e_w_a_g_5 15.07.07, 09:47 zawijam sie szczelnie robiąc mały otworek w celu podglądania świata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia_i_krasnoludki Re: wontek larwy w kokonie 15.07.07, 12:58 e_w_a_g_5 napisał: > zawijam sie szczelnie robiąc mały otworek w celu podglądania świata Nic ci to nie da. Swiat upomni sie o ciebie, a zycie skopie tylek. Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: wontek larwy w kokonie 15.07.07, 13:01 nie tylko skopie, ale już skopało i nadal to robi. To tak, na twoje pocieszenie Odpowiedz Link
marysia_i_krasnoludki Re: wontek larwy w kokonie 15.07.07, 13:06 e_w_a_g_5 napisał: > nie tylko skopie, ale już skopało i nadal to robi. To tak, na twoje pocieszenie To skopie jeszcze bardziej, poczekaj tylko. Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: wontek larwy w kokonie 15.07.07, 13:08 ja ci radzę, idź sie utop. Albo daj sie wypchac, bo pod płaszczykiem rozsadku i życzliwości, masz kupe fermentu wewnątrzjelitowego Odpowiedz Link
marysia_i_krasnoludki Re: wontek larwy w kokonie 15.07.07, 13:11 e_w_a_g_5 napisał: > ja ci radzę, idź sie utop. Albo daj sie wypchac, bo pod płaszczykiem rozsadku i > życzliwości, masz kupe fermentu wewnątrzjelitowego U mnie zero zyczliwosci, rozsadku tylko tyci, a topic sie nie bede, bo co by Jezusiczek na to powiedzial, he? Odpowiedz Link
amaroola Re: wontek larwy w kokonie 15.07.07, 13:13 e_w_a_g_5 napisał: > ja ci radzę, idź sie utop. Albo daj sie wypchac, bo pod płaszczykiem rozsadku i > życzliwości, masz kupe fermentu wewnątrzjelitowego ewa!, a skad Ty wiedz jaki ten plaszczyk? marysia pierwszy dzien na forum... szybki z Ciebie psycholog... zeby nie powiedziec: pochopny ) Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: wontek larwy w kokonie 15.07.07, 13:15 marysia pierwszy raz?? dałabym głowe,że jednak nie. Tylko, zamiast sierotki dołaczyła krasnoludki. W kupie raźniej... Odpowiedz Link
marysia_i_krasnoludki Re: wontek larwy w kokonie 15.07.07, 13:18 amaroola napisała: > > > ewa!, a skad Ty wiedz jaki ten plaszczyk? > marysia pierwszy dzien na forum... szybki z Ciebie psycholog... zeby nie > powiedziec: pochopny ) > > Nie, nie pierwszy raz na forum. Przedtem bylam marysia sierotka, ale mnie wysmiali. Odpowiedz Link
amaroola Re: wontek larwy w kokonie 15.07.07, 13:23 > Nie, nie pierwszy raz na forum. Przedtem bylam marysia sierotka, ale mnie > wysmiali. to z milosci chyba) zeby ci razniej byli i weselej wiadomo: smich to zdrowie, zwlaszcza jak z innych smiac sie mozna ale nie martw sie, zdradze Ci sekret: ci ktorzy nie potrafia smiac sie z samych sebie... mizerne to istory a smianie sie z innych to juz jakis problem z samoocena.. Odpowiedz Link
marysia_i_krasnoludki Re: wontek larwy w kokonie 15.07.07, 13:32 Wlasnie mi razniej i weselej Smiac sie z siebie potrafia tylko wielcy, ja nie mam tej odwagi, bede sierota juz do konca. Odpowiedz Link
amm06 Re: wontek larwy w kokonie 16.07.07, 05:37 e_w_a_g_5 napisał: > zawijam sie szczelnie robiąc mały otworek w celu podglądania świata Tez sie tak czasem zawijam, tyle tylko ze nawet swiata podgladac nie mam checi wtedy, w gruncie rzeczy mam nadzieje o nim zapomniec i byc zapomniana. To chyba takie tymczasowe wylaczenie w celu regeneracji... Odpowiedz Link