zoselin1987 31.03.13, 00:02 Dokładnie teraz jest dzień moich urodzin Czy ktoś zechce zrobić taki urodzinowy rozkład? Co przyniesie rok 2013 ? Czy w tym roku uda mi się zajść w ciążę? Łaaadnie proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hoaxx Re: urodzinowo 04.04.13, 08:57 Były święta. Mogę postawić Ci jutro, ale ostrzegam - to będzie mój debiut. Pozdrawiam, H. Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: urodzinowo 04.04.13, 09:09 ok, chętnie. Poproszę więc. Może uda mi się powiedzieć po czasie co się sprawdziło Pozdrawiam Odpowiedz Link
hoaxx Re: urodzinowo 05.04.13, 21:31 zoselin1987 napisała: > hoaxx, > > czy aktualne? Dzień się jeszcze nie skończył Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: urodzinowo 05.04.13, 21:45 to prawda. W takim razie uzbrajam się w cierpliwość. Dzięki jeszcze raz za chęci Odpowiedz Link
hoaxx Re: urodzinowo 06.04.13, 00:12 Karty wyciągnąłem, interpretację napiszę jutro (a właściwie już dzisiaj) w południe bo padam ze zmęczenia. Rozkład urodzinowy ściągnięty od Algarii, talia Rider-Waite: Energie które odchodzą - 3 Puchary Co udało Ci się osiągnąć - 3 Miecze Zadania które przechodzą - 9 Kijów Gdzie jesteś dziś - Głupiec Nowe energie - 10 Mieczy Nowe wyzwania - As Mieczy Cele, które możesz osiągnąć - 5 Monet Ogólna prognoza na rok - 8 Pucharów Urodzinowy dar od Wszechświata - 3 Monety Pozdrawiam, H. Odpowiedz Link
hoaxx Re: urodzinowo 06.04.13, 14:38 Przepraszam, nie wyrabiam się, zawirowania życiowe. Nie obiecuję już konkretnego terminu interpretacji, ale obiecuję że napiszę najpóźniej w poniedziałek. Odpowiedz Link
algaria Re: urodzinowo 06.04.13, 22:53 hoaxx napisał: > Karty wyciągnąłem, interpretację napiszę jutro (a właściwie już dzisiaj) w połu > dnie bo padam ze zmęczenia. > > Rozkład urodzinowy ściągnięty od Algarii, talia Rider-Waite: > Ja odpowiem tak pokrótce > Energie które odchodzą - 3 Puchary odejdzie radość rodzinne zabawy przyjęcia w większym gronie > > Co udało Ci się osiągnąć - 3 Miecze Coś straciło co przybiło Cię mocno jakaś krzywda niesprawiedliwość coś co boli bardzo i na długo. Mogłaś też nauczyć się kierować rozumem nie sercem > > Zadania które przechodzą - 9 Kijów Przerwa w życiu, w pracy dłuższe zwolnienie które pomoże Ci zebrać się i w zdrowiu i w życiu teraz masz czas na planowanie > > Gdzie jesteś dziś - Głupiec Coś nowego zaczęłaś, jakąś nowa drogę a może to jest nowe dziecko które planujesz - co prawda ciąży jako takiej nie widzę w tych kartach ale Głupiec to przecież dziecko > > Nowe energie - 10 Mieczy dostaniesz od życia po tyłku i to bardzo, ale będą to ostatnie łzy później już tylko będzie lepiej - wiem z doświadczenia że 10 mieczy szybko nadchodzi ale bardzo krótko boli > > Nowe wyzwania - As Mieczy Kolejny nowy początek - razem z Głupcem w którym jesteś odetniesz definitywnie przeszłość od przyszłości i zmierzysz się z nowym planem myślą projektem działaniem > > Cele, które możesz osiągnąć - 5 Monet > Kolejna nieprzyjemna karta karta żebracza - nie dość że straty finansowe to i emocjonalne - przykro mi ale chyba nie takich wróżb oczekiwałaś z tym że pocieszające jest to że to są cele które możesz osiągnąć ale nie musisz i postaraj się by nie spaść tak nisko > Ogólna prognoza na rok - 8 Pucharów To odejście to wyjścia i powroty choć z tymi powrotami to u mnie z doświadczenia wiem że ciężko owszem odejście jak najbardziej ale z powrotem gorzej. Coś od Ciebie odejdzie a może to Ty odejdziesz z utartych szlaków - w każdym razie roku i dobry i zły na przemian > > Urodzinowy dar od Wszechświata - 3 Monety jest to karta pracy i płacy ale i wejścia na wyższy poziom mistrzostwa - podejrzewam że po prostu staniesz się życiowo mądrzejsza te wszystkie przykrości które Ci się szykują wzmocnia Cię emocjonalnie - po za tym będziesz miała dobrych i wiernych przyjaciół na których pomoc zawsze będziesz mogła liczyć Podejrzewam z kart że weszłaś w 7 rok osobisty, on jest zawsze bardzo trudny emocjonalnie. Pozdrawiam > > > Pozdrawiam, > H. Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: urodzinowo 06.04.13, 23:21 dziękuję algaria za interpretację. Podziękowanie wyślę jutro. > > Co udało Ci się osiągnąć - 3 Miecze > Coś straciło co przybiło Cię mocno jakaś krzywda niesprawiedliwość coś co b > oli bardzo i na długo. Mogłaś też nauczyć się kierować rozumem nie sercem ojjjjjjjjjj tak. Dokładnie tak. Nawet wiem dokładnie co karty miały na myśli... Nic dodać, nic ująć. > > Zadania które przechodzą - 9 Kijów > Przerwa w życiu, w pracy dłuższe zwolnienie które pomoże Ci zebrać się i w > zdrowiu i w życiu teraz masz czas na planowanie > > Jeśli przerwa w pracy to tylko mi się to kojarzy z ciążą, gdyż sytuację mam raczej stabilną, jeśli o pracę chodzi... hm... > > Gdzie jesteś dziś - Głupiec > Coś nowego zaczęłaś, jakąś nowa drogę a może to jest nowe dziecko które plan > ujesz - co prawda ciąży jako takiej nie widzę w tych kartach ale Głupiec to prz > ecież dziecko > > Starania się o dziecko to faktycznie nowy etap w moim życiu... > > Nowe energie - 10 Mieczy > dostaniesz od życia po tyłku i to bardzo, ale będą to ostatnie łzy później > już tylko będzie lepiej - wiem z doświadczenia że 10 mieczy szybko nadchodzi al > e bardzo krótko boli > > Trochę to strasznie zabrzmiało Myślałam, że już dostałam po tyłku i teraz dla równowagi czeka mnie to, co dobre... przyjemne... Nie wiem czy więcej zdołam unieść.. Jak to zrozumieć? Dostać po tyłku, łzy, szybko to nadchodzi,ale krótko boli? Nie zrozum mnie źle algario,ale jak łzy to coś jednak bardzo przykrego, a jeśli coś bardzo przykrego to raczej boli długo... a tu taka sprzeczność. O co chodzi? > > Cele, które możesz osiągnąć - 5 Monet > > Kolejna nieprzyjemna karta karta żebracza - nie dość że straty finanso > we to i emocjonalne - przykro mi ale chyba nie takich wróżb oczekiwałaś z tym ż > e pocieszające jest to że to są cele które możesz osiągnąć ale nie musisz i po > staraj się by nie spaść tak nisko > hmm, straty emocjonale. astanawia mnie o co tu może chodzić > > Ogólna prognoza na rok - 8 Pucharów > To odejście to wyjścia i powroty choć z tymi powrotami to u mnie z doświadc > zenia wiem że ciężko owszem odejście jak najbardziej ale z powrotem gorzej. Coś > od Ciebie odejdzie a może to Ty odejdziesz z utartych szlaków - w każdym razie > roku i dobry i zły na przemian > > czy chodzi tu dosłownie o jakieś odejście? O uczucia? Odejście i powroty,ale to może dotyczyć mojego małżeństwa? Bo też nie do końca chyba rozumiem. > > Urodzinowy dar od Wszechświata - 3 Monety > jest to karta pracy i płacy ale i wejścia na wyższy poziom mistrzostwa - po > dejrzewam że po prostu staniesz się życiowo mądrzejsza te wszystkie przykrości > które Ci się szykują wzmocnia Cię emocjonalnie - po za tym będziesz miała dobry > ch i wiernych przyjaciół na których pomoc zawsze będziesz mogła liczyć > > Podejrzewam z kart że weszłaś w 7 rok osobisty, on jest zawsze bardzo trudny em > ocjonalnie. > Pozdrawiam No za kolorowo nie jest, ale cóż zrobić. Dzięki algaria jeszcze raz. Odpowiedz Link
algaria Re: urodzinowo 06.04.13, 23:38 10 mieczy - podam przykład dostałam informację że mój poprzedni szef jest na mnie wściekły bo jemu wydaje się że to że przeszłam do jego dawnych klientów była to robota celowa i przeciw niemu. dawny szef zagroził mi procesem i odszkodowaniem na jego korzyść w wysokości co najmniej 300 tyś. za złamanie klauzuli z umowy o przejściu do konkurencji. W pierwszej chwili wiadomość mnie zmroziła mało nie umarłam ból lęk i łzy - ale mój nowy szef powiedział że stary może mnie co najwyżej przeprosić za pomówienia że on mi nie da krzywdy zrobić i że przecież przeszłam do nowego już po odejściu od starego - pocieszył mnie, wsparł i uspokoił. Zadzwonił do starego i powiedział co i jak - stary odpuścił i więcej nie wspomniał o sądzie.... To nie mój przykład ale klienta Inny Dostaję wiadomość z ZUS listem poleconym niespodziewanie, że mam do zapłaty zaległe składki w wysokości 34 tyś - kwota powalająca zwłaszcza że jestem rencistką z najmniejszą rentą. No ból ścięcie dramat - wsiadam w samochód jadę do ZUS wyjaśnić co i jak - okazuje że część kwoty mi umorzą bo weszła abolicja a część rozłożą na raty a najprawdopodobniej umorzą bo przedstawię swoją sytuację i dlaczego dopuściłam się takich zaległości (zmiana przepisów o których nie wiedziałam, w między czasie ciąża, ciężki poród macierzyństwo itp itd) - też przykład klientki Tak działa 10 mieczy - szybki ból a potem wsparcie i ulga - teraz rozumiesz? Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: urodzinowo 06.04.13, 23:47 algaria napisała: > Tak działa 10 mieczy - szybki ból a potem wsparcie i ulga - teraz rozumiesz? teraz rozumiem jak działa 10 mieczy!! Dzięki algaria. To powiem Ci, że w sytuacjach, o których napisałaś rzeczywiście idzie się załamać... Odpowiedz Link
hoaxx Re: urodzinowo 08.04.13, 23:42 Widzę, że Algaria mnie ubiegła i w dodatku napisała prawie to samo, co ja chciałem napisać. Moje skromne odrębne zdanie w komentarzach poniżej. algaria napisała: (...) > > Ja odpowiem tak pokrótce > > Energie które odchodzą - 3 Puchary > odejdzie radość rodzinne zabawy przyjęcia w większym gronie > > > > Co udało Ci się osiągnąć - 3 Miecze > Coś straciło co przybiło Cię mocno jakaś krzywda niesprawiedliwość coś co b > oli bardzo i na długo. Mogłaś też nauczyć się kierować rozumem nie sercem > > > > Zadania które przechodzą - 9 Kijów > Przerwa w życiu, w pracy dłuższe zwolnienie które pomoże Ci zebrać się i w > zdrowiu i w życiu teraz masz czas na planowanie Test odwagi i wytrwałości, "ostatnie starcie" prowadzące do sukcesu. > > > > Gdzie jesteś dziś - Głupiec > Coś nowego zaczęłaś, jakąś nowa drogę a może to jest nowe dziecko które plan > ujesz - co prawda ciąży jako takiej nie widzę w tych kartach ale Głupiec to prz > ecież dziecko > > > > Nowe energie - 10 Mieczy > dostaniesz od życia po tyłku i to bardzo, ale będą to ostatnie łzy później > już tylko będzie lepiej - wiem z doświadczenia że 10 mieczy szybko nadchodzi al > e bardzo krótko boli Albo - umiejętnośc odbicia się od dna, podniesienia się po czymś, co wydaje się życiową katastrofą. > > Nowe wyzwania - As Mieczy > Kolejny nowy początek - razem z Głupcem w którym jesteś odetniesz definitywn > ie przeszłość od przyszłości i zmierzysz się z nowym planem myślą projektem dzi > ałaniem > > > > Cele, które możesz osiągnąć - 5 Monet > > Kolejna nieprzyjemna karta karta żebracza - nie dość że straty finanso > we to i emocjonalne - przykro mi ale chyba nie takich wróżb oczekiwałaś z tym ż > e pocieszające jest to że to są cele które możesz osiągnąć ale nie musisz i po > staraj się by nie spaść tak nisko Umiejętnośc radzenia sobie w ciężkich warunkach. > > Ogólna prognoza na rok - 8 Pucharów > To odejście to wyjścia i powroty choć z tymi powrotami to u mnie z doświadc > zenia wiem że ciężko owszem odejście jak najbardziej ale z powrotem gorzej. Coś > od Ciebie odejdzie a może to Ty odejdziesz z utartych szlaków - w każdym razie > roku i dobry i zły na przemian Odejście od dotychczasowych schematów, zmiana pracy, zmiany w relacjach? > > Urodzinowy dar od Wszechświata - 3 Monety > jest to karta pracy i płacy ale i wejścia na wyższy poziom mistrzostwa - po > dejrzewam że po prostu staniesz się życiowo mądrzejsza te wszystkie przykrości > które Ci się szykują wzmocnia Cię emocjonalnie - po za tym będziesz miała dobry > ch i wiernych przyjaciół na których pomoc zawsze będziesz mogła liczyć > > Podejrzewam z kart że weszłaś w 7 rok osobisty, on jest zawsze bardzo trudny em > ocjonalnie. > Pozdrawiam > > Pozdrawiam, H. Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: urodzinowo 09.04.13, 22:16 dziękuję hoaxx. Czy korzystasz z maila gazetowego? Chcę wysłać podziękowanie Odpowiedz Link
hoaxx Re: urodzinowo 10.04.13, 08:07 Tak, korzystam. I jeszcze raz przepraszam za zwłokę. Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: urodzinowo 11.04.13, 20:45 Hej nie ma za co. Każdy ma swoje życie przecież. I tak dziękuję bardzo za odzew. Podziękowanie na poczcie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link