aisaaisa 03.03.08, 21:24 Aż mi się śmiać chce! :D co za ściema...założył sobie stronkę i ściąga z ludzi kasę za "rzucanie" uroków i klątw, a potem za ich zdjęcie. PARANOJA!!! Ciekawe, czy ludzie w to wierzą?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 03.03.08, 21:31 totalna kpina. Zaqladalam na stronke tego osobnika. Tam jest doslownie wszystko oprocz zdjecia tego pana i troche informacji o nim samym. Co jest tragedia,ze ludzie tam wchodza i daja sie nabrac na te farse! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 03.03.08, 21:37 Chcialabym obejrzec zdjecie takiego James Bond. Pracowal nad stronka,ale zapomnial wkleic swojej twarzyczki. Takie umiejetnosci sa cudem Panie James Bond,czego sie pan wstydzi??? lub boi,czyzby urokow i klatw??? ojjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigo Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 20:45 Co wy ludzie, ślepi jestescie ? Strona o której mowicie to czyjs sposób na zarabianie kasy. Sposób, jak kazdy inny. Jak są klienci to czemu nie korzystac. Śmieszy mnie że potrzebne wam do czegos jego zdjecie. Jak juz bedzie zdjęcie to bedzie bardziej wiarygodny ? Całe to wróżenie i magia to jedna wielka ściema, taka sama jak czaty ezoteryczne albo numery 0-700 z pseudo-wróżkami. A wy tu pitolicie o jakims zdjeciu na stronie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 20:57 wiekszość głosów to typowe polskie zachowanie. sam nie mam, ale jak drugi zarabia to już jest be. ja tam nie wierze w magie i uroki ale to każdego osobista sprwa w co wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 21:07 a ty aisaaisa z tego co widze w innym watku próbujesz tu promowac jakis sklep ezoteryczny czy cos takiego. juz wiem dlaczego adammus tak ci nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.08, 21:17 a sprawdziło sie to co mowi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re Iga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:52 Jeszcze raz ja. Pytałaś Iga czy jego wrózby sie sprawdzają. jesli chodzi o mnie to 99%, jeśli da sie to okraślić w %. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aisaaisa Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 17.04.08, 19:55 Gość portalu: micho napisał(a): > a ty aisaaisa z tego co widze w innym watku próbujesz tu promowac jakis sklep e > zoteryczny czy cos takiego. juz wiem dlaczego adammus tak ci nie pasuje. Drogi(a) micho... Nie wiem skąd Ci się wzięło, promowanie przeze mnie sklepu ezoterycznego? Fakt! Wątek był, ale dotyczył raczej poszukiwań takiego sklepu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna nie zgadzam sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 22:33 jestem szczęśliwa,że nawiązałam kontakt z tym wielkim,szlachetnym a zarazem skromnym człowiekiem jakim jest adammus. To autentyczny wysłannik Opatrzności. Dzięki Jego niezwykłym zdolnościom dzisiejszy bezwzględny świat staje się lepszym, bardziej ludzkim i przyjaznym. Ufam Mu bezgranicznie, jestem pewna, że w każdej sytuacji mogę na Niego liczyć. On mnie nigdy nie zawiedzie. Ten sam wpis zamieściłam w księdze gości na jego stronie. Joanna. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.beauty Re: nie zgadzam sie! 26.03.08, 23:08 Gość portalu: joanna napisał(a): > jestem szczęśliwa,że nawiązałam kontakt z tym wielkim,szlachetnym a zarazem skr > omnym człowiekiem jakim jest adammus. To autentyczny wysłannik Opatrzności. Dzi > ęki Jego niezwykłym zdolnościom dzisiejszy bezwzględny świat staje się lepszym, > bardziej ludzkim i przyjaznym. Ufam Mu bezgranicznie, jestem pewna, że w każde > j sytuacji mogę na Niego liczyć. On mnie nigdy nie zawiedzie. > Ten sam wpis zamieściłam w księdze gości na jego stronie. > Joanna. Ale oda :D Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella25 Re: nie zgadzam sie! 30.03.08, 12:23 Hej Joanna a mozesz sie odezwac do mnie na maila: Agnieszka576@interia.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: nie zgadzam sie! 30.03.08, 12:48 A wystarczyloby napisac tu :-uwazam go za swietnego profesjonaliste, pomogl mi skutecznie. I nie wygladaloby jak nadmuchana i pozlocona reklama. A tak wyglada i odstreczy kazdego, kto ma troche zdrowego podejscia do zycia i zero egzaltowanego zadecia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: nie zgadzam sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 17:53 Joanna ja tez proszę o kontakt e_m70@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: nie zgadzam sie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:19 a ja w dalszym ciągu chce wiedziec czy to co mowi jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: nie zgadzam sie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:29 ????? halo.. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelll Re: nie zgadzam sie! 02.04.08, 14:59 Najlepiej przekonaj się na własnej skórze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Tu Joaanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 23:50 Być może ten tekst zapachniał troche reklamą. Na codzień się tym zajmuje więc może to skrzywienie zawodowe :). Powiem więc tak: otrzymałam od niego prawdziwą pomoc. Korzystałam juz z porad wielu wróżek, w tym także telefonicznych ale poza suchą interpretacją kart nie dostałam nic. Większość wróżb na 0-700 wyglada tak: karty mowią to i to i musi pani to i to , koniec albo przeciaganie rozmowy na tematy bzdurne. Nawiasem mówiac, dzwoniąc na 0-700 mam wrazenie ze za każdym razem rozmawiam z kims innym, chociaz wszyscy mieli to samo imie. Nie ma mowy o uczuciach, o tym że jestem (byłam) w trudnej sytuacji, żadnej empatii, niczego co naprawde pomaga. A pomaga dobre slowo, troche ciepła i to cos co niektórzy tylko mają. Nie wim jak to sie nazywa ale czuje sie od niektórych ludzi taka siłe, nawet jeśli nie rozmawiamy osobiście. Rozpisałam się znowu. Nie jest moją intencją reklamowć tej strony. Kto jest zainteresowany znajdzie ją sam. Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
elfka29 Re: Tu Joaanna 20.06.08, 12:30 Witaj Joanno i ja poprosze Cię o kontakt. Chciałabym pogadac ale nie na forum, poradzić się. chce skorzystac z uslugi Adamusa. Prosze o kontakt cb250@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elfka29 Re: Tu Joaanna 20.06.08, 12:34 Witaj Joanno i ja poprosze Cię o kontakt. Chciałabym pogadac ale nie na forum, poradzić się. chce skorzystac z uslugi Adamusa. Prosze o kontakt cb250@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Tu Joaanna IP: *.chello.pl 04.05.10, 16:46 Witam Pani Joanno, bardzo chcialabym porozmawiac z Pania o Panu Adammusie. Czy warto wrozyc u tego Pana? Moj email monikaa251@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: nie zgadzam sie! IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.08, 16:40 również nie zgadzam sie z opiniami,ludzi ktorzy nie skozrystali z pomocy Tak Wielkiego i skromnego człowieka jakim jest adamus , Adamus jest wielkim i szlachetnym czlowiekiem i ma moccccc i toooo bardzo duza kto sie o tym nie przekonal niech nie pisze powyzszych szkalujacych opinii. Tak On na prawde ma moc.Dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkiemu Adamusowi za to ze sie pojawil ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert serwisy rozrywkowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 12:33 a ja myśle ze wszystko trzeba traktować nie całkiem poważnie, wówczas nie rodzi sie tyle niepotrzebnych emocji. Ludzie! mamy XXI wiek, chyba wiadomio już, że nie ma czarownic na miotłach a astrologia i cała ezoteryka to owaszem fajna zabawa, i tyle. Tak się składa, że z powodów zawodowych, śledze serwisy ezoteryczne (i nie tylko) w internecie. Moim zdaniem serwisy takie powinny zamieszczać informacje o tym zeby traktować ich usługi tylko jako rozrywkę. Uniknie się wówczas wielu nieporozumień a kto ma ochotę sobie wróżyć albo czarować i tak to zrobi. Serwis adammus.net ( o dziwo !) taką informację zamieścił. Swoją drogą zaskakujące jest, że w kraju gdzie okolo 90% to katolicy ludzie wierzą w jakies kartki z obrazkami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Tu Joaanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 09:58 jeszcze raz czy to co mowi spełnia sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Tu Joaanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 19:24 thx za odpowiedz , nie zauwazyłam wczesniejszego posta;p:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Tu Joaanna IP: *.centertel.pl 04.05.13, 14:06 Nie sprawdza sie to co było nsjwazniejsze dla mnie sie nie sprawdziło u mmie.I tak wina za niesprawdzenie obarczy osobe ktorej wrozył bo to ona zle postepowała wbrew jego kartom? No coz zawsze tak jest jak cos nie wychidzi to winnego nie ma zawsze jest nim osoba naiwna. Szkoda kasy dajcie sobie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 05.04.08, 10:07 Panie Fix nazywanie kogos "ciemniakiem" to juz lekkka przesada i obraza,a Pana strona to dno. Pod wzgledem zawartosci smieci na swojej stronie moze byc Pan dumny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Janson wróżbiarstwo internet i nie tylko IP: *.chello.pl 21.04.08, 22:52 Wpadłam tu z innych powodów. Czytam. Czytam od wczoraj i mnie po prostu to przeraża. Tylko jad, plotkowanie, ocenianie - tragedia. Ludzie, jak jesteście naj i sami wiecie wszystko, ro radźcie sobie w życiu sami - po co latacie do wróżek? Po co obgadujecie innych - to wredne! Grupa fachowców, nie ma co... Nigdy więcej w życiu nie pomogę nikomu z internetu - nigdy! I dobrze zrobię. Powodzenia w dalszej drodze, Państwo wszystko wiedzący i wszystkichoceniajacy, o Booooooże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrafka Nie zagdzam się! Ten człowiek ma wielką moc. IP: *.autocom.pl 17.07.08, 21:34 Adammus to człowiek, który ma wyśmienity kontakt z kartami i wielką moc. Jeśli się mu wierzy, potrafi pomóc tak bardzo, że aż by niektórym szczęki poopadały ze zdziwnienia. Nigdy mnie nie zawiódł, przeciwnie -bardzo mi pomógł i nadal pomaga. Jestem szczęśliwa, że spotkałam go na swojej drodze i nawiązałam z nim kontakt. Jak ktoś nie wierzy, jego sprawa. Jeśli jednak się wierzy i da się Adammusowi szanse -może on doprowadzic do spełnienia naszych marzeń. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Nie zagdzam się! Ten człowiek ma wielką moc. IP: 213.192.70.* 09.01.09, 21:30 Prawda.. ma wyśmienity kontakt z kartami... powiem że osobiście korzystam od jakiegoś czasu z jego usług.... Zdobył moim zaufaniem to, że dokładnie powiedział mi co było w przeszłości... i niech niektorzy sobie srutututu o XXI wieku i obrazkach na kartkach... Ci ludzie, którzy maja intuicję, umieją czytać, dysponują empatią sa o wiele bardziej ludzcy niż ci co dążą do kasy, do władzy i do innych wielu rzeczy... Niech każdy ma swoje zdanie... Ja jestem na tak... nawet jeśli mi towarzyszy niecierpliwość to jestem na TAK jesli chodzi o Adammusa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elfka29 Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 24.07.08, 11:23 Witam, a ja w poszukiwaniach osoby kompetentnej chyba znalazłam taką. Zainteresowanm przekażę kontakt i namiary. mail do mnie: cb250@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 20:30 a ja wcale nie uważam ze wróżby to ściema! i nie powiem że serwis adammus.net to ściema, ani to że jest prawdą. osobiście korzystałam z efektów tego pana i czekam teraz na efekty. ciekawa jestem czy wszystko ułoży się po mojej myśli...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 21:34 Zal mi cie,ze w to wierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzycielka Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 22:19 a mnie się sprawdza to co on mówi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOANNA!!!! Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 09:06 czy JOANNA mogłaby się ze mna skontaktować????? saraaa_18@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.chello.pl 04.05.10, 16:50 witam a co sprawdzilo sie Pani z tego co mowil adammus? czy rzeczywiscie jest on takim dobrym wrozbita? Prosze o kontakt monikaa251@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielka_3 Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 16.11.08, 16:44 witajcie bardzo prosze osoby ktore korzystaly z uslug adammusa by napisaly mi w jaki sposob skontaktowly sie z nim.I czy adammus odezwal sie do was Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 16.11.08, 23:05 Adamus- jeśli chodzi o uroki to nie polecam:/ -> viversum lub wróżby online Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.09, 17:36 info , jesli chcesz uzyskac to na eila wczesniej korzystalam z uslug ADAMUSA I POOOMOGŁ MI BAARDZO, ola2_32@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.190.105.* 16.05.09, 19:40 Ludzie nie opowiadajcie takich głupot , ja skorzystałam Jego usług , i nie pozwolę obrażać On ma moc,,,,,,,,, i może wiele, jeżeli nie skorzystaliście nie wypowiadajcie się bo obrazacie, niektorzy z was pisza ze powinien miec swoje zdjecie Aniby po co?/ do czego on uzywa swojej mocy a nie wizerubku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja skorzystałam z jego usług i to co zrobił dla mnie moge smiało okreslic ze MA MOC, I OZE WIELE , Qwoec niektorzy z was nie powinni sie wypowiadac a juz na pewno nie w sposb obrazliwi nie wierzycie nie skorzystaliscie nie wpowiadajcie sie jezeli bedziecie potrzebowac pomocy , na pewno wielu z was sie przekona pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucil Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.09, 10:18 Piszesz, że pomoglo. Jednak nie piszesz co pomogło i w czym ta osoba Tobie pomogła? Co takiego zrobił dla Ciebie? Jak wielką ma moc? Jak wiele może? Jeśli Twoja wypowiedź ma być wiarygodna, powinnaś podać konkretne przykłady. Pytam, bo piszesz jedynie o tym że ktoś go obraża (na tym forum nie powinno Cię to jakoś wielce dziwić...) ale nie podajesz przykładu zastosowania jego mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 23.05.09, 18:12 nie moge konkretnego przykładu podac , nie moge przytoczyc to co zrobil dla mnie dosłownie , ale powinno cie zastanowic , ze jezeli w ten sposob pisze , to oczym swiadczy !! ze zrobil dla mnie cos co pomoglo w duzej mierze i przyczynilo sie do odwrocenia czego co bardzo doskwieralo mi w zyciu , forum nie jest miejscem dokonkretnego doslownego , opowiedzenie swijej historii i poparciem przykładem akurat tutaj, Powninno zastanowic jedno ze jezeli tak Go bronir i pisze o jego mocy to znaczy ze pomogl zrobil cos co w drodze podzeikowania nie pozwole aby w ten sposob pisano jak powyzej ( czyli w sposob obrazliwy), wiec jeszcze raz probuje w soposb lakoniczny bo niej jest to miejsce ani do przytaczania ludzkiegej tragedii , ani przykladow w jaki sposb On mi pomogl , ale z caly przekonaniem i pewnoscia , w 100 % pisze jeszcze4 raz ze on ma MOC i nieamienie tego , ale szkoda ze nie moge tgo udowodnic ale nawet nie sprobuje na forum przekonac Ciebie ani Nikogo , dopty , dopoki sam ktos nie bedzie mial takiego problemuu , takiej tragdei w zyciu ze sam sie zwroci i przekona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko w ten sposob wiecej moze sie analezc odpowiedzi pozytywnych , a nie udawadniajacych !!!!! pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedza_Nie_Boli Re: merytorycznie o działaniu klątw i uroków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 11:17 Jestem z ezoteryką blisko, wiec nie będę mówiła że klątw i uroków nie ma, bo mamy XXI wiek etc. Chciałabym zwrócić waszą uwagę na inną rzecz. Ktoś tam się domagał merytorycznej uwagi, oto i ona. Ten człowiek zajmuje się rzucaniem klątw i uroków na zlecenie, nie stroni od szkodzenia innym. Samo to już powinno dać wam do myślenia i refleksji czy rzeczywiście warto mieć z nim kontakt. Na podstawie jego strony i opisów widać również że nie rozumie zjawisk z którymi pracuje. Gdyby rozumiał, nie zajmowałby się tym w taki sposób, ponieważ miałby świadomośc ze za każdym razem robi krzywdę sobie i innym. Konsekwencje oddziaływań na energetykę mogą być przykre zwłaszcza jeśli robi to ignorant. Jego zdaniem klątwa jest skierowana tylko na otoczenie człowieka. Jest to oczywista nieprawda, ponieważ każda ingerencja "żeby pomóc lub zaszkodzić pani Iksińskiej' wiąże się z ingerencję w jej własne pole energetyczne, tzn aurę lub gorzej - pole życia. "Klątwa to przecież nic innego jak właśnie działanie okoliczności, powodowanie zbiegów okoliczności, powodowanie zdarzeń które inaczej nie wydarzyły by się nigdy." Jest to nieprawdziwa informacja wynikająca z pierwszego błędnego założenia. Zarówno klątwa jak i urok działają na człowieka, nie zaś tylko na jego otoczenie. Osoba dotknięta klątwą bądź urokiem w taki sam sztuczny sposób promieniuje wibracjami, które powodują wydarzenia w świecie zewnętrznym. Nie ma innej możliwości. Urok jest pasożytem który karmiąc się energią człowieka niszczy jego zdrowie, związki z otoczeniem i na dodatek jeśli jest dostatecznie mocny, może żyć swoim życiem, infekować ludzi wokół. Nieszczęście polega na tym, że to co się dzieje za sprawą uroku może wydawać się procesem naturalnym i dającym się racjonalnie wytłumaczyć. Może dlatego Addamus nie dostrzegł jeszcze jak bardzo się myli? Klątwa to również pasożyt, ale groźniejszy i trudniejszy do opanowania. Klątwa z reguły stanowi odrębną strukturę energetyczną niż ofiara, która jest do niej tylko podlączona. Nie działa jednak poza ofiarą to znaczy tylko na jej otoczenie. Już sam fakt że klientka pana Adammusa oraz jemu podobnych angażuje się emocjonalnie, płaci pieniądze, chce aby klątwę rzucić i spodziewa się określonych rezultatow prowadzi do podłączenia do owego sztucznego bytu. Gdyby nie było połączenia, nie byłoby żadnych skutków dla klientki, obiekt westchnień prędzej zakochałby się w sąsiadce. Tak więc klientka nie tylko jest podłączona do klatwy, ale jeszcze karmi ją swoją energią. Klątwa potrafi zmusić osoby których dotyczy aby działały na swoją niekorzyść wcale o tym nie wiedząc i tak się najczęściej dzieje. Pani Iksińskiej tylko wydaje się że jest szczęśliwa, a panu Adammusowi że zrobił coś dobrego. Załóżmy że chodzi o pieniądze, pani Iksińska klepie biedę, chce wyjść z długów. Płaci za klątwę, dostaje ją, nagle znajduje lepszą posadę, zaczyna zarabiać. Ma co chciała. Tylko że klątwa nadal tu jest i domaga się energii. Pani Iksiska zaczyna chorować, albo coś niedobrego przytrafia się osobom z jej otoczenia. To przypadek, przecież nie będziemy czyjejś choroby wiązać z ową "dobrą" klątwą... Tak, czyżby? Tylko dlaczego pani Iksińska musi teraz te swoje pieniążki wydawać na kosztowne leczenie? Albo dlaczego w nowej pracy uwikła się w znajomości które za kilka lat ściągną na jej głowę masę kłopotów? Dlaczego? Tragedią jest że pani Iksińska nie domyśli się co stoi za jej problemami, pójdzie do Adammusa po raz drugi, po nową klątwę, bo poprzednio pan Adammus przecież tak bardzo pomógł... Pan Adammus weźmie pieniążki, wytworzy biednej kobiecie następnego pasożyta, później może jeszcze jednego. W końcu będzie jak zombie, uwikłana w sieć energii i zjawisk, które wypompowują z niej siły i kierują jej życiem wcale nie tam gdzie naprawdę chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: merytorycznie o działaniu klątw i uroków IP: *.gdynia.mm.pl 24.05.09, 16:47 Witam ie zgadam sie z przedmoca , ja z nim mialam kontakt jakkolwiek można to nazwać , zwróciłam sie z pomocą ale pomoc wcale nie byla skierowana przeciwko innym osoba , przeciwko im otoczeniu, nie na tym polega przecież pomoc!!!!!!!!!!!!pieniadze sa sprawa drugorzedna w tej calej pomocy a w stosunku do ppomocy jezeli chodzi o wielki problem to i tak nie sa miarodajne a nie sa to grube miliony chociaz za pomoc ktora dostalam na pewno jest warte wiecej!!!!!!!! zgadzam si ena temat klaatwy , dzialania ktore tu opisujesz ale nie zawsze ktos kto szuka pomocy wie ze jest na nim klatwa nie zawsze dana osoba chociaz wie ze jej sie cos przytrafilo w zyciu jest oddzialywaniem sil nadprzyrodzonych , ja tego nie umialam nazwac ale pomogl mi I NIE BYLO to na pewno wyzsze stanowisko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ani o dobra materialne !!!!! nie ingerancia w sfery dzialania i zycia osob trzecich , tak czy inaczej w duzej czesci z przedmoca nie zgadzam sie , ja moge tylko dziekowac ze zawdzięczam ozytywna energie , pozytywne naastawienie , i to ze moj PROBLEM SIE SKONCZYL RAZ NA ZAWSZE DZIEKI JEGO ENERGII I POMOCY@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE JEST TU ROLA PIENIADZA , GROSZA CZY TEZ MILONOW DOLAROW ZA USLUGE , BYLA WYRAZNA WIELKA NIEWSPOLMIERNA POMOC ZA NIEWIELKA ODPLATA!!!!! POZDRAWAIM Odpowiedz Link Zgłoś
ewajonline Re:twój przedmówca ma rację, niestety, 24.05.09, 17:03 i to w 100%. Kłatwy i uroki są pasożytem energetycznym, żyjącą i zaprogramowaną energią. Ma rację co do ręki, oceny moralnej i tak dalej. Jedno , czego nie było w tej odpowiedzi to fakt, że nasz umysł jest w stanie sam tworzyć projekcje takich klątw, potem je realizując. Nie tłumacz się, po co? nie masz podstaw do tłumaczenia bo próbujesz wybielić sobie ręce i sumienie. jak to ładnie napisano - "wiedza nie boli", ale zawsze obnaża kłamstwo i manipulację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osobka Re: merytorycznie o działaniu klątw i uroków IP: 78.133.230.* 24.05.09, 17:20 czy można w jakiś sposób skontaktować się z Wiedza_Nie_Boli ? na meila np:)?? bardzo prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
kitorek Re: merytorycznie o działaniu klątw i uroków 21.09.10, 10:50 Dokładnie tak jest. I tak naprawdę nie ma większego znaczenia czy będziemy używać pojęcia klątwa, urok czy innego. Naruszenie wolnej woli drugiej osoby, jak w przypadku tak chętnie stosowanych uroków miłosnych, jest wielką głupotą rzucającego tego typu zapisy. To typowe zjawisko czarnej magii i tworzenia własnej negatywnej karmy. Ktoś mi ostatnio powiedział, że nie interesują ją jakiekolwiek konsekwencja danego działania byle tylko tego upragnionego mieć za wszelką cenę. Własnie na takich osobach te pseudo "wróżki" i "wróżowie" bazują i z ich głupoty żyją! Tym bardziej, że początkowy zachwyt bardzo szybko przemieni się w duże kłopoty. Wrzucone do systemu energetycznego myślokształty podtrzymujące np. klątwę zaczną swoje wprowadzać w życie....I jeszcze jedno - rzucanie tego typu zapisów jest jak pisanie przez kalkę - kopia idzie do nadawcy ale oryginał zawsze zostaje u autora....A jeżeli nadawca "odbije" ten zapis (co się zdarza wbrew panującym opiniom dość często), to wtedy wszystko wraca do nadawcy....Pomyślcie, zanim strzelicie sobie samobója ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.chello.pl 27.06.09, 11:06 Muszę przyznać, że facet trafia bez pudła :-) zbieg okoliczności? no nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kabalarka Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 16.08.09, 12:43 astrolinia.NET Między Bogiem, a prawdą, wątpię, czy tam są prawdziwi doradcy. Przecież na smsy, lub inny tekstowy kontakt, może odpowiadać jedna i ta sama osoba, właściciel, tej działalności, bez adresu i danych do wglądu. Zdjęcia: to avatary, nawiedzone zdjęcia z netu, nie wiadomo kto na nich jest, jakaś modelka w "magicznej pozie", czy Bóg wie kto? Osobiście w żadne opinie, komentarze nie wierzę. Tematy nawet tu na forum, o astrolinia.NET są według mnie sterowane, więc nie wierzę w komenatze na tym "portalu", tak samo jak nie wierzę w "doradców" stamtąd. Moim zdaniem astrolinia.NET jest tak samo "wiarygodna" jak wrozki.net twojaprawda.pl lub inne tego typu maszynki do kręcenia lodów ze złotą posypką. Podejrzewam, że jest to jednoosobowa działalność gospodarcza niejakiego "Adammusa". Ze dwa lata, ma stronę w internecie adammus.net i klatwy.adammus.net Widocznie prowadzi działalność, bo ma smsy z Phonesatu. Pewnie astrolinia.NET jest klonem adammus.net i dodatkowym źródełkiem dochodu. Uważam, że jeśli jest regulamin, powinien być napisany jasno, konkretnie z pełnymi danymi. Mimo tego, że jestem wróżką, jestem też konsumentką. Interesuje mnie gdzie wydaje pieniadze. Jako świadoma swoich praw konsumentka, mam prawo wiedzieć kto zarabia na mnie. Może dla Ciebie adres siedziby, biura, nip, regon, telefon stacjonarny, nazwisko właściciela jeśli to działalność, lub nazwiska osób w zarządzie jeśli to sp. z o. o. nie są ważne, widocznie właśnie do takich osób jak Ty, skierowany jest ten wiarygodny- inaczej, portal. Według mnie, mam prawo do własnej opinii, astrolinia.net i adammus.net, nie jest to wiarygodne. Gdzie nip? Gdzie regon? Gdzie adres siedziby? Gdzie telefon stacjonarny do biura? Gdzie imię i nazwisko właściciela tej działalności? Nawet nie można sprawdzić, w WHOIS.pl kto zarejestrował domenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika nie korzystajcie z wróżb!!! IP: 84.38.160.* 06.10.09, 15:15 powiem tak..ludzie nie korzystajcie z tarota i magii!!nawet bialej,ktora niby jest dobra.chce mi sie plakac ,gdyż myslalam, ze magia, tarot są pomocne,że daja rady,wskazówki jak ma sie życ.korzystałam z magii ,tarota przez 3 lata i jakie skutki? opłakane.musialam korzystac z ksiedza egzorcysty,gdyz doczepiło mi sie jakies cholerstwo.jest mi strasznie wstyd przed bogiem!masa ludzi nie zdaje sobie sprawy,że tarot wyrządza zło.nikt na tych forach nie mowi wam o skutkach jak wasza aura jest zanieczyszczona i ma wplyw to na wasze zdrowie.osoby wrożące sie zabezpieczaja przed skutkami a wy?kto o was pomyślał?nigdy nie wiesz czy daje ci odpowiedz zła czy dobra energia..nie niszccie sobie zycia jak ja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 14:02 Widze tutaj tylko posty z oskarżeniami i doczepkami do wyglądu strony i osoby Adammusa. Poza kilkoma pozytywnymi wypowiedziami nie widze zadnej napisanej przez osobę która korzystała z Jego wróżb itp i była by nie zadowolona. Prosił bym wiec o wypowiedz kogoś kto skorzystał z wróżb tego pana i nie był zadowolony ze sprawdzalności. W końcu chyba temu ten temat miał służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
renk-a75 Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 23.01.10, 20:23 Korzystałam z usług Adammusa!Jak to "ktoś"napisał(a):)nie jestem zadowolona ze sprawdzalnośc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi75@onet.pl Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.07.12, 14:38 uwazam,ze odpowiednie nastawienie do wrozby jest bardzo wazne,jesli ktos jest nastawiony na nie,to zadna sila mu nie pomoze.A co do Adammusa,to ma ten Pan swoje zdjeciei,tylko trzeba umiec szukac:),jest wiarygodny,a jego słowa daja nadzieje na lepsze jutro,Kto nie chce,niech po prostu nie korzysta z Jego usług i tyle,a a nie obrzuca błotem kogos kto na to nie zasłuzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 11:27 ciekawe forum.gazeta.pl/forum/w,468,76509453,95715068,Re_merytorycznie_o_dzialaniu_klatw_i_urokow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.chello.pl 28.04.10, 19:40 posłuchajcie, korzystałam z jego pomocy 3 krotnie - częściowo byłam zadowolona, a może był to przypadek rzucenia klątwy/uroku i jakiś tam wydarzeń - nie wiem ale w moim zyciu zaczęły się dziać nieszczęscia, ktoś bliski został zamkniety w zakładzie psychiatrycznym, ja zapadłam na depresję :( to może też zbieżność tylko wydarzeń sama nie wiem, co o tym wszystkim sadzić nie chce w to wierzyć, że mogło się to obrócić przeciwko mnie odpiszcie ... Odpowiedz Link Zgłoś
skorupka-3 Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 28.04.10, 20:00 Widać osoba której życzyłaś źle nie zasługiwała na to bo w rzeczywistości miała czyste sumienie więc do kogoś klątwa musiała trafić , trafiła do tego od którego wyszła intencja bo przecież nie do maga . Z resztą skąd możesz wiedzieć czy osoba atakowana przez Ciebie klątwą czy urokiem nie ma zaprzyjaźnionego maga który to odwróci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.chello.pl 01.05.10, 14:24 To były pozytywne klątwy - jak Adammus pisze w swoich artykułach, urok nie jest tak trwały i silny. Dotyczy wnętrza osoby i z czasem mija, klątwa miłosci, powodzenia itp, trwa całe życie dopóty dopóki się nie zrealizuje i rzuca się nią na otoczenie danej osoby Wszystko było pozytywne, a tu jakies takie zbiegi okolicznosci? moze nie potrzebnie się przejmuję - nie wiem już :/ Odpowiedz Link Zgłoś
skorupka-3 Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 01.05.10, 15:04 No to komuś ta Twoja klątwa nie pasowała i znalazł sobie usługodawcę by dał po łapach temu co ją rzucił . I tak interes się kręci , jedni rzucają inni odwracają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.chello.pl 05.05.10, 17:24 nie sądzę :D ta osoba nie ma bladego pojęcia o magii i po 1 nie wierzy w nią a po 2 wyśmiała by się z osoby, która rzekomo rzuciła na nią czar :D :D :D w zasadzie to tak do konca nie jestem usatyfakcjonowana z usług adammusa - zbyt wiele się nie wydarzyło abym mogła powiedziec ze to cudotwórca :P Odpowiedz Link Zgłoś
renk-a75 Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 15.05.10, 07:18 Czy gość "Iskierka"mogłaby sie skontaktować ze mną na e-maila? renka75@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.chello.pl 20.05.10, 17:07 już się skontaktowałam, czekam na odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazienka Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.chello.pl 13.06.10, 18:27 iskierko ja tezpoprosze o kontakt dontiwen.trajtufink@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 12:26 a ja mam pozytywne zdanie o adammusie, tarot dokładnie określił syt.w jakiej ja jestem, na smsy nigdy nie odp na zasadzie ciągnięcia kasy, tylko krótko i rzeczowo odp na pytanie, a nawet raz odradził mi wykonanie rytuału bo sytuacja wyklarowała się sama-wiec co to za naciągacz co nie naciąga?! Odpowiedz Link Zgłoś
kitorek Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 22.09.10, 10:07 Pozytywna klątwa? Każde działanie energetyczne naruszające wolną wolę inne osoby jest niczym innym niż czarną magią. Poza tym każdde tego typu działanie jest jak pisanie przez kalkę: kopia idzie do odbiorcy a oryginał zostaje u nadawcy. A sprawa staje się jeszcze groźniejsza, kiedy odbiorca "obije" ten zapis i wtedy masz podwójny problem. Wróżka ani wróż Ci tego nie powiedzą bo wtedy by nie zarobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo korzystam z jego usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 13:28 powiem tak od jakiegos roku korzystam z usług adammusa, wykonał dla mnie urok który zadziałał lecz nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzic ze bylo to działanie magii czy przypadek, wrózby nie zawsze dokładnie sie sprawdzają ale jest w nich zawsze ziarno prawdy, nigdy nie zdarzylo sie aby powiedzial mi totalną bzdure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: korzystam z jego usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 09:58 A kiedy skorzystałas z jego uslug/Jak dlugo czekałas na efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: korzystam z jego usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 20:18 na efekt czekałam około miesiąca wiec bardzo szybko, lecz niestety drugi urok który zamowilam nie zadzialal, wiec jestem juz niemal pewna ze nawet ten pierwszy efekt to tylko zbieg okoliczności:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.gizycko.mm.pl 05.02.11, 22:19 ja korzystalam z uslug adamusa wszystko to co powiedzial sie sprawdzillo i zastanawiam sie skad on to wszystko wie jednak cos musi byc to nie jestprzypadek wedlug mnie to dobry wrozbita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.gizycko.mm.pl 05.02.11, 22:21 czekam jeszcze na reszte mam nadzieje ze sie spelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Ja Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.11, 10:05 do Sandry! proszę skontaktuj się mkinasz@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! - nieprawda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 20:01 Nie zgadzam się! ostatnio pisałam do tego pana... jest naprawdę świetnym wróżbitą. nie mam pojęcia skąd on to wszystko wie! napisałam z ciekawości, a jego odpowiedzi wprawiły mnie w głębokie zakłopotanie i niedowierzanie... nie mogłam uwierzyć, że on to wie. no bo skąd? uwierzyłam w jego moc, naprawdę. myślę, że będę pisać częściej bo póki co jego słowa okazały się prawdą.... polecam!: ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! - nieprawda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 20:07 nie polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! - nieprawda! IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.11, 11:13 wywrozyl mi syna - mam corkę, mialam miec swietna prace w 3 miesiace - mija rok i h.... :D sami wyciągnijcie wnioski czy sie sprawdza czy nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! - nieprawda! IP: 178.217.248.* 12.11.11, 13:46 Osobiście mogę stwierdzić, że Adammus wielu osobom spierdzielił życie, np. mojej koleżance, namotał jej tak w głowie, że biedna do tej pory odczuwa skutki, nie finansowe ale psychiczne. Owszem, to jest też kwestia wiary i sami decydujemy w co wierzyć etc. etc. Ale proszę bardzo. Sama zajmuję się tarotem i innymi kwestiami od jakiegoś czasu i to nie jest tak, że zawsze jest tak pięknie i miło i pozytywnie jak wkręcał pan Adammus i jak mu zawsze z kart wychodziło idealnie jeżeli coś tam.... Typowa komercha i naciąganie: "Niech pani się skontaktuje później" a ku**a złotówki lecą. Więcej co zrobić w życiu, więcej normalnych rad, i domniemywanie przyszłości, która jest rzeczą względną to się możecie dowiedzieć ode mnie. Moim zdaniem jak człowiek idzie do tarocisty bo ma potrzebę, to powinien wynieść coś z tego a nie martwić się jakąś ściemą Odpowiedz Link Zgłoś
baba503jaga Re: o działaniu klątw i uroków 25.07.14, 20:48 alunia420 napisał(a): > Może i jestem niedobrym człowiekiem na pewno nie jesteś niedobrym człowiekiem, alunio, tylko wyjątkowo niepewną siebie, zakompleksioną kobietą. Po co komu facet z odzysku? Jak jakas rzecz, którą można komuś odebrać, położyć, przełozyć, oddać. Osobiście, wolę faceta, który walczy o mnie i na którego nie muszę zamawiać żadnych uroków ani żucać klątw Pewna swojej kobiecej siły i wartości kobieta w ogóle nie potrzebuje żadnych uroków, aby zatrzymać faceta przy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 06.03.23, 03:01 Dużo rozmyślam ostatnio o tym Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Adammus.net Totalna SCIEMA!! 26.04.23, 14:59 Sceptyczna na 100% Odpowiedz Link Zgłoś