aniamacz 08.11.03, 03:28 czy ktos wie jak mozna sie skontaktowac z tą wrózką, która wystąpiła w rozmowach w toku - anastazja się chyba nazywa, wywróżyła tej mulatce karierę zagraniczną ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sosnowa_igielka Re: wróżka anastazja z rozmów w toku 08.11.03, 10:05 aniamacz napisała: > czy ktos wie jak mozna sie skontaktowac z tą wrózką, > która wystąpiła w rozmowach w toku - anastazja się > chyba nazywa, wywróżyła tej mulatce karierę zagraniczną ? Ta królowa wróżek?? w koronie?? Ja bym chyba ze śmiechu nie wytrzymała, jakby do mnie wyszła :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamayak Re: wróżka anastazja z rozmów w toku 08.11.03, 12:35 nie,nie sosnowa igielko z tego co pamietam to anastazja to byla ta taka grubawa z wlosami zafarbowanymi na czerwono,nie tamta dziwaczka:))ale niestety nie wiem jak sie z nia skontaktowac Odpowiedz Link Zgłoś
kamayak Re: wróżka anastazja z rozmów w toku 08.11.03, 12:54 aniu jezeli nikt ci nie odpowie to sprobuj moze wejsc na strone tvn - www.tvn.pl i tam kazdy program ma swoje archiwum i moze tam cos znajdziesz.moze to jakas pomoc:)))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniamacz Re: wróżka anastazja z rozmów w toku 08.11.03, 20:12 dzieki za odpowiedz, masz rację to była ta z czerwonymi włosami, wydawała mi się być całkiem sprytna o ta królowa wróżek to normalnie hahaha...szukałam już w archiwum rozmów w toku ale jeszcze nie ma tego odcinka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
denarka daj sobie spokój z Anastazją!!!!! 08.11.03, 16:29 Hej! Byłam u niej i więcej nie pójde.. trafiłam do niej w bardzo trudnym okresie,zalezało mi na odzyskaniu chłopaka,ona powiedziała mi ze wykona taką magie która w 100 procentach zaowocuje,ale przytym dodała że to kosztuje,wymieniła sporą sumkę,oczywiscie pieniądze nie były dla mnie ważne tylko "ten jedyny"...Anastazja po całej ceremoni(wykonywała przy mnie i ponoć w domu)powiedziala,ze mam jeszcze do nie zadzwonić,przyczym zasugerowała dzień i godz.kiedy do niej zadzwoniłam skrzyczała mnie jak ja mogłam w tym czasie dzwonić i jej zawracać głowe,niestety dalszej rozmowy nie było,pozwoliłam sobie zadzwonić jeszce raz do niej kilka dni pózniej(bardzo sie denerwowałam bo nie wiedziałam na jaki humor jej trafie)powiedziała mi ze ona nie ma czasu na rozmowę jak chce z nią porozmawiac to mam się na seans umówić!!!Niestety jej 100 procentowe czary nie pomogły,chłopak ożenil się z inną.Ja mam nauczke,a takiego chłopaka co mogłam z nim być(bo w owym czasie miałam dylemat)przez Anastazję straciłam.Uwierz mi nie ufaj jej,wokol niej jest dużo renomy,a uniej sie liczy tylko kasa,płaciłam u pani rejestrującej i u wrózki w gabinecie,do czego to podobne... Mało tego na jednych z Targów Wróżbiarskich wypowiadała się oniej pewna pani,co straciła meża w wypadku,że przez nią o mały wlos nie popełniłaby samobójstwa,ale o tym musiałabym pisać i pisać... Dziewczyny uwarzajcie na Anastazje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waloszka Re: daj sobie spokój z Anastazją!!!!! 08.11.03, 18:49 Dziewczyny! Magię i uroki, trzeba samemu robić! To polega na wysyłaniu emocji, energii przez osobę, której najwięcej zależy na efektach! Dlatego owszem kupuje się takie rzeczy za duże pieniącze, ale dostaje się akcesoria (lub samemu dokupuje) i samemu w wyznaczony dzień robi... Po wszystkim nie można nikomu peplać o tym, bo nie sprawdzi się.... Pozdrawiam wszystich a szczególnie te zawiedzione... Ania P. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamacz Re: daj sobie spokój z Anastazją!!!!! 08.11.03, 20:22 hmm szkoda, że ci się w tej sprawie nie powiodło i że baba zachowała się wyjątkowo nieładnie ale ja zawsze myslę, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;))) zobaczysz! Ja ją widziałam w tvn i wydała mi sie całkiem cwaniutka - wiadomo, ze biznes na tym robi ale jakas taka w miare zyciowa mi sie zdała-nie popadała tam w przesadną mistykę...mi generalnie nie chodzi o jakieś konkretne wyniki tego spotkania ani o żadną magię chciałabym żeby mi po prostu powiedziała na co mam w zyciu uwazać zeby go nie spiepszyć, chcialabym wiedzieć jakie są moje życiowe szanse i zagrozenia. Rozumiem ze ona przyjmuje gdzieś w warszawie tak? to i tak odpada bo ja szukam jakiejś wróżki we Wrocławiu... Tymczasem pozdrawiam i dziękuję za to że podzieliłaś się ze mną swoja opinią w tej sprawie. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mandolia Re: daj sobie spokój z Anastazją!!!!! 08.11.03, 20:40 Pani Anastazja przyjmuje w Łodzi na ulicy Zielonej chyba nr1. To w bok od Piotrkowskiej. Ja natomiast mam o niej jako o wróżce bardzo dobre zdanie - jej przepowiednie sprawdziły mi się właściwie w 100%. Z tarota wyszły jej takie rzeczy, które zaczęły mi się sprawdzać nieomal następnego dnia, ale tez i długofalowo. No ale to było kilka lat temu. Rzeczywiście jednak ostatnio za bardzo chyba idzie w biznes i paradoksalnie na tym traci, a szkoda, bo naprawdę miałam do niej duże zaufanie, jako do wróżki. Mocno stoi na nogach, nie robi widowiska z wróżby i dawała jasne, rzeczowe rady. Odpowiedz Link Zgłoś
mminkaa Re: daj sobie spokój z Anastazją!!!!! 08.11.03, 20:57 hej ja również, byłam u tej pani. na początku musiałam trochę czekać zanim się mną zajmiei przez cały ten czas słuchałam jak omawiała interesy ze swoimi pracownikami. to co słyszałam powinno mi dać trochę do myślenia. ale ja jak na naiwną idiotkę przystało czekałam cierpliwie. chciałam zaznaczyć, że do wrózki anastazji nie trafiłam przypadkiem. polecił mi ją znajomy któremu wszystko się sprawdziło co mu pani wróżka wywrózyła, dlatego postanowiłam sama przekonać się ile jest warta. muszę przyznać że jestem pełna podziwu , ale nie dla jej umiejętności wróżbiarskich lecz sprytu. a oto cały mechanizm. anastazja najpierw rozmawia z tobą podczas której to rozmowy klient SAM udziela jej informacji na swój temat a ona na podstawie tego wyciąga wnioski. ty natomiast jesteś zdziwiony jak bezbłędnie nasza wróżka rozgryzła cały problem, ile potrafi powiedzieć o tobie patrząc jedynie w karty itp. w ten sposób zyskuje twoje zaufanie, a później proponuje swoje kokony miłości, które już same w sobie wydały mi się niezłym cyrkiem(nie skorzystałam , ale czytałam o tym w pewnym artykule).nie muszę wspominać że magia a'la anastazja kosztuje. ile skorzystałam na tej wizycie?uświadomiłam sobie że nie warto wydawać pieniędzy na rady których może udzielić przyjaciółka, mama czy siostra itp itd. anastazja to po prostu sprytna bussineswomen, która wykorzystuje ludzką naiwność . ostatnio przeczytałam na jej temat artykuł we " Wróżce" - wzruszający chwyt reklamowy. i gdybym nie zetknęła się bezpośrednio z tą panią zapewne uwierzyłabym w jej potrzebę pomagania innym. piszę to nie dlatego żeby odegrać się za nazywając rzeczy po imieniu zwyczajne oszustwo ale po to aby przestrzec innych przed tą "wróżką samozwaniec" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Ojej, ale mi dlugi wywod wyszedl:) 09.11.03, 00:52 Witajcie, Z zaineresowaniem przeczytalam caly watek i uwazam ze mozna z niego wyciagnac kilka wnioskow. Pierwszy, jaki mi sie nasunal, jest taki, ze chcemy isc do wrozki, ktora komus na naszych oczach wrozy cos dobrego. Zaczyna dzialac taki mechanizm: "jak jej wyworozyla kariere za granica to mi pewnie tez cos dobrego wywrozy". Mysle ze jednak nic bardziej blednego. Drugi: osoby, ktore popisuja sie swoimi magicznymi mocami przed kamerami TV raczej nie nadaja sie na doradcow zyciowych. Juz nie raz czytalam/slyszalam ze ktos znany z popularnych programow zachowuje sie arogancko. Wrozenie to dzialalnosc niszowa a nie gwiazdorska. Zatem unikajcie gwiazd, a szukajcie sprawdzonych osob. Jezeli podczas wizyty urzadza teatr, jej pokoj to scenografia a wokol niej same rekwizyty to niestety - ale jestescie tylko widzami popisu jednego aktora. Trzeci: czasem ktos, kto jednej osobie dobrze powrozy, innej nagada bzdur. I to nie z checi pogadania glupot niekompetencji, tylko cos jest nie tak miedzy tymi osobami, albo wrozka ma po prostu zly dzien i nie moze sie skupic. No i kolejny: Misja pomagania ludziom to pic na wode. Wrozenie to po prostu sposob na zycie, na zarabianie pieneidzy. Kazdy ma jakis dar. Malarz maluje, muzyk komponuje a wrozka czyta karty. Kazdy zgodnie ze swoimi talentami/umiejetnosciami/zainteresowaniami jakos zyje. Troche pisze o tym Flavio Anusz w swoim trzyczesciowym cyklu o Tarocie: ze czas wrozbity jest cenny, ze trzeba za niego (i umiejetnosci) placic, ale czasem zdarza sie ze nie bierze sie pieniedzy. I przestrzega przed komercjalizacja, przed traktowaniem Tarota jako fabryki pieniedzy. Obawiam sie, ze w to wlecialy wlasnie przedstawione przez Was wrozbitki. Chcialabym Wam poradzic jak znalezc dobra wrozke, ale trudno cos powiedziec. Moze jak bedziecie pytac kolezanek o ich doswiadczenia, to nie pytajcie sie "co ona ci wywrozyla" tylko zapytajcie czy byl to monolog, bez prawa zadania pytania dodatkowego, czy jak czegos nie rozumiala lub nie byla pewna ze rozumie interpretacje to czy wrozka pozwolila to uscislic, czy w ogole byla mila dla klientki i czy ta osoba chcialaby do niej kiedys wrocic. Czesto jest tak, ze wrozka powie cos, co bedzie klientce odpowiadalo (awans w pracy, rychle spotkanie milosci, zapowiedz dobrego malzenstwa) a ta osoba chwali wrozke ze bardzo dobra - nie czekajac na skutecznosc wrozb. A do tego jeszcze musiala czekac na wizyte dwa tygodnie wiec na pewno jest dobra. I gucio prawda - jak wrozka przyjmuje po kilkanascie osob dziennie to trudno zeby byla tyle godzin skupiona. A mile lechce to tylko ego klienta, bo wydaje mu sie ze jest taki trendy i na topie ze chodzi do tak znanej wrozki. A tragedia jest juz jak klient wychodzi od wrozki i jedyne co pamieta to: "u mnie bywaja panowie z rzadu i znane artystki". Czasem lepiej, zeby byla to osoba malo znana a rzetelna. Za bardzo dobra wizyte uwazam taka, u mojej znajomej. Jak sama twierdzi jest poczatkujaca, podczas seansu posilkowala sie ksiazka, jednak podeszla do sprawy powaznie. Jej interpretacje sie sprawdzily co do joty. Pytalam o wazna dla mnie rzecz. Odpowiedz nie byla taka jakiej bym sobie zyczyla, ale sprawdzilo sie i co najwazniejsze - wiedzialam przed jakim wyborem stoje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamacz Re: Ojej, ale mi dlugi wywod wyszedl:) 09.11.03, 04:04 Nie do końca dobrze mnie zrozumiałaś. Ja nie dlatego pytałam o tą wróżkę, że chciałam żeby mi dobrze wywróżyła ale dlatego, że wydała mi się całkiem życiowa. Przykładem kariery posłużyłam się żeby zidentyfikować tą właśnie wróżkę,spośród innych występujących w programie bo akurat zapamiętałam, że to ona wróżyła tej dziewczynie, a że dobrze jej wywróżyła...tak się skład,że nie jestem tak naiwna to, żeby stosować tak proste analogie. Chcę udać się do wróżki nie po to, by uzyskać jakieś konkretne rady i przepowiednie, chodzi mi generalnie o wyczucie pewnego klimatu mojego przyszłago życia, o ewentualnych zagrożeniach, o uważam że jeśli będę to wiedzieć to mogę zrobić coś żeby się przed tym uchronić - ja nie chcę wyroków, nie wierze w nie po prostu, potrzebuje informacji, która mnie uczóli na pewne rzeczy, mogące mieć np. zły wpływ na moje przyszłe życie a ja sama zdecyduje co z tym zrobić...a wierze że mogę to zmienić, nie wierze w przeznaczenie Nie mniej jednak do Anastazji zapewne się nie udam, może po prostu sama się zastanowie nad swoimi słabymi stronami i elementami destrukcyjnymi, które mogą na mnie wpłynąć, sama postaram się przemyśleć swoją przyszłość ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
denarka wrózby 09.11.03, 18:39 Byłam kiedyś u bardzo dobrej wróżki Marioli,w Poznaniu na targach....Ją mogę Ci polecić,ponoć przyjmuje w lodzi,dużo mi powiedziała...i ukierunkowała mnie.. A odnośnie Anastazji to napewno cie nie ukierunkuje,tylko zdołuje,albo psychologicznie tak jak mnie-najpierw wrózba.przed wypytywała się czym się zajmuje,przytym wyciagnęła wnioski,że skoro mam taka pracę to muszę miec dużo pieniędzy,potem mowi a co to za pan a masz ojca,a jej na to,że mam,no tak a co mu jest....i taka jest wróżba Anastazji!!! Jedna z moich przedmówczyń napisała o kokonach miłosci,coś w tym rodzaju mi robiła...oj jak oniej pisze to się denerwuje,ze tak mnie nabrała,taka byłam naiwna.Może z dwie wypłaty na nia straciłam,bo tak mi zalezało...:-( Ale za głópotę się płaci,dlatego dziewczyny przestrzegam was przed Anastazją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ojej, ale mi dlugi wywod wyszedl:) 09.11.03, 19:51 aniamacz napisała: > Nie do końca dobrze mnie zrozumiałaś. Ja nie dlatego pytałam o tą wróżkę, że > chciałam żeby mi dobrze wywróżyła ale dlatego, że wydała mi się całkiem > życiowa. To teraz sie zastanow, gdyby ta wrozka powiedziala dziewczynie w studiu cos wprost przeciwnego: ze jej marzenia o zrobieniu jakiejs tam kariery legna w gruzach, ze nic z tego nie wyjdzie. Chcialabys do niej pojsc? To co napisalam to tylko takie moje luzne obserwacje, zadne naukowe dowody, ale przyznasz, ze chyba cos w tym jest, prawda? Z takimi "ogolnymi klimatami zycia" to trzeba uwazac. Znam pare osob, ktore uslyszaly jakies "proroctwa" i teraz zyja w strachu. Dlatego uwazam, ze dobrzy wrozbici to ci, ktorzy nie tylko mowia o trudnych sprawach ale i radza jak sobie w trudnych momentach radzic. Odpowiedz Link Zgłoś
ainahd Re: wróżka anastazja z rozmów w toku 10.11.03, 14:15 Nie idź do niej.Ja byłam,w Warszawie.Wizyta 150 zł,45 min.Tez czekałam az pogada ze swoimi ludźmi.Wyciąga info na początku.Teraz to dla niej tylko biznes,być może kiedyś była inna.Nie miałam komfortu.A wróżka to jak psychoanalityk.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
margaret77 Re: wróżka anastazja z rozmów w toku 12.11.03, 17:46 Ja też byłam u wróżki Anastazji w sierpniu. Miałam być z pewnym mężczyzną, to miała być wielka miłość. Weszłam więc w ten związek z radością. Dziś z nim nie jestem a ten cały związek trwał ledwie miesiąc. Wrócił do swojej byłej, z którą zresztą się rozwiódł 2 lata temu. Ja wyszłam z tego cała pokaleczona i do dziś nie mogę się pozbierać. Zresztą niewiele mi powiedziała o przyszłości, głównie rady, które mogłabym uzyskać w pierwszym lepszym piśmie kobiecym. Bardzo się na niej zawiodłam i odradzam wizytę u niej, chyba że ktoś chce się stać uboższy o 100zł i bogatszy o bolesne doświadczenia. Nie wiem jak było kiedyś ale dziś liczy się dla niej tylko kasa. Mi również kazała zadzwonić na drugi dzień. I co się dowiedziałam? Nic, bo udzielanie rad jest niezgodne z jej etyką. Odpowiedz Link Zgłoś
remi9 Re: wróżka anastazja z rozmów w toku 13.11.03, 19:09 Wróżka Anastazja ma gabinet w Łodzi ul.Zielona 1 telef. 0 - 42 6321008 lub 0601 337 053 lub 0607 677 641 lub 0501 558 404 Byłam,bardzo sympatyczna osoba tylko bierze duże pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś