Gość: lila IP: *.centertel.pl 30.05.09, 07:13 czy to dobra karta jeśli chodzi o związek/uczucia jako wynik całej znajomości? Dziękuję za każdą odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucil Re: Eremita/Pustelnik 30.05.09, 10:41 MOim zdaniem eremita nie zwiastuje związku, a raczej przepowiada samotność, kontemplacje, oddalenie się aby zgłębiać zycie duchowe a nie zycie partnerskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka M Re: Eremita/Pustelnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 11:46 Zależy jaka karta obok Eremity była, bo w niektórych przypadkach zapowiada nadzieję na przerwanie samotności Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: Eremita/Pustelnik 30.05.09, 12:26 Jezeli to karta -wynik znajomosci to nie jest karta zwiazku tylko samotnej osoby. Przy czym moze byc to osoba sama lub w danym zwiazku osamotniona ( czyli tzw. samotnosc we dwoje- w kazdym razie chlod i dystans). Za malo danych tu, karty powinna interpretowac ta osoba, ktora je stawia i nie zostawiac domyslnie niewyjasnionych. No chyba ze sobie samodzielnie losujesz karty z jakiegos programu czy na jakiejs stronce. To wtedy wez, przymruz oko i baw sie dobrze ale nie bierz powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Eremita/Pustelnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 12:52 Dziekuję za informację i rzeczywiście niewiele podałam faktów. Dodam, że był to uklad partnerski. Lewa strona to ja As kielichów, prawa partner Król monet a w srodku właśnie Pustelnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Eremita/Pustelnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 13:09 W tym samym rozkładzie, co w sercu: ja Kapłanka ON rycerz kielichów tyle zapamiętałam i nic z tego nie wiem :( mam mętlik w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Eremita/Pustelnik 30.05.09, 15:05 Nie znam rozkładu, więc nie moge mówić o tej karcie w kontekście kart towarzyszących. Pustelnik sam w sobie jest kartą samotności i poszukiwań. Jest jednak coś optymistycznego w tej karcie: Pustelnik nie zatrzymuje się nad czymś, co nie jest mu potrzebne do rozwoju. Jeśli ta karta wyszła jako wynik na znajomość, to znaczy że ta znajomość nie jest niczym ważnym, bo ważniejsze jeszcze przed Tobą. To zapowiedź że kiedyś znajdzie się coś lepszego. W porządku talii po Pustelniku jest Koło fortuny - czyli możesz liczyć na odmianę losu. Ale musisz dobrze poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś