Dodaj do ulubionych

Viversum praca

10.12.08, 11:44
Ze wzgledu na rozne poglady ,chcialabym sie zapytać osob ktore pracowały lub pracują w viversum oraz klienow viversum ( ale prosze tylko obie strony bez osob postronnych ,ktore nie sa nie byly pracownikami lub klientami ) co mysla o pracy dla viversum lub jak viversum odbieraja .
Obserwuj wątek
    • Gość: Marowskie pola Re: Viversum praca IP: 217.153.158.* 10.12.08, 15:18
      Jestem klientem, nie mam nic do zarzucenia, jestem zadowolonym klientem:-)
      • lilith666_vip Re: Viversum praca 11.12.08, 08:59
        Hmm to bardzo się cieszę wiec , bo tak hmm... mozliwe ,ze sie zgodzę tak się po prostu zastanawiam . Z jednej strony wyglada ,ze jest w porzadku jak dla mnie po rozmowie telefonicznej z Panią Dyrektor z drugiej zas nie chcialabym nikogo oszukac nieswiadomie . Coz wiec chyba od ukonczenia tego pogromu rytow przemyslę to na spokojnie sobie wszystko.
    • aniolek1011 Re: Viversum praca 11.12.08, 09:10
      hmmmm ja jestem tak średni zadowolona. nie powiem ani nie ani tak.
      wolę wróżby online.
      • shaz-za Re: Viversum praca 11.12.08, 17:42
        a mnnie zaproponowali prace w belwederze hehe
        • lilith666_vip Re: Viversum praca 11.12.08, 20:40
          :) super .shaz-za prosilam by na moj temat jak i w tym temacie wypowiadali sie klienci na temat viversum .polecam ci czytanie ze zrozumieniem.
          • shaz-za Re: Viversum praca 12.12.08, 09:14
            ta firma to jak jarmak, dobrze zaplacisz to lepsza wrozba zle to salba, im
            wiecje kasy tym lepsza nadzieje ci dadza, taka to firma, zadowolona lolita??? w
            sam raz bys tam pasowala
            • margitta123 Re: Viversum praca 12.12.08, 09:48
              Bzdura, ja się z tym nie spotkałam- kilkakrotnie korzystałam z usług i nie mam
              powodu do narzekań, mało tego jako stała klientka, często dostaję darmowe minuty.
              • Gość: aniolek1011 Re: Viversum praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 11:18
                a ja słyszałam- ktoś sie wypowiadał na forum ze płacąc kartą kredytową sciągnęli
                z konta całą wypłate....:/ i jest sprawa w sądzie.... tak ktoś się tu kiedys
                wypowidał
                • margitta123 Re: Viversum praca 12.12.08, 11:38
                  Pewnie konkurencja działa, przecież Ciebie to nie spotkało.
                  • lilith666_vip Re: Viversum praca 12.12.08, 12:14
                    Z powodu wlasnie konkurencji staram sie pytac klientow i pracownikow o zarejestrowanych nickach . zalzy mi na powaznych odpowiedziach , bo no coz wydaje mi sie ich propozycja bardzo rozsadna i atmosfera jest wporzadku a jednoczesnie no nie chcialabym sytuacji ze np to nie ja odpowiadma klientom na sms-y . wiec bardzo prosze o wypowiedzi . dziekuje marg .
                    • Gość: JoannaW Re: Viversum praca IP: *.77.116.158.ltv.pl 12.12.08, 12:27
                      hej Lilith. nie mam zarejestrowanego nicka w gazecie, bo mi go
                      podkradli, ale pracuję na viversum. Powiem ci, co jest pozytywne. ze
                      względu na nienormowany czas pracy wróżki, jesteś osiągalna, kiedy
                      ty tylko chcesz, Nie jest to żadne naciąganie w stylu 0700, bo to ty
                      siedzisz przy telefonie i ty odpowiadasz za odpowiedzi. Jeżlei
                      chcesz dowiedzieć się czegoś więcej napisz
                      joannafortuna.wrozka@gmail.com
                    • super-niewiadoma Re: Viversum praca 12.12.08, 12:28
                      Jestem doradcą na viversum. Po pierwsze nie ma opcji sms- co to za wróżenie
                      poprzez sms????? Po drugie, pracuję tam już parę miesięcy i jestem zadowolona,
                      klienci naprawde świetni, jasne zasady, wyplata zawsze na czas i co ważne co
                      miesiąc, nie tak jak na innych portalach. Obsługa administracyjna,
                      przesympatyczna-czas pracy dowolny. To moja opinia, od podszewki:-)
                      • shaz-za Re: Viversum praca 12.12.08, 12:48
                        a kto odpisuje w czasie gdy dana wrozka np robi kupe, albo uprawia seks ?
                        ewnetualnie gotuje obiad lub spi? pewnie automat hehe
                        • super-niewiadoma Re: Viversum praca 12.12.08, 13:17
                          Dyskusja z shaz-za bez sensu-bezproduktywna.
                          • lilith666_vip Re: Viversum praca 12.12.08, 21:02
                            Mi sie rowniez wydaje ,ze warunki pracy oraz administracja bez zarzutu tak z rozmowy wstepnej wywniskowalam .dziekuje bardzo wam i oczywiscie Pani Joanno napiszę juz do Pani prywatnie :)
    • Gość: aga Re: Viversum praca IP: *.chello.pl 15.12.08, 21:32
      Jestem stała klientką i w stuprocentach mogę polecić ten portal. Profesjonalny i fachowy i mam stałego swojego doradce,polecam.
      • Gość: Taki jeden Re: Viversum praca IP: *.chello.pl 16.12.08, 21:46
        Portal niezły-jestem klientem, nigdy się nie zawiodłem.
        • Gość: Big brother Viversum tu jest IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.08, 22:22
          z moich informacji, viversum jest na tym forum. Wiem to na 100 %.Nic wiecej nie
          powiem
          • lilith666_vip Re: Viversum tu jest 30.12.08, 20:52
            No i zaraz po 5 stycznia będziecie mogli i ze mną porozawiać na viversum.kiedy start dokladnie powiem .
    • sagun Re: Viversum praca do lilith666 04.01.09, 18:24
      to jest zyła złota , naiwnośc jakich mało.
      Brak słów....żeby tak kłamać w żywy pień.
      Zadałem jednej z pań takie pytanie, na które znałem odpowiedź, nie
      dość że źle odpowiedziała, to zapytałem z czego wróży. Odpowiedziała
      z kart tarota, zapytałem jakie pani widzi....powiedziała że
      rozłożyła karty na trzy kupki, zapytałem zatem o karty, które pani
      widzi...pierwszej nie widziała, druga nieważne...powiedziała jaka-
      ale ja znam zanzcemnie tej karty i to co powiedziała to mnie
      uśmiało,to proszę mi powiedzieć jaka jest trzecia ?...to czekałem na
      odp kilka sekund. Jeśli ktoś widzi karty rozłożone przed sobą powie
      to w 2 sekundy.
      Raz że pani nie znała znaczenia karty, ale i ich nie rozłożyła.
      Na zadane pytanie usłyszałem takie ogólniki że można wodę przelewać
      wiadra do wiadra 10 min.

Znam karty Tarota i szelest kart a jego nie było.

Ty masz dostęp do magii, znasz grimoire wiesz dużo.
      Jak myślisz która wróżka wie aż tyle o tym ?
      Wiesz o języku enochiańskim, a która choć raz coś czytała w tym
      języku ?

Postaw karty odpowiedzą Ci co do wyboru, pieniądze to nie wszystko
      dużo ważniejszy dla ezoteryka jest jego rozwój wewnętrzny.
      Pracuj nad sobą by być lepsza ale w sposób indywidualny ten
      najlepszy dla Ciebie. Pozdrawiam serdecznie

• Gość: Kaśka Re: Viversum praca do lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 15:57
        To jest straszne co napisałaś.Jak tak w ogóle można?Napisz ktora to wrózka
        byla.Ja często korzystam tam z porad,ale nie znam sie na tarocie.Nigdy bym nie
        pomyślała,że można tak oszukiwać naiwne osoby:(
    • sagun Re: Viversum praca dla Lilith 05.01.09, 21:33
      Moja pani która mnie obsługiwała to a pro po Milagros.
      Ile wart jest dla mnie jej pseudonim tyle co nic.
      Taka osoba dostaje za twoją rozmowę 6,50 zł brutto.
      • lilith666_vip Re: Viversum praca dla Lilith 06.01.09, 08:56
        Raczej chodzilo mi oto ,ze hmm kiedys wypowiadala sie tu osoba apropo karty kredytowej swojej i chodzilo mi o oszustwa typu portalowego lub prawnego .jesli sam z wlasnej woli zadzowniles i wiedziales ile zaplacisz nie jest to wina portalu . wydaje mi sie ze jest wszystko okey .glownie oto mi chodzilo bym mogla sama wrozyc nie typu ze odpowiada automatyczny sms. ale nie wiem jeszcze oc z tego bedzie .moj profil juz jest lecz mam problem z mikrofonem bo cos mi przerywa gdy testuje musze poczekac na jakiegos chetnego do pomocy albo dorwac jakiegos technoszamana:D poza tym na ten czas niezbyt widze dla viversum czas ale skor sie zgolsilam to po dojsciu do porozumienia z mikrofonem zobaczymy gdyz od strony formalnej naprawde jest bardzo milo.
        • zyra-ffka Re: Viversum praca dla Lilith 06.01.09, 09:00
          Lilith, napisałam Ci maila.....zobaczysz?
          Pozdrawiam :)
          • shaz-za praca pod płotem na wsi dla Lilith777 06.01.09, 17:50
            pod plot sie lansowac spamerko , sama sztucznie podciagasz temat, to sie
            farmerstwo zwie, nikkomu sie nie chce odpisywac to windujesz tamacik do gory
            piszac 5 swoich postow jeden pod drugim, i namawiasz swoich znajomych zeby ci
            dziekowali za trafne wrozby, czy to nie oszukiwanie ??
            • lilith666_vip Re: praca pod płotem na wsi dla Lilith777 06.01.09, 22:13
              Shaz-zo chyba cos ci sie myli... podziekowanie za trafne ryty i wrozby nie jest niczym zlym.poza tym nikogo o to nie prosze .wrecz przeciwnie do niedawna sugerowalm klientom by nie pisali mimo ze sami chcieli i sie nie narazali na rozmowy z trollem gazeta.pl i wrod moich tematow wiesz hmm to ty pisalals najwiecej .:)) napewno wiecej niz ja i dlatego brakowalo mi ciebie:)) w koncu przez twoje pomowienia tu trafilam i obawiam sie ,ze zostane jeszcze ku pociesze niektorych i smutku innych:)
              • fiotel Nigdy 07.01.09, 08:09
                nigdy nie było tak ,ze Lilith chciała ode mnie pisania na jej temat a jestem jej klientką .Mi również brak słów na to co się stało .przyjmniej mogłam zobaczyć namacalny dowód zniknięcia shazy i jej podobnych oraz ich powrót po tym jak sobie tegożyczyla Lilith . I to jest dowód już sam w sobie na jej siłe . Lilith jeśli ktoś próbuje fałszować Twoje wyniki zrób tak jak uważasz . Ludzie t ozrozumieją .muszą a tobie na pewno się uda na przekur ich zazdrości.
          • Gość: madeline Re: Viversum praca dla Lilith IP: 217.153.158.* 07.01.09, 12:36
            I kiedy zaczynasz na viversum?????
            • lilith666_vip Re: Viversum praca dla Lilith 08.01.09, 03:18
              Juz od dzis popoludniu widoczny jest moj profil ,natomiast kiedy bede nie wiem ale noca na pewno bedzie mnie mozna spotkac wiec serdecznie zapraszam . roznie w tym tygodniu moze byc ,bo mam troszeczke pracy ,ale od nastepnego na pewno bede wpadac nocami .
              • przemila81 Re: Viversum praca dla Lilith 08.01.09, 16:13
                No dzisiaj to będziesz miała trochę pracy, zgodziłaś się pomóc takiej marudzie
                jak ja:)

Dziękuję Ci Kochaniutka!!!!!!!!
                • Gość: y Re: przemila IP: 79.191.204.* 08.01.09, 16:28
                  w czym lilith zgodzila ci sie pomoc??
                • Gość: madeline Re: Viversum praca dla Lilith IP: 217.153.158.* 08.01.09, 16:34
                  Jest już na viversum, hmm:-)
                  • Gość: zuzka Re: Viversum praca dla Lilith IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 00:42
                    witaj na viversum TZW. malinka5 czyli lilith hehe
                    • lilith666_vip Re: Viversum praca dla Lilith 09.01.09, 01:24
                      Tak juz jestem na viversum choc w sumie mnie nie ma jeszcze w tym tygodniu .bardzo sporadycznie .odebralam jeden chat ,więc pierwsze koty za ploty:)) a co do szukania sensacji :> przez co niekotre tyldy z tego forum:> komentarze moze dodawac tylko osoba ,ktora skorzystala z uslugi. dziekuje jednak dzieciom neo :)) za podobijanie watpku :)) od nastepnego tygodnia bede tam czesciej na pewno .Pozdrawiam wszystkich (neo rowniez)
                      • Gość: katka Re: Viversum praca dla Lilith IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 08:40
                        witaj malwinko5, hehehe
                        • lilith666_vip Re: Viversum praca dla Lilith 10.01.09, 01:12
                          ta... o 100 twarzach to to viversum co tu jest niech to zweryfikuje a potem napisze go gazety aby okreslili z jakiego numery identyfikacyjnego jest napisana ta wiadomosc i podali takie dziewcze do sadu za znieslawienie bo to by znaczylo oszustwo w viversum lub znislawienie
                          • Gość: Sangila Re: Lilitth mam prośbe ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 18:31
                            Lili przepraszam,że pytam jaką gdzie kończyłaś kurs zielarski i psychologiczny,jesli nie chcesz to nie odpowiadaj.Pytam dlatego,bo szukam czegoś dobrego dla siebie np.kursy albo jakąs szkułke.
                            pozdrówki.
                            • lilith666_vip Re: Lilitth mam prośbe ! 12.01.09, 05:58
                              Nie konczylam nigdy psychologii .wparwdzie skonczylam prawo ale tam raczej pokrewne dziedziny byly .malo ogolnej wief nie znam takiej ktora moglabym ci polecic . co do zielarstwa popytaj u szeptuch.
    • agrentowy4321 Re: Viversum praca 05.03.23, 18:32
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: Viversum praca 26.04.23, 06:08
      O jezu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka