xyz_abc 18.06.03, 10:21 może to i laickie pytanie, ale z której dłoni się wróży z prawej czy lewej a może to nie ma znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronki Re: wróżenie z dłoni 23.06.03, 14:18 do tej pory uważałam że z lewej... ale niedawno byłam u kobiety która czytała z mojej prawej dłoni... gdy zapytałam dlaczego akurat z prawej a nie z lewej odpowiedziała że lewa 'kłamie' i jest mniej wiadrygodna... sama już nie wiem jak to jest i która dłoń jest 'prawdziwsza'... Odpowiedz Link Zgłoś
rosmerta Re: wróżenie z dłoni 01.07.03, 09:35 Cześć! Z lewj dłoni możemy - podobno - odczytać predyspozycje, zdolności itp. Natomiast lewa ręka mówi o wydarzeniach i o tym jak wykorzystane są te nasze zdolności. Tak było napisane w książce i tak powiedziała mi koleżnaka-wróżka, osobiście nie wierzę w chiromancję. Rosmerta Odpowiedz Link Zgłoś
rosmerta Re: wróżenie z dłoni 01.07.03, 09:38 > Z lewj dłoni możemy - podobno - odczytać predyspozycje, zdolności itp. > Natomiast lewa ręka mówi o wydarzeniach i o tym jak wykorzystane są te nasze > zdolności. Przepraszam, ale źle napisałam (dwa razy lewa ręka). Z prawej można odczytać przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś