Dodaj do ulubionych

uczucia w 2019

21.12.18, 20:49
witam, jakie zmiany czekają mnie w sferze uczuć w przyszłym roku?: paź monet-król buław-królowa buław. Nie wiem czy dobrze to widzę - albo:
a)ja będę tą buławianą i w 2019 przejmę inicjatywę i będę podbijać mężczyzn, w tym szczególna rolę odegrają dwaj mężczyźni - młody pracowity typ, mogę go poznać w pracy, drugi typ uwodziciela, będzie między nami flirt
b) 2019 poznam dwóch ważnych dla mnie mężczyzn, jeden młody drugi starszy, zupełnie dwa różne typy osobowości, niestety drugi z nich będzie zajęty i będzie widział we mnie tylko potencjalną kandydatkę do romansu
c) nawiążę romans z kimś z pracy, widać tu chęci dwóch stron ku romansowi gdyż oboje wyszliśmy na pozycji król-królowa buław
Tak to widzę, na 3 możliwe sposoby. A jak Wy to widzicie?
PS. Obecnie jestem osobą wolną, po niedawnym definitywnym rozstaniu z chłopakiem.
Obserwuj wątek
    • lampone Re: uczucia w 2019 21.12.18, 22:37
      Pierwsze skojarzenie: Poznasz parę, która będzie prowadzić swój biznes. To ty startujesz z pozycji pazia. Może jakiś staż albo coś innego. On będzie szefem ale ona też będzie miała dużo do powiedzenia. Nie wciśniesz się między nich, ale interes zrobić możesz pod warunkiem że oni będę widzieć w tym korzyść. Z nim będziesz załatwiać, a ona będzie decydować. To może być nowe miejsce pracy.
      • margolcia001 Re: uczucia w 2019 21.12.18, 23:00
        Dzięki lampone, jednak pytanie dotyczyło sfery uczuć, a nie zawodowej, gdyż z pracy aktualnie jestem zadowolona i narazie nie chce jej zmieniać, ale kto wie... Natomiast od rozstania moja sfera miłosna kuleje, dlatego rozłożyłam karty tylko na tę sferę.
        • lampone Re: uczucia w 2019 21.12.18, 23:11
          Paź denarów to jednak powiązania z pracą i to masz na uczucia.
    • mala_mi_2018 Re: uczucia w 2019 22.12.18, 12:48
      ja widzę to jeszcze inaczej, tak jakby z pazie denarów skupionego tylko na pracy i rozwoju zawodowym przeistoczysz się królową denarów, wtedy napotkasz na swojej drodze kogoś o cechach króla buław. nie pokazało się tutaj, czy będzie coś między Wami, ale myślę, że pojawi się ktoś taki w 2019 i będzie możliwość romansu. Raczej nie rozpatrywałabym tutaj królowej buław jako innej kobiety, która stanie na Waszej drodze, myślę że to ty tutaj się pokazałaś - najpierw jako paź, który za sprawą króla buław zmienia się w aktywną królową kijów
      • mala_mi_2018 Re: uczucia w 2019 22.12.18, 12:57
        chociaż z drugiej strony gdzieś wyczytałam, że w tarocie pary król i królowa obok siebie zwykle tworzą parę, dlatego gdybyś dociągnęła na nich jeszcze jedną kartę to byłoby łatwiej zinterpretować te karty....
        • margolcia001 Re: uczucia w 2019 22.12.18, 15:25
          Wczoraj wykładając karty wyciągnęłam kartę z podpowiedzią na tego króla i królową - 6 pucharów, ale nie podawałam jej tutaj żeby nie podawać za dużo kart. Pierwsze jak mi się to skojarzyło to 6 pucharów w połączeniu z pozostałymi kartami, to powrót do byłego, gdyż ta karta podobno często wskazuje na przeszłość, na kogoś kogo już znamy, ale u nas powrót jest niemożliwym ponieważ były znalazł sobie inną dziewczynę i aktualnie ma wobec niej poważne plany, zresztą nie przyjęłabym go już nawet gdyby chciał.
          • lampone Re: uczucia w 2019 22.12.18, 15:33
            6 pucharów to nie tylko przeszłość ale czasem przyjaźń. Mogą nie być parą ale wspólnie prowadzony biznes czasem łączy mocno jak więzy małżeńskie. Facet z przyjaciółką może być trudny do ugryzienia. Stawiam na biznes bo jest karta monetowa i 2 działania (buławy), a na tych dwoje- puchary czyli uczucia są między nimi tak czy inaczej.
            Ale jest też inna możliwość - od syna do ojca czyli najpierw kontakt z dzieckiem a potem z tatą i wtedy byś była królową. Może stary kumpel ze szkolnych lat?
            • margolcia001 Re: uczucia w 2019 22.12.18, 15:50
              Od dawna nie utrzymuje stosunków z nikim z przeszłości, z kolegami z dawnych lat też już nie mam kontaktu, jedyny który przychodzi mi do główny, to kolega z byłej pracy, z którym utrzymywaliśmy ciepłe stosunki koleżeńskie, ale ta znajomość też nie wytrzymała próby czasu. Jakiś czas spotykaliśmy się na piwie, ale też znalazł sobie stałą dziewczynę akurat gdy ja się rozstałam ze swoim i kontakt się urwał. Aktualnie jestem jedyną osobą bez pary wśród moich znajomych i nie mam już nawet żadnych kolegów
              • lampone Re: uczucia w 2019 22.12.18, 16:21
                Więcej optymizmu, przy tych kartach jakieś życie towarzyskie będziesz miała.
      • lampone Re: uczucia w 2019 22.12.18, 13:21
        Czy to nie czasem bajka o Kopciuszku? Paź denarów gubi pantofelka a król buław czyni ją królową? Zamiast pazia denarów powinna być 5 denarów i wtedy by pasowało. Szkoda, że życie to nie bajka i nie zawsze za rogiem stoi wolny król.
        • lampone Re: uczucia w 2019 22.12.18, 13:34
          Chyba że to taka zasadzka. Paź-mini-inwestor gubi specjalnie pantofelka żeby zwrócić uwagę króla i odciągnąć go od królowej. Czy to się powiedzie?
      • margolcia001 Re: uczucia w 2019 22.12.18, 15:30
        Pasuje mi Twoja interpretacja Pazia Denarów do mojej sytuacji. Do niedawna byłam właśnie z zachowania jak ta Królowa Kijów, ale mój były swoją zdradą i odejściem podciął mi skrzydła, sprawił że się poczułam niekochana i niewartościowa, zamknęłam się w sobie i uciekłam w pracę i samotność. Bardzo straciłam przez niego na pewności siebie i od tamtej pory z nikim się nie spotykałam. Mam nadzieję, że Twoja interpretacja spełni się i znowu stanę się dawną sobą, ale na to zapewne potrzeba więcej czasu i faceta, który pozytywnie mnie nakręci, dzięki któremu odżyję, ale narazie nikt taki się nie pojawia. Postaram się napisać w tym wątku w przyszłym roku, jeśli znowu coś się zacznie dziać w mojej sferze uczuciowej
    • macieqkrol Re: uczucia w 2019 22.12.18, 16:31
      d) W pracy lub poprzez pracę lub znajomych z pracy poznasz ognistego typa, z którym będzie gorący seks tongue_out
      • lampone Re: uczucia w 2019 22.12.18, 17:40
        Kopciuszek w wersji erotycznej. Nie będzie królestwa ale utrata dziewictwa między segregatorami a papierem ksero.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka