Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 15:40 dlaczego jeśli często chodzi się do wróżek,zadaje to samo pytanie,odpowiedzi są za każdym razem inne?dlaczego tak się dzieję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwi2 Re: karty... 17.11.08, 16:14 No bo skoro idziesz po raz kolejny, z tym samym pytaniem, to znaczy, że Ci poprzednia odpowiedź nie leży, mi to wydaje się logiczne... chociaż na wróżeniu się nie znam. Jak mi wróżka powie coś co mi się podoba, to nie pytam innej o to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabka Re: karty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 16:25 Moim zdaniem każda wróżka inaczej odczytuje karty dlatego. Nie raz nie zna odpowiedzi na pytanie bo karty nie chcą mówic (może tak byc) to wróżka tyle razy pyta aż wkońcu karty wariują i dadzą odpowiedz ale czy własciwą? -to sie okaże, mnie to spotkało:( ale potem dwie osoby mi powiedziały ze na moje pytanie nie ma odpowiedzi bo karty mówią ze trzeba czekac aż czas pokaże i że wszystko może sie zdarzyc ,wiec staram sie do dziś i mam nadzięję że karty za jakiś czas powiedzą -tak. Ale ta pierwsza wróżka u której byłam pamiętam to jak dzis karty nie chciały jej mówic a ona na siłe pytała i odpowiedziała mi na nie:( jakbym w to uwierzyła to kto wie pewnie bym płakała do dziś:( ale ja nie uwierzyłam i pomalutku mi się układa:) także sami zdecydujcie. Ale czesto do wróżek chodzic nie można. Nie raz sytuacja może byc tak skomplikowana że karty same nie będą wiedziały. (tak jak u mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: karty... IP: *.eranet.pl 17.11.08, 16:57 bylam u wróżki powiedziała mi ,że się spełni dla mnie pewna sprawa za pół roku.Po trzech miesiącach poszłam znowu do niej ,spytałam o tą samą sprawę ,powidziała że nic z tego nie wyjdzie.Dodam,że ta wróżka zawsze przepowiadała wróżby które się sprawdzały.Może karty są złośliwe i nie chcą odpowiadać drugi raz na te samo pytanie.jeszcze pół roku nie minęło ,może wszysto dobrze się skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: karty... 17.11.08, 23:59 Nie wolno zadawac tego samego pytania czesciej niz co 28 dni .W przypadku powyzszym pierwsza interpretacja jest prawidolowa . Odpowiedz Link Zgłoś
ja.migotka Re: karty... 18.11.08, 05:02 lilith666_vip napisała: > Nie wolno zadawac tego samego pytania czesciej niz co 28 dni .W przypadku powy > zszym pierwsza interpretacja jest prawidolowa . Zgadzam się z lilith. Często zadawane to samo pytanie, powoduje że karty się blokują i nie mówia póżniej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: karty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 15:29 dzięki wszystkim,mam jeszcze pytanie czy dotyczy to tylko tarota,czy run i zwykłych kart też? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: karty... 18.11.08, 15:41 Wszystkiego . zadawac to samo pytanie mozesz co pelne 28 dni przynajmniej .inaczej licz pierwsza odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś