Dodaj do ulubionych

Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 09:23
Wrozka Oksana pomaga w poszukiwaniu idealnego kochanka,jak mysliecie warto z
niej skorzystac ?Zapewne jest jakas gwarancja ,ze to sie uda.Nie wiem co o tym
myslec
Obserwuj wątek
    • Gość: cyprianka Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 09:44
      Najprościej na świecie jest znaleźć kochanka. Czy ta wróżka gwarantuje, że on
      będzie bogaty? Co jak co, ale kochanek musi być bogaty...
      • mlle.lenormand Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka 26.09.08, 11:38
        Oooo, znalezc porzadnego kochanka, to nie taka prosta sprawa, o
        nie ;) Musi byc nie tylko bogaty, ale przede wszystkim hojny i z
        klasa.
        Byle jakiego barachla, majacego sie za Bog wie co wszedzie pelno, to
        fakt.
        • Gość: tekla oj,trudno znaleźć... IP: *.centertel.pl 26.09.08, 12:09
          Bogaty-jak najbardziej,hojny-tak!tak!,z klasą-oczywiście,ale ja bym jeszcze marzyła,by i inteligentny był...by mozna było sobie pogadac po...żadnego zasypiania!!!No i tolerancyjny...bo gdybym chciała porównać,czy aby on najlepszy kochanek,a on by się złościł???Nie wiem,czy jedna wrózka Oksana podoła takiemu zadaniu?
          • Gość: Kate Oksana daje gwarancje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 13:02
            Jezeli ktos obiecuje i bierze za to pieniądze to powinna byc jakas gwarancja.
            • Gość: tekla do kate IP: *.centertel.pl 26.09.08, 16:04
              Na pewno Oksana daje gwarancje.Tylko nie wiem,czy z pieczątką.Bo jesli bez pieczątki,to jakaś lipa!I wtedy z idealnego kochanka...jajco:-(((I na ile lat idealnego kochanka ta gwarancja jest??!!
          • sadosia75 Re: oj,trudno znaleźć... 26.09.08, 13:58
            Tekla Ty masz po prostu za duze wymagania :)
            i z klasa i hojny i inteligentny i gadatliwy i tolerancyjny...
            wiesz co.. pazera jestes ;)))
            • po.prostu.ona Re: oj,trudno znaleźć... 26.09.08, 14:10
              E tam, mówią, że jak płakać, to ze szczęścia, jak śpiewać, to
              głośno, jak kraść to miliony, a jak kochać - to księcia!
              Co ma sobie żałować!
              • sadosia75 Re: oj,trudno znaleźć... 26.09.08, 14:12
                A masz Ty swieta racje! Niech sobie zazyczy u tej Oksany ksiecia z bajki i
                miliony i co tam sobie tylko zechce :)
                A niech dziewczyna ma skoro chce :)
                Tylko czy wrozka obiecuszka spelni tak wysokie wymagania?

Tekla jak juz sie zdecydujesz to koniecznie nam powiedz czy te wymagania sa do
                spelnienia ;)))))
                • iwona.biedermeier Re: nowe tendencje 27.09.08, 15:29
                  zwróciłyście uwagę na nowe tendencje wśród nowych wróżek i wróżów?
                  co kto nowy i nie znany wcześniej, pojawi się na rynku, równolegle
                  pojawia się o niej/nim, temat na forum.

widać, że to nowe pokolenie wróżbitów obojga pułci wyznaczyło trend.
                  osobiście jestem z daleka od takich wróżek i wróżów i za darmo nie
                  chciałabym od takich wróżby. może jestem starej daty, ale dla mnie
                  liczy się klasa, dystans, szacunek do siebie, a te wróżki z nowego
                  sortu nie szanują siebie i klienta.
                  • sadosia75 Re: nowe tendencje 27.09.08, 17:04
                    Ciesze sie, ze Cie "widze" :)
                    I jak zwykle podpisuje sie pod Twoim postem 100% racji
                  • Gość: tekla do iwony IP: *.centertel.pl 27.09.08, 19:12
                    Uwierz mi,to nie tylko nowi wróze/wróżki wyznaczają ten ,hmm,trend...Znam osoby,które po wyjsciu od wrózki zaraz opisuja swe wrażenia na necie.I za żadne skarby nie moga zrozumiec,że w ten sposób mogą "spalić" niezła wróżkę,bo wszak pozytywna opinia to..autoreklama,kryptoreklama,ech...Chcesz zniszczyć konkurencję-pochwal ją na necie.Oczywiście,to nie reguła...
                    • iwona.biedermeier Re: do iwony 29.09.08, 11:09
                      dzięki Sadosia, dzięki Tekla. zgadzam się z Teklą, niestety ludzie
                      nie widzą, że dobre wróżki szanują sobie i jeśli wyczują typ
                      forumowego klienta, to albo są chłodne jeszcze bardziej, albo po
                      prostu za próg nie wpuszczą. wolą być obsmarowane za "chamstwo" niż
                      obmawiane z "wróżeń".
    • Gość: Magda Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 18:57
      Wycinek z opisu tej wrozki "WASZE OCENY są dla mnie BARDZO ważne,bo wiem
      czytając je,że choć trochę mogę służyć WAM pomocą. P.S.Odnajdziesz równowagę
      duszy i ciała (korzystaj ze wsparcia duchowego).Twoje szczęście jest moim, a
      Twój smutek ,,przelewa "się też na mnie...Może wspólnie poszukamy światełka
      Nadzieji ,żeby umarły wszystkie rozczarowania. Ja bardzo szybko rozkładam i
      odczytuję karty, więc nie potrzeba na rozmowę dużo czasu. Pozdrawiam Was Kochani
      i życzę wszystkiego dobrego.Pamiętaj nie JESTEŚ SAM. Czekam na Ciebie Oksana"

"Nadzieji"to ja podziekuje za takie swiatełko-"szybko rozklada karty i
      odczytuje" za to tez pani podziekuje.Skad sie biorą takie osoby ??!!
      • Gość: gosc Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 17:53
        Witam!
        Rozmawialam wczoraj z wrozka Oksana...i uwazam ze nie jest
        oszustka,wiedziala duzo rzeczy ktore miały miejsce w moim zyciu.
        pozdrawiam słonecznie
        • Gość: tekla ja się namysliłam IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.08, 20:05
          Ja się namysliłam!Ja chce namiary na tę wróżkę!Nie mam kochanka,niech mi znajdzie!!Teraz to takie modne-miec kochanka...chcę byc modna i na topie...chcę kochanka!!!Ale szukac mi sie nie chce..a jak Oksana nie jest oszustka-to szybko mi znajdzie smakowitego kochanka!I nie musi znac rzeczy,które miałam w swym zyciu,to nieważne-te rzeczy!!!Rzeczy,rzeczy...ja nie materialistka,ja..romatyczna...Pozdrawiam pochmurnie,bo mi smutno..taka-m samotna:-(((
      • lilith666_vip Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka 15.11.08, 05:35
        Karty nie odnajdują kochanka .Mogą wskazać partnera zyciowego lub odpowiedzieć na pytania dotyczące jego wyboru miedzy róznymi kandydatami .Kochanka natpmiast mozna przyciagnąć np.wybierajac odpowiedni talizman( uwaga: nie amulet - amulety mają chronic).Ze względu na to ,ze sa one zazwyczaj kuipone w sklepie nie robione od podsaw nalezy go skonsekrować ( tu też uwaga - nie krwią .krew działa przywołująco jak siatka ).O przykładowej konsekracji znajdziecie na wwww.okulta.fora.pl w dziale magii enochianskiej-rytuały .
        • Gość: Nati Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 09:46
          Reklama,reklama pranie mozgu juz od rana....
          • lilith666_vip Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka 15.11.08, 09:52
            Ależ Nati ...ja się z rekalmą nie kryje .Malo tego piszę z zalogowanego nicku. W dodtaku bede miala smialosc jesli ktos ugrzeznie w rycie wykonywanym przez siebie samego pomoc tu. konkretnie :) pozdrawiam cie
    • Gość: ejjo Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka IP: 91.198.27.* 15.11.08, 02:28
      O ku..., ale popie...ni ludzie , szok.
      • Gość: Majki Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 17:06
        Zgadzam się niestety z przedmówcą. Może nie określiłbym tego tak samo jak on,
        ale taka jest prawda, że poprzez takie komentarze to tylko sobie szkodzicie, a
        nie tej wróżce, o której tak namiętnie rozmawiacie. Gdybyście sami potrafili
        odnaleźć sobie kochanka to byście już wszyscy go mieli.. Bez urazy, ale ludzie
        czasem o takie rzeczy wróżki proszą, że ja się nie dziwię propozycji tej wróżki
        odnośnie "odnalezienie kochanka". Po prostu żal mi tego, że zamiast zajmować się
        swoim życiem to obrabiacie du...ę wróżce (wspominając jeszcze o tym, że do
        wróżek nie chodzicie)... Według mnie jeżeli chcecie się przekonać to po prostu
        do niej zadzwońcie, a nie farmazony wymyślacie i piszecie bzdury na forum..
        Ludzie powagi trochę.. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i przepraszam jeśli
        uraziłem..
        • Gość: Kaśka Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 17:41
          I to napisal facet ???Aż dziwne,ze mialam meżczyzn za mądre stworzonka...
    • krolewna-1982 Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka 09.05.14, 12:03
      ja osobiście nie polecam, przez jakiś czas dzwoniłam i korzystałam z porad, ale po czasie okazały się samymi bzdurami .... cały czas mi wmawiała, że chłopak mnie kocha, a on tym czasem zerwał ze mną całkiem kontakt .... robiła jakieś rytuały które nigdy nie podziałały, potem znów robiła jakieś wzmocnienie tych rytuałów... chyba nie musze mówić, że nie podziałały ... a za wszystko jej słono płaciłam. Faktem jest jedynie to, że ma hipnotyzujący głos i psychologiczne podejście do człowieka, wie co konkretna osoba ma usłyszeć. Ma bardzo dużo pozytywnych komentarzy ponieważ po rozmowie przynajmniej ja byłam zawsze ucieszona pozytywnymi wróżbami i wystawiałam pozytywny komentarz, zamiast poczekać czy faktycznie słowa pani Oksany mają jakieś przełożenie na przyszłość ... dopiero po miesiącach się ocknęłam, że to wszystko bzdury, szkoda zmarnowanych pieniędzy i złudnych marzeń, ona więcej szkodzi niż pomaga - NIE POLECAM
    • agrentowy4321 Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka 04.03.23, 13:40
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka 24.04.23, 17:24
      O jezu
    • irona.sonata Re: Wrozka Oksana pomaga znalezc kochanka 02.05.23, 22:50
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka