Dodaj do ulubionych

numerologia- szczęśliwa data ślubu?

28.08.09, 14:09
Witam
Planuję wziąć ślub w 2011. Myślimy o sierpniu. I teraz pytanie.
6 sierpnia 2011 czy 13 sierpnia 2011 a może jeszcze jakaś inna data?
Ja:31.03.1987
ON: 13.04.1986
Może zechce ktoś pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? IP: 212.160.234.* 28.08.09, 21:06
      Tak zupełnie intuicyjnie - Ty i On to liczba 5, to może data ślubu
      też niech będzie 5 ? np. 1.08.2011 ??
      co numerolodzy na to? :-)
      • Gość: x Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:16
        hmm 1.08.2011 to wychodzi raczej 4 a nie 5 :/ :) chyba ze ja zle
        licze

1+8+2+1+1=13
        1+3=4
        • Gość: Gość Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? IP: 212.160.234.* 28.08.09, 21:26
          Racja! 2.08.2011 to 5, przepraszam! i nawet taka data ładnie
          wygląda , bo: dwie dwójki, dwie jedynki. Jakiś numerolog tłumaczył
          mi kiedyś że dwie jedynki to liczba mistrzowska i tak samo dwie
          dwójki .
          Czyli tu są dwie tzw. liczby mistrzowskie...
          Jednakże niech sie wypowie siła fachowa :-)
          • zoselin1987 Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? 28.08.09, 23:12
            Hmm mówicie o wrześniu widzę,a nam zależałoby na sierpniu z paru względów. Ale
            jeśli tak doradzacie to może weźmiemy to pod uwagę :)
            Jakieś sugestie może jeśli chodzi o sierpień? dziękuję za odzew
            • Gość: Gość Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? IP: 212.160.234.* 29.08.09, 00:03
              Wrześniu? przecież 08 to sierpień
              • zoselin1987 Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? 29.08.09, 00:06
                No fakt!!! nie wiem co mi odbiło ;)

• Gość: Shira Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? IP: *.mmj.pl 28.08.09, 23:28
      Ja proponuję 04.04.2011, dlatego iż będzie zero wyzwań przed wami i będziecie
      szczęśliwym oraz stabilnym małżeństwem, pozdrawiam :)
      • zoselin1987 Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? 28.08.09, 23:44
        wesele w kwietniu? ;) dziękuję za radę,ale to raczej odpada :) Chociaż ehh to
        bardzo ważne 'szczęśliwym oraz stabilnym małżeństwem'
        A zapytam tak. Coś nie tak jeśli zdecydowalibyśmy się na 6 bądź 13
        sierpnia?Naprawdę bardzo niekorzystne daty?
        • Gość: Shira Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? IP: *.mmj.pl 28.08.09, 23:56
          Jeżeli miałabym wybierać z tych dwóch dat, to wybrałabym 06.08.2011 r.
          Dlatego, że w wyzwaniach będziecie mieć 2 - która oznacza, że trzeba popracować
          nad współpracą w związku, słuchaniem intuicji,dyplomacją, wyrażaniem werbalnym i
          niewerbalnym emocji oraz unikaniem rozdrażnienia,niezdecydowania, stanów
          obniżonego nastroju oraz będziecie mieć 4 - która oznacza, że trzeba popracować
          nad poczuciem bezpieczeństwa, porządkiem, poukładaniem sobie pewnych spraw,
          praca i jeszcze raz praca nad związkiem.
          Jeżeli zdecydujecie się na 13.08.20011 r., to będziecie mieć dwie liczby
          karmiczne 13 i 16-kę, które oznaczają cięższą pracę nad związkiem i
          prawdopodobieństwo rozwodu (choć nie koniecznie, bo przecież wszystko zależy od
          nas samych i od naszego myślenia).
          • zoselin1987 Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? 29.08.09, 00:04
            Przede wszystkim dziękuję Shira,że Ci się zechciało odpowiedzieć.
            Bardzo przydatne spostrzeżenia!
            Hm... sama już nie wiem. Raczej po tym co mówisz zrezygnujemy z 13. Cieszę
            się,że tutaj trafiłam,bo zawsze uważałam,że coś w tym liczbach jest. MOże w tym
            wypadku lepiej byłoby pomyśleć o wrześniu...
          • zoselin1987 Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? 29.08.09, 00:08
            Shira-przepraszam jeśli zawracam głowę,ale co np z datą zaproponowaną przez
            jedną z forumowiczek,czyli 1 września 2011? Korzystniejsza od 6 sierpnia?Jak
            uważasz?
            • Gość: Shira Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? IP: *.mmj.pl 29.08.09, 00:24
              Nie jest korzystniejsza. Jeżeli chodzi o 01.09.2011 r. W wyzwaniach będzie sfera
              materialna, pokusy w postaci uzależnień i romansów (mogą, ale nie muszą)oraz
              będziecie musieli popracować nad kreatywnością i uważać na to, aby Wasze
              małżeństwo nie było nudne.
              • zoselin1987 Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? 29.08.09, 00:28
                :( czyli z tego co piszesz jedyna naprawdę korzystna data to kwiecień? eh.. ;/
                • zoselin1987 do shira 29.08.09, 00:29
                  Shira a jak to jest z tymi miesiącami z 'r' w środku? Zabobon czy coś w tym jest?
                  • Gość: Shira Re: do shira IP: *.mmj.pl 29.08.09, 00:34
                    Podobno w każdym powiedzeniu jest ziarnko prawdy ;)
                    • zoselin1987 Re: do shira 29.08.09, 00:36
                      to już całkiem mam niezły mętlik w głowie ;) A tak chcieliśmy sierpień.
                      Początkowo myśleliśmy o 20 sierpnia,ale zrezygnowaliśmy < ze względu na złe
                      skojarzenia>,gdyż właśnie 20 sierpnia <tego roku> odbył się pogrzeb mojego
                      dziadka-ojca mamy,która była z nim baaaaardzo zżyta. I co robić?:(
                      • Gość: Shira Re: do shira IP: *.mmj.pl 29.08.09, 00:39
                        Z tych wszystkich dat, które zostały podane przez Ciebie, najlepsza jest
                        06.08.2011, decyzja należy do Ciebie... pozdrawiam :)
                        • zoselin1987 Re: do shira 29.08.09, 00:40
                          Dziękuję ślicznie za pomoc i sugestie.
                          • Gość: Shira Re: do shira IP: *.mmj.pl 29.08.09, 00:43
                            Nie ma za co :) Trzeba tylko pamiętać, że nie ma idealnych małżeństw i aby było
                            ok, trzeba nad tym pracować, podlewać jak roślinkę, życzę powodzenia :)
                            • zoselin1987 Re: do shira 29.08.09, 00:45
                              Święte słowa. Pielęgnować i jeszcze raz pielęgnować. Jak tak wczytuję się w Pani
                              słowa co do tych wszystkich dat to tak myślę,że ta data 6.08 rzeczywiście nie
                              jest taka straszna. A że pracować trzeba...
                              • Gość: Shira Re: do shira IP: *.mmj.pl 29.08.09, 00:48
                                Pewnie, że nie jest straszna, tym bardziej, że wibracja dnia czyli 6 oznacza
                                rodzinę, odpowiedzialność, poczucie bezpieczeństwa rodzinnego, związek,
                                współpracę dawanie i branie itp.
                                • zoselin1987 Re: do shira 29.08.09, 00:51
                                  Czyli to,co dla mnie jest najważniejsze.
                                  Nie ma co iść na łatwiznę i czekać na nie wiadomo co.
                                  Jeśli ludziom zależy i oboje dbają o związek to powinni być zgodnym małżeństwem.
                                  Wiadomo.Nikt nie mówi o idealnym, bo takich nie ma. Ale o takim bez
                                  zdrad,romansów,kłamstw...
                                  • Gość: Shira Re: do shira IP: *.mmj.pl 29.08.09, 00:54
                                    Dokładnie. Ważne też jest, aby myśleć pozytywnie, bo wiara czyni cuda.
                                    • zoselin1987 Re: do shira 29.08.09, 00:57
                                      Owszem. Chociaż z praktyką bywa inaczej..jestem straszną pesymistką niestety :(
                                      I pomimo paru lekturach,które pokazują co wiara może zdziałać to trudno mi to
                                      wdrożyć w życie...
                                      • Gość: Shira Re: do shira IP: *.mmj.pl 29.08.09, 01:02
                                        można zapisać się na różnego rodzaju warsztaty, które pomagają zmienić myślenie,
                                        człowiek całe życie, się rozwija, najważniejsze żeby być świadomym człowiekiem,
                                        aby wiedzieć, jak można wpłynąć na własne życie, aby było nam lepiej
                                        • zoselin1987 Re: do shira 29.08.09, 01:04
                                          Mieszkam w małym mieście i przypuszczam,że z takimi warsztatami byłoby
                                          ciężko.Pozwolę sobie zapytać. Zajmuje się Pani tylko numerologią? Hobby raczej
                                          czy praca?;)
                                          • Gość: Shira Re: do shira IP: *.mmj.pl 29.08.09, 01:09
                                            Zaczęło się od hobby, a od paru lat dodatkowo (poza pracą stałą), zajmuję się
                                            poradnictwem duchowym, czyli kartomacją, numerologią, Reiki itp.
                                            • zoselin1987 Re: do shira 29.08.09, 01:10
                                              Rozumiem :) jeszcze raz dziękuję i już nie zawracam głowy. Pozdrawiam
                                              • Gość: Shira Re: do shira IP: *.mmj.pl 29.08.09, 01:12
                                                Pozdrawiam i miłej nocki :)
    • Gość: shati Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 20:20
      Witam. My również planujemy ślub na 2011, ja jestem urodzona 10.08.1987 a on
      23.01.1986. zastanawiamy sie nad sierpniem z tym ze 13 od razu wyeliminowalismy.
      zostaje 6, 20 i 27. Moglby nam ktos doradzic ??
    • agrentowy4321 Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? 05.03.23, 09:50
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: numerologia- szczęśliwa data ślubu? 25.04.23, 20:21
      Bardzo bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka