Dodaj do ulubionych

wróżka Alina - Warszawa

18.03.08, 12:52
Ktoś był i może polecić? Gdzie ta Pani obecnie przyjmuje? Ma ktoś
adres?
Obserwuj wątek
    • jola.1029 Re: wróżka Alina - Warszawa 15.02.09, 21:44
      Odradzam wszystkim wizytę u starszej pani o imieniu Alina która
      przyjmuje na Zakopiańskiej. Dla mnie to zwykłe naciąganie, gada o
      byle czym, co pasuje do każdego. Nie usłyszałam żadnych konkretów, a
      zamiast mówić zadaje pytania!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ela Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.subscribers.sferia.net 24.08.09, 14:43
        A nie zgodzę się z Tobą. Byłam w marcu tego roku, jedyne pytanie
        jakie mi zadała to "czy chcę spytać o coś konkretnego, czy jest coś
        na czym najbardziej mi zależy" i to dopiero na koniec, jak już
        miałam wychodzić. Właściwie z kart mało mi czytała, bardziej tak
        mówiła jakby "z siebie" to co widzi. Byłam u niej pierwszy raz w
        życiu, nie był u niej nikt mój znajomy, nie znała moich żadnych
        danych i tak dla przykładu: sama z siebie zaczęła opowiadać o moim
        dorosłym synu - jaki jest, co lubi, jaki ma charakter, że uprawia
        sport, że nie skończył w normalnym trybie szkoły (tzn. powiedziała
        dokładnie, że nie ukończy szkoły ze wszystkimi, tylko widzi u niego
        dwie szkoły średnie), wszystko się zgadza! A nawet słowa nie
        powiedziałam, że w ogóle mam dzieci, dodam też, że jeśli już to
        wyglądam na matkę co najwyżej 10-latka, a nie dorosłego faceta (to
        nie w kwestii pochwalenia się, tylko dopełnienia obrazu ;)). Jak dla
        mnie to nie ma w tej pani nic z naciągaczki. Ale to tylko moja
        opinia.
        Pozdrawiam wszystkich, którzy czasem tak jak ja potrzebują
        spojrzenia na swoje życie zupełnie obcej osoby ;)
        • Gość: loudi Re: wróżka Alina - Warszawa IP: 82.177.244.* 12.09.09, 07:00
          Elu, podaj mi proszę numer telefonu do wróżki Aliny! Proszę! loudi@wp.pl Jakub
        • Gość: angela Re: wróżka Alina - Warszawa IP: 217.98.12.* 18.06.10, 09:08
          Moje podejście do wróżenia, odczytywania snów czy takich tam jest dość
          racjonalne.Raczej wierzę w działanie podświadomości, ale byłam u tej Pani 2 razy
          i sprawdza się wszystko! Moim zdaniem Pani Alina ma jakieś zdolności
          "jasnowidzenia" zerka właściwie tylko na karty a przez większość czasu patrzy na
          delikwenta.Moja mam wróży z kart i wiem ze nie realne jest wyczytanie imion z
          kart a Pani Alina często wskazuje imię danej osoby, odgaduje charakter danej
          osoby np. mojego dziecka, którego w życiu nie widziała na oczy. P O L E C A M
          !Sama się wybieram !
          • dobravkka Re: wróżka Alina - Warszawa 18.06.10, 16:16
            Czyli ta pani ma dar jasnowidzenia.
      • Gość: gosc Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 12:06
        Zgadzam sie ze naciaga i wymysla bzdury- bylam z polecenia i ja i moja przyjaciolka kilka dni pozniej. co ciekawe majac kompletnie inne sytuacje zyciowe, uslyszalysmy dokladnie te same przepowiednie i informacje, konkrety z imionami ludzi, wielki dom z ogrodem, itd.... az oniemialysmy porownujac notatki- porazka i zmarnowane pieniadze.
      • Gość: Alicja Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 17:18
        Mogę polecić inną wróżkę, która podobnie stawia karty. Wyszłam bardzo zadowolona. Powiedziała mi wiele faktów z mojego życia. Czy się sprawdzi - nie wiem, bo byłóam 3 dni temu.
        • Gość: monia Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 11:14
          Czy możesz podać telefon do tej wróżki?
        • Gość: Monika Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.13, 12:49
          Bardzo proszę o telefon do wróżki u której byłaś. Jeśli jest godna polecenia.
        • Gość: Aga Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.13, 11:32
          Czy mogłabyś mi podać numer telefonu do tej wróżki, byłabym wdzięczna.
        • Gość: Monika Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.13, 16:20
          Czy mogłaby Pani podać numer telefonu do tej wróżki, u której pani była?
        • Gość: Basia Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.13, 14:52
          Alicjo, czy mogę prosić do tej wróżki?
    • girl.of.your.nightmares Re: wróżka Alina - Warszawa 30.03.09, 16:35
      wróżka alina przyjmuje w Warszawie na ul. Zakopiańskiej 39. jak ktoś chce - mogę
      podać nr tel.

Nie będę pisać skąd, (bo zaraz mi tu wszyscy zarzucą że ściemniam albo coś) ale
      znam ją osobiście od dawna i wiem na czym polega jej "wróżenie".
      słowo wróżenie jest w cudzysłowiu dlatego, że we wróżby nie wierzę. Nie chcę tu
      potępiać ani wychwalać pani Aliny, postaram się opisać jej metodę obiektywnie.
      Przy okazji zaznaczam, że jest ona jedyną wróżką, jaką znam osobiście i z jaką
      kiedykolwiek rozmawiałam.

Wróżka Alina rozkłada karty, które wcześniej tasuje klient i coś tam z tych kart
      wyczytuje - to jest mniej więcej tak, jakbyście sobie kupili książkę o wróżbach
      i sami sobie powróżyli - bo w książce jest podana jakaś tam symbolika tych kart
      i co znaczą, jeśli leżą obok jakiejś tam karty.

Nie wiem, na czym polega wróżenie innych osób, ale moim zdaniem to jest czysta
      psychoterapia. Klient przychodzi, bo ma problem, opowiada o tym problemie, a
      wróżka wróży, doradza - trochę z kart, trochę (a nawet w większości) doradza, bo
      jest po prostu osobą "z zewnątrz", zdystansowaną do tego problemu. To tak,
      jakbyście porozmawiali z psychologiem albo jakimś obcym człowiekiem, który
      spojrzy na wasz problem z innej strony, zauważy rozwiązania, jakie wam nie
      przyszłyby do głowy. I tyle.

Pani Alina wróżyła mi kilka razy - traktowałam to jako rozrywkę, coś jak lanie
      wosku w andrzejki. Wiele rzeczy było oczywistych, ona mnie zna, wie, że jestem
      młodą kobietą, że studiuje, pracuję. W takim wypadku łatwo powiedzieć co mnie
      mniej więcej czeka. To prawie pewne, że np. znajdę sobie chłopaka (bo mam dużo
      znajomych, większość z nich to faceci, nie stronię od ludzi, wkraczam w wiek
      "produktywny", bardzo brzydka nie jestem, mam jakieś tam powodzenie u płci
      przeciwnej) no i tak dalej. To tak jak przychodzi do wróżki kobieta, która ma
      nastoletnie dziecko - wiadomo, że będą z tym dzieckiem jakieś problemy
      (dorastanie i te sprawy).

Chociaż kilka rzeczy wywróżonych przez nią się sprawdziło, przy czym nie były to
      rzeczy oczywiste.

Nie wiem, na jakiej podstawie oceniacie wróżki. Czy kryterium jest liczba
      klientów, przedmioty użyte do wróżenia (np. czy lepsza jest wróżka, która patrzy
      w szklaną kulę, czy taka, która wróży z tarota), czy może cena (im droższa tym
      lepsza, czy na odwrót?), wystrój pomieszczenia, w którym wróży, wiek wróżki (czy
      starsza jest lepsza, czy też młodsza?) a może lepiej iść do tzw. wróża, czyli
      faceta - wróżki?

Pani Alina wróży ze zwykłych kart, takich jak do gry (np. w tysiąca), bierze
      jakieś 70zł, przyjmuje we własnym pokoju, w którym mieszka (łózko, szafy, stół,
      bez "magicznych gadżetów"), nie odprawia czarów nad klientem, można sobie u niej
      na spokojnie zapisać, co wywróżyła, można też przynieść zdjęcie jakiejś osoby
      (kogoś bliskiego, kogoś, kto wam się podoba itp.) tu akurat z doświadczenia
      wiem, że potrafi na prawdę powiedzieć coś o tej osobie, mimo iż jej nie zna. Ma
      77 lat; jeśli to dla kogoś ważne, to jest osobą wierzącą, co tydzień chodzi do
      kościoła, modli się - z własnego doświadczenia wiem, że jest to dla niektórych
      osób ważne. Ot, taka sobie zwyczajna, energiczna starsza pani, tyle że wykazuje
      się też ponadprzeciętną intuicją, co odziedziczyła po niej jej córka oraz wnuczka.

Ma wiele klientek (znacznie więcej kobiet do niej przychodzi niż mężczyzn),
      chociaż klienci też się zdarzają. Niektórzy twierdzą, że bardzo im pomogła w
      życiu, kiedy przechodzili ciężkie chwile, niektórzy przychodzą do niej
      wielokrotnie, inni tylko raz. Jedni akceptują jej metody, inni oczekują cudów i
      wymuszają, żeby powiedziała im konkretne rzeczy, wtedy pani Alina wyprasza
      klienta nie biorąc od niego pieniędzy, bo wróżenie pod przymusem jest
      bezsensowne. Z niektórymi klientami się zaprzyjaźniła. Wielu ludzi jest jej
      wdzięcznych za pomoc.

No i to by było tyle, ani nie polecam, ani nie zachęcam. Powiedziałam jak jest -
      zdecydujcie sami, czy warto się przekonać osobiście.
      • girl.of.your.nightmares Re: wróżka Alina - Warszawa 30.03.09, 16:42
        miało być: "ani nie polecam, ani nie zniechęcam", przepraszam za błąd
      • Gość: Anka Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.09, 17:31
        Byłam u tej pani kilka lat temu i dużo się sprawdziło.
        Najbardziej zadziwiło mnie stwierdzenie, że dobrze działa na mnie litera "B". i
        że będę miała faceta, ale nie ma go teraz w Warszawie.
        Wydało mi się to zabawne, ale wszystko zapisałam, bo u niej można sobie pisać.
        Zapytałam jeszcze, czy kawaler.Po około roku poznałam faceta, który przeniósł
        się z Poznania do Warszawy, był oczywiście kawalerem i ma na imię Błażej :-)
        Zabawne, nieprawdaż.
        Może to przypadek, a może po prostu tak miało być. POzdrawiam. Anka
      • Gość: emg Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.ibd.gtsenergis.pl 12.09.11, 14:39
        Zgadzam się z Twoimi opiniami. Więcej intuicji niż wróżby, ale parę nieoczywistych rzeczy też mi się sprawdziło. A poznałaś ją... dzięki mnie, albo przeze mnie.
      • Gość: Gosc Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.aster.pl 13.06.12, 14:56
        Poprosze o kontakt do pani aliny bardzo pilne jaworska54@wp.pl dziekuje
      • Gość: alicja Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.10.12, 22:18
        hej mogłabyś podać nr telefonu do Pani Aliny. Będę bardzo wdzięczna ;)
        pozdrawiam Alicja
      • Gość: Anna Re: wróżka Alina - Warszawa IP: 94.42.183.* 21.03.13, 11:07
        Witam

Znalazłam Pani post na forum czy mogła by mi Pani podać aktualny tel do wrózki aliny bo byłam u niej 3 lata temu i mi sie sprawdziło i teraz chciałam isc a numer ten co miała jest nieaktualny.

Mój email selina12@o2.pl

Bardzo dziekuje
        • Gość: Kaska Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 11:39
          Pani Alina zmarła w listpoadzie. Słyszałam natomiast, ze bardzo podobnie wrózy jakas jej kuzynka ...
          • Gość: Kamila Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.13, 12:45
            Słyszałam że Pani Alinka zmarła bardzo szkoda byłam jej klientą można dowiedzieć się nr tel do kuzynki jej która wróży?
          • Gość: agnes Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.13, 14:26
            Czy mogłabym dostać nr telefonu do kuzynki wróżki Aliny, która podobno też wróży?
            agnes238@wp.pl
    • Gość: trelka Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.chello.pl 12.09.09, 15:13
      czy mozecie podac kontakt do wrózki Aliny?
      • girl.of.your.nightmares Re: wróżka Alina - Warszawa 25.09.09, 03:01
        trelka, jak chcesz kontakt to napisz do mnie
        na girl.of.your.nightmares@gmail.com
        • Gość: BiBi Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.u.itsa.pl 17.01.11, 09:45
          Dajcie mi proszę namiar na tę wróżkę Alinę, plis :) bskomro82@hotmail.co.uk
    • Gość: zocha Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.09, 23:19
      adobra jest ona?
    • Gość: ona Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.146.114.45.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.09, 01:14
      bczy mogłabym poprosić o jej nr telefonu???mail lara.croft83@wp.pl
      • Gość: Mirek Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 12:47
        Bardzo proszę o numer telefonu do tej pani.
        Mój adres: wojtekmec@wp.pl
    • Gość: eM Re: wróżka Alina - Warszawa IP: 24.114.252.* 16.11.09, 21:59
      Byłem u wrozki Alinki w sumie dwa razy, ostatni raz z rok temu,
      wczesniej bodaj w 2006 roku. Wrozka Alinka mowi sama z siebie rzeczy,
      ktorych nie ma prawa wiedziec. Co wazne, podczas drugiej wizyty
      powtorzyla sporo informacji, ktore powiedziala mi 3 lata wczesniej -
      raczej nie mogla ich pamietac (mam z obu notatki, wiec latwo bylo
      porownac). Z perspektywy kilku lat sporo rzeczy sie sprawdzilo, jednak
      nie wszystko. Aha, podczas pierwszej wizyty powiedziala mi wiecej
      rzeczy niz podczas drugiej - to czlowiek, wiec pewnie jak kazdy ma
      swoje lepsze i gorsze dni. Generalnie polecam.
    • Gość: Iwona Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.media4.pl 16.11.09, 22:26
      nastepna naciągara!!!!!!!!!!!
    • Gość: Trampia Re: wróżka Alina - Warszawa IP: 188.33.81.* 06.01.10, 17:28
      O, moze jeszcze jakies opinie, a jezeli nie to czy ktos mogłby
      polecic jakąś dobrą wróżkę z Warszawy?
      • Gość: a Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 13:49
        Warto, czy nie?
        • Gość: magda Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 08:52
          hej!!!
          byłam u Aliny wczoraj:-)
          była to moja pierwsza wizyta u wróżki i generalnie bardzo bardzo
          polecam
          po pierwszym zdaniu jakie wypowiedziała byłam zszokowana, nie mogła
          wiedzieć tego co mi powiedziała!!!
          w moim przypadku mówiła konkretne imiona ludzi,którzy mnie otaczają i
          trafiała w dziesiątkę...
          nie wiem na czym to polega, ale mam do niej absolutnie pełne zaufanie
          i napewno będąc na kolejnym życiowym zakręcie udam się do niej:-)
          • Gość: zaba Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.chello.pl 21.06.10, 22:10
            chciałabym otrzymać jakieś namiary na wróżkę Alinę - czy ktoś może mi pomóc?
            • Gość: pomoc Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.pzu.pl 14.07.10, 13:34
              617-7050- tel domowy
              • Gość: Ann Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.146.211.235.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.07.10, 08:22
                A ja jestem w szoku :) Byłam u Pani Alinki kilka lat temu pierwszy
                raz i powiedziała mi że jak pojawi się w moim zyciu Dariusz i Marcin
                to zacznie się dużo dziać :) Z Dariuszem prowadzę firmę a Marcin...
                też jest bardzo ważny :)

Dziś idę znowu z ogroną ciekawością.

Polecam tę Panią z całego serca - Anna
                • Gość: moi Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 20:14
                  kurcze, byłam u babci Alinki ( bo tak ją z koleżanką nazywamy )
                  pierwszy raz 4 lata temu, a drugim razem 3 lata temu. po
                  przeczytaniu waszych wpisów naszła mnie ochota na to żeby ponownie
                  sie do niej wybrać. a co do moich wrażeń to sama nie wiem :) z
                  jednej strony to co mówiła ma sens, z drugiej do tej pory raczej
                  niewiele mi się sprawdziło. z tego co pamiętam to pierwszym razem
                  powiedziała mi, że za 3-4 lata wyjdę za mąż, drugim, że za 3, przy
                  czym dodała, że może trochę wcześniej, może trochę później. Termin
                  mija w grudniu tego roku ;-) a na ślub absolutnie się nie
                  zapowiada ;-) powiedziała mi też, że będe mieć parzystą liczbe
                  dzieci ( pożyjemy zobaczymy ), i że praca, w której wtedy byłam nie
                  jest tą, w której zostanę do końca ale jest dla mnie bardzo dobra (
                  to akurat ma sens ). Pamiętam też, że drugim razem powiedziałam jej,
                  że właśnie zmieniam pracę i była strasznie zdziwiona, bo nic takiego
                  nie widziała w kartach. A ja poszłam do nowej pracy, posiedziałam w
                  niej chyba z 6 tygodni i wróciłam do poprzedniej firmy. W tej nowej
                  pracy kazała mi uważać na szatynkę, która nie do końca jest mi
                  życzliwa ( to też ma sens ). Co do mężczyzny, z którym się zwiąże
                  powiedziała mi, że jest spoza warszawy ( tego jeszcze nie wiem
                  niestety ). I jeszcze kilka rzeczy, które się sprawdziły :)
                  Jeśli chodzi o zdjęcia to rzeczywiście to co mówi jest trafne. Z
                  imionami trudno mi powiedzieć, bo żadnej z tych osób jeszcze nie
                  spotkałam :)
                  • Gość: O. Re: wróżka Alina - Warszawa IP: 109.243.158.* 15.08.10, 13:58
                    Czy ktos moglby mi na priv wyslac kontakt do tej pani? ktos, kto ma
                    aktualny numer.
                    Bardzo prosze
                    olgab4@vp.pl
                    • Gość: Ann Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.me.entel.pl 16.08.10, 11:39
                      Hej,
                      Własnie wysłałam Tobie kontakt do Pani Alinki na maila, który
                      podałaś.

