Dodaj do ulubionych

Nadzieja :-)

19.09.13, 13:02
pod wątkiem Nadzienia, może umknie w tłumie? smile
Mam nadzieję, że to forum będzie alternatywą dla forum Kuchnia, które jest nieczytelne z powodu trolstwa i nadgorliwości uczestników typu Ania 66 odsylających wszystkich do google, czy innych uczestników wypowiadających sie nie na temat problemu gotowalniczego, tylko o : języku polskim, geografii, historii i najważniejsze' a u mnie w domu to nigdy tak się nie robiło'
Obserwuj wątek
    • roseanne Re: Nadzieja :-) 19.09.13, 13:08
      smile
      • kasia_bzdeta_wons Re: Nadzieja :-) 19.09.13, 15:29
        Ahaha. Nawet na kuchni nie bylem, tu chyba zawsze uzyskalem odpowiedz. Tez mam taka nadzieje, nie mam ogonkow natomiast wink
      • turchanyi Re: Nadzieja :-) 20.09.13, 07:50
        Nadzieja w kuchni jest najwazniejsza smile
    • bene_gesserit Re: Nadzieja :-) 19.09.13, 15:34
      Nadzieja, ze dla każdego znajdzie się miejsce - także dla tych, którzy chcą o geografii, jezyku polskim, albo 'bo moja babcia tak zawsze'. Co w tym złego? Tzn czy real idealny miałby polegać na tym samym - wymazywaniu gumką tych, którzy lubią rozmawiać w nieco inny niż nasz ulubiony z najulubieńszych sposób? Ble.
      • buka007 Re: Nadzieja :-) 19.09.13, 15:44
        nie taka byla intencja Fetti, Bene, i nalezy to uszanowac.
        • bene_gesserit Re: Nadzieja :-) 19.09.13, 15:46
          Intencja fettuchy była, cytuję, dokładnie taka: >>Watki tu umieszczane nie musza byc koniecznie wylacznie o "kucharzeniu"smile<<

Gdzie tu miejsce na nietolerancję dla tych, którzy się nie mieszczą w czyichs kryteriach 'fajności'?
    • fettinia wszyscy maja po troche racji :) 19.09.13, 16:27
      wiem o co Shachar chodzi chyba
      o to by nie bylo odsylania do wyszukiwarki i poprawiania "torta" "wiorek" itp
      a na tematy niekuchenne gadamy przeciez od poczatku i nie to chyba bylo powodem zalozenia watku prawda? smile
      • buka007 Re: wszyscy maja po troche racji :) 19.09.13, 22:27
        Shacharowi chodzi o to, że wszystkim potrzebne są pogaduszki i to było powodem założenia wątku smile
        • buka007 Re: wszyscy maja po troche racji :) 19.09.13, 22:29
          no smile
          • jan.kran Re: wszyscy maja po troche racji :) 19.09.13, 23:44

Z ciekawosci... Poprosze o link na obgadywane forumsmile))))
            • momas Re: wszyscy maja po troche racji :) 20.09.13, 09:22
              forum.gazeta.pl/forum/f,77,Kuchnia.html

Swego czasy było to forum bardzo ciekawe i przyjazne... dopóki nie pojawili się samozwani żandarmi każący czytać ze zrozumieniem (czasami sami mający z tym kłopoty) odsylający do gugla, bezlitosnie punktujący wszelkie błedy (sami tez potrafili walnąc babola takiego, ze hej!).
              Do tego stopnią, że potencjalni nowi uczestnicy bali sie zadać jakiekolwiek pytanie, by nie zostać zwyzywanym od hmmm... głupoli.

Większość ników znanych z mi Kuchni przeniosła sie na inne fora, założyli blogi, przenieśli sie na facebuka. Szkoda mi trochę. No ale rozumiem - czasy sie zmieniają smile
              Na szczęście wiele ników pisze i tu smile

Ostatnim dobiciem forum była odblokowanie archiwizacji wątków - nastapil wysyp spamerów.
              • a-neetka Re: wszyscy maja po troche racji :) 20.09.13, 09:39
                NA kuchni strach coś napisać nie daj boże nistylistycznie zapytać.Forum prawie straciło sens swojego powstania.uncertain najdłuższe wątki to takie w których jeżdzą po kimś jak po...
                a nie te z których dowiadziałam się absolutnie wszystkiego o kwasie buraczanym smile
                tutaj zdecydowanie cieplej
                niech tego miejsca nikt nie zepsujesmile
                • momas Re: wszyscy maja po troche racji :) 20.09.13, 09:50
                  pilnujemy, by nie zepsuć wink
                • fettinia Re: wszyscy maja po troche racji :) 20.09.13, 17:26
                  staramy sie od 6 lat i chyba dobrze nam wychodzi big_grin ewentualnych spamerow szybko likwidujemy a forum jest pod kontrola paru osob z roznych kontynentow,wiec "liga czuwa" tongue_out
                  • czarna9610 Re: wszyscy maja po troche racji :) 21.09.13, 17:21
                    i niech tak zostanie smile
                  • wadera3 ;) 22.09.13, 19:42
                    "Liga broni, liga radzi, liga nigdy was nie zdradzi"
                    • daxter Nadzieja :) 22.09.13, 21:12
                      Na forum Kuchnia dawno nie byłam i nie tęsknię za to dzisiaj przeglądając GP natknęłam sie na taki oto wątęk fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,146821862,146834066,0,2.html
                      O zgrozo co tam wypisują pomijajac komentarze ,przepis na zaczyn co najmniej dziwny i niedorzeczny a po co do chleba na zaczynie 0.5 paczki proszku do pieczenia to juz rece mi opadały. Autorka wątku mętnie tłumaczy przepis no i komentarze na tematy religijne a nikt nie zauważył przepisu na zaczyn i chleb tych bzdur , ręce opadają.
                      Az strach tam cośkolwiek wrzucić .
                      Tu poszło tytuł wątku a przepisu na zakwas nikt nie zauważył,masakra .
    • pani.serwusowa Re: Nadzieja :-) 23.09.13, 18:24
      Troche off topic, ale co tam. wink

Sentyment mnie tu (i na GP) przygania od czasu do czasu, na regularne czytanie nie mam wolnych chwil. Dzis sobie znowu uswiadomilam (piszac zalegle maile... ech), ze dzieki forum gazetowemu poznalam naprawde swietnych ludzi, a z jedna laska, ktora podobno zbesztalam w GP (nie pamietam! big_grin ) przyjaznimy sie teraz ladnych pare lat, a mam wrazenie, jakbym ja znala od dwudziestu.

Na FK nie zagladam z powodow, o ktorych tu kilka osob wspomnialo. Nie tesknie. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka