Dodaj do ulubionych

Pielęgniarka

25.11.11, 16:40
Witam:)
Chętnie podejmę pracę ab sofort w Niemczech, lecz interesują mnie miejscowości lub okolice Ahlbeck, Heringsdorf, Bansin ,Zinnowitz , Wolgast jako opiekunka osób starszych lub pielęgniarka.Język niemiecki średniokomunikatywny. Jeśli mogę być pomocna ,proszę o kontakt.Kilkuletnie doświadczenie na oddziale wewnętrznym z pododdziałem kardiologicznym.
Obserwuj wątek
    • pracamedycyna Re: Pielęgniarka 01.02.12, 11:30
      Może na tym portalu: www.pracamedycyna.pl znajdzie Pani ciekawą ofertę ofertę pracy. Można też bezpłatnie umieścić swoje ogłoszenie w dziale szukam pracy. Portal poświęcony jest pracy w branży medycznej - najwięcej ofert pracy dla lekarzy, pielęgniarek i opiekunek w Polsce i za granicą.
    • jan.personal Re: Pielęgniarka 14.02.12, 09:10
      Podstawowe pytanie jakie muszą sobie Państwo zadać to - czy chce pracować jako opiekunka/opiekun na Gewerbe, oddelegowaniu, umowie zleceniu lub innej formie zatrudnienia na granicy prawa? Jeśli takie zatrudnienie Państwa interesuje niestety nie posiadamy ofert pracy tego typu.
      Nasza oferta jest skierowana do osób zainteresowanych legalnym zatrudnieniem w niemieckich firmach i ośrodkach opiekuńczych. Nasza oferta to TYLKO i WYŁĄCZNIE oferty zatrudnienia jako pracownik etatowy zatrudniony na podstawie umowy o prace z niemieckim pracodawca, czyli pracownik podlegający niemieckiemu prawu pracy.

Chcesz uzyskac wiecej informacji. Wyslij email o temacie "Legalna praca" na praca@personal-system.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka