wrozbitamaciej81 17.07.08, 22:07 dawno mnie tu nie było :))))) no ale jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewajanson-on-line Re: witam serdecznie!!!!! 17.07.08, 22:11 Maaaaaaciek, cześć - wiedziałam --------- Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: witam serdecznie!!!!! 17.07.08, 22:21 Ja nie umiem, ale za Maciejem to mi trochę było tęskno, i nie wstydzę się do tego przyznać. Bywał, ale go nie zauważyliście! A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: witam serdecznie!!!!! 17.07.08, 23:45 witaj Ewo :))) nie miałem czasu tu byc ostatnio ale dzis znalazłem troszke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: witam serdecznie!!!!! 17.07.08, 23:45 może to i fajny biznes... średnio inteligentny facet jest go w stanie rozkręcić używając kilku nicków, ale moim zdaniem coś takiego to porażka życiowa. To jak przyznanie się przed samym sobą że nic wartościowego nie potrafię robić... Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: witam serdecznie!!!!! 17.07.08, 23:51 nie rozumiem Cie drogi człowieku. Czy mozesz przetłumaczyc na nasz język ? Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Witaj chlopie! :))) 18.07.08, 02:04 Na pewno byles na wczasach. I to zapewnych w jakichs cieplych krajach... A panienki byly? W kazdym badz razie, serdecznie witamy po wojazach. No a teraz bierz sie chlopie do roboty, bo to Forum jest jak rozlegle pole, tylko oraczy brak... Zebys Ty wiedzial co tu sie dzialo jak Cie nie bylo! No wlasnie... W zasadzie to nic sie nie dzialo. Sezon ogorkowy. Wrozki i ci co chca zeby im wrozyc zamiast zamartwiac sie przyszloscia, rodzina, facetami, kochankami i innymi duperelami leza sobie teraz brzuchami na plazach, albo kapia sie w morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: wiesz co, Ilukiz 18.07.08, 07:24 póki jeszcze sobie Maciej rozkręca, to pół biedy, bo przynajmniej ktos w dobre ręce trafi. Nie znasz zapewne tego fachu "od zaplecza", to ci wyjaśnię. Za często słyszałam komentarze NIEKTÓRYCH wróżek po zakończeniu rozmowy z klientem. Fajne były te komentarze. "a to idiotka, następny jej dzieciaka zrobi", "co się pyta, gdzie jej mąż, chla z kolegami jak ma taką babę w domu". I wiele innych, czasem bardzo wulgarnych. Co poniektóre Panie z tego fachu uważają się za półboginie, bo karty potrafią czytać lepiej lub gorzej :) Więc naprawdę tu w tym przypadku nie masz powodu do irytacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedź-ma13 Re: wiecie co,reklama??? IP: *.centertel.pl 18.07.08, 07:43 Hmm,podczytuje trochę forum.I wiecie co???Wiesza sie psy na tych,co jawnie zapraszają do siebie,polecaja usługi darmowe.A pana Macieja nikt nie gani...za to,ze po cichutku daje linka do swojej strony.On sie nie reklamuje????U niego nie jest to naganne,etycznie obrzydliwe???I to podbijanie sobie wątku /patrz:ewa/... Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: wiecie co,reklama??? 18.07.08, 08:20 Cześć - ja to się z sympatii do niego odezwałam akurat, naprawdę. Tu różne rzeczy ludzie robią, masz rację - ale chyba jawnie jest trochę uczciwiej, niż jakieś takie smrodliwe podchody, nie uważasz? A jeśli ci chodzi o ten wątek o mnie, to nie ja go założyłam i nie mogę pozwolić na takie numery rozchwianej emocjonalnie osobie. Po prostu kłamstwa publiczne sprostowałam. Po "kafeterii" też się przeleciała, tylko admin tam wątek zdjął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedź-ma13 Re:do ewy IP: *.centertel.pl 18.07.08, 08:39 Masz rację,że lepiej jawnie.Dlatego dziwi mnie ostra nagonka na tych,którzy jasno pisza,że siebie polecaja,do siebie zapraszają /patrz;adam/,to uczciwe postawienie sprawy.A co do bursztynka...ewa-wspólczuje i jej ,i tobie.Jej-że taka pokręcona,tobie-że trafiają się takie osoby.Bywa,niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re:do ewy 18.07.08, 08:43 Spokojnie, widocznie Bóg miał jakiś powód, że ją do mnie przysłał, tylko ja tego powodu jeszcze nie znam :((( Ale uwierz mi, naprawdę jest wiele osób, którym warto poświęcić czas i energię, bo potem to dobro zaniosą między ludzi. ;) musiałam Macieja "obtańcować" - umieścił na stronie pop-up i nic przeczytać spokojnie nie można, no... :D tylko w kółko o jakis telefonach czy czymś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Maciej!!! 18.07.08, 08:38 Witam, po prostu zlikwiduj ten link do strony i będzie spokój;) A a propos strony - co Ty z tą reklamką??? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Ewo !!!!Ewo to sa drobiazgi 18.07.08, 12:47 Ewo to sa drobiazgi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Ewo !!!!Ewo to sa drobiazgi 18.07.08, 13:23 No wiesz, jakie drobiazgi?? Chciałam się doczytać o związkach karmicznych i nie mogłam, bo w kółko mi o Erze latało przed oczyma. To jest bardzo, ale to bardzo poważna sprawa. Już nie lubię Ery od dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: Ewo !!!!Ewo to sa drobiazgi 18.07.08, 13:41 Ewo reklamy na mej stronie będa niestety bo ta strona jest bezpłatna. Niestety nie mam na to wpływu. trzeba było zamknac reklame :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Ewo !!!!Ewo to sa drobiazgi 18.07.08, 13:45 Ha ha Maciej taka mądra "blondynka" to ja jestem i zamknęłam, no niestety ona swoje i znowu gdzieś się otworzyła. Spoko, w końcu sobie poczytałam..... Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: Ewo !!!!Ewo to sa drobiazgi 18.07.08, 13:48 hehe :) no to dobrze ze efekt koncowy okazał sie pozytywny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Ewo !!!!Ewo to sa drobiazgi 18.07.08, 14:08 aha, poprosimy wróża Macieja o sprawdzenie skrzynki, bo chyba jest przepełniona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: Ewo !!!!Ewo to sa drobiazgi 18.07.08, 14:14 ewo ja nie mam skrzynki na gazeta pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Ewo !!!!Ewo to sa drobiazgi 18.07.08, 14:17 Na WP, Macieju... Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: witam serdecznie!!!!! 19.07.08, 17:11 Hallo! Sobotujemy się czy siedzimy na forum, Panie Macieju? Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: witam serdecznie!!!!! 05.03.23, 23:35 Trzeba uwzględnić różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś