kanuk 21.08.16, 20:04 Gdzies musi byc granica wszystkiego i pizzy Korma mowie nie. Nie jem tez prawie fokle winogron. Jedynie te lokalne niebieskie, obecnie w krotkim sezonie. Lub duze z pestkami ,jak sie trafia. Menu 2016. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buka007 Re: Korma pizza 22.08.16, 22:41 i mirabelki, jemy mirabelki, i arbuza z pestkami Odpowiedz Link
mhr2 Re: Korma pizza 23.08.16, 13:31 kanuk napisał: > Nie jem tez prawie fokle winogron. mieć na myśli, samo zdrowie? Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Korma pizza 24.08.16, 13:44 Hmmmm ja tam nie wiem co to Korma pizza, bo w necie wyglada na normalna, no ale ja wsiowa baba. Natomiast menu na sierpien 2016 to... grzyby, grzyby, grzyby I borowki z brzoskwiniami, morele i mirabelki były w lipcu Odpowiedz Link
bene_gesserit Re: Korma pizza 26.08.16, 21:51 Pizza, jeśli już o granicach mówimy, najlepsza jest z tuńczykiem, bananami i curry. A z powodu upałów - podobno idzie koniec świata, 1C wyżej średniej rocznej i się potopimy albo wygłodzimy, mamy jeszcze 20-30 lat podobno - dużo piję. Gotowanie jest nudne. brzoskwinie, maliny i sok pomarańczowy herbata, sok i skórka z limonki, tłoczony sok jabłkowy zielona herbata jaśminowa i grapefruit itd, gdyby wszystko w kuchni gotowało sie tak łatwo - wrzucić i zmiksować. ... . Odpowiedz Link
kanuk Re: Korma pizza 26.08.16, 22:37 Faktycznie jest upalnie Ale mieszkam 100 metrow npm i nawet jak sie lody potopia ,to do mnie woda nie dojdzie. A pizze TBC sprobuje ! Odpowiedz Link