Dodaj do ulubionych

Wasze Wieże

22.12.10, 15:02
Wieża Pirates
Trzyma się dzielnie, ale statek piracki jest równie zawzięty co defensywa zamku. Żadna ze ston nie popuści. Wieża chyba tutaj oznacza, znalezienie się w sytuacji, w której każdy wytoczy najcięższe działa. W takich sytiacjach pokazujesz na cio cię stać. Ciekawe jak wyglądają wasze i jak je interpretujecie.
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Wasze Wieże 22.12.10, 15:59
      W przypadku Wieży nie rozróżniam talii tzn. nie sugeruję sie aż tak obrazkiem.
      Pokazywała mi prąd, elektryczność (lub jej brak), pokazywała tegoroczne katastrofy żywiołów (powódź zwłaszcza), pokazywała sypanie się kompa od wewnątrz systemu itd.
      Z twoją kartą mam takie skojarzenie, że to działanie człowieka burzy latarnię. Na taliach, które miałam w ręku zawsze działanie siły większej od nas powodowało takie wydarzenia. Tu jest dość znaczna różnica. Ciekawe jak bedzie ci sie objawiać w rozkładach smile
    • algaria Re: Wasze Wieże 22.12.10, 18:19
      Ciekawe jakie znaczenie ma wieża z mojej nowej talii Decameron - gdzie na obrazku dwoje partnerów pieści się rękoma smile - kiedy dostane i talie i książeczkę do niej - dam do przetłumaczenia i się wypowiem wink
      • zainteresowany1977 Re: 22.12.10, 19:11
        Podstawowe znaczenia karty są raczej takie same jak w innych taliach ale tutaj to zabawianie się pary w plenerze z wieżą gdzieś w tle chyba obrazuje złamanie stereotypu i bariery, że seks to tylko w domu. Poza tym pozorny spokój zostanie w końcu przerwany erupcją wulkanu smile Ciekawe jak to wyjaśnili w książeczce?
    • 2bieguny Re: Wasze Wieże 22.12.10, 18:48
      Jedna karta mało do mnie mówi, dlatego niewiele moge wyczytac z jednej, czy nawet z trzech kart, lubie rozkład, czytam cały, a potem pokolei trzymajac sie pytań i wtedy jakos widze smile
      Chciałabym, zeby osoby, których wrózba dotyczy jednak napisały co sie zgadza, a co nie, bo tak nie ma kontroli, ale nieczesto sie to zdarza sad
      Przynaje, ze mnie to zniechęca, poswiecam swój czas, na przeczytanie, przyjrzenie sie, napisanie interpretacji no i koniec.... To jest niekształczace uncertain
    • zainteresowany1977 Re: Wasze Wieże 22.12.10, 19:14
      Ta tutaj to chyba nieuchronne zawalenie się wieży (latarni morskiej?), statek ma z czego strzelać a wieża jak nic w końcu zostanie zniszczona i runie misternie uklecona konstrukcja.
    • algaria wieża decameron ;) 23.12.10, 11:55
      Karta symbolizuje triumfującego penisa w pełnej erekcji, pasje i zmysłowość - jednak taki stan nie jest stały i pewny. smile
      • zainteresowany1977 Re: 23.12.10, 13:57
        Jak bum cyk cyk po poprzednim wpisie tak pomyślałem, z przodu jedna wieża a w tle druga i obie w końcu padną smile, śmiszna analogia smile
    • ivana Re: Wasze Wieże 23.12.10, 12:23
      W mojej talii sa widoczne skutki upadku z wiezy. Jej samej nie widac tylko jeden z jej stromych zboczy. Spadla z niej kobieta prosto pod nogi przechodniow. Martwa kobieta wzbudzila atak strachu i nieoczekiwanej histerii. Ktos bezskutecznie probuje jej pomoc..Wieża wskazuje na niebezpieczne wydarzenie , ktore doprowadzi do nieszczescia, do konca jakiegos etapu i nic nie jest w stanie temu zapobiec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka