czy moge podać telefon w razie pytań piszcie na gosiadzka55@op.pl. Umówiła sie ze mną dodatkowo że w ramach spotkania zrobi też rytuał oczyszczający. Jakoś mi tak lekko na duszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrOL Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.211.200.89.otvk.pl 20.12.08, 11:40 Katarzyna ze Sztabowej super kobieta. Byłam u niej w styczniu rok temu i no jestem zadowolona. Wszystko się sprawdziło tak jak mówiła. Nie wiem co się z nią teraz dzieje, bo tel. nie odbiera :/, a mam zamiar się do niej wybrać. Czy ktoś ma do niej jakiś inny nr tel. niż ten 602743241 to proszę o umieszczenie go tu na forum <z góry dziękuję>. Odpowiedz Link Zgłoś
maryna_1 Re: Odradzam Katarzynę ze Sztabowej 20.12.08, 11:59 Mnie Katarzyna ze Sztabowej naopowiadała głupot i nic kompletnie się nie sprawdziło. Grasuje na tym forum naganiając sobie naiwnych. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę jej imię z adresem a będzie wiadomo że takich naciągniętych jak ja jest dużo więcej. A poza tym umieszczanie prywatnych numerów telefonów w internecie jest karalne.Nie polecam Katarzyny ze Sztabowej to że jest do kitu to mało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
martix81 Re: Odradzam Katarzynę ze Sztabowej 10.02.09, 22:04 Obyś miała racje... Przepowiedziała mi coś co nie chciałabym żeby się sprawdziło. W dodatku powiedziała, że już nigdy nie będę szczęśliwa i żebym się z tym pogodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meluzyna21 Do Matrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 14:55 Nie ma co jej wierzyć, gada głupoty, ma psychologiczne podejscie i potrafi "psychicznie zakleszczyc" czlowieka. Poza tym wydaje mi sie ze ona nie lubi facetow i jak ktos chce budowac sobie swoje szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do grol... Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.eranet.pl 20.12.08, 12:29 takich rzeczy, jak zrobilas.zrobiles powyzej nie robi sie.Wiesz co to ochrona danych osobowych? Nieładnie, Odpowiedz Link Zgłoś
first-karamba Re: Dobra Wróżka - Wrocław 20.12.08, 12:37 Trzeba mieć nieźle nakopane aby numer telefonu dać na forum. Wróżka Katarzyna u mnie też się nie sprawdziła. O przeszłości też próbowała coś powiedzieć ale wszystko było kula w płot. Patrzyła jaką mam minę i sadziła kompletne banialuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 20:36 Katarzyna ze Sztabowej to porażka. Ona szkodzi ludziom wmawaijąc różne dziwne rzeczy. Tak było ze mną. Odradzam. Sprawdzalność zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 20:38 Katarzyna ze Sztabowej to porażka. Wmawia ludziom różne dziwne rzeczy. Tak było ze mną. Sprawdzalność zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haa Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.eranet.pl 21.12.08, 23:12 jakie rzeczy ? Napisz konkreta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaamelia Re: do gusi-a6 (p.Grażyna) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 12:55 Czy ja również mogę prosić o jakieś namiary do p.Grażyny? Z góry dziękuję. mój mal: amag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k7-9 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 02.02.09, 00:48 jestem urodzona 24.08.1979.Mam na imię Katarzyna.co mnie czeka w przyszłości i zdrowie ??. Odpowiedz Link Zgłoś
martix81 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 10.02.09, 21:54 Czytam wiele negatywnych opinii o Katarzynie ze Sztabowej i chyba coś w tym jest. Już nawet może nie chodzi o sprawdzalność jej przepowiedni ale o sposób w jaki je przekazuje. Byłam u Kasi tylko raz. W sumie trafiła w wiele rzeczy ale mam wrażenie, że tylko dlatego, że układa horoskopy. Pyta o imię, datę urodzenia i wiele rzeczy można tak naprawdę już na tej podstawie opowiedzieć. Do tego patrzy na zdjęcia osób, o które pytamy. O wiele rzeczy się pyta i szuka potwierdzenia. Jeśli się zaprzeczy - zmienia front.Mówiła mi takie rzeczy, których podobno z kart nie da się dowiedzieć (tak twierdzą inne wróżki, którym o tym powiedziałam). Zbyt często mówiła mi, że gdybym zrobiła tak a nie inaczej to może coś by się stało w taki a nie inny sposób. Ogólnie wywarła na mnie negatywne wrażenie. Nie ma porównania z dwoma innymi wróżkami, u których byłam, które dają człowiekowi wiarę w siebie i nawet złe rzeczy potrafią przekazać tak, że człowiek się nie załamie. Kaśce chyba wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calella Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 09:12 A co to za wróżki które dają wiarę ja aktualnie próbuję kontaktować się z Wróżką Katarzyną ale po tych postać zaczynam w nią wątpić jeśli macie jakiś namiar na inne sprawdzone wrózki proszę o kontakt kala5@interia.pl z góry dziekuję calella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.11, 09:26 Byłam u wróżki Kaśki raz i wszystkim ODRADZAM. Nie ma żadnej wiedzy wróżbiarskiej ani żadnego daru, chyba jedynie przygotowanie manipulacyjne. Próbuje podczas seansu sterować człowiekiem , jak jej się to nie udaje zaczyna reagować ostrzej. Ogólnie jest nieciekawa i można wyczuć w niej coś złego(?), niedobrego... Sądzę, że na forach pozytywne opinie pisze sama o sobie. Nic z tego co mi przepowiedziała nie sprawdziło się. A skasowała dosyć poważną sumkę... Jej namiary otrzymałam w zakładzie fryzjerskim i jak później, po jakimś czasie okazało się, wszyscy co byli u niej narzekają. Z tego co wiem dzięki takim naiwnym jak ja już zmieniła adres zamieszkania i nie przyjmuje na Sztabowej tylko w na Krzykach w jakimś domku. Jak chcecie Kaśce nabijać kabzę i urządzać jej dom to proszę bardzo. Jak szukacie kogoś co Wam powróży to omijajcie ją szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malanaj Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 11:19 Witam.Czy zna ktos wrózkę Grażynę z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calella Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 09:13 Jeśli ma ktoś namiar proszę o podesłanie kala5@interia.pl calella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.09, 20:14 Czy ktoś miał może do czynienia z wróżką Ewą, która przyjmuje na Lelewella we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bursztynowy Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.01.09, 21:48 Tam - Lelewella/Legionów przyjmuje p. Maria, o Ewie w tym miejscu nie słyszałam. ? Odpowiedz Link Zgłoś
magic7_84 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 31.01.09, 16:00 Wróżki Wrocław... hmmm udaj się do galerii feng-shui na Piłsudskiego tam w czwartek przyjmuje Agnieszka , ale bardzo ciezko sie do niej dostać , trzeba z dużym wyprzedzeniem :) Pozdrawia P.s w każdy dzień tygodnia przyjmują różni doradcy więc może wybierzesz kogoś innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:27 Do Magic7_84 korzystamy z tej samej wróżki nawet byłam u Agnieszki w ten czwartek pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JustinA Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 94.254.146.* 08.02.09, 00:58 A czy znacie na miary na wróżbitę Emila ? Adres i telefon ? Jeśli tak to bardzo bym prosiła o przesłanie gg 2957526 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calella Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 09:16 I jak wrażenia czy faktycznie to co mówiła potwierdza się według mnie jeśli wróżka powie coś z przeszłości co się wydarzyło a o czym wiedzieć nie moze to jest potwierdzenie że jest ok Proszę o namiar na Agnieszkę proszę o kontakt kala5@interia.pl ' dziekuje Calella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.media4.pl 10.03.09, 00:25 Ale ona stawia Tarota czy jakieś inne karty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.as.kn.pl 10.03.09, 09:43 Maria Wolniewicz stawia tylko karty klasyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
fa-si Re: Dobra Wróżka - Wrocław 12.03.09, 18:51 Ja byłem u wróżki na ul. Oławskiej, u pani Wandy. Tarot sprawdził się w 90% , lecz kosztuje trochę więcej, bo 70zł ,ale siedziałem tam z godzinę :) ale horoskop sprawdził mi się prawie całkowicie, łącznie z przeszłością, więc jestem zadowolony. Pani Katarzyna opowiada bajki, ale każdy kto u niej był, to chyba wie. Namiar do p. Wandy mogę wysłać na maila jeśli ktoś zechce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi39 Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.as.kn.pl 13.03.09, 11:19 Poproszę o adres i telefon wróżki Wandy .Mój email remi39@interia.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
nemesis.joanna Re: Dobra Wróżka - Wrocław 23.03.09, 19:22 Proszę o namiar na wróżkę Wandę. Mój mail to nemesis.joanna@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
betiqa Re: Dobra Wróżka - Wrocław 26.03.09, 13:41 Proszę o telefon do Wróżki Wandy na ul. Oławskiej mój e-mail betiqa@gazeta.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski512 Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:46 Ja tez prosze o namiary na Panią Wandę z Oławskiej moj e-mail niebieski512@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośćT Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 20:50 Poproszę o adres i telefon wróżki Wandy z ul. Oławskiej , względnie innej profesjonalnej znawczyni tej materii na golem@aol.pl POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 10.05.09, 14:16 Poproszę o adres i telefon wróżki Wandy z ul. Oławskiej , względnie innej profesjonalnej znawczyni tej materii na zgwkp@buziaczek.pl POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:51 Bardzo proszę o namiar na wrózkę Samantę lub inną ale dobrą i sprawdzoną wrożkę aga.brek@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calella Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 09:42 Proszę o namiar na p. Wandę z Oławskiej proszę o kontakt kala5@interia.pl z góry dziękuję calella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherie Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 12.12.09, 21:15 Jeśli ktoś tutaj jeszcze zagląda proszę o kontakt do P. Wandy z Oławskiej. Jeśli ktoś jeszcze u niej był proszę o podzielenie się wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.05.09, 23:33 Ja mam dość po wizycie u wrózki Agnieszki z alei pracy. Kobieta zrobiła mi takie pranie mózgu, że nie chce mi się nawet zacząć myśleć o przeszłości, a co dopiero do niej wracać. Poryczałam się wychodząc od niej i byłam wściekła jak mało kiedy. Po dwóch dniach zrozumiałam, że byłam wściekła na samą siebie, a ona miała świętą rację odradzając mi pewne rzeczy. Teraz już się zastanowię nad robieniem czegoś na siłę i mimo wszystko. Babka jest dosadna i mało dyplomatyczna i chyba dlatego właśnie zrozumiała w tym co przekazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:59 JA NIE ZNAM Odpowiedz Link Zgłoś
gosiagosc Re: Dobra Wróżka - Wrocław 09.04.09, 09:39 witam. mam pytanie czy ktos zna dobra wrozke? prosze o nr tel. na mail malgos.razum@wp.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
heorte Re: Dobra Wróżka - Wrocław 20.04.09, 13:19 Czy mogę prosic o podanie namiarów na wróżkę, panią Basię z Hallera bądź ewentualnie inna, którą polecacie? Proszę o info na gazecie lub na heorte@poczta.onet.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgonia Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.06.09, 18:59 Idźcie do każdego, każdej tylko nie do Maryśki z Lelewela , czy Piłsudskiego.To ta sama osoba. Wróżyć to ona może, ale z fusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgonia p. Maria jest OK. i bardzo w porzadku... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 12:44 PRZEPRASZAM Pania Marie, ze ten wpis, to byłow pod wpływem emocji i żalu.Jest rzetelną osobą. Jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarmancki Re: p. Maria jest OK. i bardzo w porzadku... IP: *.tktelekom.pl 31.07.11, 22:39 Już Cię nastraszyła że zmieniłaś zdanie??haha Odpowiedz Link Zgłoś
martix81 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 26.07.09, 22:06 I sprawdziło się w ciągu dwóch tygodni? Acha... no to faktycznie musi być dobra. Jeszcze nie słyszałam, żeby wszystko się sprawdziło w tak krótkim czasie. Z doświadczenia swojego i wielu znajomych wiem, że wróżby są raczej na dłuższy czas. Chyba, że o jakąś jedną konkretną rzecz pytałeś. U Krystyny nie byłam i raczej nie pójdę. Polecam Basię. Byłam u kilku ale ona jest bezkonkurencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Dobra Wróżka - Wrocław 28.07.09, 20:46 martix81 napisała: Polecam Basię. Byłam u kilku ale ona jest bezkonkurencyjna. a konkretnie jaką Basię? Odpowiedz Link Zgłoś
martix81 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 29.07.09, 10:55 Z Hallera. Jest o niej mnóstwo informacji na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wandula59 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 02.08.09, 22:53 Nie wiem jakie sa zwyczaje na tym forum ale prosze Cie o kontakt do Basi. BARDZO PROSZE! Odpowiedz Link Zgłoś
dololo Re: Dobra Wróżka - Wrocław 24.08.09, 18:16 witam bardzo proszę o namiary do Pani Basi z Hallera i Pana Emila dziękuję z góry mój mail tarod@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.media4.pl 24.08.09, 22:02 Ja tez bardzo prosze o kontakt do BAsi z Hallera: melabieganska33@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 62.87.132.* 28.08.09, 10:39 ja tez poprosze: mwojcik8@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Lavender Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.szczecinek.vectranet.pl 31.08.09, 22:04 Nie polecam Marii Wolniewicz z ul. Cybulskiego.Dziwna sprawa... ale - od początku! Sprawdziły mi sie u niej dwie rzeczy, przepowiedziane w drobnych szczegółach, za to 80% - to bzdury! Byłam u niej równo rok temu, i wiem na pewno, ze rzeczy, o których mówiła, nie sprawdzą sie na pewno. Przede wszystkim nie podobał mi sie sposób, w jaki mnie traktowała - udzialała mi "dobrych rad", karcąc przy tym, jak dziecko. Najlepsze jest to, że rady były kompletnie nietrafione, i nie miały nic wspólnego z moją sytuacją życiową! A teraz - do rzeczy! Przepowiedziała, ze już za moment mogę spodziwać sie dziecka, a nawet dwójki dzieci... tyle, że nie ma na to marnej szansy, gdyz wykryto u mnie niepłodność, a ja nie mam zamiaru malterotować swego organizmu różnego typu kuracjami i dzieci sobie raz na zawsze odpuściłam. Nastepnie, powiedziała, iż zawód, jaki sobie obrałam jest dla mnie najlepszym wyborem, jakiego mogłam dokonać... BZDURA! jestem na etapie przekwalifikowania zawodowego! Nastepnie - stwierdziła, iz nie mam najmniejszych szans na przyszłosć z ukochanym mężczyzną, który był wówwczas jeszcze związany z inna kobietą... i że będą mnieli kolejne dziecko,a ja zwiążę się z jego ... kolegą. Bzdura do kwadratu. Mój ukochany rozstał sie definitywnie z kobietą, która nie kochała jego,lecz jego pieniądze, i jest mi bliższy, niż kiedykolwiek. Jednym słowem - omijać z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.media4.pl 31.08.09, 22:14 Takich samych głupot naopowiadała mi Kaska ze Sztabowej..Ani Marii ani Kaśki nie polecam..Aska Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 01.09.09, 08:46 Napisalabym dokladnie to samo jesli chodzi o Marie z Cybulskiego, dwa pierwsze akapity-identyczne wrazenia, najgorsze to pouczanie, karcenie, ze tyle rzeczy robie nie tak i pouczanie jak to zmienic, tylko te jej rady niestety zupelnie "od czapy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.media4.pl 01.09.09, 09:45 U Marii z Cybulskiego była moja koleżanka z pracy. Same bzety!!!!! Nic jej sie nie sprawdziło a mało tego - na odwrot wszystko. Ja byłam osobiscie u Kaski ze Sztabowej i podobna sytuacja..Patrzyla na moja reakcje i waliła głupoty. Nie wiem czy tak naprawde we Wrocławiu jest dobra i sprawdzona wrózka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Lavender Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.szczecinek.vectranet.pl 01.09.09, 12:05 Hmmm... ja też nie szukam juz dobrej wróżki w Breslau, bo takowej tam zapewne po prostu nie ma. Ponieważ spędzam jednocześnie dużo czasu w zachodniopomorskiem - mogę polecić p. Stefanię Pozorską z Koszalina. Wróży z kart cygańskich i Marii Lenormand. Sprawdzalność - jak dotąd, po wizycie rok temu - ok. 80 %. Bez zbędnych pouczeń, za to prosto z mostu. A na koniec zawsze konkluzja - aby nie słuchać rad osób postronnych, i zawsze kierowac sie swoim sercem i umysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 22:44 Bardzo Dobra jest wróżka Anna Majchrowicz,prowadzi kursy wróżenia i ma b.dobrą opinię nt.kładzenia kart. Prowadzi swoje programy w Ezo tv. Oglądałam i powiem-podobało mi się. Podobno przyjmuje i będzie prowadzić kursy też u nas... Moja siostra mieszka w Kanadzie i ma z P.Anią kontakt telefoniczny, jakby Pani Ania zawitała u nas we Wrocławiu, to chętnie pójdę na kurs z kładzenia w karty tarota.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanity Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.chello.pl 10.09.09, 22:08 Bylam u wrozki Bogumily na Gajowej, wydaje sie ze wie co mowi, ale to sie jeszcze okaze...Czy ktos korzystal z jej uslug? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.devs.futuro.pl 11.09.09, 17:01 Tak, ja. Rok temu. Niewiele sie sprawdzilo, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 17:06 ja byłam też ok. roku temu, potem moja przyjaciółka. faktycznie wydaje się, że wie co mówi, ale zupełnie nic się nie sprawdziło żadnej z nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanity Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.chello.pl 11.09.09, 23:10 No to niezle, pieniadze wyrzucone w bloto! Kto moze polecic jakas dobra i sprawdzona wrozke we Wroclawiu? Czy Basia z Hallera jest warta sprobowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 12:03 też byłam :) w ówczesną teźniejszość trafiała, jakieś ogóly dot. przyszłości może też, ale ze sprawą sercową, z którą przyszłam niezbyt. Na pewno jest lepsza niż Bogumiła czy Kasia ze Sztabowej u której też dawno temu byłam. Wg mnie we Wrocławiu nie ma wróżki z prawdziwego zdarzenia, dlatego ja do "swojej" jeżdżę w inne miejsce z Polsce. Myślę, że musisz spróbować, jednym konkretna wróżka odpowiada, innym nie, nie wiem od czego to zależy, ale koniec końców ja "swoją" wróżkę znalazłam w innym województwie. Aha, kiedyś też była u Basi moja koleżanka, na początku twierdziła, że nic się nie sprawdziło, ale po kilku dłuższych miesiącach była zadowolona z rozwoju swojej sytuacji. Ciężko mi więc oceniać, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika987 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 16.09.09, 12:28 Witam bardzo prosze o kontakt do p. Basi z Hallera na adres ms_ag@o2.pl to bardzo wazne dla mnie. Z góry dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.13, 11:45 Bardzo proszę o namiary na panią Basię z Hallera lub tez inne sprawdzone wróżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.09, 23:30 Ja tez szukam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klienci Re: Dobra Wróżka - ODRadzam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.09.09, 09:02 Zdecydowanie i stanowczo odradzam p Marie z Lelewela, kt kłamie w zywe oczy, powtarza na każdej wisycie to samo, że się już zdarzy, że już bedzie za chwilkę za tydzień, za miesiac itd, po poł roku znów gada to samo, że zaraz cos będzie. Generalnie KŁAMIE jak najęta ! Sprawdzalnosc, zero, w którym kosciele dzwonili, ale nie wie z abardzo dokładnie w ktorym. Porazka, ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Maria - ODRadzam IP: 79.139.97.* 14.09.09, 13:30 Mam takie samo wrazenie odnosnie Marii z Lelewela, caly czas mowi to samo, ze juz za miesiac, albo do konca lata, wiosny, zimy....cos sie wydarzy, spelni. I przy nastepnej wizycie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Maria - ODRadzam IP: *.centertel.pl 15.09.09, 15:18 Byłam u Mari z Lelewela dwa lata temu, czekałam długo na sprawdzenie wróżby i nic....., też myślałam jak wy, że opowiada same bzdury. Po około roku od wizyty u niej zaczeło sprawdzac się bardzo bużo i to takie szczegóły, że aż trudno uwierzyc że ona mogła to wiedziec. Analizując w tej chwili jej wróżbę moge powiedziec z cała odpowiedzialnością, że w tej chwili moje życie wygląda dokładnie tak jak przepowiedziała mi Maria, miesiąc po miesiącu nastepowały wydarzenia o których mi mówiła. Wielki szacunek dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Maria - ODRadzam IP: 79.139.97.* 15.09.09, 16:54 To super, tylko, ze ja pierwszy raz bylam u niej mniej wiecej w polowie 2007 r. i niby ciagle mowi to samo od ponad 2 lat i nic. Za kazdym razem, ze juz za chwile podejdzie do mnie ten wymarzony facet. Choc musze przyznac, ze wiele sie sprawdzilo drobnych rzeczy i raczej malo przyjemnych, a z tych milych nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marty Re: Maria - ODRadzam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.09.09, 16:16 Marto, ja mam doklanie tak samo, od prawie 3 lat , wielokrotnie powtrazane te same rzekome fakty.Mialam juz byc mezatka, preprowadzic sie etc, wiesz takie generlane kity kt można kazdemu wcisnąc, jak panna to wymarzinego faceta znajdize za rogiem...miał już być w pracy, mna wakacjach, w warztacie samochodwym i nie pamietasz gdize jeszcze. Najgorsze, że inne powazne sprawy WCALE się nie ziszczały w żaden sposo. Jak ktoś pisze, że ma sprawdzalność w skali 5 letniej, to po do ludizom moie, ze coś bedzie za 2 mce lub pol roku ? Bez sensu, zero skutków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Maria - ODRadzam IP: 79.139.97.* 16.09.09, 16:52 No wlasnie, zwlaszcza, ze byl czas kiedy chodzilam co 2-3 miesiace, mam wrazenie, ze ona mnie kojarzy. Ostatnio bylam w kwietniu, znowu mowila to samo, a na moje wyrazne pytanie czy ten facet, o ktorym mowi pojawi sie mniej wiecej do sierpnia, bo od sierpnia w pewnien sposob zmienia sie moja praca, nauka... i fajnie byloby miec kogos do czasu zmian. Ona na to, ze na 100% do sierpnia , do tego czasu poznam kogos, i co...i nikt sie nie pojawil... A mialam tez wraznie, ze malo mowi, jakby wazyla slowa, nie wiem moze pamietala mnie i widzi, ze dalej nic, choc obiecuje gruszki na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no wlasnie.. Re: Maria - ODRadzam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.09.09, 17:43 czekaj tatka latka.........i n dalej nic. zero.smutna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhghg Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.09, 01:04 a czy te ''wróżbitki'' rozliczaja sie z Urzedem skarbowym itd.moze warto im pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 11:33 Co za wredny pomysł, pachnie donosicielstwem. Do wróżek chadzają osoby pełnoletnie, dobrowolnie, nikt ich do tego nie zmusza. Jeśli zależy Ci na pokwitowaniu to szukaj takiej, która wystawia rachunki. Do kwoty wyjściowej wróżka doliczy kwotę podatku i tyle. A Ty z tym papierkiem to co wtedy zrobisz? Wrzucisz sobie w koszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.09, 17:24 A zerowanie na cudzej naiwności nie jest wredne???To oszustwo i czas najwyzszy skonczyć okradanie ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tośka Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.devs.futuro.pl 02.10.09, 18:53 Zgadzam sie!! Okradają ludzi i w dodatku żerują na biednych ludziach potrzebujących pomocy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Lavender Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.szczecinek.vectranet.pl 02.10.09, 23:52 A mi jest szkoda tych osób, które mają klapki na oczach, i nie dopuszczają do swych ograniczonych umysłów faktu, że istnieją takze rzeczy, które dla owych ludzi nie istnieją, ponieważ sa postrzegane pozazmysłowo... takie zjawiska nie są - dla mnie przynajmniej - niczym aż tak niezwykłym, istnieją, i tyle. Sama miałam kilkakrotnie kontakt z osobami jasnowidzącymi(moja przyjaciółka Dorota oraz K. Jackowski), zaś mój przyjaciel kontaktował się jeszcze z B.P. jasnowidzącą Evangelią. I cóż? Bez dwóch zdń, te osoby maja dar, podobnie,jak w świecie postrzeganym zmysłowo, niektórzy maja dar bycia swietnym matematykiem, czy władają piórem lub orężem. Bo takie jest ich przeznaczenie. Zaś osoby, które wróżą, także posiadają specyficzne właściwosci, związane z postrzeganiem pozazmysłowym. Karty trzeba rozumieć,i umieć odczytać. Trzeba być ich przyjacielem. Cóż w tym takiego dziwnego?I dokad zmierza ten swiat, w którym ludzie sa na tyle prości,i ograniczeni, że nie potrafia przyznać istnienia innych światów, wymiarów, poza swoim własnym? Eh, ludzkosć zdecydowanie zasługuje na wymarcie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław Agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 10:53 Witam, Ja też byłam u wróżki Agnieszki jeszcze nie wiem czy coś się sprawdzi, ale wiem, co mam robić ze swoim życiem mam nadzieje ze wszystko się sprawdzi. Polecam wszystkim, którzy chcą się wybrać do wróżki jest to naprawdę ciekawe przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ava Re: Dobra Wróżka - Wrocław Agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 19:11 poczytam tu i poszłam -i tak jak wcześniej moi przedmówcy- Wróżka Agnieszka jest konkretna. Ja po wizycie mam wrażenie,że zdjęto mi ogromny ciężar. dostałam tyle wskazówek i uwag by móc isc dalej w życie. Byłam tam pierwszy raz ale koleżanka, która też była u Pani Agnieszki potwierdza, że te same informacje na temat swojego życia uzyskała od innej wróżki 2 lata temu w innym kraju i jest pod wrażeniem kompetencji tej Pani. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław Agnieszka IP: *.magma-net.pl 31.10.09, 20:25 witam proszę o namiar na wróżke p. Agnieszkę caterina28@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoś Re: Dobra Wróżka - Wrocław Agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:03 Prosze podajcie adres wróżki Agnieszki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_2015 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 22.02.15, 22:16 Witaj może zainteresuje Cie że 7 marca odbędzie się spotkanie z panem Krzysztofem Jackowskim w Wałbrzychu - będzie prowadził indywidualne konsultacje - tak jak to ma miejsce w warszawie w każdą niedzielę. Teraz będzie okazja skorzystać i spotkać się bliżej - w Wałbrzychu. Pozdrawiam Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin poprosze o namiar na pania Grazyne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 09:40 dominikab@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.inetservices.com 12.12.09, 21:36 Dobra jest Ninka, ale nie znam ulicy. To niedaleko katedry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.w90-39.abo.wanadoo.fr 16.12.09, 18:46 A ja bardzo chetnie wybralabym sie do jakiejs wrozki we Wroclawiu,z kims. Poniewaz nie znam Wroclawia, bo mieszkam w okolicach, dlatego jezeli ktos na powaznie mysli sie wybrac do wrozki, to prosze o kontakt na- genesaja@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 89.174.34.* 27.12.09, 21:45 witam bardzo bym prosiła o jakieś namiary na panią Basie z Hallera... mój mail kasieczka00@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sna Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 78.8.138.* 15.01.10, 22:08 reasumując, która z tych osób ma naprawdę intuicję i może pomóc?kto jest naprawdę konkretny , a nie stosuje tylko socjotechniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 16.01.10, 12:03 Polecam Beatę Jeske z Wrocławia bardzo konkretna i inteligentna zero socjotechniki. Powiedziała mi wiele rzeczy o mnie których nie mogła wiedzieć. Trudno się do niej dostać często jej nie ma we Wrocławiu ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.play-internet.pl 13.01.14, 14:00 CYGANKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia. Wrozka Bogumila z Gajowej 70 - wrocław IP: *.am.wroc.pl 28.07.10, 10:47 zamierza sie wybra do wrozki Bogumily z Gajowej. Czy ktos moze u niej byl i moze sie podzielic swoimi odczuciami i spostrzezeniami. Czy potrafi bez zadnych wskazowek powiedziec o przeszlosci. Czy przepowiednie co do przyszlosci sa trafne? prosze o informacje: kapi6@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wmarzec Re: Wrozka Bogumila z Gajowej 70 - wrocław 20.08.14, 21:47 Kochani, dziś byłam u wróżki Bogumiły i... proszę Was, nie kierujcie swoich kroków do wróżki Bogumiły - nigdy, przenigdy. To strata czasu, pieniędzy, a nawet dobrego mniemania o sobie. Pozostaje tylko głęboki niesmak. Ta pani odpowiada na pytania, które sama zadaje kartom na nasz temat. Zupełnie nie słuchała mnie i nie była kompletnie zainteresowana tym, czego ja chciałam dowiedzieć się od kart, jakie problemy naświetlić. Do mnie należało tylko wyciąganie na komendę Bogumiły odpowiedniej liczby kart z talii. Kompletna żenada. W dodatku pani ta ma aspirację być psychoterapeutą - plecie "trzy po trzy" podniesionym (głośnym) i bardzo przykrym dla ucha głosem i... znowu żenada. No i jeszcze Bogumiła okazała się być świetnym diagnostom - u mnie na podstawie linii papilarnych stwierdziła głęboką depresję. Oznajmiła mi to tak po prostu, wręcz zabrakło jej słów na określenie tego, jak bardzo "moja" depresja jest głęboka - totalna głupota, bezmyślność i nieodpowiedzialność. Ogólnie Bogusława nie słucha człowieka, który do niej przychodzi, chrzani farmazony, które akurat przyjdą jej do głowy, a są to bardzo luźne skojarzenia- nie wiem, może tak wygląda radosna twórczość tejże wróżki;) W sumie poczułam się u Bogumiły jak dawca/dostarczyciel łatwej kasy, za którym pani ta po skończonej robocie mocno trzasnęła drzwiami - huk zatrzaśniętych drzwi po moim wyjściu od Bogu miłej. Podsumowując: choćbyście byli na największym życiowym zakręcie, nie kierujcie się do Bogumiły - pokonajcie go sami lub z pomocą kogoś, kto jest Wami autentycznie zainteresowany i chce pomóc. Pozdrawiam. Was, nie Bogumiłę;) Odpowiedz Link Zgłoś
millena89 Re: Wrozka Bogumila z Gajowej 70 - wrocław 08.09.16, 20:46 Potwierdzam. Wyszłam od wróżki Bogumiły zdołowana, z bólem głowy i złym zdaniem o mnie samej. Jednak muszę powiedzieć, że trafnie określiła charakter ludzi z mojego otoczenia, moje problemy i widoki na przyszłość. Nie odmawiam jej umiejętności wróżenia, ale jest dla mnie zbyt negatywna. Odpowiedz Link Zgłoś
bozia123 Re: Wrozka Bogumila z Gajowej 70 - wrocław 09.12.16, 21:32 Polecam. Wróżka Bogumiła trafnie określiła moja sytuację i osoby z mojego otoczenia. Powiedziała wiele o mojej przeszłości i teraźniejszości. 100 % prawda. No i bardzo ciepła i serdeczna kobieta. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 83.238.53.* 13.02.10, 16:39 Witam w 2007 roku byłam u tarocistki Joli w Galerii Feng Shui na Piłsudksiego (obecnie galeria przeniesiona Joli juz tam nie ma) Powstawiła mi wróżbe na cały rok. Wszystko sie sprawdziało tak jak wrożyła w ciągu roku nawet miesiace wydarzeń konkretnych sie zgadzały. Niestety co do jednej z wróżb ktoś mocno mi sie wmieszał i niestety sie nie sprawdziło a może raczej dzieki czyjejś ,,uprzejmości".Pożniej byłam u Agnieszki poleciął mi zmine pracy i pzryjęcie nowej ofert którą w danym czasie miałam. Niestety dobrze na tym nie wyszłam wręcz przeciwnie skończyło sie to naprawde żle. Za tydzień wybieram sie znów do Joli zobaczymy co mi tym razem powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.10, 22:50 Gdzie można teraz znaleźć p. Jolę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannaewa Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.10, 10:59 Ja polecam konkretną i wiarygodną p. Katarzynę ze Sztabowej we Wrocł. Sprawdzalność ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 21:41 Witam Pocecam Wróżkę Annę Majchrowicz.Byłam u niej miesiąc temu w szkole terapi naturalnych na ul.Starogranicznej. Na seansie tarota.Powiem,że jestem pod wrażeniem.Momentami aż mnie "przytykało".Wszystko się pokrywało i wogóle,to trudno nazwać ale mi gęsia skórka aż wyskoczyła. Bardzo fajna,miła wróżka.Szkoda że byłam tak zestresowana na spotkanie z nią. Pewnie dlatego,że oglądałam ją w telewizji w ezo i na tvn-ie i to tak trochę zadziałało.Wróżka Ania Majchrowicz w szkole na starogranicznej ma kursy i zajęcia,ale jak już jest to też wróży. Dlaczego jeszcze warto do niej pójść? bo sprawdziło mi się (wczoraj zresztą) to w co nie uwierzyłam jak mi powiedziała przy kartach. Trzymajcie się forumowe poszukiwaczki,szukajcie swoich wróżek.albo obejrzcie w telewizji i wtedy sobie pójdźcie na wróżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:48 Co ty piszesz? przecież wróżka ania jest z katowic.W ezo mówiła o tym.Zresztą ma stronę www.Fora Ci się pokręciły.Nie Wrocław ale Katowice-tam szukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzucona Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.zone8.bethere.co.uk 03.03.10, 22:45 Mam prosbe. Czy mozecie pisac namiary do wrozek tez na forum ? Chetnie tez skorzystala z kilku ,tzn moze nie z kilku ,ale z ktoregos napewno . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagubiona Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.10, 12:19 powiem krótko, tylko p. Kaśka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 22.04.10, 22:34 Czy mogę prosić o kontakt do p. Kasi joannaa776@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 83.143.102.* 06.07.10, 21:31 Też byłam u wróżki Ani Majchrowicz.Dzisiaj byłam.Z Wrocławia wybrałam się do Katowic,bo u nas Ania będzie dopiero na jesień. Warto było.Wróżka Ania jest prawdziwą wróżką. Wiem że jest teraz na topie,bo jest wróżką z tvn-u i ezo tv,dzisiaj to poprostu u niej kolejka była.Nie wiem jak to nazwać,ale spotkanie z nią było takie,no nie wiem jak to nazwać-magiczne,mistyczne,niesamowite. Jak czekałam na swoją kolej,to jedna babka która też czekała i powiedziała mi że była u Ani pół roku temu i przez ten czas miała niesamowity zastrzyk energii. Jak dla mnie genialnie radzi sobie z kartami-genialnie. Ja tez czuję się świetnie.Dziwne,nie wiem dlaczego tak jest. Obejrzcie sobie Anię w ezo tv-tak zwykła kobieta,a taka energia. Bardzo Polecam. Będzie znowu od jesieni u nas na Starogranicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 09.07.10, 23:09 proszę o jakieś namiary do P. Jolijeśli ktoś posiada- pilne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 188.33.169.* 14.08.10, 13:23 Proszę o kontakt do pani Joli na maila tess666@rocketmail.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Dobra Wróżka - Wrocław Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 15:32 Z tego co wiem galerie feng shui przeniesiono na ul.Nobla 3 ale czy Jola nadal przyjmuje to nie mam pojecia! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.10, 22:12 ja byłam 2 lata temu u Pani Katarzyny ze Sztabowej i chwalę sobie...bardzo wiele rzeczy, które mówiła się sprawdziło byłam umówiona na przedwczoraj lecz odwołała wizytę z przyczyn od niej niezależnych, a no i podrożąła wizyta u niej teraz to godz. 200zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 10:38 Bardzo dobra wróżka we Wrocławiu to moim zdaniem Wróżka Agnieszka. Wszystko co powiedziała,sprawdziło się i nadal realizuje się w moim życiu.Niektóre fakty zdarzenia,których niejednokrotnie nie rozumiałam, po pewnym czasie miały odbicie w rzeczywistości.Bardzo mi pomogła ,wskazała właściwą drogę do szczęśliwego życia.Wskazówki ,które otrzymałam i zachętę do samorozwoju procentują dziś.Gorąco polecam. Wspaniała,ciepła,serdeczna osoba i kompetentna w kazdym calu i ma ten dar by pomagać innym ,gdy na to pozwolą i zechcą coś zrobić dla siebie .www.wrozkaagnieszka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddd Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.11, 08:41 Naczytałam się na tym forum o tzw. Wróżce Agnieszce tyle dobrych rzeczy i przysięgam-już wiem, że niemożliwe, by to napisali jej klienci. Serdeczna, ciepła????W życiu nie trafiłam na taką minę. A byłam już w życiu i kilku wróżek. A ta baba jest prostacka ( nasłuchałam się co trzecie słowo: k****), gada takie bzdety, że głowa boli ( nic się nie zgadzało, gdy opisywała np. osoby i w ogóle żadne fakty). Szczerze powiem, że nie powinnam była jej płacić tych 100 zł, bo nie było absolutnie za co. Dla mnie to szwaczka, która na siłę próbuje dorobić sobie. A jej sposób bycia jest wyjątkowo odpychający( dlatego wiem, że wypowiedzi tu są ustawiane, nikt nie może się o niej wyrazić, że jest ciepła i serdeczna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.devs.futuro.pl 18.05.11, 15:38 Zgadzam sie. Przekaz tej Pani jest bardzo wulgarny co chwila ku***** albo ja pier***** wyszłam troche zniesmaczona. Ogolnie trafiła pół na pół. Bardzo ordynarna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sheila Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 12:04 Wszystko zależy od tego czego się oczekuje , bo jeśli użalania się nad ciężkim losem bez jakiejkolwiek próby zmiany własnego życia , to rzeczywiście nie ten adres.Będąc przez kilka lat stałą klientką p.Agnieszki nauczyłam się że to co się dzieje wokół nas jest w większości przypadków tylko i wyłącznie dziełem nas samych, a ona w bardzo zaangażowany sposób próbuje nam pokazać wyjścia z różnych , ciężkich sytuacji. Zupełnie nie rozumiem stwierdzenia "trafia pół na pół" W co ma trafiać ? Czy idąc do niej nastawiła się Pani na trafne wytypowane 6 cyfr w totka czy może na pełne zaangażowanie w rozwiązanie danego problemu ? Z moich doświadczeń jasno wynika że p .Agnieszka jest osobą tak bardzo wnikającą w dany problem że zwyczajnie ulega emocjom.Tylko moim zdaniem jest to dla niej akurat wielki plus, bo nie każdy potrafi wysłuchać , skupić się i jeszcze pomóc . Droga Moniko jeśli chciałaś się wypłakać komuś w ramię to trzeba było zwrócić się do jakiegoś pisma kobiecego ,albo zaprosić przyjaciółkę na kawę.Jeśli zamiast wskazania właściwych rozwiązań ,( które do ciebie jak widać nie trafiły) chciałaś głaskania po głowie i wspólnego narzekania na zły i okrutny świat to rzeczywiście żle trafiłaś. Polecam odrobinę pokory i spojrzenia na siebie z dystansem. Sheila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr-Pavel Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.pool.mediaWays.net 04.07.11, 17:58 no jezeli piszesz o kims to wartalobysie troszke ujawnic a nie anonimowo paszkwilic kogos . Po za tym jak jestes tak oblatana z tymi Wrozkami i masz doswiatczenie to zostan przy jednej a nie skacz z kwiatka na kwiatek.A w obecnym czasie uzywanie kilku zwrotow w jezyku lacinskim nikomu jeszcze nie zaszkodzilo hyba ze jestes z ugrupowania mocherowych BERETEK.Ja do pani agnieszki nic nie mam uwazam ze jest mila i ciepla a slownictwo czasami dodaje kolorytu do rozmowy.W moim przypadku goraco polecam Pania Agnieszke. Piotr-Pavel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.pool.mediaWays.net 05.07.11, 08:36 ... i tak to juz jest jedni pisza ,ze ktos jest beznadziejny bedac raz np . u wrozki Agnieszki a drugi z bledami ort.odpisuje no i co? ludzie przeciez to sa emocje ! Wrozka moze troche dodaje pikanterii ,ale dzieki temu koduje sie szybciej i jest przez to luzniej osobiscie polecam wrozke Agnieszke bo jest konkretna ,ekspansyjna i naprawde bardzo zyczliwa osobowoscia .bylam juz u nie jednej wrozki i akurat wrozka Adnieszka dociera do wszystkich moich synaps .bez obwijania i pieknych slowek wyklada gola prawde a to niektorych egoistow bardzo boli i wtedy to nawet slowa przeszkadzaja . Jesli ktos we Wroclawiu szuka fachowej porady ze strony jak poprawic i zmienic oprocz innych samego siebie i zaczac myslec innymi kategoriami to tylko DOBRA WROZKA AGNIESZKA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serpentyna Re: ZŁA Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.11, 22:03 DOKŁADNIE! Mam fatalne doświadczenia. Baba zwymyślała mi od najgorszych, mam wrażenie, że bardzo chciała się na kimś powyżywać, nie wiem, kłopoty z facetem, figurą, czy jakimś innym życiowym aspektem. W sumie wolałabym już pójść do bezzębnego żula prosto z dworca ZOO - przynajmniej bym za to nie zapłaciła. Ale niestety wiem to dopiero teraz. Swoją drogą pani Agnieszka ma bardzo wielu pomocników, bo o tym, że ciepła i pomocna nie mógł napisać nikt komu nie zapłaciła lub nikt poza nią samą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: ZŁA Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.13, 12:09 Byłam u wróżki Agnieszki dwa razy. Rzeczywiście jest dość szorstka w obyciu ale z wieloma faktami trafiła....z większością w sumie, nie zgadzały się drobnostki ale nieistotne. Odnośnie przeszłości się zgadzało i teraz po upływie czasu ( a byłam chyba ze dwa lata temu ) okazuje się, że również miała rację. Powiem tak, nie słodzi, nie czaruje, poprostu konkret, który rzeczywiście początkowo moze nie być przyjemny, bo niestety najczęściej jest niewygodny...napewno nie jest to osoba, która mowi ludziom to, co chcą usłyszeć- mowi fakty. Mimo jej wspomnianego już szorstkiego charakteru, z jakiegoś bliżej nie znanego mi powodu, polubilam ją. I napewno ją jeszcze odwiedze, jak tylko stan gotówki mi na to będzie pozwalał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md1092 Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.12, 21:21 znam ją ososbiście , bo to moja koleżanka z podwórka i nikomu nie życzę spotkan z nia to Ty powinnas zostać wróżką a nie ona , bo szybko ją rozszyfrowałas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.ip.netia.com.pl 09.10.12, 20:38 proszę o informację na jakiej ulicy mieszka Dobra Wróżka Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.03.14, 17:48 Byłam również u tej wróżki, po tym jak przeczytałam dużo pozytywnych opinii na jej temat. Zgadzam się z koleżanką, że tego na pewno nie napisali jej klienci. Odkąd weszłam paliła pety, rozkładała karty i faktycznie przeklinała. Nie sprawdziło się prawie nic a jeszcze kazała mi zadawać cały czas pytania i rozkładała tylko karty mówiąc, czy odpowiedz będzie pozytywna czy negatywna. Ogólnie straszna porażka, strata czasu i pieniędzy. Stanowczo odradzam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.finemedia.pl 21.03.14, 01:05 A ja się nie zgadzam, faktycznie pali i to dużo, co może komuś przeszkadzać, potrafi dosadnie określić sytuację, ale trafności w czytaniu kart i nie można jej zarzucić. Poza tym to ona zadaje pytania i dopytuje, czasami nawet nie wiadomo jak sformułować pewne zapytania, a ona podpowiada. Każdy ma prawo do swojej opinii i trzeba ją szanować, ale w takich miejscach powinien tez pojawiać się zdrowy rozsadek i obiektywizm, bo jest ogrom ludzi, którym wróżka Agnieszka pomogła i pomaga nadal, a takimi wpisami odbieracie im szanse na postawienie na nogi i zmianę swojego losu. Nienopluwajcie tylko piszcie obiektywnie, ja jestem ogromnie jej wdzięćzna i szalenie zadowolona, wielu znajomych także. SZCZERZE POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Dobra Wróżka Agnieszka- Wrocław IP: *.play-internet.pl 21.03.14, 01:10 Moim zdaniem wspaniała wróżka. Zawsze odpowiada bardzo konkretnie. Nigdy nie odpowiedziała na zadane pytanie tak czy nie. Określa problem. Mówi o możliwościach rozwiazania. Informuje o wyniku podjętych działań. Doradza bardzo rzeczowo i skrupulatnie. Ja przychodząc po wróżbę, jestem zadowolona. Myślęsobie, ze pani Agnieszka jest wróżką nie dla kazdej osoby. Moim zdaniem wspaniała wróżka i człowiek madry i dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 79.139.97.* 01.06.10, 11:18 Tylko nie ta Agnieszka, ktora najpierw mi wmawiala, ze bedzie tak i tak, ja na to, ze to fizycznie niemozliwe, takie sa zasady i to chocby z punktu widzenia przepisow jest niemozliwe. Ona na to, ze zobacze, ze ona ma racje i tak bedzie. Poprosila, zebym koniecznie dala jej znac i potwierdzila ze ona ma racje. Odezwalam sie do niej po kilku miesiacach z wiadomoscia, ze oczywiscie racji NIE MIALA, stalo sie inaczej niz mowila, ona na to, ze to niemozliwe i to MOJA WINA , heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudotu 47 Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 23:23 Witam! Ja też bylam u wrózki Agnieszki w sprawie urzędowej,wmawiała mi ze sprawę załatwię .Naraziłam sie tylko na wysokie koszty sądowe . a potem odwrócila kota ogonem i powiedziała ze adwokat był zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.lanet.net.pl 01.06.10, 18:47 Dobra wróżka to Wróżka Agnieszka. Jak na razie byłem kilka razy u niej i wszystko się sprawdziło. Bardzo dobre podejście i ciekawe spostrzeżenia. Polecam gorąco! Dodatkowo pisze bardzo Ciekawe horoskopy, które można przeczytać co prawda na płatnej jej stronie www.horoskop.wrozkaanieszka.pl ale warto zapłacić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kakasia_1971 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 03.10.10, 19:56 Ja chodzę do p. Mirki. Jest rewelacyjna. Nie wygląda i nie gada jak większość nawiedzonych wróżek. Jest normalna!!! Nie raz bardzo mi pomogła. Obiecałam sobie, że będę ją polecać każdemu. Więc to czynię. Jej nr tel. 602590014. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.130.17.95.dynamic.jazztel.es 05.10.10, 04:19 U wrozki bylam tylko raz, nawiasem mowiac wybralam numer na podstawie opinii w internecie. Zdecydowalam sie na Pania Agnieszke z Alei Pracy, i wizyta ta miala niesomowity wplyw na mojezycie. I niesamowity jest naprawde wlasciwym slowem. Moglabym pare godzin sie rozwodzic nad szczegolami, ale nie w tym sek. PO pierwsze.. abstrahujac od tego, czy wrozba sie sprawdza, czy nie .. pani agnieszka jest naprawde swietnym psychologiem, wychodzac od niej bylam chyba najszczesliwsza osoba pod sloncem. moje zycie diametralnie sie odmienilo pod wplywem wizyty, o czym z reszta napisalam w mailu podziekowalnym, ktory postanowilam jej wyslac jakis czas temu. jesli chodzi o wrozbe na przyszlosc, po 10 ciu miesiacach nie spelnila sie tylko jedna, dotyczaca pracy 'spadajacej z nieba', ktora bedzie krokiem milowym w mojej karierze. co jest jednak istotnie, faktycznie dostalam bardzo interesujaca oferte pracy w tv, ale w koncu samej pracy nie;] oprocz tego sprawdzilo sie wszystko, co do joty. a nie bylo w cale tak, ze probowalam cos udowodnic. bardzo goraco polecam, chociaz trzeba miec naprawde otwarty umysl i dac sobie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 05.10.10, 15:45 Byłam u wielu wrocławskich wróżek i szczerze mogę powiedzieć, że wróżka Mirosława jest moim zdaniem najlepsza. Ceny ma nienajniższe, ale warto się z nią spotkać. Jak mi kiedyś powiedziała, że będę miała problemy finansowe, to nie wzięła ode mnie ani grosza. Wszystko się sprawdziło. Teraz każdą ważniejszą decyzję z nią konsultuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 09:12 Witam! Możesz mi napisać ile u Pani Mrosławy kosztuje wrózba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.legnica.vectranet.pl 12.10.10, 13:13 Ja chodziłam do p.Mirki jak jeszcze wróżyła za świeczki i jak jeszcze wróżyła w Legnicy. To już by było jakieś 8-10 lat temu. Serio, przynosiłam jej proste białe świeczki a ona odpowiadała na moje pytania. Teraz mieszka we Wrocławiu i bierze kasę, ale i tak z sentymentu przynoszę jej w prezencie świeczkę. Mam zaufanie tylko do niej. Moja siostra też, i jak tylko p.Mirka jest w Legnicy to do niej biega ze swoimi koleżankami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 79.139.103.* 26.01.11, 13:51 Witam, Prześlijcie proszę na mojego maila gosias5@o2.pl lub gg 2176024 jakieś namiary oraz orientacyjne ceny do wypróbowanych i dobrych wróżek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 12:29 podaj jakieś namiary na panią Mirkę - plis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.128.109.0.static.crowley.pl 08.03.11, 09:46 Wczoraj po raz pierszy byłam u wrózki Agnieszki zachecona pozytywnymi opiniami na jej temat. W pełni potwierdzam, że jest profesjonalistką i spotkanie z nią to wartość sama w sobie, niezależnie od tego czy wróżba się sprawdzi. Gorąco polecam skorzstanie z jej usług jest kimś na kształt terapeuty i w moim odczuciu posiada szeroką wiedzę z dziedziny ezoteryki. Mam porónanie z dwiema wróżkami z Wrocławia p. Basią z Hallera i Krystyną z Hallera. Pani Basia jest OK ale tak jak ktoś już napisał jej wróżby sparwdzają się w drobnych sprawach w istotnych kwestiach raczej nie, jednak jest bardzo sympatyczną osobą. Jeśli chodzi o p. Krystynę z Hallera to powiem krótko nie polecam. Wracając do p. Agnieszki świetnie odczytuje teraźniejszość, bardzo trafny portret numerologiczny danej osoby, świetne doradztwo w zakresie pracy z energią i podejściu do problemu, co do prognozy przyszłości trudno mi jeszcze stwierdzić czy będą trafne jednak jakby to nie jest już najwazniejszą kwestią. Szczególnie warto się do niej udać jeśli masz problem z samym sobą lub jesteś na tzw. zakręcie życiowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 178.73.50.* 04.12.10, 02:13 dobre wróżki nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 18:14 Masz rację ,beszczelnie pletą bzdury za pieniądze i nie mają żadnych skrupółow ,że ludzi wprowadzają w bład,narażają na koszty i nie biorą odpowiedzialności za skutki swoich wrózb. Zamiast pomocy to jeszcze kłopoty i łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetia.net.pl 28.01.11, 14:58 ja znalazłem fajną wróżkę, młodziutka dziewczyna, ale o ogromnej widzy... do tej pory sprawdziło się jakieś 80% a na resztę jeszcze czekam... bardzo polecam Panią Adelę jej numer 663047280 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farciara Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.11, 16:17 może ktoś podać namiary na sprawdzona wróżkę z Wrocławia?:)będę wdzięczna:* mój e-mail ab1985ab@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadulka Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.158.216.38.pat.umts.dynamic.eranet.pl 25.03.11, 21:44 Jeżeli wróżka to tylko p.Agnieszka. Sprawdzona i skuteczna www.wrozkaagnieszka.pl czasami trudno się do niej dostać, bo wiele osób szuka u niej pomocy, ale warto próbować, bo jest szczegółowa i konkretna. Do tego fajna babka i pochyla się nad człowiekiem, a nie traktuje go przedmiotowo, co mnie zawsze irytuje u niektórych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.11, 10:58 Osobiscie bardzo polecam Panią Agnieszkę. Wszystko się sprawdza, Agnieszka przedstawia sytuację czysto i klarownie. Jest fantastyczna cieplłą osobą, która z całego serca angażuje się w problemy klientów. Naprawdę polecam. www.wrozkaagnieszka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dobra Wróżka Wozka Agnieszka. Polecam! IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.11, 20:12 Zgadzam się, Pani Agnieszka podaje same konkrety i jest do tego jak dobra koleżanka. Co prawda wypaliłam u niej pół paczki papierosów, bo jak zaczęła mówić co się aktualnie u mnie dzieje, co czuję i czego oczekuję, to myślałam, że wyjdę. Czytała mi z głowy i serca jak z otwartej książki. Pokazała mi pewną drogę życia, która się wydarzy, jeśli podejmę pewne ważne i ciężkie decyzje. Wróżbę podała na następne 3 lata, więc ciężko mi teraz powiedzieć, czy się spełni. Z pewnością nie owijała w bawełnę, czasem nawet zbyt dosadnie i brutalnie przedstawiała teraźniejszość i przyszłość, ale sama jestem konkretną babką, więc do mnie to trafiało. Na pewno też stawia na osobisty rozwój swoich klientów, bo popychała mnie do działania. Koniec końców powiedziała, że po paru trudnych i dramatycznych dla mnie decyzjach pojawią się nowe możliwości, które częściowo ześle los, częściowo moją pracą osiągnę. Mówiła dość szczegółowo, ale detale są już dla mnie. W każdym razie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Śmiech na sali!! IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 23:37 Punkijcie sie w glowe! Jak mozna łazic do baby ktora co chwila uzywa slow typu "ku..." albo "co mi pani tu pie..." , nie ma innego slownictwa w j. polskim??? gdzie szacunek do klienta ktory nota bene zostawia 100 zł czyli niemalo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 18.03.11, 14:53 Podaje nr do p.Mirki (na prośbę Mai, mam nadzieję, że chodzi o tą samą, ta "moja" to szczupła blondynka) 602590014. Nie wiem czy mogę tutaj podawać numer, ale najwyżej admin go wykasuje. Byłam u niej wczoraj pierwszy raz i jestem pod dużym wrażeniem. Nie wiem, czy to co mi powiedziała się sprawdzi, ale i tak mi pomogła w bardzo ważnej dla mnie sprawie. Czekam teraz na wytyczne co do talizmanu, albo amuletu (nie pamiętam dokładnie) na miłość. Już nie mogę się doczekać. Jak zadziała, to na pewno Wam napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś