aniaiewa 08.07.09, 08:45 Mam mrozone i chcialabym je wykorzystac Czy przed pieczeniem musze je rozmrozic, czy moge zamrozone do ciasta dodac? Dzieki A. ps. Kwiecienko dzieki za natchnienie, bo juz sie zastanawialam co na Sommerfest do szkoly zrobic A. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: Jagody do Muffinek 08.07.09, 10:52 Mozesz zamrozoneA jak odmrozisz to na sitku zostaw bo troche puszcza sok jednak Odpowiedz Link
wilowka Re: Jagody do Muffinek 08.07.09, 21:14 Wrzucałam porzeczki czerwone zamrożone - wyszło super. Jagód też bym nie rozmrażała Odpowiedz Link
roseanne Re: Jagody do Muffinek 09.07.09, 02:47 zamrozone przerabiac, inaczej wszystko wyjdzie w pieknej tonacji sciery do podlogi - szrawoniebieskie Odpowiedz Link
aniaiewa Re: Jagody do Muffinek 09.07.09, 11:12 roseanne napisała: > zamrozone przerabiac, Tzn? Rozmrozic czy cos innego masz jeszcze na mysli? A. Odpowiedz Link
aniaiewa Re: Jagody do Muffinek 09.07.09, 17:37 Czas nauczyc sie czytac ze zrozumieniem))) Bo juz myslalam ze mam moze jakos przetworzyc i dopiero Dzieki Wam wszystkim Oddalam sie do kuchni w wiadomym celu A. Odpowiedz Link
alinka_li Re: Jagody do Muffinek 09.07.09, 12:03 Jeśli pytanie jeszcze aktualne- nie rozmrażać. Odpowiedz Link
aniaiewa Re: Jagody do Muffinek 09.07.09, 12:28 Aktualne, aktualne I chyba najpierw sprobuje a jakby cos bylo nie tak, to kupie na wszelki wypadek zapas czerwonej porzeczki Dzieki A. Odpowiedz Link
pamtaa Re: Jagody do Muffinek 09.07.09, 13:36 Ja zrobiłam z malinami muffinki ale one nie były mrożone. Jagód nie mroziłam tylko śliwki i jak je odmroziłam to mi się paćka zrobiła. Odpowiedz Link
alinka_li Re: Jagody do Muffinek 09.07.09, 17:24 Ależ naprawdę nie trzeba rozmrażać,zaufaj mi Odpowiedz Link
kwiecienka1 Re: Jagody do Muffinek 09.07.09, 17:10 o, ciesze sie, ze udalo mi sie Cie zainspirowac pozdrawiam i zycze udanego Sommerfest Kwiecienka z Clafoutis w Piekarniku Odpowiedz Link
aniaiewa Re: Jagody do Muffinek 09.07.09, 20:26 No i wyszly pieknie A jakie pyszne! Do szkoly mialy byc 24 szt pojedzie tylko 18)))))) Moj udzial w jedzeniu - tylko 1. Reszta maz i corcia A. Odpowiedz Link