Gość: Sokol IP: *.tnt40.chi5.da.uu.net 12.05.03, 22:17 Syjonista-warstwa ziemi,syjonista-warstwa ziemi,i.t.d. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek Re: Popieram syjonizm warstwowy IP: *.fastres.net 12.05.03, 22:32 Lepij: syjonista - ziemia - sokol - ziemia - sokol - ziemia - sokol itd, ilu was jest sokolow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Popieram syjonizm warstwowy IP: *.tnt3.chiega.da.uu.net 13.05.03, 06:25 Gość portalu: jarek napisał(a): > Lepij: syjonista - ziemia - sokol - ziemia - sokol - ziemia - sokol itd, ilu wa > s jest sokolow? Czyzbys mial cos przeciwko sokolom?Tym pieknym pozytecznym ptaszynom? Sokole oko-ja wiem ze zydy zazdroszcza oni maja jakas genetyczna chorobe wzroku. Nie mowiac juz o tym jak syjonisci sa zaslepieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Popieram syjonizm warstwowy IP: *.fastres.net 13.05.03, 08:57 Od kiedy ten rodzaj Sokolow lata? Moze po mensach Caritasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do Jarka IP: 213.8.97.* 13.05.03, 10:15 Gość portalu: jarek napisał(a): > Od kiedy ten rodzaj Sokolow lata? Moze po mensach Caritasu. To wyrosly skrzydla glupocie Sokola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: do Jarka IP: *.tnt37.chi5.da.uu.net 13.05.03, 13:27 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: jarek napisał(a): > > > Od kiedy ten rodzaj Sokolow lata? Moze po mensach Caritasu. > To wyrosly skrzydla glupocie Sokola. Tomek44 idz pod sciane placzu i modl sie aby ta warstwa ziemi ci lekka byla.Chociaz ty mi wygladasz na syjoniste z ktorym by mozna konie krasc.Jestes jeden z inteligentniejszych zydkow tu na forum.Prosba-czy mozesz Fredziowi54 cos pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś