dobra_droga Re: baza sklepów i producentów eko 07.11.08, 10:00 www.zoltycesarz.pl/index.php/tengine/page/17 Odpowiedz Link Zgłoś
kicia2856 Re: baza sklepów i producentów eko 14.09.09, 00:35 ja kupuję kosmetyki ekologiczne w sklepie Anemon www.anemon.pl Fajne kremy z certyfikatami. Odpowiedz Link Zgłoś
gruber92 Re: baza sklepów i producentów eko 10.04.19, 13:13 Polecam sklep internetowy www.ekodar24.pl Posiadają w swojej ofercie produkty BIO jak również wege. Sklep otwarty niedawno ale już zakupy zrobione. Mają odbiór osobisty ale i darmowe dostawy. Nie mogłem znaleść paru produktów ale po zapytaniu mailowym dostałem konkretną ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_droga Re: baza sklepów i producentów eko 09.11.08, 20:47 www.rajski-ogrod.pl/sklep/index.php?p=p_21&sName=ziarna-i-nasiona Odpowiedz Link Zgłoś
doroti1983 Re: baza sklepów i producentów eko 08.02.09, 01:40 Sklep Viva Natura ul. Wielicka 36 www.vivanatura.pl Sklep z ekologiczną i zdrową żywnością; posiada również produkty kuchni orientalnych i produkty dla osób z dietą bezglutenową. Właściciele kierują się ideą sprawiedliwego handlu- zatem ceny są przystępne, a także lubują się w Kuchni Pięciu Przemian. Polecam ponieważ sklep jest przyjazny i wyróżniający się: posiada biblioteczkę, ciekawe artykuły (mięso, nabiał, pieczywo). Na życzenie można zamówić niedostępny produkt i odebrać po kilku dniach. Polecam z własnego doświadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_droga Re: baza sklepów i producentów eko 26.02.09, 21:47 www.evergreen.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pl_inka Re: baza sklepów i producentów eko 24.04.09, 11:54 Osobiście z produktów zdrowej żywności, żywności funkcjonalnej mogę polecić Sante. Posiadają szeroki asortyment dobrych, zdrowych produktów, płatków, musli crunchy a także np. produktów z soi. www.sante.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bio-mm Re: baza sklepów i producentów eko 17.05.09, 11:39 Ja polecam: www.ekozakupy24.pl Mają ciekawe porady, profile żywieniowe produktów i wyszukiwarkę produktów po dietach i składnikach odżywczych. Wegetarianie mogą np. wyszukać produkty bogate w żelazo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea4 Re: baza sklepów i producentów eko 19.06.09, 20:47 mogę polecić stronę www.smaknatury.pl odkryłam niedawno, mają duży wybór eko produktów, jeśli mieszkacie w warszawie lub okolicy możecie zamówić swieże warzywa i owoce, a nawet mięso czy wędliny i wszystko ma certyfikat ekologiczny. Można wybrać dzień i godzine dostawy. Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 Wawa Sklep Ekologiczny Trawa 09.01.10, 16:15 Warszawa pl. Grzybowski 10 Tel 22 620 00 87 REWELACJA wybor i przystepne ceny, wszystko prawie taniej niz gdzie indziej, sklep dla idei i pożytku a nie dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
znatury baza sklepów i producentów eko 24.06.10, 12:44 Zapraszamy do sklepu internetowego z produktami ekologicznymi. Posiadamy duży asortyment produktów. W naszej ofercie znajdziecie Państwo produkty dla osób cierpiących na różnego rodzaju dolegliwości m. in. alergię, celiakię, cukrzycę, problemy z wydolnością serca. Posiadamy również produkty zbożowe(takie jak: mąki, makarony, kasze), produkty mięsne (dziczyzna, drób, baranina), kawy, herbaty, przetwory warzywne oraz produkty dla wegetarian i wegan. Zapraszamy do odwiedzenia naszej witryny www.znatury.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
1ekoloszka Re: baza sklepów i producentów eko 17.07.12, 12:53 moi rodzice prowadzą gospodarstwo ekologiczne.uprawiają owoce:maliny ,aronię i czarną porzeczkę.mama robi z tych owoców przetwory: malinowe:soki malinowe,malinowe,malinowo-miętowe,malinowo-lipowe dżemy z malin,kompoty z malin,galaretkę (kandyzowane maliny w galaretce porzeczkowej) porzeczka:dżemy z czarnej porzeczki,galaretka z czarnej porzeczki,soki z czarnej porzeczki,surówka z czarnej porzeczki; soki z aronii, wino z aronii,porzeczek i malin wszystko przygotowane jest bez żadnych konserwantów ! Jeśli jesteście zainteresowani jest możliwość zakupu i wysyłki produktów kurierem.Ponieważ gospodarstwo znajduje sie na Roztoczu. Ew.zapraszam na roztocze na wakacje i przy okazji można odwiedzić nasze gospodarstwo i zakupić produkty ze spiżarni :) zapraszam do kontaktu: ooolllaaaa@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sasza355 Re: baza sklepów i producentów eko 19.03.15, 19:40 Ja polecam sklep Heal, ktory dziala we Wroclawiu, ma też swoją stronę internetową: zdrowazywnosc.org/ Posiadają zdrową żywność, kawy i super przyprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
filiprem Kalina - sklep z żywnością ekoplogicznąna Mokotowi 21.03.10, 18:38 Ja polecam Kalinę - Warszawa Mokotów. Żywność z certyfikatem. Mały sklepik ekologiczny, miła obsługa. Spory wybór ziół, miodów, kasz i innych sypkich, nabiał, oleje, środki czystościowe, na zamówienie jest mięso z chowu ekologicznego. adres www -> kalina.sklep.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gruber92 Re: Kalina - sklep z żywnością ekoplogicznąna Mok 10.04.19, 13:14 Polecam sklep internetowy www.ekodar24.pl Posiadają w swojej ofercie produkty BIO jak również wege. Sklep otwarty niedawno ale już zakupy zrobione. Mają odbiór osobisty ale i darmowe dostawy. Nie mogłem znaleść paru produktów ale po zapytaniu mailowym dostałem konkretną ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
myog Re: baza sklepów i producentów eko 25.05.10, 14:31 www.freedelikatesy.pl żywność ekologiczna z darmową dostawą do domu, (niestety niektóre produkty dostarczane są tylko na terenie Warszawy) Odpowiedz Link Zgłoś
extra-mocne-bez-filtra Re: baza sklepów i producentów eko 15.10.10, 01:46 Ja zakochałem się w Sudawii na Racławickiej www.sudawia.pl To niezwykłe połączenie klimatu tworzonego przez wnętrze i właścicieli, znajomości produktów i wszechstronnej oferty. Można tu kupić zarówno to co eko, jak i to co tradycyjne - każdy, czy wegetarianin czy mięsożerny znajdzie tu dla siebie coś miłego - a do tego to mikro ośrodek kultury. Dziś widziałem tam dawno niewidziany pasternak czy jarmuż, a także zielone pomidory. W sobotę pędzę na jazzowe granie niezrównanego Ryszarda Styły sudawia.pl/galeria-zdjec-i-wydarzen/ryszard-feliks-styla-koncert-14-pazdziernika-2010/ A teraz poszukam przepisu na smażone zielone pomidory bo złapałem smaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczniksklep Re: baza sklepów i producentów eko 27.09.10, 13:10 SŁONECZNIK Sklep BIO EKO. www.slonecziksklep.pl Żywoność ekologiczna produkty z certyfikatami, wyroby tradycyjne i regionalne. Wędliny, nabiał, jaja, pieczywo, świeże owoce i warzywa, makarony, ziarna, sery dojrzewające i twarogowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mariobros1978 Re: baza sklepów i producentów eko 09.10.10, 16:31 Hej, polecam stronę importera marki Simon Levelt. W ofercie najwyższej jakości produkty organiczne takie jak: kawa ziarnista, kawa mielona, kawa rozpuszczalna i herbaty. Strona internetowa: www.importkawy.pl/pl,page,Simon_Levelt,22.html Aukcje allegro: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1784538 Już 200 lat herbaty i kawy są pasją Simon Levelt. Z tego wynika, że ich rzemiosło nie ma sobie równych. Pozdrawiam, Mario Odpowiedz Link Zgłoś
lila403 Re: baza sklepów i producentów eko 06.12.10, 22:50 eko baza oraz nowosci znajdziecie na www.ecowawa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
1_amika Re: baza sklepów i producentów eko 12.01.11, 01:13 Polecam sklep " AZYMUT SMAKU" ul. Połczyńska (Fort Wola). Odkryłam go zupełnie przypadkiem, sklep jest b.dobrze zaopatrzony i spotkałam się z bardzo miłą obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
korben78 [...] 15.02.11, 15:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katrin3783 Re: baza sklepów i producentów eko 16.02.11, 16:34 Produkty Ekoproduktu oraz Dobrej kalorii można kupić w Wasz Sklep Zdrowa Tradycyjna i Ekologiczna Żywność w Warszawie ul. Modlińska 310/312 Fort Piontek oraz Koszykowa 20 www.waszsklep.com.pl Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ogrodnik08 Re: baza sklepów i producentów eko 10.04.11, 16:04 Od roku korzystam z dostaw firmy Vegebox. Nigdzie nie udało mi się kupić warzyw ekologicznych w takim asortymencie. Nawet nie wiedziałam, że takie istnieją - np. mizuna, musztardowiec, topinambur, pasternak, różne rodzaje dyni, ogórków - oczywiście w sezonie. Zamawiam paczkę i dostarczaja mi ją do domu na umówioną godzinę. Najlepsze jest to, że produkty /z certyfikatem ekologicznym/ są odbierane bezpośrednio od rolników w dniu dostawy. Czekam z utęsknieniem na wiosnę, ale teraz też jest z czego wybrać. Właściciel firmy jest bardzo miły i zawsze uwzględnia wszelkie reklamacje. Bardzo polecam www.vegebox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fankabio Re: baza sklepów i producentów eko 13.05.11, 15:48 Witajcie. Polecam Wam niedawno odkryty sklep www.bio-oaza.com.pl Mają szeroka gamę produktów bio-eko, niskie ceny i dużą dostępność asortymentu. Można odbierać produkty osobiście (wówczas nie ponosimy dodatkowych opłat), mogą być dostarczone kurierem lub przez Pocztę Polską. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tolisiecki Re: baza sklepów i producentów eko 23.08.11, 15:02 Lublin - "Sklep na Diecie", ul. Świętoduska 10 - ścisłe Centrum, 200 metrów od deptaka, 300 od Bramy Krakowskiej, 500 od Dworca Głównego PKS. Również w wersji internetowej: www.na-diecie.com Odpowiedz Link Zgłoś
schola2107 Re: baza sklepów i producentów eko 21.09.11, 18:57 Polecam EkoSklepik w Katowicach na Osiedlu Tysiąclecia. Bardzo atrakcyjne ceny, duży wybór jak na niewielki osiedlowy sklepik i miła obsługa. ekosklepik.katowice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cyceron7 sklep ekologiczny na Mokotowie 06.10.11, 16:47 Witam. Wszystkm zainteresowanym zdrowym odżywianiem się polecam Free delikatesy ekologiczne - sklep przy ul. Bukowińskiej 8 na warszawskim Mokotowie. Można znaleźć wiele produktów spożywczych a nawet kosmetycznych (oczywiście wszystko EKO). Nie tylko paczkowane ale i świeże wędliny, owoce, warzywa, nabiał. Jest też dział bezglutenowy.. Kupuję tam 2 razy w tygodniu i jestem zadowolony z asortymentu i obsługi. Właściwie można tam kupić wszystko (poza alkoholem czy papierosami ;-) Jeśli ktoś mieszka lub bywa w okolicach Metra Wilanowska to to jest jedyny tego typu sklep ekologiczny w tym rejonie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nashle Re: sklep ekologiczny na Mokotowie 24.10.11, 19:27 internetowa baza producentów żywności lokalnej: lokalnazywnosc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maria.szym Re: baza sklepów i producentów eko 25.11.11, 11:29 Ja polecam sklep Kombu eko-delikatesy w piasecznie ul generała grochowskiego maja dobre ceny duży wybór i można zamówić wszystko co potrzebne bez zadnych problemów (oczywiście gdy nie ma tego na sklepie ) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-poker Re: baza sklepów i producentów eko 25.11.11, 18:34 zapraszam do nowego Żółtego Cesarza, Warszawa ul. Obrzeżna 1A lok 2U3 wejście od Bokserskiej. Jeżeli szukasz produktów: małych rodzimych firm, bez konserwantów i polepszaczy, bez toksycznych środków ochrony rośli, nie modyfikowane genetycznie, dla alergików, diabetyków, dla wegetarian ze sprawiedliwego handlu z upraw ekologicznych w dobrych cenach od przypraw przez mąki, kasze, płatki, miody, bakalie, kawy, herbaty, makarony, sosy, dania gotowe, nabiał po warzywa i owoce z gospodarstw ekologicznych, ekologiczne środki do prania i sprzątania kosmetyki mamy także dział dla najmłodszych znajdą Państwo w nim: jedzonka w słoiczkach, kaszki, herbatki oraz kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
anetqu Re: baza sklepów i producentów eko 26.11.11, 11:32 Proponuję zwrócić uwagę na mięso oznaczone certyfikatem PQS Wybierając produkty z certyfikatem jakości Systemu PQS zyskujesz pewność m.in. wiarygodnego źródła pochodzenia mięsa, identyfikowalnego, począwszy od hodowli do produktu końcowego i otrzymania pełnowartościowego białka pochodzenia zwierzęcego, bez sztucznego zwiększania objętości oferowanego mięsa i bez dodatków smakowych. Odpowiedz Link Zgłoś
rudagejsza Re: baza sklepów i producentów eko 01.12.11, 09:39 A ja znam taki sklep www.wiecejnizeko.pl. Maja miody Manuka, Lifemel, i żywność organiczną dla dzieci, wegan i bezglutenpwców :) Odpowiedz Link Zgłoś
filek2005 Re: baza sklepów i producentów eko 05.12.11, 19:47 jestesmy producentami warzyw ekologicznych, posiadamy certyfikacje, mozliwosc sprzedazy wiekszych ilosci, Doboszowice 147 57-230 Kamieniec Zabkowicki woj. dolnoslaskie nr tel. 784149827 Odpowiedz Link Zgłoś