synvilla 21.09.07, 19:41 www.expressen.se/1.849709 pod reklama jest ocena wiekszosci sie podobala. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola165 Re: jak wam sie podoba reklama. 21.09.07, 20:18 -ale czego to jest ta reklama? -ginekologa? Odpowiedz Link
kryzolia Re: jak wam sie podoba reklama. 21.09.07, 20:26 perfum...czego to ludzie nie..... Odpowiedz Link
kryzolia Re: jak wam sie podoba reklama. 21.09.07, 20:29 trochę się denerwuję, co będzie jak ta pani nacisnie ten rozpylacz.... Odpowiedz Link
ala.l Re: jak wam sie podoba reklama. 21.09.07, 22:44 ciekawe czym ona tak ladnie sie wygolila? czy to retusz? Odpowiedz Link
synvilla Re: Tam na dole wpisuja sie ludzie. 22.09.07, 10:57 Jest sporo oburzonych glosow.Napewno wiekszosc kobiet. Mezczyznom sie podoba. Wiem jedno! To sie bedzie sprzedawac. A czym sie ona tak ogolila? Pewnie na wax czyli na goraca stearyne,zaschlo i zdzierali z niej to razem z wloskami. Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Tam na dole wpisuja sie ludzie. 22.09.07, 13:03 eeeh, połowa mi sie nie otwiera, może teraz www.wrzuta.pl/img/file/AkysFFL1F0/coto Odpowiedz Link
shachar Re: Tam na dole wpisuja sie ludzie. 22.09.07, 17:59 ciekawe jaka bedzie nastepna reklama? pani wlozy sobie obla butelke toma forda w cytopyge i zmiazdzy ja miesniami kegla? to by bylo dobre oraz miss ford kolekcja dla pan -butelka z perfuma stojaca na penisie trzymajacym idealny poziom ,yeah dziendobry Odpowiedz Link
synvilla Re:Cześć shachar:)) 22.09.07, 19:57 No wiec owa reklama jest typowo męska. Męzczyznom się podoba, mało, ktory potepia takie reklamy, gdzie ciało kobiety wykorzystuje się do reklamy. Ostra reklama i zarazem sprzedająca, bo wpada w pamięc i wzbudza zainteresowanie. Ale ....ja dałam jej najniższe stopnie! Dla mnie dostała ta reklama dwóję za sam pomysł. Autor reklamy poszedł na łatwiznę. Odpowiedz Link
shachar Re:Cześć :)) 22.09.07, 20:39 ta pupa jest bardzo estetyczna, ba! mozna mowic o dziele sztuki natomiast przypomnialy mi sie polskie reklamy dozodoro axe, gdzie oczadzona dzidka proponowala umycie samochodu+ polanie sobie podkoszulka woda niby to samo, ale nie to samo jak dla mnie ,ciekawe dlaczego, he? Odpowiedz Link
synvilla Re:Cześć :)) 22.09.07, 20:52 ta pupa jest bardzo estetyczna, ba! mozna mowic o dziele sztuki ................. :=) Taaak ladnie w kolko golona.:=) Odpowiedz Link