extramuralrura 30.01.25, 09:44 mail.google.com/mail/u/0/#inbox/KtbxLrjCMlnNMhKxjnFHXkBSFJDlLqnCLV?projector=1 I jak ktoś zauważył w komentarzach, ten mały Reksio z przodu ma przerąbane, wielokrotnie tratowany... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extramuralrura Re: Dla Szakiry 30.01.25, 10:46 Ech... Nie ten link youtu.be/25P6lOKqqmw?si=3H_CoJGRBnVGpcO9 Odpowiedz Link
elissa2 Re: Dla Szakiry 30.01.25, 13:53 świetne! tylko... bezmyślna kobieta, powinna najpierw przywołać te małe psiaki Odpowiedz Link
shachar Re: Dla Szakiry 01.02.25, 13:27 No co tam? Okazuje sie, że mozna wyszkolic rozne rasy, ksztalty i kolory psow, oprocz mojego, haha! Jade dzis do Pennsylvani na great outdoor show ogladac te zookcabins. Niestety ceny sa potworne, stac mnie bedzie jeno na szczelbe. Odpowiedz Link
shachar Re: Dla Szakiry 02.02.25, 00:50 Prawie 3 godziny w jedną stronę i prawie 4 godziny na wiochę...To, teraz myślę, nie był dobry pomysł. Na dodatek wzięliśmy psa na wystawę. Tłumy, Tłumy! ludzi, strumienie przesuwajace się wolno zgodnie z zasadami ruchu drogowego, kto sie napatoczył blisko, chciał pogłaskać psa. 2 najmniejsze kabiny były na wystawie, więc nie reprezentatywne do tego o co mi chodziło. Na szczęście szybko ogłoszono alarm pożarowy i kazano się ewakuować, z chęcią skorzystałam. Na wyjeździe zobaczyłam pana, który maszerował ze słusznych rozmiarów plastikowym jeleniem na plecach, drugi obejmował mini canoe. Mąż kupił sobie podczas alarmu latarkę za 60 dolcy. Za to podczas jazdy na wiochę znalazłam chyba to, co chcę. Jedna firma to modernshacks.com obok w wiosce niedaleko, a druga Ludo, buildludo.com chyba. Ludo są piękne, nowoczesna stodoła. Odpowiedz Link