Dodaj do ulubionych

Wróżka od lat..

IP: *.broker.com.pl 15.12.07, 23:25
www.allegro.pl/item283970881_tarot_wrozba_wplata_po_wrozbie_.html

..ja zapraszam..a każdy postąpi jak uważa..

Pozdrawiam..i życzę Wesołych Świąt :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mareczek Re: Wróżka od lat.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 08:52
      Ponoć jest Pani dobra we wróżeniu.Czy ktoś sie wypowie na temat
      sprawdzalności??Pewnie zabraknie odważnych;-)
      • Gość: Wróżka ??.. Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 16.01.08, 02:34
        wrozka-aldona.pl.tl/
        nie myślę..było ich wielu..tylko sprawdzić :)

Pozdrawiam..
        • Gość: mareczek Re: Wróżka od lat.. IP: *.gprs.plus.pl 16.01.08, 22:46
          Ostro sie Pani tutaj reklamuje chyba się zdecyduję na wróżbę:)
          • Gość: Aldona Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 17.01.08, 01:32
            ..reklamuje..hmm..
            zależy jak kto rozumie to co napisałam..

W grudniu napisałam post (nie potrzebnie) i tak się zaczęło..miesiąc nie
            wchodziłam na to forum..bo agresywność i wulgarność niektórych pań,trochę wybija
            z rytmu..a ja wole być spokojna :)
            Wczoraj..niby przypadkiem..sprawdzając wyniki wyszukiwania własnej
            strony..wpadłam znów na Gazete..i okazało się że mój temat nadal żyje :) już
            sam..własnym życiem.. :)

.. więc dopisałam post .. jak widzę,znów nie potrzebnie ..

Pozdrawiam..

Aldona
            • Gość: Stenia Re: Wróżka od lat.. IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 17.01.08, 09:58
              Jaka wulgarnosc?Jaka agresywnosc?
              Interesuje pania bezplatna reklama. Mysle,ze dobra wrozka nie
              potrzebuje reklamowac siebie samej. Troche skromnosci i dobrego
              smaku ...pisze pani o swoich sukcesach,sama siebie wychwala pani pod
              niebiosa.
              Nie rozumiem stwierdzenia: "wczoraj, niby przypadkiem sprawdzajac
              wyniki wyszukiwania wlasnej strony..wpadlam znow na gazete..."
              To smieszne to,co pani pisze.
              Nastepne zdanie:" dopisalam post..jak widze,znow nie potrzebnie" -
              doslownie kabaret...
              • Gość: trybik Re: Wróżka od lat.. IP: *.toya.net.pl 17.01.08, 13:12
                Aldono nie sprawdzila mi sie Twoja wrozba :(
                • ewagorak Re: Wróżka od lat.. 17.01.08, 17:37
                  To jakaś prymitywna osoba. Jak ktoś kto ma 30 parę lat może być wróżką "od lat"?
                  W moim przekonaniu wróżką "od lat" jest osoba ok. 50- 60 lat, która wróży od
                  wczesnej młodości, ma dar jasnowidzenia od najmłodszych lat. Zresztą jaka osoba
                  wróżąca "od lat" ciesząca się szacunkiem otoczenia szuka klientów na allegro i w
                  tym miejscu?
                  • Gość: Ann ...i jeszcze na dodatek... IP: *.elpos.net 17.01.08, 18:45
                    ...stawia siebie Wielka Wróżbistka Aldona ponad Bogiem przekonując o swojej
                    stuprocentowej (!!) sprawdzalności tego, co wyczyta z kart :| Jeszcze z takim
                    jawnym bałwochwalstwem nie spotkałam się jak żyje, chociaż słyszałam, że są
                    oszuści w ten właśnie sposób się rekomendujący.

Nieomylny jest tylko Bóg. Jeśli wróżba spełni się w 80%, to znaczy, że dana
                    wróżka jest bardzo, bardzo dobra. Te 20% to zawsze nasze wybory i decyzje, które
                    mogą ulegać zmianie w przebiegu przyszłości.
                • Gość: Wróżka.. Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 17.01.08, 22:28
                  ..to napisz do mnie :) na maila i mi to powiedz ;) jeśli tak łatwo ci to
                  wychodzi na tym forum :)
                  • Gość: DO trybik.. Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 17.01.08, 22:32
                    ..jeśli masz mój adres..i jeśli kiedykolwiek korzystała/eś z moich porad..

Ale w jednym mają tu rację..
                    Na to forum nie powinno się wchodzić..bo przynosi wstyd samo polemizowanie z wami :)

Pozdrawiam ..
                    • Gość: trybik Re: Wróżka od lat.. IP: *.toya.net.pl 17.01.08, 22:44
                      Oczywiscie ze korzystalam. Tylko po co mam pisac do Ciebie? Wrozba
                      sie nie sprawdzila i tyle w tym temacie, to forum na ktorym mozna
                      wyrazic swoja opinie i to tez czynie. Nie ma czegos takiego jak 100%
                      sprawdzalnosc, bylam naiwna ze sie na to zlapalam.
                      Zastosowalam sie do Twoich rad, ktore okazaly sie zupelnie chybione.
                      Nie jestem Twoja allegrowa konkurencja, jestem po prostu jedna z
                      klientek.
                      • Gość: Wróżka od 11 lat:) Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 17.01.08, 22:55
                        więc zapraszam przez e-mail..zwrócę pieniążki :)
              • Gość: Wróżka od 11 lat:) Re: Wróżka od lat.. IP: *.broker.com.pl 17.01.08, 22:50
                ..uderz w stół.. :)

widzę że ma pani frajdę..więc życzę dobrej zabawy :)

• agrentowy4321 Re: Wróżka od lat.. 06.03.23, 04:50
      Sporo czytałam na ten temat
    • irona.sonata Re: Wróżka od lat.. 26.04.23, 16:45
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka