szeltie
06.03.17, 11:44
Witam, prosze o pomoc w interpretacji gdyż nadal jestem poczatkujaca, poza tym mam nowa talie kart, której się dopiero uczę. Tajna kieszen zrobiłam na mezczyzne, z ktorym rozstalam sie niedawno po kilku latach trudnego zwiazku. Na codzien nie mamy kontaktu, ale ze mamy wspolnych znajomych, to widzimy sie czasem wszyscy w knajpie. Ostatnio spotkalismy sie kilka dni temu. Wiele sie wydarzylo na tym spotkaniu. On powiedzial, ze zastanawia sie nad kontynuacja znajomosci ze mna. Dodam, ze od lat durzy sie w swojej przyjaciołce, ona byla głownym powodem tego, ze sie rozstalismy. Pracuje z nim teraz. Oto rozklad:
1. Jego cel wobec mnie - WIARA ( kapłan ) - zamierza trzymac sie swojej nieugietej postawy wobec mnie, tego co postanowil
2. Jak mnie postrzega? - 9 MIECZY + MOC - widzi mnie jako osobe, ktora nie pogodzila sie z sytuacja, ktora stara sie wplynac jeszcze na jego decyzje o rozstaniu
3. Co do mnie czuje? - 6 KIELICHÓW + PAŹ MIECZY - wspomina dobre chwile ktore byly miedzy nami, ale to sa tylko takie przeblyski, nie mysli o tym jakos intensywwnie
4. Jak się zachowuje wobec mnie? - 8 MIECZY + GWIAZDA + 2 DENARY - jest zblokowany, udaje głuchego i slepego na wszystko co jest ze mna zwiazane, moze sie troche waha, analizuje jeszcze...nie wiem jak tu gwiazde w to wplesc
5. Jak zamierza sie co do mnie zachowywac? - CESARZOWA + SŁOŃCE + KSIĘŻYC - podobam mu sie, moze chce ocieplic jednak nasza znajomosc? Ale to wszystko ukrywa, iluzja.
6. Co ukrywa? - 5 MIECZY - jakas nieuczciwosc, intryguje za moimi plecami ( w to akurat wierze, bo jest do tego zdolny)
7. Dlaczego to ukrywa? - 6 DENARÓW - żeby miec nade mna i sytuacja przewage
Jak Wy to widzicie?