madzi-a88 Re: wróżka kłodzko 25.09.14, 08:58 Ja szczerze polecam panią Krystyne z Nowej rudy. KOnkretna babka ktrora kazdemu poswieci dużo czasu nie to co inne patrza na zegarek i zeby tylko odbebnic swoje. Pani Krysiaz pewnoscia pomoże kazdemu i odpoowie i doradzi na nurtujące pytania. wróży z tarota ręki numerologii polecam jej nr to 660742677 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnekorale Re: wróżka kłodzko 10.03.16, 16:56 Również szczerze polecam Panią Krystynę! Bardzo mi pomogła, a pierwsze efekty widziałam już po kilku dniach. Bardzo pomocna i sympatyczna kobieta, która potrafi doradzić od serca. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
putinka88 Re: wróżka kłodzko 27.09.16, 14:09 Tez polecam tę panią, nr wziełam z forum i za to dziekuje :) konkretna, siedzialysmy prawie 2 h ale warto jechac Odpowiedz Link Zgłoś
marcin2261 Re: wróżka kłodzko 26.09.14, 09:59 Witajcie ja chodze od lat do jednej wróżki i ona jest moim skromnym zdaniem najlepsza z Ząbkowic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia_lisia Re: wróżka Ząbkowice Śl. 17.08.25, 22:00 kamisia_lisia napisał(a): > Najlepsza, kochana pani Asia 💛💚 Odpowiedz Link Zgłoś
antonina888 Re: wróżka kłodzko 16.11.15, 23:48 Witam! Czy wiecie może czy wróżka Jadwiga z Gorzanowa nadal przyjmuje?? Ma ktoś może jakiś namiar?? Słyszałam o niej od dwóch niezależnych bliskich osób i bardzo wierzę w jej umiejętności i chciałabym się z Wrocławia tam przejechać! Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś tu jeszcze zagląda! Odpowiedz Link Zgłoś
pesten1349 Re: wróżka kłodzko 17.11.15, 06:09 Ostatni namiar na wróżkę Jadwigę to był tel. 74 812 10 13. Oby pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
taxcare1 Re: wróżka kłodzko 27.04.17, 22:54 Ja do pani Krystyny wybierałam się jakiś rok w końcu się zdecydowałam. Wrażenie ogólnie naprawdę bardzo pozytywne, pani Krystyna szybko rozgryzła mnie Z jakim problemem przeszłam co mnie na wstępie lekko zaszokowało wiele rzeczy mi Uświadomiła a co do przyszłości pozostaje mi tylko czekać i zobaczyć na dalszy przebieg wydarzeń. Jeżeli chodzi o przeszłość to sprawdzone w 100% Ale przeszłość każdy z nas zna a co do przyszłości czas pokaże. Uważam że jest to osoba która idealnie spełnia swoją role czyli pomoc innym. Także dziekuje rowniez forumowiczom za polecenie i podanie nr Odpowiedz Link Zgłoś
kaolmi70 Re: wróżka kłodzko 04.07.17, 18:52 Mogłabyś podać numer telefonu, ewentualnie adres i ile kosztuje? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
karpol27 Re: wróżka kłodzko 07.07.17, 07:47 Czy ktos jakaś dobra na Śląsku Gliwice Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
nirikiri Re: wróżka kłodzko 01.12.20, 09:54 Tak jest super, ja ostatnio byłam u dwóch, u pani Krysi w kłodzku i pani Ani w Katowicach, polecam bardzo panią Krystynę, w końcu na swoje problemy popatrzyłam z innej perspektywy.. i zaczęłam zmieniać swoje życie idąc za wzskazowkami, póki co wszystko jest na plus. Wyjechałam teraz do Warszawy, jakby tutaj ktoś miał kogo polecić to poproszę :) zostawiam nr do pani Krysi 660742677 Odpowiedz Link Zgłoś