Gość: Wróżka Aldona IP: *.broker.com.pl 15.12.07, 23:25 www.allegro.pl/item283970881_tarot_wrozba_wplata_po_wrozbie_.html ..ja zapraszam..a każdy postąpi jak uważa.. Pozdrawiam..i życzę Wesołych Świąt :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mareczek Re: Wróżka od lat.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 08:52 Ponoć jest Pani dobra we wróżeniu.Czy ktoś sie wypowie na temat sprawdzalności??Pewnie zabraknie odważnych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka ??.. Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 16.01.08, 02:34 wrozka-aldona.pl.tl/ nie myślę..było ich wielu..tylko sprawdzić :) Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek Re: Wróżka od lat.. IP: *.gprs.plus.pl 16.01.08, 22:46 Ostro sie Pani tutaj reklamuje chyba się zdecyduję na wróżbę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 17.01.08, 01:32 ..reklamuje..hmm.. zależy jak kto rozumie to co napisałam.. W grudniu napisałam post (nie potrzebnie) i tak się zaczęło..miesiąc nie wchodziłam na to forum..bo agresywność i wulgarność niektórych pań,trochę wybija z rytmu..a ja wole być spokojna :) Wczoraj..niby przypadkiem..sprawdzając wyniki wyszukiwania własnej strony..wpadłam znów na Gazete..i okazało się że mój temat nadal żyje :) już sam..własnym życiem.. :) .. więc dopisałam post .. jak widzę,znów nie potrzebnie .. Pozdrawiam.. Aldona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stenia Re: Wróżka od lat.. IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 17.01.08, 09:58 Jaka wulgarnosc?Jaka agresywnosc? Interesuje pania bezplatna reklama. Mysle,ze dobra wrozka nie potrzebuje reklamowac siebie samej. Troche skromnosci i dobrego smaku ...pisze pani o swoich sukcesach,sama siebie wychwala pani pod niebiosa. Nie rozumiem stwierdzenia: "wczoraj, niby przypadkiem sprawdzajac wyniki wyszukiwania wlasnej strony..wpadlam znow na gazete..." To smieszne to,co pani pisze. Nastepne zdanie:" dopisalam post..jak widze,znow nie potrzebnie" - doslownie kabaret... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trybik Re: Wróżka od lat.. IP: *.toya.net.pl 17.01.08, 13:12 Aldono nie sprawdzila mi sie Twoja wrozba :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewagorak Re: Wróżka od lat.. 17.01.08, 17:37 To jakaś prymitywna osoba. Jak ktoś kto ma 30 parę lat może być wróżką "od lat"? W moim przekonaniu wróżką "od lat" jest osoba ok. 50- 60 lat, która wróży od wczesnej młodości, ma dar jasnowidzenia od najmłodszych lat. Zresztą jaka osoba wróżąca "od lat" ciesząca się szacunkiem otoczenia szuka klientów na allegro i w tym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann ...i jeszcze na dodatek... IP: *.elpos.net 17.01.08, 18:45 ...stawia siebie Wielka Wróżbistka Aldona ponad Bogiem przekonując o swojej stuprocentowej (!!) sprawdzalności tego, co wyczyta z kart :| Jeszcze z takim jawnym bałwochwalstwem nie spotkałam się jak żyje, chociaż słyszałam, że są oszuści w ten właśnie sposób się rekomendujący. Nieomylny jest tylko Bóg. Jeśli wróżba spełni się w 80%, to znaczy, że dana wróżka jest bardzo, bardzo dobra. Te 20% to zawsze nasze wybory i decyzje, które mogą ulegać zmianie w przebiegu przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka.. Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 17.01.08, 22:28 ..to napisz do mnie :) na maila i mi to powiedz ;) jeśli tak łatwo ci to wychodzi na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO trybik.. Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 17.01.08, 22:32 ..jeśli masz mój adres..i jeśli kiedykolwiek korzystała/eś z moich porad.. Ale w jednym mają tu rację.. Na to forum nie powinno się wchodzić..bo przynosi wstyd samo polemizowanie z wami :) Pozdrawiam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trybik Re: Wróżka od lat.. IP: *.toya.net.pl 17.01.08, 22:44 Oczywiscie ze korzystalam. Tylko po co mam pisac do Ciebie? Wrozba sie nie sprawdzila i tyle w tym temacie, to forum na ktorym mozna wyrazic swoja opinie i to tez czynie. Nie ma czegos takiego jak 100% sprawdzalnosc, bylam naiwna ze sie na to zlapalam. Zastosowalam sie do Twoich rad, ktore okazaly sie zupelnie chybione. Nie jestem Twoja allegrowa konkurencja, jestem po prostu jedna z klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka od 11 lat:) Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 17.01.08, 22:55 więc zapraszam przez e-mail..zwrócę pieniążki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka od 11 lat:) Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 17.01.08, 22:50 ..uderz w stół.. :) widzę że ma pani frajdę..więc życzę dobrej zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś