koziouek-matouek 21.10.23, 14:59 z tylu kleksy z przodu hormony i do tego wiatry hulajo drogi ujscia przez nogawice szukajo drodzy Siostry i Bracia prawda o zyciu jest w gaciach ... 😉 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 15:07 zardzewiale bo Guatama nie mial pralki 😀 Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 15:17 zauwaz rzeko, po 6 latach siedzenia pod drzewem w zardzewialych kalesonach wykonkludowal, ze nic wiecznego jest na swiecie, ze radosc z troska sie plecie. wstal, kalesony sie zlamaly i powstal buddyzm. Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 15:47 widze ze temat kaleson do rangi filozofii podniesion 👍 Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 16:23 kalesony, kalesony dla kochanki i dla zony sa nierdzewne to jest pewne sa jak figi i bokserki pantalony i balony dlugie, krotkie i do pasa i otworem na kutasa... Odpowiedz Link
kalllka Re: kalesony 21.10.23, 17:15 „Ciepły Lolo” z Connecticut kaleson postanowił być cool i new fashion, wiec se obciął nogawki, a przy okazji „zabawki” Andiemu! ( uciął jaja ale także i przesąd) Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 18:11 Limeryka straszna proba w kalesonach az za uda lepiej kalllko pisz teleksy bo mi znow puscily kleksy 👏 Odpowiedz Link
jan_stereo Re: kalesony 21.10.23, 17:54 Ty na swojej prerii moze wlasnie powinienes siedziec na ganku w kalesonach kowbojskich jak z filmow braci Coen i sobie wygodnie odpoczywac na wietrze... Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 18:03 to wlasnie robie kalesony sobie zdobie puszczam wiatry przez nogawy i kleksuje dla zabawy 🤗 Odpowiedz Link
jan_stereo Re: kalesony 23.10.23, 21:01 W mieście zyjac nie moglbys tak przasnie sobie folgowac, kleksowalbys w garnitur w metrze co najwyżej. Ja tez doceniam mieszkanie na półwsi, zwłaszcza kiedy w nocy gwiazdy widac. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: kalesony 23.10.23, 22:08 To juz moze troche za ekstremalne jak dla mnie, az takiej samotni nie chcialbym. Pokazuja czasem program o tych co uciekli zyc w wolności na Alasce. Sa to chwilami komiczne widoki mieszczuchow ktorzy mysla ze sa urodzonymi traperami, a walcza z natura dosc nieudolnie, tylko po to aby wykazac ze idzie im dobrze i ze to ich wyjatkowe zycie ma sens. Czynia chyba więcej szkod swemu otoczeniu niz robia dobrego, takich nie powinno sie tam wpuszczac. Odpowiedz Link
shachar Re: kalesony 21.10.23, 18:36 Syn Kalego, oto on, siedzi i duma bez kaleson, kalesony były, ale się rozpuściły od piardów pozostała tylko woń. ahaha! Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 18:56 buahahaha 😂😂😂😂 niezla z Ciebie kalesoniara chyba cos napisze zara taki maly wierszokleksik albo poem przyrdzewialy jak juz pierdy ulecialy 😀 Odpowiedz Link
shachar Re: kalesony 21.10.23, 20:18 Imczy, takich farmazonów było tyle...wykasowałeś to jednym ruchem ręki, nigdy ci tego nie zapomnę. A także Jaśkowi jego normalnosci. Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 20:47 sacharynko, nie nerwujsia... rozejrzyj sie dookola, na co nie spojrzysz, to farmazon. trzeba z zywymi naprzod isc, po zycie siegac nowe, a nie z uporem ... no i zapomnialem jak to bylo. Odpowiedz Link
shachar Re: kalesony 21.10.23, 22:54 Ty dalej nic z tego nie rozumiesz. Że fakt, że ktoś odpowiada na twój post to samo w sobie jest niebywałe. . Mógłbyś napierdalać w kosmos w rozpaczy do ostatniego dnia, a tak sie nie dzieje, bo masz forum. Trzeba cenić uwagę na tobie i nie zawieść uważających i nie zabić wszystko. Odpowiedz Link
shachar Re: kalesony 21.10.23, 23:08 Może jako ktoś, kto nosi kalesony, jesteś przyzwyczajony/ jest to dla ciebie normalne, że ludzie zwracają na ciebie uwagę. Dla mnie to Święto.Pomyśl o tym wolno.A potem jeszcze raz pomyśl o tym. Odpowiedz Link
shachar Re: kalesony 21.10.23, 23:34 oj tam zaraz...jestem za bardzo zestresowana na ogół Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 23:41 to wiemy, i szukasz winnych tego stresu. a ja pasuje do tego jak kleks w kalifiksach. tymczasem problem jest w Tobie. Odpowiedz Link
shachar Re: kalesony 22.10.23, 00:00 Ale ja nie wykasowałam forum, gdzie pierdyliardy przepięknych ludzi pisało. It is on you. Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 22.10.23, 00:04 o matko boska kaczynska !!! czy Ty juz wyrosniesz z tych pretensji ??? zajmij sie swoim zyciem a nie pierdyliardami na forum ... jeeeez 🤦 Odpowiedz Link
kalllka Re: kalesony 22.10.23, 11:44 Kaleson stary z Bytomia, Jak się nazywał zapomniał, Zapytał wiec żony, (czyli majtek Iwony) A te mu (chichocząc) Anatomia! Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 22.10.23, 12:00 juz lepiej, szlifuj limeryki niech z kaleson leca pierdyki i kleksony i rdzewiaki 😀 Odpowiedz Link
kalllka Re: kalesony 22.10.23, 12:35 A czemu tu wymagasz od innych a nie od siebie, półezji znawco? Zrobiłeś sobie copy wrota i notorycznie odcinasz kalesony; może tak odrobine wysiłku jakieś inne /nie zarchiwizowane /tabletki i od razu zmienisz „częstochowski” styl na bardziej teges… Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 22.10.23, 15:50 napisz lepsza ballade o kalesonach niz ta moja, ponizsza, to od razu przejde z czestochowskich na bialorymowe 🤫 Odpowiedz Link
krytyk2 Re: kalesony 23.10.23, 21:26 ja uważam ,że takich inżynierów, którzy wczesnym rankiem potrafią wyłowić Cię z tej mnogości ludzi i docenic Twoją osobowość jest wiecej. Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 19:40 rzekl kaleson do ponczochy ty nie siegasz nawet brochy wisisz sobie na tych pasach tylko marzysz o kutasach ja w calosci popierdalam od pempala do dupala poprzez rozne krocza cuda spuszczam sie na same uda i tak dalej przez kolana az do lydek oj tadana ! cieplem tule wiotkie ciala wiem ze tez bys bardzo chciala tu prym wiode ja kaleson ups ! uwaga znowu ... klekson ! •••• no dobrze, juz Was zostawiam z Waszymi powaznymi sprawami 😎 Odpowiedz Link
rzeka.suf Re: kalesony 21.10.23, 19:51 to ja ide po krokiety rybne bezglutenowe i zobaczyc jak sie trzymaja koty kastraty terroryzowane przez koty z jajami. Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 21.10.23, 19:58 daj znac, tylko tych news mi dzisiaj brakuje do pelnego obrazu swiata. Szalom 🤦 Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 02.11.23, 14:14 kalesony, kalesony dla kochanki i dla rzony dla hetero i dla homo kto jest kim dzis nie wiadomo dla krytyka i dla rzeki na miesieczne jej przecieki i z Albionu dla tej kalllki zeby nie stemplowac sobie halki i dla samotnika jasia niech przyciagnie tym kochasia dla Gosiula vel sachary mamy tez cos na jej miary no i dla mnie kalesony niech nam kleksi pochylony ! 🤫🤫🤫 Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 02.11.23, 19:25 dla elissy w amsterdamie duzy wybor w moim kramie kalefiksy w tulipany w zolte sery jak edamy dla eliski i partnera asortmentu jak cholera" Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 02.11.23, 19:34 "dla krytyka sadownika niech nie placze tylko bzyka kalesonow u nas masa z pojemnikiem na kutasa i na zime i na lato no krytyku co ty na to ?" Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 05.11.23, 00:52 czasami dobrze porymowac troche: "nie tak dawno w meskim rodzie kalesony byly w modzie czy chlopina czy szlachciura w kalesony dawal nura chronic zady i kutasy w slotne i zimowe czasy dzisiaj kalesonow moda w zapomnieniu juz a szkoda kalesona juz los taki gdzie dzis sadzic nam kleksiaki ?" Odpowiedz Link
koziouek-matouek Re: kalesony 06.11.23, 13:48 kalesony mamy rozne i poprzeczne i... usluzne z namiocikiem na czas wzwodu i z rozporkiem i z powodu gdy prostata daje czadu i cos cisnie sie od zadu za kolana takie mamy i nad wage ponad stany takie co nam kryja stopy gdy wiosenne sa roztopy mamy filce i barchany az sie gna nam dzis stragany wiec lemingu nie badz beksa i wydrukuj z zadu kleksa 😀 Odpowiedz Link