Pozdrawiam,
                      Anna
                      • Gość: O. Re: wróżka Alina - Warszawa IP: 188.33.183.* 16.08.10, 11:46
                        Dziekuje pieknie :)
                        • Gość: oky Re: wróżka Alina - Warszawa IP: 178.56.162.* 16.08.10, 21:28
                          też poproszę o numer telefonu na oky@gazeta.pl
                          • Gość: Ann Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.me.entel.pl 17.08.10, 09:02
                            proszę bardzo :) numerek wysłany :)
                            Anna
                            • Gość: Gabi Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.rwe.com 23.08.10, 10:29
                              Również bardzo poproszę o numer telefonu do wróżki Aliny.
                              ggaabbii@interia.pl z góry dziękuję.
                              • Gość: moi osoby, które pytały o kontakt: byłyście??? IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 13:53
                                jak w tytule :) czy te z Was, które pytały o kontakt do p.Aliny,
                                były u niej? Jesli tak to jak wasze wrażenia??
                                • Gość: Monika Re: osoby, które pytały o kontakt: byłyście??? IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 00:21
                                  Pani Alina jest nieziemska... Kobieta dosłownie czyta w człowieku. Polecam kazdemu doznanie tego uczucia, którego doznałam ja podczas wizyty u niej. Potrafi opisac ludzki charakter, czym się zajmuje, relacje z innymi ludźmi... niesamowite... Nie wiem, czy to jest jasnowidztwo, ale czasem potrafi też wskazac imiona konkretnych ludzi, nazwac i opisac osobę, którą widzi na zdjeciu, poda szczegóły z jej zycia. Poza tym daje bardzo dużo pozytywnej energi :) Polecam każdemu!!!
                            • Gość: lila Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 16:20
                              ja tez poprosze ten numer na majowe2009@wp.pl
                              Dziękuje :)
                      • Gość: bibi Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.u.itsa.pl 17.01.11, 09:57
                        chciałabym otrzymać jakieś namiary na wróżkę Alinę - czy ktoś może mi pomóc? na bskomro82@hotmail.co.uk
    • Gość: K. Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.chello.pl 01.09.10, 15:36
      Ale numer, umówiłam siędo Pani Alinki, sprawdziłam sobie adres na zumi
      i okazało się, że ja u niej byłam jakieś 15 lat temu!!! :)
      Nie pamiętam zupełnie co ona mówiła mi wtedy na tematmojej przyszłości
      ale pamiętałam przez te wszystkie lata, jak powiedziała, że bardzo dużą
      rolę w miom życiu odegra pewne imię X (nie chcę pisać jakie, żeby ktoś
      nie dociekał) i rzeczywiście, Pan X był moim szefem w pierwszej super
      pracy, Pan X nr 2 jest moim mężem od 13 lat, Pan X nr 3 jest moim
      szefem w obcenej pracy, z którą zwiążę sie pewnie na dłuższy czas.
      Ciekawa jestem bardzo następnego spotkania :)
      • Gość: faustyna Re: wróżka Alina - Warszawa IP: 178.73.50.* 18.12.10, 10:47
        Bardzo proszę o kontakt do wróżki Aliny Na mail faustynam@tlen.pl. Z góry dziekuję
    • Gość: rena Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.11, 00:06
      Ona jest super
      • k.kasia Re: wróżka Alina - Warszawa 14.04.11, 17:58
        też poproszę o numer telefonu na k.kasia@gazeta.pl
    • agawa251.1 Re: wróżka Alina - Warszawa 26.04.11, 18:59
      Ja też gorąco proszę o numer telefonu, mój mail agawa251@wp.pl
    • instalar Re: wróżka Alina - Warszawa 30.04.11, 18:09
      Niesamowite co piszecie, że ta pani imiona podaje. Nigdy się nie spotkałam z czyms takim. Chyba się do niej wybiorę.

• smul_live Re: wróżka Alina - Warszawa 02.05.11, 16:40
        a czy ta osoba wrózy poprzez emaila ?
        • Gość: agnesiq Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.05.11, 11:41
          Również bardzo proszę o kontakt do p.Aliny. Jestem na zakręcie zyciowym i potrzebuję trochę otuchy. agnesiq@interia.pl
      • Gość: Monika Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.11, 21:02
        Tylko proszę się nie nakręcac... Nie zawsze podaje... Jak widzi to poda, jak nie widzi to nie poda. Ja byłam u niej dwa razy, w styczniu i kwietniu tego roku. Za każdym razem byłam zadziwiona jej trafnością odnośnie tego, co dzieje się w moim zyciu. Wiele z tego, co mówiła na przyszłośc już się sprawdziło. Wieleu moich znajomych też ją już odwiedziło i nikt nie wyszedł niezadowolony. Naprawdę szczerze polecam każdemu, kto znalazł się na zakręcie życiowym. Nie dość, że Pani Alina ma po prostu dar widzenia, to do tego jest bardzo pozytywną starszą Panią. Można przynieśc ze sobą wydrukowane zdjęcia osób, o które chce się zapytac. Odpowiadając na jedno z pytań na forum - Pani Alina bynajmniej nie wróży przez emaila (przypominam, ze jest raczej po 80-tce...), trzeba się pofatygowac osobiście na Zakopiańską 39 w W-wie. Gdyby ktoś zdecydował się wybrac, to radzę też notować, to co mówi, bo czasem mówi dośc nieskładnie, wyrywkowo i cięzko zapamiętac niektóre szczegóły - zawsze ma przygotowane kartki i długopis, więc nie musicie zabierac ze sobą. Dodam też, że sama nie jestem jakąś fanką wróżek, prowadzę normalne, ustatkowane zycie, wykonuję baaardzo poważny zawód, a na tą Panią trafiłam zupełnie przypadkowo. Jako, że Pani Alina tchnęła we mnie mnóstwo pozytywnej energii i wiary, chcę się tym podzielić z innymi...
        Gdyby ktoś miał jakieś pytania, o telefon, czy cokolwiek innego, co chcecie o niej wiedziec, to wysyłajcie na maila: dea83@tlen.pl wpisując w temacie Alina, żebym nie skasowała przypadkiem...
        • Gość: calisaya Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.aster.pl 22.05.11, 11:49
          Ja też bardzo proszę o kontakt do p. Aliny.
          calisaya@interia.pl - Dzięki ogromne z góry
          • Gość: renata Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.utmb.edu 25.05.11, 01:33
            (22) - 868-09-61
            Prosić z Aliną a jesli w sprawach miłosnych/intymnych to z Kamilą
            • Gość: monika Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.11, 00:35
              nie bardzo garaniam..., ale telefon do Pani Aliny to na pewno nie jest... a Pani Kamili nie znam...
          • Gość: Zośka Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.08.11, 21:28
            telefon podany jest kilka postów wcześniej....stacjonarny. pzdr
            • Gość: dawna klientka byłam u niej 6 i 5 lat temu... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.13, 16:25
              i więcej nie pójdę :)
              tak naprawdę po latach mogę stwierdzić, że naprawdę niewiele się sprawdziło. jakieś pojedyncze rzeczy. moim zdaniem, w przypadku Pani Aliny, mówienie, że umie wróżyć z kart jest "na wyrost". jeśli już miałabym ją jakoś zakwalifikować to bardziej powiedziałabym, że jest jasnowidzem. za moich czasów ze zdjęć czytała bezbłędnie. naprawdę, patrząc na zdjęcie potrafiła świetnie opisać czyjś charakter, relacje z tą osobą, nawet przyszłość. a z kart w sumie niewiele. poza tym wydaje mi się, że nie można zapominać o tym, że ona w tej chwili dobiega chyba 90siątki. może kiedyś wróżyła lepiej ale na pewno jej umiejętności słabną przez wzgląd na to, że i zdrowie i psychika już nie te same.
        • Gość: Irenka Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.108.152.205.wlantech.pl 26.05.11, 20:05
          Witam, poprosze tez o numer telefonu do wrózki Aliny na meila irina.szelag@gmail.com
          • Gość: kota Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.146.45.218.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.06.11, 22:45
            poproszę również o kontakt do pani Aliny na maila martynagil@op.pl :)
    • Gość: zzz Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.05.11, 13:42
      :-P :-D
      • Gość: Aga Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 17:03
        ile kosztuje wizyta?
        • Gość: Monika Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.11, 00:13
          Wizyta kosztuje 70 złotych, więc raczej niewiele, jak na rynek wróżbiarski w Warszawie :)
          • Gość: Aga Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 10:46
            dziekuje za informacje:)
            • Gość: marta Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.11, 17:50
              Ja też poproszę na maila numer do Pani Aliny bardzo mi zależy. selfishgirl85@op.pl
              • Gość: stefix Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 13:49
                Witam
                ja także poprosiłabym numer do pani Aliny (stef-an@go2.pl)
                • Gość: asd wróżka Alina-Warszawa - czy ktos byl ostatnio IP: *.subscribers.sferia.net 06.06.11, 19:23
                  ktos byl ostatnio i moze polecic?
                  • Gość: Zoska Re: wróżka Alina-Warszawa - czy ktos byl ostatni IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.08.11, 21:27
                    Byłam u tej Pani jakiś tydzień temu...
                    wrażenia pozytywne. Starsza, bardzo sympatyczna Pani...gadułka, mało czyta z kart, bardziej "czyta z człowieka". Świetnie odczytuje ludzi ze zdjęcia. Podaje również imiona.
                    Nie mogę powiedzieć o trafności przepowiedni., To pokaże czas....
                    ale polecam...ceny niskie jak na Warszawę. 70 zł to odpowiednia cena.
                  • Gość: karolina Re: wróżka Alina-Warszawa - czy ktos byl ostatni IP: *.play-internet.pl 22.08.11, 16:34
                    Witam, ja byłam aż dwa razy u Pani Aliny i nie polecam. Po raz pierwszy około 1,5 roku temu, spontanicznie, z ciekawości. Mówiła dużo i bardzo ogólnie, o sprawach które łatwo można przypisać młodej kobiecie, np. że mam powodzenie u mężczyzn, że jakaś para młodych ludzi weźmie ślub w najbliższych kilku miesiącach lub to że mam/będe miała dom którego drzwi stoją i zawsze będą stały przede mną otworem. Podawała także imiona osób które będą miały jakieś szczególne znaczenie w moim życiu. Do tej pory jakoś nie spotkałam żadnej Agnieszki ani Darka :-/ Powiedziała o śmierci osoby w rodzinie lub dalszym otoczeniu, którą znałam lub tylko o niej słyszałam. No i ktoś tam w przeciągu 3 miesięcy zmarł. Ale nie wiem czy można uznać to za przepowiednię.... Ogólnie podczas pierwszej wizyty usłyszałam wiele pozytywnych rzeczy na swój temat i bardzo energetycznie wpłynęła na mnie ta Pani.
                    3 tygodnie później była u Pani Aliny moja koleżanka i moje zaskoczenie było ogromne ponieważ relacjonowała dokładnie to samo, co ja usłyszałam :-(
                    Rok temu w całkowitej desperacji, będąc na zakręcie poszłam do tej Pani po raz drugi. Ze zdjęciem taty który odszedł. Pani Alina niestety nie potrafiła mi niczego o nim powiedzieć. Tylko tyle "że przez jakiś czas widzę tego człowieka w pani życiu a potem już nie".
                    Ponownie usłyszałam że jestem osobą dobrze zorganizowaną i konkretną, i podobającą się "facetom", że zmienię prace ale nie wiadomo kiedy, może za rok albo dwa, że będę z niej zadowolona, że jakaś para młodych ludzi w moim otoczeniu weźmie ślub itp. Same lakoniczne rzeczy, które można w zasadzie każdej młodej osobie przypisać! Nic więcej.
                    Nie sprawdziło mi się nic z tego co powiedziała.
                    Dlatego osobiście jestem mocno rozczarowana tą Panią, i nie uważam żeby miała dar jasnowidzenia. Zwykłe żerowanie na ludzkiej naiwności, naciąganie ludzi i tyle :-(
                    • Gość: AiE Re: wróżka Alina-Warszawa - czy ktos byl ostatni IP: *.ip-point.pl 23.11.11, 11:57
                      Byłam razem z koleżanką! Nie ukrywałyśmy faktu, że przyjechałyśmy razem! Obydwie usłyszałyśmy prawie to samo! Żadnych konkretów, te same ogólnikowe frazesy, które można każdemu powiedzieć... Identyczne słowa, nawet te same imiona na przyszłość. Co do samej Pani Aliny to bardzo sympatyczna!
                    • Gość: Ewela Re: wróżka Alina-Warszawa - czy ktos byl ostatni IP: *.ip-point.pl 24.11.11, 12:03
                      U mnie też Agnieszka, ślub jakiejś pary, też zorganizowana jestem itd same dobre rzeczy, też osobę ze zdjęcia jakiś czas widzi a później nie. Zero konkretów. Wszystko co usłyszałam można powiedzieć wszystkim których znam. Nic co pozwoliło by mi sądzić, że to prawdziwa wróżka. Jeśli chodzi o przeszłość to zupełnie nic nie usłyszałam! Ani słowa...
                      • Gość: jarek dajcie sobie spokoj IP: *.ip.netia.com.pl 24.11.11, 12:16
                        ludzie dajcie sobie spokoj, jaka przyszlosc? jak sie uda trafic to jest super wrozka, ale zazwyczaj nikt nie przewidzi przyszlosci, jesli jest sie dobrym psychologiem i trafnym sluchaczm to doskonale sie widzi terazniejszosc emocje co sie dzieje i dlaczego, a przyszlosc to nic do zobaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: Alija Alina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 13:06
                          Ja też jestem dziś umówiona do Pani Aliny. Zobaczymy... Co prawda cenę mi powiedziała 80 zł :-)
                          • vannkama Re: Alina 03.01.12, 14:21
                            bylas i co? prawde mowila? mozesz podac namiar na te pania?
                            • Gość: Beat Re: Alina IP: *.171.91.229.static.crowley.pl 13.03.12, 10:28
                              Byłam wczoraj u Pani Aliny i mam ogromne poczucie straconych pieniędzy za słuchanie bredni które pasuja do każdego. Szczerze odradzam , szkoda czasuuu i kasy.Ta Pani z jasnowidzem nie ma nic wspólnego plecie bzdury... z pamięcią tez ma bardzo duze problemy. W sumie nic się nie dowiedziałam prócz tych rzeczy ktore powyzej u poprzedniczek z forum przeczytałam .Kazdemu mówi to samo. Na pewno nigdy więcej do niej nie pójdę. Porażkaaa
                      • oktawia82 Re: wróżka Alina-Warszawa - czy ktos byl ostatni 29.08.12, 18:37
                        U mnie też Agnieszka :) która wpisze sie w zyciorys, czyli wychodzi na to że Pani Alina każdemu mówi to samo.
    • szpila61 Re: wróżka Alina - Warszawa 05.06.12, 16:39
      Witam! Jak można to ja tez poproszę nr do P. Aliny i jak da radę to adres. Dziękuję z góry. mój @: szpila61@autograf.pl
      • gosia.kontra1 Re: wróżka Alina - Warszawa 13.06.12, 22:18
        ja równiez poproszę o namiary na emaila gosia.kontra1@gazeta.pl
        • oktawia82 Re: wróżka Alina - Warszawa 29.08.12, 16:31
          Ja też byłam u Pani Aliny na Saskiej Kępie. I NIE JESTEM ZADOWOLONA!!!! Zasugerowałam się pozytywnymi opiniami ale coż....miła starsza Pani. Nic konkretnego mi nie powiedziała poza banałami że jestem lubiana, zorganizowana , czytałam troche o niej na forum i pamiętam opis dziewczyny której mówiła o zielonym domu w którym drzwi bedą otwarte, I JAKIE BYŁO MOJE ZDZIWIENIE NA WIZYCIE GDYŻ MI POWIEDZIAŁA TO SAMO!!!!!!!!!! czyli wszystkie z nas będą w zielonych domach mieszkały:)
          Poza tym wszystko ogólnikowo...tak byle jak:/
          wszystko zapisałam bo u Pani Alina sama daje kartki i pozwala notować...gdyby coś się sprawdziło dam znać....aha dzwoniłam też do znanej Pani Sawy ale jest chora i każe poczekać kilka tygodni, na razie nie przyjmuję.

Tak więc gdyby ktoś zechciał się podzielić to będę tu zaglądać.W każdym razie Pani Alina nie przekonała mnie do siebie absolutnie i raczej już jej nie odwiedzę.
          • Gość: gosc Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 12:13
            to jest nas wiecej z tym zielonym domem- ja i moja przyjaciolka uslyszlysmy dokladnie to samo, i jeszcze info ze z jakas agnieszka i mnie i jej relacje sie bardzo zbliza poprzez dziecko, mnostow takich dzownych informacji- dokladnie te same jak porownalysmy potem.... wszystkim mowi to samo i starsza Pani dorabia sobie do emerytury....
            • oktawia82 Re: wróżka Alina - Warszawa 01.09.12, 09:57
              No to teraz jestem przekonana że to oszustwo....na samym początku powiedziała mi o agnieszce z którą zbliżą mnie dzieci!!!!!!!! później o Marcinie którego jeszcze nie znam, a później o zielonym domu z ogrodem w którym będę szczęśliwa.
              tak jak w/w napisane Pani Alina dorabia sobie do emerytury.
              !!!!
              • oktawia82 Re: wróżka Alina - Warszawa 01.09.12, 10:02
                i jeszcze jedno ...nie wiem skąd pozytywne komentarze o tej Pani. Myśle że ktoś z rodziny, może sie podszywać pod osoby które były u niej i pisać wyssane z palca bzdury o jej rzekomych zdolnościach.
                Czy ktoś był u Pani Sawy? Jaki jest jej przekaz?
                Ostatnio dzwoniłam i chciałam sie umówić ale mówiła że jest po szpitalu, na specjalnej diecie i nie ma tyle energii ile potrzeba i w zw. z tym nie moze mnie przyjąć!
                PS:Pani Alina przyjeła mnie tego samego dnia w którym dzwoniła! I to juz było podejrzane.
                Pozdrawim
                • vannkama Re: wróżka Alina - Warszawa 01.09.12, 10:58
                  ja bylam u Sawy, ale jak na razie tez mam mieszane uczucia..
      • magdunia82 Re: wróżka Alina - Warszawa 30.09.13, 15:24
        mój e-mail to magdasalach7@tlen.pl dziękuję ślicznie
    • Gość: gosc Re: wróżka Alina - Warszawa IP: *.artnet.pl 03.05.13, 14:49
      bardzo dobra wróżka!
    • magdunia82 Re: wróżka Alina - Warszawa 30.09.13, 15:12
      Dzień dobry! Bardzo proszę o kontakt z tą wróżką lub jej kuzynką,gdyż wiem że nr. telefonu pani Alinki jest już nie aktualny,bardzo mi zależy proszę i zarazem dziękuje ślicznie
    • tereska93 Re: wróżka Alina - Warszawa 01.02.14, 15:15
      wróżką mirindana@vp.pl jest cudowna
    • dianakina Re: wróżka Alina - Warszawa 19.06.14, 12:03
      mogę wam polecić wróżkę sarę, korzystałam wcześniej z kilku innych osób, natomiast według mnie jej rozklady w stosunku do innych są o wiele trafniejsze, ponadto też zajmuje się rytuałami,może i wam pomoże , zostawiam wam namiary do niej -kobietamag@interia.pl
    • agrentowy4321 Re: wróżka Alina - Warszawa 06.03.23, 02:43
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: wróżka Alina - Warszawa 26.04.23, 14:41
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka