elissa2 22.10.21, 23:54 Tu się czeka na jakieś reminiscencje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shachar Re: Hej, Johny Walker 27.10.21, 13:57 Po Johnny'm Walkerze, czy niekoniecznie Właśnie wpadłam, żeby poodkurzać trochę, może tę stuletnia kobietę (? ) zdjąć... Odpowiedz Link
elissa2 Re: Hej, Johny Walker 27.10.21, 23:32 "czuję, że ta baba dojrzała już, żeby ją zmienić Jesteś ożeniony z tą babą na wieki wieków " Hahahahahaaaaa Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Hej, Johny Walker 14.11.21, 11:09 Beda beda, moze tez sie jakos wreszcie spreze i dokoncze te objecane zdjecia wycieczkowe, a tak tak, pamietam nawet kiedy zapominam ;")) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Hej, Johny Walker 15.11.21, 23:20 Ufff, super. W końcu była to chyba połowa października w szkockich górach... Nie dokuczał Ci lodowaty ziąb, wiatr? Może już tu i ówdzie przypruszyło śniegiem? Jestem bardzo ciekawa Twoich wrażeń z tej wyprawy. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Hej, Johny Walker 15.11.21, 23:47 Odfajkowalem Birmingham z zeszlego roku a teraz jest w kolejce ale ciepla wyprawa bo do Lizbony polecialem na 3 dni tydzien temu, a w sumie to juz prawie 2 tygodnie ;')) Walia to bedzie pewnie w te niedziele, jesli mowa o gorach i zimnie ;')) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Hej, Johny Walker 16.11.21, 13:02 No tak już połowa listopada. Piękna Walia w niezbyt przyjaznym sezonie. Ciekawe wyzwanie. Czy może byłeś już tam kiedyś o tej porze roku i... nie taki diabeł straszny, jak go malują? Nie lubię upałów, ale i lodowatego ziąbu nie znoszę. Wlk Brytania jest piękna, szczególnie country. Mam nadzieję, że kiedyś (na emeryturze) powłóczymy się tam. Od Kornwalii do Walii Devon, Dorset, Somerset, Hampshire itd. I na północ np. Peak District... Odpowiedz Link