22.11.10, 14:20
Nie wiem czy mam zasięgnąć informacji u pewnej osoby
za- 2 Buław........... przeciw QBuław
rada 7 Pucharów (Ryc Pucharów)
jak postąpić - 6 Pucharów, 2 Buław

Problem mam tegi typu, że wprawdzie 2 Buław to poszukiwanie, ale bierne, więc nie wiem czy mam go zapytać czy szukać informacji w inny sposób?
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: zapytać? 22.11.10, 14:22
      Pytała bym mężczyznę więc na Królowa Buław na nie, to chyba ja, ewentualnie moja mama za której pośrednictwem bym to zrobiła
    • ma_ewa01 Re: zapytać? 22.11.10, 14:25
      2 razy dwójka buław? czy pomyłka?
      Msmile
      • misboaa Re: zapytać? 22.11.10, 14:28
        była bo ciągnęłam na dwa razy
        • ma_ewa01 Re: zapytać? 22.11.10, 14:33
          oki
          Msmile
    • krolowa.mieczy Re: zapytać? 22.11.10, 14:49
      Kochana, pogubiłam sie - przepraszam uncertain
      Bardzo chciałam pomóc i...

sedno - śmierć
      tego nie robić - umiarkowanie
      to zrobić - paź monet
      rezultat - król monet

Zapytać. Facet może być tak se nastawiony, możesz nie uzyskać czego chcesz od razu, musi sobie przemyśleć i skalkulować coś tam. Przygotuj się do pytania merytorycznie i przede wszystkim idź sama - bez pośredników.
      Tylko czemu śmierć? Od tej informacji zależy dużo, prawda? W jedną albo druga stronę - wóz albo przewóz?
      • misboaa Re: zapytać? 22.11.10, 15:19
        krolowa.mieczy napisała:

> Kochana, pogubiłam sie - przepraszam uncertain
        > Bardzo chciałam pomóc i...
        >
        > sedno - śmierć
        > tego nie robić - umiarkowanie
        > to zrobić - paź monet
        > rezultat - król monet
        >
        > Zapytać. Facet może być tak se nastawiony, możesz nie uzyskać czego chcesz od r
        > azu, musi sobie przemyśleć i skalkulować coś tam. Przygotuj się do pytania mery
        > torycznie i przede wszystkim idź sama - bez pośredników.
        > Tylko czemu śmierć? Od tej informacji zależy dużo, prawda? W jedną albo druga s
        > tronę - wóz albo przewóz?
        >
        Wyciągnęłaś dla mnie karty? Tak? Upewniam się bo jestem w silnych negatywneych emocjach w tej chwili.
        Właśnie QBuław okazała się moja wścibska mama która jak z rękawa wysypała zestaw "100 pytań dodatkowych ale bezsensownych". Zwróciłam jej uwagę i się posprzeczłyśmy!
        Masz rację, że pośrednik to nie był najlepszy pomysł, ale ja nie znam tego pana więc nie mogłam pójść do niego bez przedstawienia. Teraz żałuję, że jej powiedziałam i jestem zła na siebie.
        On może nie wiedzieć (choć liczę, że wie) lub musiał by poszperać w informacjach.
        Kochana Śmierć jest oczywista big_grin
        Sprawa dotyczy, ogólnie mówiąc, morderstw!
        Może też pokazywać, że sposób jaki do tej pory obrałam już się nic nowego nie wniesie i potrzeba go zmienić.
        • krolowa.mieczy Re: zapytać? 22.11.10, 15:58
          Tak koniecznie zmienić!
          Wpadła mi do głowy oczywista oczywistość - paź monet niesie informację, namacalny konkret. Ty niesiesz to. Król monet cie wysłucha z dowodem w ręku, konkretem, poszlaką (ale nie wydumaną) itp.
          • misboaa Re: zapytać? 22.11.10, 21:43
            Tak staram się zrobić i mam nadzieję, że ta osoba będzie jakoś pomocna. Wciąż żałuję, że poprosiłam o drobny gest moją mamę bo teraz czuje się oficjalnie zaangażowana i będzie mi d. zawracać pomysłami z kosmosu.
            Dzięki królowo big_grin
            /ten rozkładzik jest naprawdę świetny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka