catharina 24.11.03, 20:19 Słyszałam o wróżce Wiktorii z Wrocławia. Czy ktoś był może u niej, może powiedzieć coś na jej temat? Warto pójść? Pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liwiadd Re: Wróżka we Wrocławiu 01.12.03, 17:42 Hej!Catharina ja byłam u wrózki Wiktorii, mowiła dość sensownie z dokładnymi datami co sie stanie np za 3 miesiące, za rok itp. Wydaje mi sie wiarygodna ale cos wiecej bede mogla powiedziec jak cos mi sie sprawdzi. To co było dawniej to strzał w dziesiątkę. A co z reszta zobaczymy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
catharina Re: Wróżka we Wrocławiu 02.12.03, 08:53 Hej! Liwiad a możesz podać mi jej nr telefonu? Ja mam jakiś, ale nie mogę się dodzwonić... Pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
liwiadd Re: Wróżka we Wrocławiu 04.12.03, 19:10 Hej! tel. do niej 601735776 ale procedura jest taka ze trzeba nagrac sie na sekretarke a ona do Ciebie oddzwoni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czastka Re: Wróżka we Wrocławiu 05.12.03, 18:26 witaj catharina:)tak jak ty chcialabym pojcs do wrozki Wiktorii. bardzo Cie prosze abys powiedziala mi czy udalo Ci sie umowic z Wiktoria oraz ile kosztuje taka wizyta. z pozdrowieniami czastka Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Wróżka we Wrocławiu 05.12.03, 20:05 Wizyta kosztuje bardzo dużo, ale warto, bo przecież wrózka Wiktoria wywróży Ci liczby na wygraną w totolotka. Odpowiedz Link Zgłoś
czastka Re: Wróżka we Wrocławiu 05.12.03, 20:35 nie lubie takich dowcipow!skoro pytam sie ile kosztuje wizyta to jesli wiesz to moglabys odpowiedziec!!!!!!!!!(wscielkosc) Odpowiedz Link Zgłoś
liwiadd Re: Wróżka we Wrocławiu 06.12.03, 13:42 wizyta kosztuje 150 zł. trwaok 1h. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
natali_ Re: Wróżka we Wrocławiu 18.12.03, 15:08 wiem z pewnych zrodel ze ta kobieta- wrozka stosuje tzw czarna magie, sama kiedys do niej trafilam na szczescie tylko raz , kobieta potrafi dobrze wyczuc druga osobe i omotac , oczywiscie najlepiej samemu sprawdzic i przekonac sie na wlasnej skorze, w kazdym razie polecam duza ostroznosc i nie dajcie sie wciagnac w nastepne wizyty ktore odmienia Wasze zycie i zmienia Wasz los ... pozdrawiam n. Odpowiedz Link Zgłoś
liwiad Re: Wróżka we Wrocławiu 20.12.03, 18:52 Hej Natali czy sadzisz ze ona jest naciagaczką,skąd taka opinia.Juz niedlugo bede mogla sie przekonac czy rzeczywiscie umie wrozyc jesli cos mi sie sprawdzi w najblizszym czasie.Ale nurtuje mnie ze umówila sie ze mna na nastepna wizyte.Juz nie wiem co o tym wszystkim sadzic!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natali_ Re: Wróżka we Wrocławiu 22.12.03, 10:09 Nie wiem czy w jej przypadku okreslenie "naciagaczka" jest sluszne , to bardzo inteligentna babka , dobrze Cie rozszyfruje i wystawi przyslowiowa marchewke w posraci tego ze powie Ci jaka jestes , co Cie teraz trapi itp. moze faktycznie ma jakis dar wrozenia, wyjdziesz od niej troche zakrecona tym co uslyszalas bo faktycznie moze trafic w Twoj jakis czuly punkt....uwazaj tylko z kolejnymi wizytami u niej , ja na szczescie bylam tylko raz u niej ale wiem od kogos kto do niej bardzo czesto chodzil i wydal kupe kasy ze kobieta wymysla rozne dziwne praktyki w celu np. odwrocenia twojego zlego losu - nie chce wchodzic w szczegoly ale wyslala kolezanke na cmentarz z jakims zadaniem ktore ma niby pomoc w odwroceniu zlego losy ...a to juz zdecydowanie nie ma nic wspolnego z ni4ewinnym wrozeniem z kart !!! mysle ze raz mzoesz do niej isc - sama sie przekonasz ale uwazaj z kolejnymi wizytami, wysluchac jej owszem mzona ale nic wiecej , nie wciagaj sie w zadne praktyki to potem odwroci sie przeciwko Tobie ....po drugie slyszalam o niej nieciekawe historie od jednego z bioenergoterapeutow .... w kazdymn razie jesli zdecydujesz sie pojsc do niej podziel sie z nami spostrzezeniami N. jak juz koniecznie chcesz isc do wrozki to mzoe pani Estera - tel. 7859878, nie wiem czy jest dobra wrozka ale mysle ze przynajmniej Ci nie zaszkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
liwiad Re: Wróżka we Wrocławiu 22.12.03, 20:20 Hej! Dziękuje za odpowiedz ,jesli sprawdzi mi to co powiedziała wrożka wiktoria a to juz niedługo bo pod koniec marca to napewno dam Wam znać.pozdrawka Odpowiedz Link Zgłoś
liwiad Re: Wróżka we Wrocławiu 22.12.03, 20:22 Natali a ile kosztuje wizyta u wrózki estery, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natali_ Re: Wróżka we Wrocławiu 23.12.03, 10:48 ponad rok temu brala okolo 80 zl , mysle ze teraz 100 :) nie namawiam Cie na wizyte u niej ...sama czekam na potwierdzenie tego co mowila ... Wesołych Świat zycze :) n. Odpowiedz Link Zgłoś