Gość: urszula_6 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.gprs.plus.pl 03.07.08, 17:55 Ja tez proszę o kontakt, macierzanko, potrzebuję pomocy urszula1606@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doti Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 10.07.08, 17:39 Macierzanko proszę o kontakt na dorotabat@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 19:13 Ja wam powiem cos co odmieni wasze zdanie przynajmniej tak mi sie wydaje . Ja w życiu nigdy szczęscia nie miałam , zawsze wszystko na przekór , nigdy mi nic nie wychodzilo zawsze musiałam powtarzać wszystkie egzaminy zeby cos osiagnac , podczas gdy moi znajomi imprezowali nigdy sie nie uczyli nigdy sie nie wykazali na lekcjach a potem po prostu mieli ,modle sie do Bozi,Boga odmawiam koronki , ale to nic nie daje , czasami mnie sie wydaje ze jak do ściany . Co ja mam zrobic . Nie bede pisac wszystkiego bo tego jest multum. Ale chyba skorzystam z porady marzeny a czemu nie? mam nadziej chociaz w tym ze odmieni mój los . Przez głupotę wielką utraciłam swojego ukochanego serce mi sie kraja widze go z inną własciwie juz nie mam wyjścia ile mozna cierpiec? czy całe zycie ma polegać na cierpieniu? :((( Marzena odezwij sie do mnie na na adres anonim28@amorki.pl z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmx Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:45 proszę Cię o pomoc. stokrotka31@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
marysza1 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 24.07.08, 10:32 prosze o pomoc: malutka_55555@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz44a-only Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 26.06.10, 15:30 hm.. , a jak bym wam powiedział, że istnieje sposób 100% , na odzyskanie ukochanej osoby ,czy też poznanie nowej, i nie jest to , w żaden sposób manipulowaniem ludzkimi uczuciami i nie wiąże się to z żadnymi konsekwencjami, wasz związek może wyglądać, tak jak Wy chcecie , bez tracenia fortuny na wróżki, i innych tego typu naciągaczy... U mnie ten sposób zadziałał po ok. 2-tyg. żona do mnie wróciła , Jesteśmy teraz bardzo szczęśliwi - a naprawdę wcześniej nie było nawet 1% szans że będziemy ze sobą . Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać mariusz44a@poczta.fm , Chętnie pomogę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.182.165.41.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.06.10, 13:43 Ale wczoraj juz pisales o tym powtarzasz sie,moze od razu napisz co i jak ,za ile bo widze ze znowu kolejny cwaniaczek co chce na ludzkiej slabosci zarobic.Zona miala wrocic i wrocila a czy nie odejdzie to sie okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 14:01 kiedys glosno bylo o czarach carmilli, czy jakiej innej babeczki.......... Odpowiedz Link Zgłoś
aga2_dwa Re: mariusz44a-only 03.07.10, 00:38 mariusz44a-only napisał:<<<<A czy moglbys mi zdradzic swoja slodka tajemnice dlaczego w kilku watkach az piszesz o tym sposobie dlaczego ci tak zalezy by jak najwiecej osob zapoznalo sie z twoja informacja i za ile zdradzisz nam (mnie osobiscie nie jest potrzebny twoj cud,ale ciekawosc kobiety znasz)ten cudowny sposob i czy na pewno jestes mezczyzna,dziwi mnie ta twoja podbijana reklama ,wiec prosze rozwiej moje i pewnie innych co teraz to czytaja watpliwosci .Powodzenia w materi bo milosc szczesliwa juz masz, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP i jasne jest.. Re: mariusz44a-only IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 09:00 Pan Mariusz jest wporządku, całkiem za darmo zdradził mi ten sekret. Nie chodzi wcale o jakieś czary, tylko naszą pracę nad sobą i przeprogramowanie myślenia. Prawo Przyciągania- o to w tym wszystkim chodzi, to o czym myślimy staje się rzeczywistością.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga2_dwa Re: mariusz44a-only do Gość portalu: PP 03.07.10, 10:23 Czyli w mysl zasady to my ksztaltujemy swoja rzeczywistosc,a nasze mysli ksztaltuja nasze zycie ,ale wiesz ze dla przecietnej osoby z tego forum to bardzo trudne i to ciezka dlugo trwala praca,Dzieki za informacje ,gdybys chcial zglebic temat proponuje ksiazke Zero Ograniczen Joe Vitale . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.ip.gronet.pl 24.07.08, 13:37 bardzo proszę Panią o kontakt: latte25@wp.pl pozdrawiam ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.nyc.res.rr.com 27.07.08, 22:22 Witam serdecznie i prosze o kontakt mailowy gekob@wp.pl dziekuje i czekam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 83.230.32.* 10.08.08, 17:38 Macierzanko odezwij się do mnie na aniczkata@wp.pl Bardzo Prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampirzyca Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.chello.pl 13.08.08, 22:02 Witam Nie wiem czy odzywanie tu coś jeszcze da, ale zawsze mogę spróbować. Prosić choć o chwile rozmowy. Mam nadzieje uzyskać pomoc... Podaje adres: wampirzyca-69@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megis Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.aster.pl 15.08.08, 15:10 oczywiście , że każdy ma prawo decydować o sobie ale magia miłosna jest już ingerencją w innego człowieka odebraniem mu woli a przy tym jezeli jest już z kimś związany ,... naprawde nie warto manipulacja dla osiągnięcia własnego celu energia zawsze wraca a czarna magia... a czy Wy byście chciały żeby jakiś beznadziejny facet rzucił na was urok ??? Odpowiedz Link Zgłoś
olka_85 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 18.08.08, 15:00 proszę o kontakt olachec@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.dwa Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 21.08.08, 00:06 I ja poproszę o kontakt adres:lwica.dwa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_27_27 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 30.06.09, 22:41 ja też poproszę myszka_27_27@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.ch Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 21.08.08, 20:00 Bardzo proszę o kontakt: rybka.ch@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia5559 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.retsat1.com.pl 05.09.08, 12:04 prosze o kontakt monia5559@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 05.09.08, 22:23 ja jestem zdania, że jak nie kocha, to nie pokocha. a magia taka owszem wywoła coś, ale nie będzie to prawdziwe uczucie. polecam baśń o śpiącej królewnie. baśń, ale wypisz, wymaluj: życie. ojca śpiącej królewny uwiodła w magiczny sposób czarownica, "pokochał" ją, gorzej było gdy się odkochał. co i jak dokładnie było przeczytajcie, odechce się wam manipulowania czyimiś uczuciami i grzania się w blasku fałszywego uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.chello.pl 16.03.09, 16:36 proszę o kontakt kajtusia6@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H5N1 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.netia.com.pl 22.08.08, 03:00 Wyczarujcie pokój na świecie! a przy oikazji duże frytki, zgłodniałem ;). Skoro czarowanie wymaga sinego pragnienia to hyba działa to na zasadzie potęgi umysłu. Coś jak samouleczenie. Są przypdaki naukowo dowiedzione że człowiek uleczony przez wiare, w rzeczywistości zdrowieje poprzez silną wole wpływając na swój organizm. Coś jak zmiana nastroju dodaje sił itp. Mózg steruje naszym organizmem i zyciem. Zdobywamy kosmos, a nadal nie znamy jego sekretów. Magia i jej stosowanie może być motorem, coś jak silna wiara czyniąca niemożliwe możliwym, otwierając nowe drzwi, dając nadzieje i siłe. Przeciętny człowiek wykorzystuje ok, 3% możlwości swojego mózgu .Istnieją przypadkie tepleati itp. A więc jeśli ktoś czegoś mocno pragnie może poprzez swoje zamiary zasiać ziarno w czyjejś głowie prowadząc ją na inny tor. A takie igranie z własnymi emocjami moze doprowadzic nawet do szaleństwa. np bywa że ktoś zginie i silne emocje doprowadzają do obłedu osobe bliską zmarłego. Niczemu nie zaprzeczam to sa moje własne obserwacje, wnioski postrzeganie i podejście do życia w tej swerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.08, 11:09 czesc jestem adrian mam17lat ja prubuje zucić klontwe na mojego ojca ale nie wyhodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vid Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:51 bo pewnie mówisz ją z błędami ortograficznymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 23:02 Macierzanko, bardzo Cie prosze o kontakt- maja2310@vp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monters25 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 18.09.08, 19:56 proszę klątwę błagam mąż ma kochankę muszę ratować małżeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olena Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 21:56 macierzanki dawno juz tu nie ma! Klatwt, wydasz tylko pieniadze i zero efektu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenaaa Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.chello.pl 19.09.08, 18:57 Witam, Nie wiem czy jeszcze warto się tutaj odzywać, ale jeśli to możliwe to bardzo Cię proszę Macierzanko o kontakt na adres sunnysky@interia.pl. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.elpos.net 05.10.08, 22:02 potrzebuje jakiejkolwiek pomocy monika88kow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocna Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.chello.pl 05.10.08, 23:51 Wszystkim potrzebujacym pomocy polecam strone: www.adammus.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naamah Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.wod.airbites.pl 07.10.08, 19:58 witaj!.. potrzebuje Twojej pomocy , jesli skuteczny skontaktuj sie ze mna na numer gg 1663816. czekuje z niecierpliwoscią ! pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 07:41 Witam Czy ktoś z Was korzystał zz pomocy Pani Anny von Bauer ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna - Anna von Bauer IP: *.chello.pl 13.10.08, 09:33 Ja korzystalam z pomocy tej pani. Jest to bardzo mila i zyczliwa osoba. Wykonala dla mnie obrzed uroku milosnego tydzien temu. Na razie nic sie nie dzieje, gdyz na to potrzeba kilku tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna - Anna von Baue IP: *.play-internet.pl 05.04.13, 23:27 Jeśli Pani jeszcze istnieje proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heron Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 193.42.154.* 27.10.08, 11:37 Również chciałbym prosić o pomoc instantfun@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 27.10.08, 19:50 to brzmi jak reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniela Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.08, 15:26 Chciała bym rzucić klątwe, czekam na odpowiedz, moj e-mail daniela.witek@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
acha777999 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 25.11.08, 17:17 Kochana Macierzanko, bardzo proszę jestem w pilnej potrzebie, odezwij się do mnie na meila zakochana4781@wp.pl Z góry bardzo dziękuje, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ILKA Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 14:44 TO NAPISZ MI KTO RZYCA SKUTECZNE UROKI NA MOJ EMAIL ilcia25@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka221 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 28.11.08, 21:52 macierzanko błagam cie o pomoc !!!!! ZWZ221@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś