mari40 12.06.13, 09:17 Mam do was ogromna prośbe.Potrzebuję pomysłu na zakąskę z drobiu.Sprawa pilna bo syn ma zaliczenie w piatek/uczeń II klasy gastronoma Prosze pomóżcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f patyki indykowe imbirowe 12.06.13, 18:32 zawsze to samo odpowiadam. Mięso indyka tniesz na paski, mniej więcej równe. Marynujesz je w imbirze, sosie sojowym - i w czym chcesz - ale głó∑nym tematem ma byc imbir. Smażysz szybko i mocno. Mas zna ciepło lub i na zimno doskonoałe. Odpowiedz Link
mari40 jacek1f 13.06.13, 07:49 jacek1f napisał: > zawsze to samo odpowiadam. > > Mięso indyka tniesz na paski, mniej więcej równe. > Marynujesz je w imbirze, sosie sojowym - i w czym chcesz - ale głó∑nym te > matem ma byc imbir. > > Smażysz szybko i mocno. > Mas zna ciepło lub i na zimno doskonoałe. Dziekuję za pomoc i popowiedż i mam jeszcze jedno pytanie.Do tego co podać ? Dip czy surówke.Przepraszam że tak męcze ale mój mózg chyba wysechł Odpowiedz Link
jacek1f dip to dobry pomysł, bo mozna 13.06.13, 08:56 nurzać paski i łagodzić imbirowy smak. Podpowiem, że mięta pasuje do jogurtowo-świeżoogórkowego dipu. Odpowiedz Link