Dodaj do ulubionych

baza sklepów i producentów eko

• dobra_droga Re: baza sklepów i producentów eko 07.11.08, 10:00
      www.zoltycesarz.pl/index.php/tengine/page/17
      • kicia2856 Re: baza sklepów i producentów eko 14.09.09, 00:35
        ja kupuję kosmetyki ekologiczne w sklepie Anemon www.anemon.pl
        Fajne kremy z certyfikatami.
      • gruber92 Re: baza sklepów i producentów eko 10.04.19, 13:13
        Polecam sklep internetowy www.ekodar24.pl
        Posiadają w swojej ofercie produkty BIO jak również wege.
        Sklep otwarty niedawno ale już zakupy zrobione.
        Mają odbiór osobisty ale i darmowe dostawy.
        Nie mogłem znaleść paru produktów ale po zapytaniu mailowym dostałem konkretną ofertę.
    • dobra_droga Re: baza sklepów i producentów eko 09.11.08, 20:47
      www.rajski-ogrod.pl/sklep/index.php?p=p_21&sName=ziarna-i-nasiona
      • doroti1983 Re: baza sklepów i producentów eko 08.02.09, 01:40
        Sklep Viva Natura ul. Wielicka 36 www.vivanatura.pl

Sklep z ekologiczną i zdrową żywnością; posiada również produkty kuchni
        orientalnych i produkty dla osób z dietą bezglutenową.
        Właściciele kierują się ideą sprawiedliwego handlu- zatem ceny są przystępne, a
        także lubują się w Kuchni Pięciu Przemian.

Polecam ponieważ sklep jest przyjazny i wyróżniający się: posiada biblioteczkę,
        ciekawe artykuły (mięso, nabiał, pieczywo). Na życzenie można zamówić
        niedostępny produkt i odebrać po kilku dniach.
        Polecam z własnego doświadczenia :)
    • dobra_droga Re: baza sklepów i producentów eko 26.02.09, 21:47
      www.evergreen.pl/
    • dobra_droga Re: baza sklepów i producentów eko 26.02.09, 21:50
      www.letscook.pl/
    • pl_inka Re: baza sklepów i producentów eko 24.04.09, 11:54
      Osobiście z produktów zdrowej żywności, żywności funkcjonalnej mogę polecić
      Sante. Posiadają szeroki asortyment dobrych, zdrowych produktów, płatków, musli
      crunchy a także np. produktów z soi.
      www.sante.pl
      Pozdrawiam.
    • bio-mm Re: baza sklepów i producentów eko 17.05.09, 11:39
      Ja polecam: www.ekozakupy24.pl
      Mają ciekawe porady, profile żywieniowe produktów i wyszukiwarkę produktów po
      dietach i składnikach odżywczych. Wegetarianie mogą np. wyszukać produkty bogate
      w żelazo:-)
      • greentea4 Re: baza sklepów i producentów eko 19.06.09, 20:47
        mogę polecić stronę www.smaknatury.pl odkryłam niedawno, mają duży wybór eko
        produktów, jeśli mieszkacie w warszawie lub okolicy możecie zamówić swieże
        warzywa i owoce, a nawet mięso czy wędliny i wszystko ma certyfikat ekologiczny.
        Można wybrać dzień i godzine dostawy.
    • drop.2 Wawa Sklep Ekologiczny Trawa 09.01.10, 16:15
      Warszawa pl. Grzybowski 10
      Tel 22 620 00 87

REWELACJA

wybor i przystepne ceny, wszystko prawie taniej niz gdzie indziej,
      sklep dla idei i pożytku a nie dla kasy.

• forencka Re: baza sklepów i producentów eko 20.01.10, 16:06
      A we Wrocławiu?
      • znatury baza sklepów i producentów eko 24.06.10, 12:44
        Zapraszamy do sklepu internetowego z produktami ekologicznymi. Posiadamy duży asortyment
        produktów. W naszej ofercie znajdziecie Państwo produkty dla osób cierpiących na
        różnego rodzaju dolegliwości m. in. alergię, celiakię, cukrzycę, problemy z
        wydolnością serca.
        Posiadamy również produkty zbożowe(takie jak: mąki, makarony, kasze), produkty
        mięsne (dziczyzna, drób, baranina), kawy, herbaty, przetwory warzywne oraz
        produkty dla wegetarian i wegan.
        Zapraszamy do odwiedzenia naszej witryny www.znatury.pl/
        • 1ekoloszka Re: baza sklepów i producentów eko 17.07.12, 12:53
          moi rodzice prowadzą gospodarstwo ekologiczne.uprawiają owoce:maliny ,aronię i czarną porzeczkę.mama robi z tych owoców przetwory:
          malinowe:soki malinowe,malinowe,malinowo-miętowe,malinowo-lipowe
          dżemy z malin,kompoty z malin,galaretkę (kandyzowane maliny w galaretce porzeczkowej)
          porzeczka:dżemy z czarnej porzeczki,galaretka z czarnej porzeczki,soki z czarnej porzeczki,surówka z czarnej porzeczki;
          soki z aronii,
          wino z aronii,porzeczek i malin
          wszystko przygotowane jest bez żadnych konserwantów !

Jeśli jesteście zainteresowani jest możliwość zakupu i wysyłki produktów kurierem.Ponieważ gospodarstwo znajduje sie na Roztoczu.
          Ew.zapraszam na roztocze na wakacje i przy okazji można odwiedzić nasze gospodarstwo i zakupić produkty ze spiżarni :)
          zapraszam do kontaktu: ooolllaaaa@o2.pl
        • sasza355 Re: baza sklepów i producentów eko 19.03.15, 19:40
          Ja polecam sklep Heal, ktory dziala we Wroclawiu, ma też swoją stronę internetową: zdrowazywnosc.org/
          Posiadają zdrową żywność, kawy i super przyprawy.
    • filiprem Kalina - sklep z żywnością ekoplogicznąna Mokotowi 21.03.10, 18:38
      Ja polecam Kalinę - Warszawa Mokotów. Żywność z certyfikatem.
      Mały sklepik ekologiczny, miła obsługa.
      Spory wybór ziół, miodów, kasz i innych sypkich, nabiał, oleje, środki
      czystościowe, na zamówienie jest mięso z chowu ekologicznego.
      adres www -> kalina.sklep.pl/
      • gruber92 Re: Kalina - sklep z żywnością ekoplogicznąna Mok 10.04.19, 13:14
        Polecam sklep internetowy www.ekodar24.pl
        Posiadają w swojej ofercie produkty BIO jak również wege.
        Sklep otwarty niedawno ale już zakupy zrobione.
        Mają odbiór osobisty ale i darmowe dostawy.
        Nie mogłem znaleść paru produktów ale po zapytaniu mailowym dostałem konkretną ofertę.
    • myog Re: baza sklepów i producentów eko 25.05.10, 14:31
      www.freedelikatesy.pl żywność ekologiczna z darmową dostawą do domu, (niestety
      niektóre produkty dostarczane są tylko na terenie Warszawy)
      • extra-mocne-bez-filtra Re: baza sklepów i producentów eko 15.10.10, 01:46
        Ja zakochałem się w Sudawii na Racławickiej www.sudawia.pl
        To niezwykłe połączenie klimatu tworzonego przez wnętrze i właścicieli, znajomości produktów i wszechstronnej oferty. Można tu kupić zarówno to co eko, jak i to co tradycyjne - każdy, czy wegetarianin czy mięsożerny znajdzie tu dla siebie coś miłego - a do tego to mikro ośrodek kultury. Dziś widziałem tam dawno niewidziany pasternak czy jarmuż, a także zielone pomidory. W sobotę pędzę na jazzowe granie niezrównanego Ryszarda Styły sudawia.pl/galeria-zdjec-i-wydarzen/ryszard-feliks-styla-koncert-14-pazdziernika-2010/

A teraz poszukam przepisu na smażone zielone pomidory bo złapałem smaka :)
    • tempeh-service TempehService.Com 15.07.10, 15:28
      jest tempeh!
      Pozdrawiam :)
    • sloneczniksklep Re: baza sklepów i producentów eko 27.09.10, 13:10
      SŁONECZNIK Sklep BIO EKO. www.slonecziksklep.pl Żywoność ekologiczna produkty z certyfikatami, wyroby tradycyjne i regionalne. Wędliny, nabiał, jaja, pieczywo, świeże owoce i warzywa, makarony, ziarna, sery dojrzewające i twarogowe.
    • mariobros1978 Re: baza sklepów i producentów eko 09.10.10, 16:31
      Hej,

polecam stronę importera marki Simon Levelt. W ofercie najwyższej jakości produkty organiczne takie jak: kawa ziarnista, kawa mielona, kawa rozpuszczalna i herbaty.

Strona internetowa: www.importkawy.pl/pl,page,Simon_Levelt,22.html

Aukcje allegro: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1784538

Już 200 lat herbaty i kawy są pasją Simon Levelt. Z tego wynika, że ich rzemiosło nie ma sobie równych.

Pozdrawiam,

Mario
    • lila403 Re: baza sklepów i producentów eko 06.12.10, 22:50
      eko baza oraz nowosci znajdziecie na www.ecowawa.pl/
    • 1_amika Re: baza sklepów i producentów eko 12.01.11, 01:13
      Polecam sklep " AZYMUT SMAKU" ul. Połczyńska (Fort Wola). Odkryłam go zupełnie przypadkiem, sklep jest b.dobrze zaopatrzony i spotkałam się z bardzo miłą obsługą.
    • korben78 [...] 15.02.11, 15:58
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • katrin3783 Re: baza sklepów i producentów eko 16.02.11, 16:34
      Produkty Ekoproduktu oraz Dobrej kalorii można kupić w Wasz Sklep Zdrowa Tradycyjna i Ekologiczna Żywność w Warszawie ul. Modlińska 310/312 Fort Piontek oraz Koszykowa 20
      www.waszsklep.com.pl Polecam!
      • ogrodnik08 Re: baza sklepów i producentów eko 10.04.11, 16:04
        Od roku korzystam z dostaw firmy Vegebox. Nigdzie nie udało mi się kupić warzyw ekologicznych w takim asortymencie. Nawet nie wiedziałam, że takie istnieją - np. mizuna, musztardowiec, topinambur, pasternak, różne rodzaje dyni, ogórków - oczywiście w sezonie. Zamawiam paczkę i dostarczaja mi ją do domu na umówioną godzinę. Najlepsze jest to, że produkty /z certyfikatem ekologicznym/ są odbierane bezpośrednio od rolników w dniu dostawy. Czekam z utęsknieniem na wiosnę, ale teraz też jest z czego wybrać. Właściciel firmy jest bardzo miły i zawsze uwzględnia wszelkie reklamacje. Bardzo polecam www.vegebox.pl
    • fankabio Re: baza sklepów i producentów eko 13.05.11, 15:48
      Witajcie. Polecam Wam niedawno odkryty sklep www.bio-oaza.com.pl Mają szeroka gamę produktów bio-eko, niskie ceny i dużą dostępność asortymentu. Można odbierać produkty osobiście (wówczas nie ponosimy dodatkowych opłat), mogą być dostarczone kurierem lub przez Pocztę Polską.
      POLECAM!!!
    • tolisiecki Re: baza sklepów i producentów eko 23.08.11, 15:02
      Lublin - "Sklep na Diecie", ul. Świętoduska 10 - ścisłe Centrum, 200 metrów od deptaka, 300 od Bramy Krakowskiej, 500 od Dworca Głównego PKS.
      Również w wersji internetowej: www.na-diecie.com
    • schola2107 Re: baza sklepów i producentów eko 21.09.11, 18:57
      Polecam EkoSklepik w Katowicach na Osiedlu Tysiąclecia. Bardzo atrakcyjne ceny, duży wybór jak na niewielki osiedlowy sklepik i miła obsługa. ekosklepik.katowice.pl/
    • cyceron7 sklep ekologiczny na Mokotowie 06.10.11, 16:47
      Witam.
      Wszystkm zainteresowanym zdrowym odżywianiem się polecam Free delikatesy ekologiczne - sklep przy ul. Bukowińskiej 8 na warszawskim Mokotowie. Można znaleźć wiele produktów spożywczych a nawet kosmetycznych (oczywiście wszystko EKO). Nie tylko paczkowane ale i świeże wędliny, owoce, warzywa, nabiał. Jest też dział bezglutenowy.. Kupuję tam 2 razy w tygodniu i jestem zadowolony z asortymentu i obsługi. Właściwie można tam kupić wszystko (poza alkoholem czy papierosami ;-) Jeśli ktoś mieszka lub bywa w okolicach Metra Wilanowska to to jest jedyny tego typu sklep ekologiczny w tym rejonie. Polecam.
      • nashle Re: sklep ekologiczny na Mokotowie 24.10.11, 19:27
        internetowa baza producentów żywności lokalnej:
        lokalnazywnosc.pl/
    • maria.szym Re: baza sklepów i producentów eko 25.11.11, 11:29
      Ja polecam sklep Kombu eko-delikatesy w piasecznie ul generała grochowskiego maja dobre ceny duży wybór i można zamówić wszystko co potrzebne bez zadnych problemów (oczywiście gdy nie ma tego na sklepie )
    • marcin-poker Re: baza sklepów i producentów eko 25.11.11, 18:34
      zapraszam do nowego Żółtego Cesarza, Warszawa ul. Obrzeżna 1A lok 2U3 wejście od Bokserskiej.
      Jeżeli szukasz produktów:
      małych rodzimych firm,
      bez konserwantów i polepszaczy,
      bez toksycznych środków ochrony rośli,
      nie modyfikowane genetycznie,
      dla alergików, diabetyków,
      dla wegetarian
      ze sprawiedliwego handlu
      z upraw ekologicznych
      w dobrych cenach

od przypraw przez mąki, kasze, płatki, miody, bakalie, kawy, herbaty, makarony, sosy, dania gotowe, nabiał po warzywa i owoce z gospodarstw ekologicznych,
      ekologiczne środki do prania i sprzątania
      kosmetyki
      mamy także dział dla najmłodszych znajdą Państwo w nim: jedzonka w słoiczkach, kaszki, herbatki oraz kosmetyki
      • anetqu Re: baza sklepów i producentów eko 26.11.11, 11:32
        Proponuję zwrócić uwagę na mięso oznaczone certyfikatem PQS
        Wybierając produkty z certyfikatem jakości Systemu PQS zyskujesz pewność m.in. wiarygodnego źródła pochodzenia mięsa, identyfikowalnego, począwszy od hodowli do produktu końcowego i otrzymania pełnowartościowego białka pochodzenia zwierzęcego, bez sztucznego zwiększania objętości oferowanego mięsa i bez dodatków smakowych.
    • rudagejsza Re: baza sklepów i producentów eko 01.12.11, 09:39
      A ja znam taki sklep www.wiecejnizeko.pl. Maja miody Manuka, Lifemel, i żywność organiczną dla dzieci, wegan i bezglutenpwców :)
    • filek2005 Re: baza sklepów i producentów eko 05.12.11, 19:47
      jestesmy producentami warzyw ekologicznych, posiadamy certyfikacje, mozliwosc sprzedazy wiekszych ilosci,
      Doboszowice 147
      57-230 Kamieniec Zabkowicki
      woj. dolnoslaskie
      nr tel. 784149827

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka